#تلنگرانه....
✍️توی یک جمع بی حوصله نشسته بودم
طبق عادت همیشگی مجله را ورق
زدم تا به جدول رسیدم
خواندم سه عمودی
یکی داد زد: بلندتر بگو
گفتم : یک کلمه سه حرفیه
ازهمه چیز برتر است؟
دایی گفت: پول
تازه عروس مجلس گفت: عشق
شوهرش گفت: یار
کودک دبستانی گفت: علم
عمو پشت سرهم گفت :
طلا، سکه
گفتم: نه... اینها نمیشه
خاله: پس بنویس مال
گفتم: بازم نمیشه
عمه گفت: جاه
خسته شدم با تلخی گفتم: نه نمیشه
مادر بزرگ گفت:
مادرجان، عمر است.
سیاوش که تازه از سربازی آمده بود گفت: کار
پدرم خندید و گفت: وام
پدربزرگ از آن وسط بلندگفت: وقت
لبخند تلخی کردم و گفتم: نه
اما فهمیدم
تا شرح جدول زندگی کسی را نداشته
باشی حتی یک کلمه سه حرفی آن
هم درست در نمی آید !
هنوز به آن کلمه سه حرفی
جدول خودم فکر میکنم
شاید کودک پا برهنه بگوید: کفش
کشاورزبگوید: برف
لال بگوید: حرف
ناشنوا بگوید: صدا
نابینا بگوید: نور
و من هنوز در فکرم
که چرا کسی نگفت: خدا ❤️
https://eitaa.com/ShahidBarzegar65/11077
27.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا پشت خطه؛ گوشیو بردار👆
اگر سیمت وصل باشه؛ مثل قرص آرامبخش عمل میکنه😊👌
https://eitaa.com/ShahidBarzegar65/11079
⛔️هشدار...♨️بسیارمهم⚠️
سلام رفقا
هرگروه وکانالی که هستید لطفا اعلام کنید
لینک پیام طرح نقدینگی ۳ میلیون از طرف دکتر پزشکیان رو باز نکنند .
✅حساب بانکی شمارو هَک میکنن .
این بلا سر خیلی ها اومده به همه اطلاع بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#فرازے_از_وصیت_نامہ :
●خدایا
در دفاع از دینت
دویدم، جهیدم، خزیدم
گریستم، خندیدم
خنداندم و گریاندم
افتادم و بلند شدم
کریم؛ حبیب، به کَرَمت دل بسته ام...
#مکتب_سلیمانی
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
https://eitaa.com/ShahidBarzegar65/11080
23.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خلوت باخدا...[دلنشینه]👆
گذشته تلخی که داشتی گذشت...
اینم قابل توجه اون عزیزانی که میگن
ما گذشته گناه آلودی داشتیم
خدا صدای مارونمیشنوه ؛
این چه حرفیه؟! همه ما خطا داریم
وانسان ممکن الخطاست؛ ملاک شما باید
لبخند رضایت خدا باشه نه حرف مردم.
شما اگر بهترینم باشید بازم حرف هست
اینماه؛ ماه خانه تکانی دلهامونه...
ماه شستشوی دست وصورت پرگناه...
هر روز ۷۰ بار استغفرالله ربی واتوب اِلیه
یادت باشه بگی...خداوند توبه پذیر ومهربانه...مثل ماها نیست
پس یکبار برای همیشه گذشته سیاهت رو بزار کنار...از نو شروع کن.
این پست رو بادقت گوش کن
جواب سوالته...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بسیار زیبا
این دعای ناب برای انرژی جمعی
تقدیم شماخوبان همیشه همراه...💌
دوستانی که به جمع شهدایی ما پیوستین؛ خوش آمدید💐
https://eitaa.com/ShahidBarzegar65/10473
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام آقا🤚
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
🇮🇷ازاینکه شهید و کانال رو به دوستان خودمعرفی میکنید بی نهایت متشکریم.
🕊دوستان جدید:ضمن خیرمقدم💐
👌پُستهاهر۲۴ساعت یکباربارگزاری میشود.
هدیه به۱۴معصوم؛شهدا؛اموات صلوات.
اللهم الرزقناشهاده فی سبیلک🤲
━━━✥⃝آمین یارب العالمین
https://eitaa.com/24375683/10826
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرار روزانه...اینم کلیپ سفارشی شما👆
💫اللهم عجل لولیک الفرج.
هدیه به اهلبیت (ع)
سلامتی وتعجیل درفرج امام زمان (عج)
امام وشهدا؛شهیدبرزگر..
۸صلوات محبت کنید...
رفقا:حتما دعای فرج امام زمان عج
(الهی عظم البلاء و...) روهم شده یکبار در روز بخونید.
ذکرِ تعجیلِ فرج؛ رمزِ نجاتِ بشر است
ما بر آنیم که این ذکر جهانی گردد...
🆔@ShahidBarzegar65
ماجرای وحشتناک گروگان گرفتن یک خانواده در رشت به مدت 29 ماه! /جزییات (قسمت اول)
🔺سه سال پیش، تیمی از گروگانگیران اعضای یک خانواده رشتی را اسیر کرده و به مدت نزدیک به 3 سال آنها را در منزل شخصیشان در منطقه منظریه زندانی کردند.
🔺در پانزدهم دی ماه 1400، یک تیم حرفهای از گروگانگیران با پیشینه روابط خانوادگی در محله یخسازی رشت، یک خانواده 9 نفره را به گروگان گرفتند. این گروه با استفاده از شگردهای پیچیده و فریبکارانه، اعضای خانواده را اسیر کرده و به مدت نزدیک به 3 سال آنها را در منزل شخصیشان در منطقه منظریه زندانی کردند. این گروگانگیری که با اقدامات مافیایی همراه بود، باعث ترس و نگرانی شدید در منطقه شد.
🔺ربایندگان با مدیریت دقیق و برنامهریزی شده، توانستند طی 29 ماه اعضای خانواده را با استفاده از داروهای روان گردان، خواب آور و شکنجه های غیرانسانی از مسیر طبیعی زندگی منحرف کنند. این تیم با طراحی از پیش تعیینشده و هماهنگیهای سازماندهیشده، علاوه بر حبس و آزارهای جسمی و روانی، به طور سیستماتیک اقدام به انتقال قانونی اموال منقول و غیرمنقول خانواده کردند. به گونهای که هیچ شکی در روند انتقال این اموال به نهادهای قانونی باقی نماند و انتقالات بهظاهر قانونی و بدون هیچگونه تردید صورت گرفت.
🔺امری که از سوی ناظران حقوقی و کارشناسان جامعه شناسی بیشتر متاثر از سوءاستفاده یا شاید حسن استفاده! ربایندگان از کشمکش های روزمره انسان امروزی در زندگی پرآشوب و گریز آنها از مسیر قانونی و استانداردهای یک زندگی قانونمند باشد.
🔺بنابه شواهد و مستندات قضایی، داستان رازآلود این خانواده یکی از شگفت آورترین وقایع چند دهه گذشته این استان است که شاید در سال های آتی راز و رمز آن برملا شود.
🔺آقای علمخواه، وکیل دادگستری، همراه همسر و برادر همسرش از راه رسیدند تا از یک راز هولناک پرده بردارند. آنها سه تن از 9 نفر اعضای یک خانواده بودند که آمدند به روایت بخشی از رنجهای طاقتفرسای 29 ماههی یک گروگانگیری نشستند.
🔺آقای علمخواه لب به سخن گشود و گفت: زن سرکردهی گروگانگیران آشنا بود. مادر همسرم سالها در همین خانهای که ساکن هستیم مراسم مذهبی در اعیاد و سوگواریها برگزار میکرد.
🔺این زن هم حدود 13 سال همراه مادرش در این مراسم حاضر میشد، البته دختر کمتر و مادرش بیشتر رفت و آمد داشت.
🔺اما اواخر دیماه سال 1400 این زن گروگانگیر با ارسال پیغامی به همسرم، او را به منزلی دعوت کرد. همسرم هم بر اساس آشنایی قبلی، اعتماد کردند و روز پانزدهم بهمن سال 1400 راهی منزل مذکور در محلهی یخسازی رشت، کوچهی حقدانی شد.
