🇮🇷 امام خمینی(ره): تنها مستضعفین با ما تا آخر خواهند ماند.
دیدهبان : باور کنیم که این پابرهنگان هستند که در کل تاریخ این سرزمین، علیرغم کاستی ها و محرومیت ها، آمادهی دفاع از تمامیت ارضی کشور بوده و هستند...
یک روز با فشردن انگشت روی ماشه ی سلاح جنگی با نثار جان و سلامتی خود و اندک داشتههای مالی، و روزی دیگر با اثر انگشت خود پای برگه های رای، امنیت و آرامش را از شرق تا غرب کشورو از شمال تا جنوب آن ضامن هستندو حتی فراتر از آن امنیت مستضعفین منطقه را در مقابل مستکبرین عالم تضمین نموده اند...!
⚠️کمترین مشارکت: تهران و البرز با ۲۶/۳۴ درصد
بیشترین مشارکت: خراسان جنوبی۶۶/۱۲ و کهگیلویه و بویراحمد با ۷۰/۶۶ درصد🇮🇷
اگر هنوز پرچم_بالاست * تَصدّقِ سر* حضور حماسه آفرین همین محرومین و پابرهنگان در همهی میادین جهاد و شهادت و بزنگاههای سیاسی است
و در مقابل ، کاری ترین ضربات را مرفهین و نجومی بگیران دنیاطلبِ اهل رانت و زدوبند به بنیانهای فکری فرهنگی و سیاسی نظام و کشور وارد نموده اند !
افتخارم اینست که یک معلّمم و عضو کوچکی از قشر محروم محسوب میشوم👌
بهارستان نشینان بدانند که از این پس؛
مطالبه جدی ما از نمایندگان و مسئولین نظام، تغییر رویکرد در اختصاص بودجه های رفاهی و فرهنگی و... با کاهش در تهران و مرکز و افزایش در استان های محروم است!
▪️نمایندگان و مسئولین نظام بدانند که حواسمون جمع تر از قبل شده،
شما مسئولین چی؟ بالاخره فهمیدین ...؟!؟
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ جنایت وحشیانه صهیونیستها در رفح
🔻جنگندههای اسرائیلی در تازهترین جنایت خود شهروندان فلسطینی را مقابل بیمارستان در شهر رفح بمباران کرد که بر اثر آن دهها نفر شهید و مجروح شدند!
🔞هشدار: حاوی صحنههای دلخراش🔞
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
❌️فقط دوتا سلبریتی احمق میتونن عکس ساخته شده توسط هوش مصنوعی از کودکان مظلوم غزه رو به سیستان و بلوچستان ربط بدن!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
🗳 مشارکت ۴۱ درصدی در #انتخابات جای دفاع هم دارد؟
💢طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔻چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی بازار، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است و ثمرهی تصمیمات مجلس عمدتا در بلند مدت قابل مشاهده است.
8⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هفت گانهی مذکور بر تصمیم آنها موثر است.
9⃣ از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هفت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
0⃣1⃣ و در پایان باید گفت که میزان مشارکت، در حقیقت بیش از ۴۱ درصد از واجدین شرایط رأیدهی بوده است چرا که در تعداد واجدین رأی، آمار ایرانیان خارج از ایران نیز احتساب شده است در حالی که اساسا آنها نمیتوانند از خارج از کشور در انتخابات مجلس شرکت کنند.
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
🆔 @pasdarenghelab ¦ پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab ¦ پاسدار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯حماقت اگر تصویر بود...
⬅️ آخه نادان!
روز جمعه تو هیچ مسجدی نماز جماعت برگزار نمیشه!
همه میرن نماز جمعه شهر...
هدایت شده از ✍"مختصر و مفید"📝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | #استاد_شجاعی
√ همین یک فرمول رو اگر بفهمیم تحمل بلاها برامون آسان میشه!
🤔🤔
#بلا
#بهشت
#امام_زمان
🪴"مختصر و مفید"🪴
@mokhtasarVmofid
🟡 نکاتی چند درباره کاهش مشارکت مردم در انتخابات
✍ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔻پیش از هرچیز باید پذیرفت که انتخابات چهل و یکی دو درصدی، زیبنده کشوری که همواره مشارکت بیش از ۶۰ درصد رقم زده نیست.
