12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهر باید به من هیئتی عادت بکند
شیر بچه های حیدر کرار، در اوضاعی که رسانه های متعدد دشمن، فضای مترو و خیابان های شهر ما را ، فضای از دست رفته وانمود می کنند، با حضور در مترو در این چند روز، نشان دادند، مترو، شهر، مردم، فاطمی هستند و چند جیره خوار اجنبی یا نادان فریب خورده کمتر از آن هستند که به چشم بیایند یا بتوانند غلطی بکنند.
طلبه ها در قالب، ۴ گروه سه نفره از ساعت هشت صبح تا هشت شب از روز جمعه ۲ دی در حال فعالیت هستند و واگن به واگن عشق حضرت زهرا سلام الله علیها را فریاد می زنند و با استقبال غالب همشهریان عزیز رو به رو می شوند.
حیف که رسانه نداریم، زوزه یک خبیث را در سراسر دنیا انعکاس می دهند، اما صدای این بچه ها به جایی نمی رسد.
@hasanemoradi
✏️آقای مدّاح، آقای منبری، آقای هیئتی!
خواندن روضهی در و دیوار در این ایّام، واجب است؛
امّا کافی نیست...
باید بگویی چه شد که دشمن جرأت کرد،
چنین جسارتی به دختر پیامبر(ص) روا دارد؟!
باید بگویی که حضرت زهرا(س)،
چهل شب به همراه امیرالمؤمنین(ع) و حسنین(ع)،
در خانهی مهاجرین و انصار رفت و از آنها خواست که حق را بگویند!
تا به آنچه در روز غدیر دیده بودند عمل کنند؛
تا سکوتشان را بشکنند و با بیطرفی، دشمن را یاری نکنند...
🍃امّا چه شد؟!
جز چهار پنج نفر،
بقیه پای کار نیامدند
و در لانههایشان خزیدند...
پس جرأت نانجیبها،
از بیجرأتی خواص بود،
از بیجرأتی کسانی بود که غدیر را دیدند،
اما سکوت کردند!
این چنین شد که زور لگد دشمن قوت گرفت
و دخت نبی را اینچنین بین در و دیوار... بگذریم!
آری گریه کن پای این روضهها،
امّا بدان که در این بزم،
جایی برای «بیطرفی» نیست...
التماس دعا🌼💚😇
🚨 اعتراف فرخ نژاد به خوشبختی ایران
⭕️ این آدما تا اونور رو نبینن تا از نزدیک با افکار و رفتار اپوزیسیون تماس نداشته باشن نمیفهمن دنیا دست کیه🤔
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعار اعدام مفسد اقتصادی و واکنش رهبر انقلاب‼️
🔰 اونوقت به این رهبر میگن دیکتاتور؟ یا قانون مدار⁉️ 🤔
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
🔷 چند خطی در خصوص مالیات بر عایدی سرمایه(CGT)
✅ درست است که ما باید نگاه خودمان را به اقتصاد داشته باشیم و مبتنی بر فرهنگ و بوم و دین خودمان برای آن نسخه بپیچیم ولی آنچه که در واقعیت تا الان وجود داشته و غالب بوده شوربختانه این نگاه نبوده است. خب حالا چه کار باید کرد؟ با این ساختارهای توسعهیافته و چنبرهزده بر اقتصاد حداقل در کوتاهمدت برای در امان ماندن اقتصاد از این حجم از بیثباتی چه راهکاری وجود دارد؟؟
✅ به نظر میرسد اقتصادی که قوانین آن غالباً زاییده غرب است، حداقل باید در برخی از زمینهها به صورت کامل قوانینی که غربیها برای آن زمینه خاص قائل شدهاند را پیادهسازی کند. زمینههایی که هم عقلی و منطقی است و هم وجه اشتراک بالایی با مبانی دینی و فرهنگی ما دارد.
✅ یکی از این قواعد، مالیات بر عایدی سرمایه است. قدرت تنظیمگری مالیات بر عایدی سرمایه را اقتصاد غرب به خوبی میفهمد و به همین دلیل با قدرت آن را پیادهسازی کرده است. متاسفانه تعارض منافع بالا اجازه نداده است این مالیات با سرعت بالا تصویب شود، هر چند افرادی در دولت و مجلس فعلی پیگیری خوبی برای این مالیات دارند ولی ذینفعان از طرق مختلف به دنبال کارشکنی و سنگاندازی در فرآیند تصویب هستند. شاهد این ادعا آن است که از زمان تصویب طرح در شور دوم کمیسیون اقتصادی مجلس حدود ۹ ماه!! میگذرد و هنوز در صحن تصویب نشده است.
