اما مگر ممکن است کسی که در این دنیا تنها یار و غم خوار و مونس تنهایی اش برادرش بوده، او را تنها بگذارد و این چنین شد تا ثابت دوری برادر را تاب نیاورد و تنها به فاصله ی چند ساعت طوری که هنوز جنازه ی برادر را به پشت جبهه منتقل نکرده بودند، او نیز بر اثر استنشاق گاز های شیمیایی شهید شود !.
و اما قصه ی پر غصه ی این دو برادر شهید به نقل از دفتر خاطرات خود شان: روزی شخصی ثاقب و ثابت را پشت به یک دیگر داخل زنبیل کوچک قرمز رنگی گذاشته بود، زیر شُر شُر باران کنار درب ورودی بهزیستی رها می کند!.
حال درد نان بوده یا درد جان کسی نمی دانست! از آن پس بود که آن زنبیل کوچک شده بود تنها یاد گاری از پدر و مادر ندیده ی شان.
ثاقب و ثابت سال ها از کرمانشاه و غرب کشور گرفته تا اهواز و خرمشهر به هر کجا که اعزام می شدند در درون ساک شان اعلامیههایی را به همراه داشتند که، عکسی از دوران کودکی شان به همراه دست نوشتهیی به این مضمون به در و دیوار شهر ها می چسباندند:« پدر و مادر عزیز از آن روزی که ما را تنها در کنار خیابان رها کردید و رفتید، سال ها می گذرد حال امروز دیگر ما برای خود مان مردی شده ایم ولی هم چنان مشتاق و محتاج دیدار شماییم!».
ولی هیچ گاه از پدر و مادر شان خبری نشد ( شاید هم مرده بودند ).
اما از شیر خوار گاه تا آسمان برای این دو برادر راه طولانی و پر پیچ و خمی نبود...
آن چه که امروز از ثاقب و ثابت شهابی نشاط، باقی است دو قبر مشکی رنگ شبیه به هم و در کنار هم در قطعه ی ۵۰ گل زار شهدای بهشت زهراء است.
سعی کنید اگر چنان چه روزی گذار تان به بهشت زهراء افتاد سری به گل زار شهداء قطعه ی ۵۰ ردیف ۶۷ شماره ی ۱۹ و ردیف ۶۶ شماره ۱۹ این دو برادر شهید غریب آرام کنار یک دیگر خفته اند.
آنان شب های جمعه هیچ گاه پدر و مادری زائر مزار شان نبوده است و سخت چشم به راه پدر و مادر و دوستان اند.
توجه کنید که آن ها خیلی غریب اند، هیچ کس را ندارند، ولی به گردن تکتک ما حق دارند!.
لطفاً برای شادی روح همه ی در گذشته گان که دست شان از دنیا کوتاه است، به خصوص این دو برادر شهید و غریب فاتحه و صلواتی قرائت کنید.
هدایت شده از همسرانه| زندگی رویایی 💓
‼️🔴توجه کنید 👇👇
🟥حتما تایید رو بزنید تا کانال باز بشه↙️↙️
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عرفه
#حضرت_مسلم
من حرم لازمم🥺
دلم تنگ است❣️
هدایت شده از رسانه اجتماعی مسجد و محله
🔉 #اطلاع_رسانی
💠 نماز عید سعید قربان
🔸به امامت آیت الله حسینی آملی
⏱ چهارشنبه ، 30 تیرماه ، ساعت 7:30صبح
مسجد حضرت زینب سلام الله علیها
🔸🔻🔸