🔺زن گروگانگیر به همسرم گفته بود؛ که خانهی مذکور منزل یکی از همکاران من است که البته نبود و بعدا متوجه شدیم آنجا را اجاره کرده بودند. با این اوصاف همسرم همراه مادرش، راهی نشانی مذکور شدند. نیم ساعت بعد، همسرم پیام داد که مادرم خوابیده و من هم حال مساعدی ندارم.
🔺نگران شدم و رفتم دنبالشان. زمانی که وارد آن خانه شدم، همسرم را در حالت نیمههوشیار دیدم که به دیوار تکیه داده؛ به سراغ مادر همسرم رفتم و هر چه ایشان را تکان دادم، بیدارنشد.
🔺زنگ زدم به اورژانس115 اما قبل از رسیدن اورژانس، دو گروگانگیر دیگر که مرد بودند وارد شدند و با قمه به سوی من حمله کردند. من در همان شرایط حمله و دعوا و درگیری متوجه شدم اورژانس رسیده اما زن گروگانگیر و همدستشان از پنجرهی ساختمان، اورژانس را دست بهسر کردند وگفتند که مشکل حل شده است.
🔺بدین ترتیب اورژانس هم محل را ترک کرد و آنها موبایلها وکارت بانکی را از طریق تهدید با قمه گرفتند و گفتند، قصد داریم شما را بکشیم و الان چند نفر را برای کشتن فرزندانتان فرستادهایم به منزلتان. گفتند؛ نباید صدایتان بیرون بیاید و ما را در یک اتاق حبس کردند و به اجبار با دادن تعداد زیادی قرص خوابآور و تزریق بیهوشی، بیهوشمان کردند و توانستند در آن مکان ما را یک هفته حبس کنند. بعد هم این اندازه یادم میآید که باز به ما قرصهای قوی دادند و سوار ماشین خودمان کردند.
🔺دستهای ما را با تسمه کمربندی بستند و یک چاقو به طرف پهلوی مادر همسرم گذاشتند. یک نفر از آنها کنار من نشست، مجدد به ما قرص دادند و به گردنم بیهوشی تزریق کردند. من کاملا بیهوش بودم. ما را پس از چند ساعت دوباره به آن خانه برگرداندند.
مراقب باشید.
دقت در دوستیابی فرزند؛ همسر وخود
اعتماد ۵۰درصدنه صددرصد
بعدازخروج ازخانه حتما خانواده رو مطلع کنید که کجا ودرچه مکانی باچه کسی قراردارید و مثلا تعیین کنید که هر یکساعت بامنزل تماس میگیرم اگرنگرفتم پیگیری کنید.
درصورت احساس خطر و علائم سرگیجه؛ خواب رفتگی ناگهانی؛ تهوع و...درمنزل مهمان یا خودرو با ۱۱۰ تماس بگین یابصورت پیام به خانواده اطلاع رسانی کنید.
خانواده نیز بعداز دریافت پیام با پلیس هماهنگ کنیدبعد اورژانس
✅منبع: خبرفوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 ماجرای جانبازی حاج قاسم سلیمانی
https://eitaa.com/ShahidBarzegar65/11087
.
روایت دسته گلی که شهید مدافع حرم پس از شهادت برای همسرش فرستاد🌹
همسر شهید « مصطفی صدرزاده» در مورد نحوه آشنایی خود با شهید صدرزاده و آغاز زندگی مشترک گفت: ازدواج بنده با شهید صدرزاده عنایت حضرت زهرا (س) بود.
آقا مصطفی یک شخص احساسی و عاطفی بود و عاطفه و محبتش را همیشه بیان میکرد و دلسوزانه در کنار افراد قرار میگرفت و این دلسوزیاش باعث میشد که همه جذبش شوند.
آقا مصطفی قبل از شهادتشان همیشه برایم گل میخرید چند وقت پیش به دخترم گفتم؛ پدرت چند وقتی است که برایم گل نخریده است؛ این بار باید یک دسته گل بزرگ برایم بگیرد؛ پس از چند روز به مراسمی دعوت شدم که یک مادر شهید دسته گل بزرگی به من هدیه داد و گفت: "این گلها را از طرف آقا مصطفی به شما هدیه میکنم!"
شهید مدافع حرم🕊🌹
#مصطفی_صدرزاده
https://eitaa.com/ShahidBarzegar65/11088