✅ یکی از واجبترین کارها برای اقتصاد ما وضع چنین مالیاتهای تنظیمی است وگرنه همیشه باید منتظر افزایشهای پیاپی قیمتها در یکی از بازارهای داراییها (ملک، طلا، ارز، خودرو و غیره) باشیم و بهدنبال این رونق کاذب، طبقات کمدرآمد جامعه به خیال کسب سود از آن بازار، زمانی که دیگر نباید به آن بازار وارد شد، وارد شوند و لیدرها(دلالان و سفتهبازان) با خالی کردن و ترک بازار، برنده اصلی این ماجرا باشند!
✅ گویا سیاستگذاری یا بهتر است بگوییم عدمسیاستگذاری ما بهمنظور تشویق و تحریک فعالیتهای سفتهبازی است!
✅ البته ریشه و علت بیثباتیها در حقیقت سفتهبازان نیستند چراکه اساساً آنها به دنبال منافع شخصی خود هستند. علت مشکل کسانی هستند که فضای اقتصاد را برای سفتهبازی آماده کردند.
✅ اگر ما واقعا میفهمیدیم چه حجمی از آسیبهای اجتماعی ناشی از مسئله نبود مالیات بر عایدی سرمایه است، یک مطالبهگری خیلی بزرگ و جدی برای آن ایجاد میکردیم.
پینوشت: مالیات بر عایدی سرمایه خیلی ساده یعنی اینکه اگر شخصی یک دلار را امروز بخرد و فردا با قیمتی بالاتر بفروشد، تمام سود آن را از شخص مالیات بگیریم. یعنی باید از تقاضاهای غیرواقعی برای دلار جلوگیری کنیم و اگر کسی واقعا نیاز واقعی به دلار داشت، تقاضای دلار کند و برای سفتهبازان، تقاضای دلار سودی به همراه نداشته باشد.
البته قطعا زیرساختهای فنی برای اجرای این نوع مالیات باید به اندازه کافی توسعهیافته باشند تا اجحافی در حق کسانی که تقاضای واقعی برای آن دارایی دارند صورت نگیرد.
انتقام خلوتی خیابان را در بازار میگیرند
اکنون که شکست فراخوانها بیش از پیش روشن شده و عملاً پروژه «شلوغی خیابان» به بنبست رسیده، مهمترین سؤال آن است که گام بعدی هدایتگران پشتصحنه آشوب چه خواهد بود؟
خبرگزاری فارس؛ یادداشت- محمدجواد اخوان: اکنون که شکست فراخوانها بیش از پیش روشن شده و عملاً پروژه «شلوغی خیابان» به بنبست رسیده، مهمترین سؤال آن است که گام بعدی هدایتگران پشتصحنه آشوب چه خواهد بود؟ آیا آنها کلاً ناامید شده و دست از سر ملت ایران برمیدارند؟ روشن است پروژهای با این همه وسعت که همه جبهه باطل پشت سر آن آمده بودند، فقط به خیابان محدود نمیشد، هرچند در این طراحی «خیابان» محور اصلی و در واقع نقطه عزیمت بیثباتسازی ایران به شمار میآمد.
اما بهرغم طراحیها خیابان هرگز شلوغ نشد و در واقع بهجز معدودی سطلزبالهافروز و فحاش تربیتنایافته عملاً کسی به فراخوانهای ضدانقلاب وقعی ننهاد. هرچند بسیاری از مردم از اوضاع معیشتی خود ناراضی و معترض بودند، اما میدانستند که «امنیت» را نباید قربانی هوسرانی نفسانی اقلیتی مرفه بیدرد کرد و به تروریستهای مزدور و تجزیهطلبان روی خوش نشان ندادند. بااینحال میدانیم که صحنه، آوردگاه «جنگ ترکیبی» است و اغتشاش و آشوب بخشی از این مدل تهاجمی بهحساب میآمد. بر اساس الگوهای مشابه، از ابزارهای مختلفی برای تشدید نارضایتی عمومی استفاده میشود و اینک که «امپراتوری دروغ» در «شلوغی خیابان» ناکام ماند، به «جنگ اقتصادی» متمسک میشود.
به یاد داریم که در فتنه ۸۸، هنگامیکه عملاً پروژه آشوب و انقلاب مخملی شکست خورد، دشمن به انتقام از ملت ایران روی آورد و تلاش کرد با ایجاد مضیقه معیشتی مردم را در مقابل حاکمیت قرار دهد. «تحریمهای اقتصادی» که با پسوند «فلجکننده» عمق کینه دشمن از مردم «ایستاده» ایران را نشان میداد، دقیقاً سفره مردم را نشانه گرفته بود. دقیقاً از ابتدای دهه ۹۰ قرن گذشته بود که این تحریمها بر اقتصاد ایران تحمیل شد و سوءمدیریتها و بیعملی دو سال پایانی دولت دهم و سالهای دولتهای یازدهم و دوازدهم، میدان را برای تخریبگریهای جنگ اقتصادی دشمن مهیا نمود. جنگ اقتصادی درواقع طرح جایگزین (پلن B) فتنه بود و در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ نیز به نظر میرسد همینگونه باشد.
ابتدا با اجبار به اعتصاب کوشیدند در فرایند بازار و زنجیره تأمین نیازهای اساسی، اختلال ایجاد کنند. هدف این سناریو آن بود که هم کسبوکار فعالان اقتصادی مختل شود و بهتبع آن معیشت آنها و عموم مردم در مضیقه قرار گیرد، و هم با کمبود ساختگی کالا در بازار (به دلیل اختلال در فرایند توزیع و حملونقل کالا) قیمتها افزایش یابد و تورم ناشی از آن بر موج نارضایتیها بیفزاید. در واقع هدف کل این پروژه، به خیابان کشاندن اکثریتی بود که با اغتشاشگران همراه نشده بودند، اما دغدغههای معیشتی داشتند. حال که اعتصاب اجباری نیز ناکام مانده، به اختلال در نظام پولی و بازار ارز روی آوردهاند.
در یکساله اخیر گفتمان عمومی دولت مستقر جداسازی اقتصاد ملی از مذاکرات بوده و همین امر تا حدی (البته نه کافی) تأثیرات انتظاری تحولات دیپلماتیک بر بازارهای داخلی از جمله ارز را کاهش داده و بهطور محسوسی درآمدهای ارزی کشور نسبت به سال پایانی دولت گذشته افزایش یافته است. ازاینرو بهطور طبیعی وضعیت بازار ارز در موقعیتی مناسبتر از یک یا دو سال قبل است، اما سناریوهای مخرب جنگ شناختی دشمن و القائات تشدیدکننده عدماطمینان در بازار تا حدی اثر خود را گذارده است. بهبیاندیگر نوسانات اخیر بازار ارز نه دلیل اقتصادی، بلکه دلایل سیاسی و روانی دارد و متأثر از تبلیغات سوء رسانههای بیگانه است.
همانگونه که شکست فتنه ۸۸، دشمن را به فکر انتقامگیری از مردم ایران با «جنگ اقتصادی» واداشت، اینک با شکست براندازی و فراخوانهای متعدد، دشمنان این ملت به جنگ اقتصادی از طریق اختلال در بازارهای داخلی از جمله بازار ارز روی آورده و امید دارند با بالابردن قیمت ارز، موج تورمی جدیدی به اقتصاد ایران تحمیل کنند که هم دستاوردهای یک سال اخیر دولت سیزدهم را به حاشیه ببرد و هم بر حجم نارضایتیها بیفزاید. در مقابل این سناریوی کثیف دشمن مدیران اقتصادی، بهویژه متولیان بازار ارز در دولت و بانک مرکزی باید بیشازپیش هوشیار بوده و از ابزارهای مختلف در اختیار خود برای مهار تقاضا استفاده کنند. قانون مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) امکان خوبی را برای تنظیمگری در بازارهای سوداگرانه به دولت میدهد. در مقابل نیز هم عموم مردم با درک نقشه دشمن و تبیین آن برای یکدیگر نگذارند تاوان غفلت یک اقلیت کوچک را اکثریت جامعه بدهند.
نمی دانید چرا، اما دلشوره دارید!
برخی از افراد میگویند که مدام بی هیچ دلیلی آشفتگی و دلشوره دارند در حالی که نمیدانند مشکلشان چیست. اگر زندگی یک شبانه روز این افراد را بررسی کنیم، میبینیم که خیلیهایشان مدام در حال گشت زنی در اینترنت و فضاهای مجازی هستند و زندگی خود را سیاه و تاریک میبینند. دکتر خسروی در این باره میگوید: «ممکن است شب، زمان خواب یک آهنگ غم انگیز گوش دهید یا مثلا در میهمانی با کسی درگیر شده باشید و همین به شما اضطراب و استرس وارد کرده باشد و شب به خواب رفتهاید، همه اینها ضمیر ناخودآگاه شما را برای یک اضطراب عمیق در خواب و سپس بیدار شدن با دلشوره بدون دلیل آماده میکند. به همین دلیل است که گاه میبینیم بی هیچ دلیلی اضطراب و دلشوره داریم و دچار بهم ریختگی هستیم و این حال بد ممکن است برای یک روز یا دو روز قبل که از چیزی ناراحت شدیم یا درفضای مجازی چیزی دیدیم یا شنیدیم که ما را اذیت کرده، برگرفته باشد.»
انباشت منفیگرایی در فضاهای مجازی
دکتر «امیر مهرداد خسروی»؛ مشاور و روان درمان میگوید: «وقتی من گوشی موبایلی دارم و در شبکه های مجازی عضو صفحاتی هستم که مدام غم و غصه و بدبختی در آنها تزریق میشود، مگر کسی مرا اجبار کرده که در این صفحات عضو باشم؟ خیلی راحت میتوانم این کانال ها را پیگیری نکنم و به خودم کمک کنم که اطلاعات منفی را دریافت نکنم. پس این یکی از روشهایی است که میتوانیم خود را از فضاهای آشفته و منفی مجازی دور کنیم.
جوان یا نوجوانی که صبح تا شب گوشی موبایل دستش است، ترانهها و موسیقیهای غم انگیز گوش میدهد که هم انباشت واژگان منفی هستند، طبیعی است که ضمیر ناخودآگاهش انباشه میشود از این اطلاعات منفی و کار ضمیر ناخودآگاه هم غلو کردن و سیاه کردن دنیا است، اینکه ما بدبخت هستیم و به خاطر همین هم به سراغ موسیقیهای مختلف منفی و خوانندگانی میرود که یا درباره شکست عشقی میخواند یا کسی که عزیزی را از دست داده است . بنابراین این فرد درب ها را به روی خود میبندد یک هدفون در گوش میگذارد و ترانههای غمگین گوش میدهد.»
چند گام برای رفع حال بد ناشی از فضای مجازی/ لیست سیاه تهیه کنید
هر چه خانوادهها نسبت به شیوههای مختلف ارتباط فرزندانشان در فضای مجازی شناخت و آگاهی بیشتری داشته باشند، مشکلات و جرایم و ارتباطات پنهانی کمتر میشود، همین طور خود خانوادهها خیلی مهم است که چقدر آگاهی نسبت به این فضاهای مجازی دارند و هم خودشان رعایت میکنند و هم مراقب فرزندانشان هستند تا تهدیدی برایشان ایجاد نشود. برای اینکه حال خوبمان را هم در ارتباط با فضای مجازی حفظ کنیم و هم این حال خوب را در زندگیمان پررنگ کنیم چند راهکار ساده میتواند به ما کمک کند.
دکتر خسروی یک راهکار جالب دارد و آن هم نوشتن لیست سیاه و سفید روزانه است؛« این روش وقت زیادی از شما نمی گیرد. برای مدت یک هفته تا ده روز یک خودکار و کاغذ همراه داشته باشید و از اتفاقات خوبی که حال ما را خوب میکنند یا اتفاقاتی که حال ما را بد میکند، یادداشت بنویسید . مثلا اینکه گوشی من امروز زنگ زد، من مضطرب شدم و دلشوره گرفتم ، بنابراین بنویسیم دلشوره گرفتم و عاملش نیز زنگ گوشی موبایلم بود. یا اینکه الان فلان فرد را دیدم و با او صحبت کردم، حالم بد شد، بنویسیم هر زمان که این فرد را میبینم حالم بد میشود یا اینکه فلان فامیل با اینکه نزدیکم هم هست اما انرژی منفی به من میدهد یا مثلا موسیقی خاصی را گوش میدهم به من اول صبح انرژی و نشاط میدهد یا این آیه قرآن حال مرا تسکین میدهد، این را یادداشت کنیم. خلاصه اینکه اتفاقات اطرافمان را به مدت یک هفته تا ده روز رصد کرده و دلائل حال خوب یا بدمان را یادداشت کنیم.»