🔸اما اینکه چرادر سالهای اخیر مشارکت مردم در انتخابات کاهش پیدا کرده است دلایل گوناگونی دارد. بسیار ساده لوحانه است که دنبال یک دلیل خاص برای آن باشیم. برخی از این دلایل را بررسی می کنیم:
1⃣ سرخوردگی مردم از رای های قبلی: وقتی مردم دیده اند که به فلان نماینده یا رئیس جمهوری که با وعده گشایش اقتصادی و چرخیدن چرخ اقتصاد سر کار آمده، اما نه تنها گشایشی ایجاد نکرده و نه تنها عذرخواهی نکرده است، بلکه با ادعای کمبود اختیارات و انداختن مشکلات بر گردن دولت قبل و موشک و ... دست پیش گرفته و مدعی شده است، از رای دادن سرخورده شده اند. پس بخشی از مردم در حقیقت به برخی ناکارآمدی ها و یا به تعبیر دیگر به رای اشتباه خود، معترض بوده و رای نداده اند.
2⃣ عدم تمایل به امور سیاسی: بسیاری از مردم اساسا علاقه ای به امور سیاسی و مشارکت در آن ندارند. این عدم تمایل، سابقه ای تاریخی طولانی دارد، و چه بسا به واسطه القائات استعماری بوده است.
به عنوان مثال دقت کنید: در ده فروردین ۵۸ مردم با مشارکت حدود ۹۸ درصدی خود، به نظام جمهوری اسلامی رای دادند. اما حدود ۱۱ ماه بعد، حدود ۴۶ درصد همین مردم در انتخابات مجلس شرکت نمی کنند! چرا؟ از جمهوری اسلامی ناراضی شده اند؟ خیر! چون طبیعی است در این زمان اندک و مجلسی که برای اولین بار در حال شکل گیری است، نمی توان گفت مردم از جمهوری اسلامی برگشته اند، مخصوصا اینکه در انتخابات بعدی مشارکت های بالایی تا حدود ۸۵ درصد را شاهد هستیم.
این نشان می دهد که بسیاری از مردم ایران تا وقتی احساس ضرورت نکنند، تمایل به دخالت کردن در امور سیاسی ندارند. این نکته نیز قابل توجه است که به دلیل تغییر سبک زندگی این عدم تمایل رو به افزایش نیز هست.
پس عدم مشارکت آنها قابل مصادره توسط مخالفان جمهوری اسلامی نیست. یعنی هر نظام و حکومتی حاکم باشد، عده زیادی از مردم تمایلی به دخالت در امور سیاسی ندارند. بله چیزی که اینکه این دسته از مردم که تعدادشان کم هم نیست، اگر احساس کنند حضور آنها ضرورت دارد، یعنی حضور آنها می تواند خطری را از کشور دور کند یا تاثیر عمیقی بر روند اداره کشور دارد، علی رغم میل خود تن به دخالت در امور سیاسی می دهند.
3⃣ هجمه های رسانه ای دشمن: همیشه دشمن برای عدم مشارکت مردم در انتخابات تلاش کرده است اما در این سالهای اخیر توپخانه دشمن به ذهن مردم واقعا بی نظیر بوده است؛ یعنی در هیچ کجای دنیا هیچ وقت سابقه نداشته که مردم یک کشور برای تعیین سرنوشت خود اینگونه تحت فشار باشند! به نحوی که اگر کسی مایل به رای دادن باشد، لازم باشد ابتدا با حجم سنگینی از حملات رسانه ای مبارزه کند و بر همه القائات و شبهات مطرح شده غلبه کند تا بتواند خود را به شرکت در تعیین سرنوشت خود متقاعد کند!
🟢 جمع بندی:
از تحلیل های فوق این نتایج به دست می آید:
1⃣ بیش از چهل درصد مردم هستند که چنان دلبسته نظام سیاسی کشور هستند که با وجود همه گلایه ها حاضرند برای حمایت از اصل نظام در انتخابات شرکت کنند و البته به برکت آن برای تعیین سرنوشت چهار ساله کشور، افرادی را برگزینند.
2⃣ حدود 30- 40 درصد مردم اساسا علاقه ای به مشارکت سیاسی ندارند. این موضوع در تمام دنیا وجود دارد. در ایران نیز دلایل تاریخی و نیز سبک زندگی برآمده از فضای رسانه ای و مجازی تاثیر علی حده دارند. (عدم تمایل این افراد به مشارکت سیاسی ممکن است به دلیل برخی مشکلات تشدید هم شود)
3⃣ حدود 20 درصد مردم نیز عدم مشارکت را نوعی واکنش به برخی ناکارآمدی ها می دانند که به نظر ما نوعی سرخوردگی از انتخاب های غلط گذشته شان نیز می باشد
4⃣ 10 الی 15 درصد هم ممکن است، با اساس جمهوری اسلامی مخالف باشند و انتخابات جمهوری اسلامی را مشروع ندانند و به همین دلیل در هیچ یک از فراخوان های نظام شرکت نکنند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
▪️دست ناپیدای تقدیر...
۱. قالیباف، جوهرهی شخصیتی عملگرا دارد و اطرافیانش نیز او را در این جهت، بیشتر و بیشتر، تهییج میکنند. از جمله دربارهی مدیریت فضای مجازی، او نشان داد که اهل حقیقت و سیاستورزی مؤمنانه نیست. مگر رهبری در اول مجلس نگفتند که برای مدیریت فضای مجازی، در کوتاهمدت فکر کنید؟! مگر مرکز پژوهشهای مجلس، طرح ننوشت؟! مگر این طرح در کمیسیون بحث نشد؟! مگر خود قالیباف آن را تأیید نکرد؟!
۲. آری، اندکی که گذشت، اصلاحطلبان علیه طرح، جوسازی کردند و نظرسنجیها از مخالفت مردم با طرح حکایت داشت. قالیباف به رئیس جدید مرکز پژوهشها دستور داد طرح را به گونهای نقد کنند که اعتبارش ساقط شود. بابک نگاهداری هم فوری دست به کار شد و اطاعت کرد. چندی بعد، قالیباف اعلام کرد که اصلا اول باید شورای عالی فضای مجازی، مبانی را تعریف کند و سپس خودش هم طرح بدهد!
۳. رهبری در اولین دیدار، به مجلس تذکر داد که دچار تعارض منافع نشوند و عوامزدگی با مردمگرایی، تفاوت دارد و مصالح ملی را بر منافع خودشان ترجیح بدهند.
۴. در پاییز ۱۴۰۱ نیز اغتشاش شکل گرفت که قطعاً، مبتنی بر فضای مجازی رها بود. دویست نفر جان باختند در اثر القائات فضای مجازی. همهی بازداشتشدگان تصریح میکردند که در سایهی هیجانات فضای مجازی، عنان از کف داده و از خود بیخود شدهاند. اگر قالیباف در آن لحظهی تاریخی به وظیفهاش عمل میکرد، شاید اغتشاش هم رخ نمیداد یا دستکم، دویست نفر جان خود را از دست نمیدادند.
۵. دو سال است که در انتظار خروجی هستیم اما خبری نیست! هیچ طرحی برای مدیریت فضای مجازی در کار نیست. رهبری هم گاهوبیگاه گلایه میکنند.
۶. قالیباف خود را از شرّ مدیریت فضای مجازی، آسوده کرد تا مبادا بدنهی اجتماعیاش تضعیف شود و کرسی قدرت را از دست بدهد، اما انتخابات اسفند ۱۴۰۲ نشان داد که همهی معادلات او نقش بر آب شد و از جایی خورد که حتی حدس نمیزد. او به مجلس راه یافت ولی با حقارت و سرافکندگی تمام؛ با رأی بهشدت متزلزل، فروتر از دیگران و حتی نوپاهای سیاسی، و بدون اینکه بتواند نیروهای حلقهاش را در رقابت، پیروز کند. این رأی، از صد شکست، تلختر است. او برای رضای خدا از منافعش درنگذشت و مصالح ملی را ترجیح نداد، و امروز، نه به دنیا رسید و نه به آخرت. هر دو را باخت. او دیگر حتی خواب ریاستجمهوری را هم نخواهد دید.
این جهان کوهست و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
✍ دکتر مهدی جمشیدی
🌴اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌴
🇮🇷 #یا_لثارات_الحسین 🇵🇸
@yalesaraat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رهبری:ننگه برای کشوری که ۴۰درصد انتخابات شرکت کنن
(پاسخ:مرتضی کهرمی )
#کهرمی #شبهات_سیاسی #انتخابات
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📹 پیام حاج قاسم سلیمانی: برسانید به گوشِ همه ی مردم شهر
که بدانند چرا عاشقِ رهبر شده ام...!
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ ❤️
🌷@shahedan_aref
28.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سیستان و بلوچستان، پارهتن ایران
🔝بخشی از اقدامات صورت گرفته بعد از سیل سیستان و بلوچستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ استعمار آمریکا، از یک سو صهیونیستها را تا خرخره به انواع سلاحهای روز دنیا مجهز میکند، و از سوی دیگر با اشک تمسای حقوق بشری، بستههای کمک غذایی با چتر بر غزه فرود میآورد، تا هم افکار عوام الناس را راضی نگاه داشته و هم از فشار جهانی بکاهد! مردم جهان در خواب غفلت که برنده نهایی این جنگ، کارخانه های اسلحه سازی آمریکایی ست!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اینها را حمید رسایی نمیگوید بلکه جناب تاجزاده، سلطان صداقت (از نظر خودش و از نظر ما یک منافق) درباره اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان یک سلطان صداقت دیگر (باز از نظر خودش والا از نظر ما درباره یک منافق دیگر) میگوید.
حالا بهتر درک میکنید که چرا مشکلات کشور حل نمیشود و چرا نباید انگشت اتهام را به سمت رهبری گرفت.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 خاطرات تأسفبار ژنرال های ارتش شاهنشاهی از حضور مستشاران آمریکایی در ایران ...
🆔 @Shobhe_ShenaSi
تشکر رهبر معظم انقلاب از ملت ایران
از ملت ایران تشکر کنم بخاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی.
هم یک وظیفهی اجتماعی و تمدنی را ملت ایران با این حضور انجام دادند، هم یک #جهاد انجام دادند؛ چرا حضور مردم در #انتخابات۱۴۰۲ جهاد بود؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. حدود یک سال دشمنان ملت ایران از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را منصرف کنند از انتخابات و انتخابات را از رونق بیندازند.
مردم با حضورشان، در مواجهه با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسهآمیز انجام دادند.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥گریههای کودک غزهای و پیام او به دنیا
💥 ما چیزی برای خوردن نداریم، ما در غزه گرسنه هستیم و غذای پرندگان را برایمان آسیاب میکنند. خانواده ما در شمال غزه کبوتر مرده میخورند، غذای الاغ و حیوانات را میخورند، خدا ما را بس است، شرم بر دنیا
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️چرا میگیم رژیم حرامزاده صهیونیستی‼️
درحالی که کودکان غزه بخاطر نبود غذا به این روز افتادن و هر روز میمیرن
این بی شرفای کثیف اینجوری مسخرشون میکنن!
لعنت خدا بر صهیونیست وحامی صهیونیست !
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 سیل دروغ در سیستان و بلوچستان!
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: کسانی که توانایی دارند، برای کمکرسانی و امداد به مردم سیستان و بلوچستان وارد شوند.
🔻کمکها و امدادهایی که از طرف بخشهای دولتی و غیردولتی در حال انجام است، ادامه پیدا کند.
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی: در آمریکا میانگین شرکت در انتخابات کنگره ۳۵ درصد است و در حوزه حضور مردم، آمریکاییها حرفی برای گفتن ندارند.
#انتخابات #نتایج_شمارش_آرا
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید