🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
⭕️#گزارش_تصویری⭕️
🔷 بازرسی از فعالیت های پایگاه شهیدان پناهی 🔷
🕌 مکان :
پایگاه شهیدان پناهی
@shahidanpanahi
#پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجة_علیهاالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸پایان مرحله دوم برنامه 🔸🔸
مرکز آرشیو معاونت رسانه و فضای مجازی پایگاه بسیج شهیدان پناهی .
تا این مرحله حدود ۳۰۰۰ عکس و نگاتیو سالهای گذشته به صورت دیجیتالی بایگانی و آرشیو شد .
کاری وقت گیر و سخت که با اراده و نیت پاک برادران بسیج در حال اجرا است .
برادران فعال در این حوزه :
۱.حسین صفایی
۲.هانی دهقان
۳.محمد طاها مومنی
۴.صدرا مومنی
۵.محمد مهدی عالمی
۶.امیر عباس شکیب
بر اساس توصیه من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق از دوستانی که طی قریب ۵ ماه تلاش بی وقفه این مرحله را به پایان رساندند، تشکر و قدردانی می کنیم .
ان شاء الله به زودی شاهد نتایج چشمگیر این اقدامات خواهیم بود .
@shahidanpanahi
بسم الله الرحمن الرحیم
۞ سَيَقُولُ السُّفَهَاءُ مِنَ النَّاسِ مَا وَلَّاهُمْ عَن قِبْلَتِهِمُ الَّتِي كَانُوا عَلَيْهَا ۚ قُل لِّلَّهِ الْمَشْرِقُ وَالْمَغْرِبُ ۚ يَهْدِي مَن يَشَاءُ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ
به زودى مردم سبک مغز مى گویند: «چه چیز آنها [= مسلمانان ]را، از قبله اى که بر آن بودند، بازگردانید؟!» بگو: «مشرق و مغرب، از آنِ خداست، خدا هرکس را بخواهد، به راه راست هدایت مى کند.»
(بقره/142)
مختصری از تفسیر آیه
خداوند به پیامبرش دستور مى دهد: به آنها بگو شرق و غرب عالم از آن خداست، هر کس را بخواهد به راه راست هدایت مى کند (قُلْ لِلّهِ الْمَشْرِقُ وَ الْمَغْرِبُ یَهْدی مَنْ یَشاءُ إِلى صِراط مُسْتَقیم).
این یک دلیل قاطع و روشن در برابر بهانه جویان بود که بیت المقدس و کعبه و همه جا ملک خدا است، اصلاً خدا خانه و مکانى ندارد، مهم آن است که تسلیم فرمان او باشید، هر جا خدا دستور دهد به آن سو نماز بخوانند، مقدس و محترم است، و هیچ مکانى بدون عنایت او داراى شرافت ذاتى نمى باشد.
تغییر قبله در حقیقت مراحل مختلف آزمایش و تکامل است و هر یک مصداقى است از هدایت الهى، او است که انسان ها را به صراط مستقیم رهنمون مى شود.
جمله: یَهْدِی مَنْ یَشاءُ
هر کس را خدا بخواهد هدایت مى کند چنان که سابقاً نیز گفته ایم به این معنى نیست که خداوند بدون حساب کسى را هدایت مى کند، بلکه این مشیت از حکمت خداوند و حساب مصالح و مفاسد سرچشمه مى گیرد.
تفسیر نمونه جلد اول
#دارالقرآن_پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#فرهنگی_اجتماعی_پایگاه_شهیدان_پناهی
#پایگاه_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجه_الکبری_س
*اطلاعیه جذب و استخدام ویژه برادران بسیجی*
دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی(علیه السلام) به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود از بین جوانان بسیجی متعهد، مومن و کارآمد در مقطع کاردانی و کارشناسی با معدل حداقل ۱۵ و در رشته های مجاز و مرتبط با رسته عقیدتی ، سیاسی ، تبلیغات و انتشارات با داشتن شرایط و طی مراحل گزینشی استخدام می نماید.
*مدارک مورد قبول فقط دانشگاه های دولتی و آزاد*
*رشته های مجاز و مرتبط:*
علوم اجتماعی - ارتباطات اجتماعی - زبان و ادبیات فارسی(گرایش ادبیات تطبیقی فارسی و عربی) - زبان فارسی و معارف اسلامی - زبان و ادبیات عرب- علوم سیاسی - تاریخ - تربیت مربی قرآن - علوم و معارف اسلامی - مدیریت فرهنگی - الهیات و معارف اسلامی - حقوق - فقه و مبانی حقوق اسلامی - مدیریت دولتی - حقوق
*علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به ستاد سپاه امام حسن مجتبی(علیه اسلام) معاونت اداری و برنامه ریزی دفتر نمایندگی مراجعه، و یا با شماره ۰۲۶۳۵۸۲۲۲۶۶ تماس حاص فرمایند.*
بسم الله الرحمن الرحیم
تفسیر جمله لِنَعْلَمَ آیه ۱۴۳ سوره بقره
جمله: لِنَعْلَمَ: تا بدانیم و مانند آن که در قرآن کراراً در مورد خداوند به کار رفته به این معنى نیست که خداوند چیزى را نمى دانسته و سپس از آن آگاه شده است، بلکه مراد همان تحقق و عینیت پیدا کردن این واقعیت هاست.
توضیح این که: خداوند از ازل از همه حوادث و موجودات آگاه بوده است هر چند آنها تدریجاً به وجود مى آیند، بنابراین حدوث حوادث و موجودات چیزى بر علم و دانش او نمى افزاید،
بلکه آنچه قبلاً مى دانسته به این ترتیب پیاده مى شود و به این مى ماند که شخص معمارى نقشه ساختمانى را طرح کند و از تمام جزئیات آن قبل از وجودش آگاه باشد و سپس آن نقشه را تدریجاً پیاده کند، هنگامى که معمار مزبور تصمیم بر پیاده کردن قسمتى از نقشه ساختمان را مى گیرد، مى گوید این کار را به خاطر این مى کنم تا آنچه را در نظر داشته ام ببینم، یعنى مى خواهم نقشه علمى خود را جامه عمل بپوشانم
(بدون شک علم خدا با بشر ـ چنان که در بحث صفات خداوند گفته ایم ـ تفاوت بسیار دارد،
منظور ذکر مثالى براى روشن شدن بحث است) جمله وَ إِنْ کانَتْ لَکَبیرَةً إِلاّ عَلَى الَّذینَ هَدَى اللّهُ بازگو کننده این حقیقت است که خلاف عادت قدم بر داشتن و تحت تأثیر احساسات بى جا قرار نگرفتن، کار بسیار مشکلى است مگر براى کسانى که به راستى به خدا ایمان داشته، و تسلیم فرمان او باشند.
تفسیر نمونه جلد اول. صفحه ۵۵۸
#دارالقرآن_پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#فرهنگی_اجتماعی_پایگاه_شهیدان_پناهی
#پایگاه_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجه_الکبری_س
بسم الله الرحمن الرحیم
...وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُم مِّن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ ۙ إِنَّكَ إِذًا لَّمِنَ الظَّالِمِينَ
....و اگر تو، پس از این آگاهى، از هوسهاى آنها پیروى کنى، به یقین از ستمکاران خواهى بود.
(بقره/145)
مختصری از تفسیر آیه
و باز براى تأکید و قاطعیت بیشتر به پیامبر اخطار مى کند: اگر پس از این آگاهى که از ناحیه خدا به تو رسیده تسلیم هوس هاى آنان شوى و از آن پیروى کنى، مسلماً از ستمگران خواهى بود (وَ لَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْواءَهُمْ مِنْ بَعْدِ ما جاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ إِنَّکَ إِذاً لَمِنَ الظّالِمینَ).
در قرآن، نظیر این گونه خطاب ها که به صورت قضایاى شرطیه است نسبت به پیامبر(صلى الله علیه وآله) مکرر دیده مى شود و هدف آن در واقع سه چیز است:
نخست این که همگان بدانند: در قوانین الهى هیچ گونه تبعیض و تفاوتى در میان مردم نیست، و حتى پیامبران نیز مشمول این قوانین هستند، بنابراین، اگر به فرض محال، پیامبر (صلى الله علیه وآله) هم انحرافى از حق پیدا کند، مشمول کیفر پروردگار خواهد شد، هر چند چنین فرضى در مورد پیامبران با آن ایمان و علم سرشار و مقام تقوا و پرهیزکارى امکان پذیر نیست، (و به اصطلاح قضیه شرطیه دلالت بر وجود شرط نمى کند).
دیگر این که سایر مردم حساب خود را کاملاً برسند و بدانند جائى که پیامبر چنین است، آنها باید چگونه مراقب مسئولیت هاى خویش باشند، و هرگز نباید تسلیم تمایلات انحرافى دشمنان و جار و جنجال هاى آنها شوند.
سوم این که روشن شود: پیامبر نیز از خود اختیار هیچ گونه تغییر و دگرگونى در احکام خدا را ندارد و به اصطلاح چنان نیست که بشود با او کنار آیند و سازش کنند، بلکه او هم بنده اى است سر بر فرمان پروردگار.
تفسیر نمونه جلد اول. صفحه ۵۶۸
#دارالقرآن_پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#فرهنگی_اجتماعی_پایگاه_شهیدان_پناهی
#پایگاه_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجه_الکبری_س
📅 امروز ۲۳ اسفند سالگرد شهادت عبدالحسین برونسی است
بخشی از وصیت نامه شهید :
فرزندانم خوب به قرآن گوش کنید و خودتان را به قرآن متصل کنید و این کتاب آسمانی را سرمشق زندگیتان قرار بدهید. باید از قرآن استمداد کنید و باید از قرآن مدد بگیرید و متوسل به امام زمان باشید ولی فرزندان من، باید به اینهایی که میگویم شما خوب عمل کنید این تکلیفی است برعهده شما.
@shahidanpanahi
#پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجة_علیهاالسلام
#شهید_عبدالحسین_برونسی
#عبدالسین_برونسی
#شهدا
بسم الله الرحمن الرحیم
الْحَقُّ مِن رَّبِّكَ ۖ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ
این (فرمان تغییر قبله) حکم حقّى از طرف پروردگار توست. بنابراین، هرگز از تردیدکنندگان در آن مباش.
(بقره/147)
سپس به عنوان تأکید بحث هاى گذشته پیرامون تغییر قبله، یا احکام اسلام به طور کلى مى فرماید: این فرمان حقى است که از سوى پروردگار تو است و هرگز از تردیدکنندگان نباش ! (الْحَقُّ مِنْ رَبِّکَ فَلا تَکُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرینَ).
و با این جمله پیامبر را دلدارى مى دهد، و تأکید مى کند: در برابر سمپاشى هاى دشمنان ذره اى تردید ـ چه در مسأله تغییر قبله و چه در غیر آن ـ به خود راه ندهد، هر چند دشمنان، تمام نیروهاى خود را در این راه بسیج کنند.
مخاطب در این سخن گرچه شخص پیامبر(صلى الله علیه وآله) است، ولى همان گونه که در آیات گذشته نیز گفتیم در واقع هدف، همه مردم مى باشند و گرنه مسلّم است پیامبرى که از طریق شهود با وحى سر و کار دارد هیچ گاه شک و تردیدى به خود راه نمى دهد، چرا که وحى براى او جنبه حسّ و عین الیقین دارد.
تفسیر نمونه جلد اول. صفحه ۵۷۱
#دارالقرآن_پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#فرهنگی_اجتماعی_پایگاه_شهیدان_پناهی
#پایگاه_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجه_الکبری_س
امروز ۲۴ اسفند ، سالروز شهادت عباس کریمی است
در بخشی از وصیت نامه شهید می خوانیم:
هيچ قطرهای در مقياس حقيقت در نزد خدا از قطره خونی كه در راه خدا ريخته شود، بهتر نيست و من میخواهم كه با اين قطره خون به عشقم برسم كه خداست.
@shahidanpanahi
#پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجة_علیهاالسلام
#شهید_عباس_کریمی
#عباس_کریمی
#شهدا
بسم الله الرحمن الرحیم
تفسیر آیه ۱۴۸ سوره بقره
روزى که یاران مهدى(علیه السلام) جمع مى شوند
در روایات متعددى که از ائمه اهل بیت(علیهم السلام) به ما رسیده جمله أَیْنَ ما تَکُونُوا یَأْتِ بِکُمُ اللّهُ جَمیعاً به اصحاب مهدى(علیه السلام)تفسیر شده است.
از جمله در کتاب روضه کافى از امام باقر(علیه السلام) مى خوانیم که بعد از ذکر این جمله، فرمود: یَعْنِی أَصْحابَ الْقائِمِ الثَّلاثَ مِائَة وَ الْبِضْعَةَ عَشَرَ رَجُلاً قالَ وَ هُمْ وَ اللّهِ الأُمَّةُ الْمَعْدُودَةُ قالَ یَجْتَمِعُونَ وَ اللّهِ فِی ساعَة واحِدَة قَزَعٌ کَقَزَعِ الْخَرِیفِ:
منظور اصحاب امام قائم(علیه السلام) هستند که سیصد و سیزده نفرند، به خدا سوگند منظور از امة معدودة آنها هستند، به خدا سوگند در یک ساعت همگى جمع مى شوند، همچون پاره هاى ابر پائیزى که بر اثر تند باد، جمع و متراکم مى گردد !
از امام على بن موسى الرضا(علیهما السلام) نیز نقل شده: وَ ذلِکَ وَ اللّهِ أَنْ لَوْ قَدْ قامَ قائِمُنا یَجْمَعُ اللّهُ إِلَیْهِ شِیعَتَنا مِنْ جَمِیعِ الْبُلْدانِ: به خدا سوگند هنگامى که مهدى(علیه السلام) قیام کند، خدا تمام پیروان ما را از تمام شهرها گرد او جمع مى کند.
بدون شک، این تفسیر از مفاهیم بطون آیه است; چرا که مى دانیم طبق روایات، آیات قرآن گاه معانى متعددى دارد که یک معنى ظاهرى، همگانى و عمومى است، و دیگرى معنى درونى و به اصطلاح بطن آیه است، که جز پیامبر(صلى الله علیه وآله) و امامان(علیهم السلام) و کسانى که خدا بخواهد، از آن آگاه نیستند.
به تعبیر دیگر: در حقیقت این روایات اشاره به این مطلب است: خدائى که قدرت دارد ذرات پراکنده خاک انسان ها را در قیامت از نقاط مختلف جهان جمع آورى کند، به آسانى مى تواند یاران مهدى(علیه السلام) را در یک روز و یک ساعت براى افروختن نخستین جرقه هاى انقلاب به منظور تأسیس حکومت عدل الهى و پایان دادن به ظلم و ستم، جمع نماید.
تفسیر نمونه جلد اول. صفحه ۵۷۵
#دارالقرآن_پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#فرهنگی_اجتماعی_پایگاه_شهیدان_پناهی
#پایگاه_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجه_الکبری_س
🔔 تمسك جوييد به كتاب الهى !
#نهج_البلاغه
🌸وَالْعِصْمَةُ لِلْمُتَمَسِّکِ، وَالنَّجَاةُ لِلْمُتَعَلِّقِ
🔹قران نگهدارنده کسی است که به آن تمسک جوید و نجات دهنده آن است که به آن چنگ آویزد.
📚#خطبه_156
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#دارالقرآن_بسیج_استان_البرز
@mouddaroulquran
بسم الله الرحمن الرحیم
تفسیر آیه ۱۴۸ سوره بقره
روزى که یاران مهدى(علیه السلام) جمع مى شوند
در روایات متعددى که از ائمه اهل بیت(علیهم السلام) به ما رسیده جمله أَیْنَ ما تَکُونُوا یَأْتِ بِکُمُ اللّهُ جَمیعاً به اصحاب مهدى(علیه السلام)تفسیر شده است.
از جمله در کتاب روضه کافى از امام باقر(علیه السلام) مى خوانیم که بعد از ذکر این جمله، فرمود: یَعْنِی أَصْحابَ الْقائِمِ الثَّلاثَ مِائَة وَ الْبِضْعَةَ عَشَرَ رَجُلاً قالَ وَ هُمْ وَ اللّهِ الأُمَّةُ الْمَعْدُودَةُ قالَ یَجْتَمِعُونَ وَ اللّهِ فِی ساعَة واحِدَة قَزَعٌ کَقَزَعِ الْخَرِیفِ:
منظور اصحاب امام قائم(علیه السلام) هستند که سیصد و سیزده نفرند، به خدا سوگند منظور از امة معدودة آنها هستند، به خدا سوگند در یک ساعت همگى جمع مى شوند، همچون پاره هاى ابر پائیزى که بر اثر تند باد، جمع و متراکم مى گردد !
از امام على بن موسى الرضا(علیهما السلام) نیز نقل شده: وَ ذلِکَ وَ اللّهِ أَنْ لَوْ قَدْ قامَ قائِمُنا یَجْمَعُ اللّهُ إِلَیْهِ شِیعَتَنا مِنْ جَمِیعِ الْبُلْدانِ: به خدا سوگند هنگامى که مهدى(علیه السلام) قیام کند، خدا تمام پیروان ما را از تمام شهرها گرد او جمع مى کند.
بدون شک، این تفسیر از مفاهیم بطون آیه است; چرا که مى دانیم طبق روایات، آیات قرآن گاه معانى متعددى دارد که یک معنى ظاهرى، همگانى و عمومى است، و دیگرى معنى درونى و به اصطلاح بطن آیه است، که جز پیامبر(صلى الله علیه وآله) و امامان(علیهم السلام) و کسانى که خدا بخواهد، از آن آگاه نیستند.
به تعبیر دیگر: در حقیقت این روایات اشاره به این مطلب است: خدائى که قدرت دارد ذرات پراکنده خاک انسان ها را در قیامت از نقاط مختلف جهان جمع آورى کند، به آسانى مى تواند یاران مهدى(علیه السلام) را در یک روز و یک ساعت براى افروختن نخستین جرقه هاى انقلاب به منظور تأسیس حکومت عدل الهى و پایان دادن به ظلم و ستم، جمع نماید.
تفسیر نمونه جلد اول. صفحه ۵۷۵
#دارالقرآن_پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#فرهنگی_اجتماعی_پایگاه_شهیدان_پناهی
#پایگاه_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجه_الکبری_س
بسم الله الرحمن الرحیم
وَمِنْ حَيْثُ خَرَجْتَ فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ ۖ وَإِنَّهُ لَلْحَقُّ مِن رَّبِّكَ ۗ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ
از هر سو خارج شدى، (به هنگام نماز،) روى خود را به جانب «مسجد الحرام» کن. این دستور حقّى از جانب پروردگار توست. و خداوند، از آنچه انجام مى دهید، غافل نیست.
(بقره/149) مختصری از تفسیر آیه
این تأکیداتِ پى در پى که در آیه بعد نیز تعقیب خواهد شد، همگى حاکى از این حقیقت است که: مسأله تغییر قبله و نسخ حکم سابق براى گروهى از تازه مسلمانان نیز گران و سنگین بوده همان گونه که براى دشمنان لجوج، دستاویزى براى سمپاشى.
در اینجا ـ و به طور کلى در همه تحولات و انقلابهاى تکاملى ـ چیزى که مى تواند به گفتگوها پایان دهد و تردیدها و شک ها را بزداید همان قاطعیت، صراحت و تأکیدهاى متوالى و کوبنده است، هر گاه رهبرِ جمعیت در این مواقع حساس با لحن قاطع، برنده و غیر قابل تغییر، موضع خود را مشخص کند، دوستان را مصمم تر و دشمنان را براى همیشه مأیوس خواهد ساخت، و این نکته کراراً در قرآن به وضوح دیده مى شود.
(خارج از متن تفسیر: کاش ضرورت این مسئله را که بالاخره یک نفر باید حرف آخر رو بزنه، را مردم بویژه مسئولین متوجه می شدند.
و اون چیزی نیست جز فصل الخطاب، که از زبان عالم ترین،فقیه ترین، با تقوا ترین، شجاع ترین،عادل ترین و به معنای واقعی جانشین بر حق امام زمان عج، رهبر عظیم الشأن، بیان می گردد.)
تفسیر نمونه جلد اول. صفحه ۵۷۸
#دارالقرآن_پایگاه_مقاومت_بسیج_شهیدان_پناهی
#فرهنگی_اجتماعی_پایگاه_شهیدان_پناهی
#پایگاه_شهیدان_پناهی
#مسجد_حضرت_خدیجه_الکبری_س