همه ما این تجربه را داریم که برخی پدیدهها، رخدادها و مسائل در روز، باعث حال بد ما میشود و یا بالعکس یک موسیقی، یک کتاب خوب، برنامه جالب یا هیجان متفاوت باعث حال خوب ما میشود، دکتر خسروی می گوید که اینها میتواند در دو لیست کنار هم قرار بگیرند و توضیحات بیشتری می دهد؛« برخی مسائل منفی را نمیتوان حذف کرد، مثل آدمهای بدبین اطراف که مجبور هستیم تحمل شان کنیم یا اینکه خبرهایی که ناگاه به ما میرسد، اینها باعث دلشوره میشود اما تصور کنید که برادر یا خواهرمان را نمیتوانیم از زندگی حذف کنیم اما میتوانیم به عنوان یک نکته منفی در لیست مان بنویسیم و تا جایی که میتوانیم شدت انرژی منفی آن را کم کرده و یا اصلا رابطه با آنها را وارد فاز انرژی مثبت کنیم. خلاصه آنکه بعد از اتمام زمان نوشتن لیست دلایل حال بد را حذف کنیم و اگر نمی توانیم حذف کنیم، مدیریت شان کنیم.
به طور مثال گوشی موبایل ما در ساعتهایی از روز مثلا ابتدای روز باعث اضطراب مان میشود، آن را در مواقعی بی صدا میکنیم و زنگهایمان را اگر اضطراری نیستند بعد جواب میدهیم یا با پیام میگوییم که بعدا پاسخگو خواهیم بود.به هرحال آن سمت تماس ها و پیامهای ما انسانهایی هستند که با ما کار دارند ، نمیتوانیم این ارتباط را کامل قطع کنیم اما میتوانیم آن را مدیریت کنیم یعنی به جای اینکه از اول صبح که هنوز چشم باز نکردیم گوشی را چک کنیم و هر تماسی را پاسخ دهیم گوشی موبایل را در یک ساعتهایی بی صدا میکنیم و بعد در مواقع آرامش تماسهایمان را پاسخ میدهیم. همین یکی از عواملی است که حال ما را بهتر میکنیم.
حال تصور کنید که شما یک دوستی دارید که معاشرت با او حالتان را خوب میکند، این رابطه را میتوانید پس از نوشتن در لیست تقویت کنید. مثلا اگر تا به حال ماهی یک بار با او در ارتباط بودید این ارتباط را به هفتهای یک بار افزایش دهید. اما اگر یک نفر در فامیل ارتباط با او شما را اذیت میکنید ، مجبور نیستید که هر روز او را ببینید این ارتباط را میتوانید به هفته یا ماهی یک بار تقلیل دهید. اینطور نه او را حذف کردهاید بلکه این رابطه را مدیریت کردهایم و این رابطه مدیریت شده، پارامترهای مثبت حال خوب شما را تقویت میکند.»
در نهایت همانطور که یک پدر و مادری میتوانند برای استفاده فرزندانشان از فضای مجازی فیلتری تعریف کنند و نظارتی داشته باشند ذهن خود ما نیز برای مدیریت این فضا میتواند فیلتری درونی داشته باشد تا هر نوع خبر منفی،ناخوش یا اذیت کننده و آزاردهنده از فیلتر ذهن ما عبور نکند و شبکههای مجازی و اجتماعی وارد حریم شخصی ما برای اذیت کردنمان نشوند. از همین امروز روشهای آموزش داده شده را میتوانید تمرین کنید.»
پایان پیام/
آماری از معتادان مجازی
طبق تحقیقات داخلی و پژوهش ها علت بسیاری از آسیبهای فضای مجازی و اینترنت اعتیاد پیدا کردن به آن است. در واقع نتایج پژوهشها در کشور ما نشان میدهد که بیشتر استفاده کنندگان از اینترنت، جوانان هستند و بر اساس آمار، 35 درصد آنها در چت رومها حضور دارند، 28 درصد به بازیهای اینترنتی میپردازند، 30 درصد برای چک کردن پیامهای الکترونیکی و 25 درصد نیز برای جستجو در شبکههای جهانی حضور پیدا میکنند.
اعتیاد به اینترنت و درگیر شدن با آن می تواند عامل بسیاری از مشکلات جدی خانوادگی، تحصیلی و روانی باشد. جوانانی که شب تا صبح شان را در اینترنت سپری میکنند، صبحها خواب آلود یا خواب هستند و همینها دچار آسیبهای زیاد خانوادگی، ارتباطی، عاطفی ، روانی، جسمی و اقتصادی میشوند.
حال با وجود این تکنولوژی ناخوانده که یک دهه است علاوه بر اینکه اثرات مثبت داشته، باعث آسیبهای زیادی نیز در بین مردم شده ، چطور میتوانیم انرژیهای منفی ناشی از فضاهای مجازی را در پیرامون مان کنترل کنیم یا اینکه میزان استفاده از فضاهای مختلف را کنترل کنیم؟
۵۰ روز پس از افشای یک فایل صوتی؛ سرنوشت رعنا رحیمپور چه شد؟
۵۰ روز از افشای فایل صوتی رعنا رحیمپور خبرنگار بی بیسی که در آن پشتپرده تجزیهطلبی شبکه ایران اینترنشنال را فاش کرده بود میگذرد و در این مدت اطلاعی از سرنوشت وی در دست نیست.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، اکبر نصراللهی استاد مدیریت رسانه و عضو هیئت علمی دانشگاه در توئیتی درباره خبرنگار سابق بیبیسی فارسی نوشت: «رعنا رحیمپور (خبرنگار و گویندهbbcpersian) دقیقا کجاست؟ همونی که در فایلصوتی لورفته، از اهداف ایراناینترنشنال گفتهبود و تصریح کرد: ایران «تکّهپاره» و «تجزیهشده» هدف است، نه دموکراسی!»
بیشتر بخوانید
آیا سرنوشت خاشچقی در انتظار رعنا رحیمپور مجری BBC است؟
اشاره وی ماجرای افشای یک فایل صوتی از مکالمه رعنا رحیمپور با مادرش بود که در آن به پشتپرده مصاحبه با سران احزاب و گروهکهای تجزیهطلب میپردازد.
رعنا رحیمپور در این فایل صوتی که روز 16 آبان در تسنیم منتشر شد، میگوید به رسانه سعودی ایران اینترنشنال ابلاغ شده است که فقط با رهبران احزاب {تجزیهطلب} گفتوگو و به آنها تریبون داده شود! وی هدف پشتپرده آشوبطلبیها در هفتههای گذشته را نه دموکراسی، بلکه تجزیه ایران دانست!
بیشتر بخوانید
فایل صوتی مهم لو رفته از خبرنگار بیبیسی
بعد از انتشار این فایل صوتی و تأیید صحت آن از سوی خانم رحیمپور، شبکه سعودی اینترنشنال در گزارشهایی شبکه بی بیسی و رحیمپور را عمال نظام معرفی کرده و از این خبرنگار با عنوان «وکیل مدافع شیطان» یاد کرد.
بعد از این واکنشها، رحیمپور با بستن صفحات خود در فضای مجازی از BBC خداحافظی کرد و از آن زمان تاکنون اطلاعی از وضعیت وی در دست نیست. از آن زمان برخی گمانههایی درباره احتمال اینکه وی به سرنوشت خاشقچی دچار شود داشتند.
جمال خاشقچی روزنامهنگار معروف سعودی بود که در اکتبر 2018 در کنسولگری عربستان در استانبول ناپدید شد و مشخص شد بهدستور بنسلمان با اره تکه تکه و جسدش در اسید حل شده است!
بعد از انتشار خبر قتل خاشقچی، سعید کمالی دهقان خبرنگار ایرانی شاغل در روزنامه گاردین افشا کرد جمال خاشقچی به وی گفته است که بنسلمان از طریق مشاوران نزدیکش بودجه اینترنشنال را تأمین کرده است. کمالی دهقان پیش از قتل خاشقچی در دو گزارش در گاردین نوشته بود تأمین مالی تلویزیون ایران اینترنشنال از سوی دربار عربستان سعودی است.
بعد از این افشاگری، وی در معرض تهدید جانی قرار گرفت، گاردین نوشتن درباره ایران را برای وی ممنوع کرد و در هیچ شبکه اجتماعی حضور ندارد و مدتی نیز در بیمارستان روانی بستری شد.
نزدیک به 40 روز بی خبری از سرنوشت رعنا رحیمپور، این گزاره را در ذهن تقویت میکند که در پشتپرده، شبکه اینترنشنال و دستگاه اطلاعاتی سعودی، بعد از حذف وی از فضای مجازی، ممکن است محدودیتهای جدیدی برای وی اعمال کرده باشند.
انتهای پیام/
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک روز بالاخره میآید حتی شاید گمنام!
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori