🔺توئیت روح الله صدیق استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در حمایت از تجزیه ایران
🚨این فرد حقوق بگیر رسمی نظام است و این گونه تبلیغ تجزیه طلبی می کند
☄☄ اخبار خیلی فوری
@akhbarfoori313
👌در لحظه با ما باشید
شهید
🔺توئیت روح الله صدیق استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در حمایت از تجزیه ایران 🚨این فرد حقوق بگیر رسم
وقتی تجزیه طلبان ومعاندان میبینند که اقای پزشکیان اشوبگران، محکومین امنیتی وسرپرستان خانواده های تبعه امریکارا دربالاترین پستهای دولت میگمارد ،خوب شاید این استاد هم هوس پست کرده است.وفاق بابرانداز وضدانقلاب بهترازاین نمیشود
.
♻️ سوزنی که گم میشود و قابل پیدا شدن نیست!
🔰 حمید رسایی: مطابق اعلام مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، سالانه #یک_میلیارد_لیتر سوخت نیروگاهها گم میشود!
مدتی قبل، عضو کمیسیون انرژی مجلس (مالک شریعتی) این رقم را ۱/۵ میلیارد لیتر در سال اعلام کرد.
و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عدد سوختی که در سال گم میشود را ۱/۸ میلیارد لیتر اعلام کرد.
میانگین گم شدن روزانه این سوخت با توجه به اعداد بالا، ۳ تا ۵ میلیون لیتر است!
به نظر وزیر نفت این سوخت چگونه گم میشود؟ ما درباره گم شدن سوزن صحبت نمیکنیم! یک میلیارد لیتر سوخت نیروگاه در سال!
آیا توسط تانکرهای انتقال یا مخازن نیروگاهها کمتر مصرف میکنند یا ... با این حجم از سوخت نیروگاهها که گم میشود، چقدر از حجم خاموشیها میتوانیم کم کنیم؟ تدبیر دولتمردان برای جلوگیری از این قاچاق سوخت، چیست؟
شنبه ما نمایندگان تهران با وزیر نفت در باره چرایی عدم تأمین سوخت نیروگاهها نشست داریم و این موضوع یکی از مباحثی خواهد بود که طرح میکنم. طبعا اگر پاسخ قانع کنندهای نشنوم، این موضوع را برای طرح سؤال در مجلس مطرح میکنم. اطلاعاتتان را برایم ارسال کنید.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ سؤالی که مردم از قوه قضائیه می پرسند:
سخنگوی قوهی قضائیه گفته است هنوز شکایتی از آقای ظریف درباره دوتابعیتی بودن فرزندان ایشان برای ما ارسال نشده تا به تخلف آن رسیدگی کنیم.
سؤال مردم: علاوه بر کمیسیون اصل ۹۰، صدها هزار تن از مردم به دلیل ترک فعلها از حسن روحانی اعلام شکایت کردند، آیا قوه قضائیه رسیدگی کرد؟!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ فکر میکنید مردمی که هزاران مشکل دارند و در فرصت سفر رییس جمهور به خراسان شمالی، منتظر بیان دردهای خود از زبان اسناندار هستند، با شنیدن این ادبیات استاندار خراسان شمالی چه حسی پیدا میکنند؟ ابقای این استاندار چه تصویری در ذهن مردم خواهد ساخت؟ عزل او چه بازتابی در بین مردم پیدا میکند؟
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: «احْثُوا فِی وُجُوهِ الْمَدَّاحِینَ التُّرَاب؛ به صورت چاپلوسان خاک بپاشید.» (من لا یحضره الفقیه، ج4، ص11)
امام حسین علیهالسلام هم این چنین توصیه کردهاند: «مَن اَحَبَّکَ نَهاکَ وَ مَن اَبغَضَکَ اَغراک؛ کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد میکند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.» (عیون الحکم و المواعظ، ص 423)
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ آقای پزشکیان! چرا اصرار دارید...
🔰 حمید رسایی: نمیدانم چرا رئیس جمهور محترم فکر میکند که باید در سخنرانیهای خود حتما آیات قرآن و نهجالبلاغه را از حفظ و به عربی بخواند؟ البته چنین کاری برکت دارد ولی وقتی چنین صحنههایی خلق میشود، سبب وهن قرآن و شخصیت سخنران خواهد شد.
وقتی رهبر انقلاب به عنوان یک مرجع تقلید، عالم دینی، سخنور و کسی که حافظه بسیار خوبی هم دارد، در تمام سخنرانیهای خود برگهای در دست میگیرند و به حافظهشان اعتماد نمیکنند، چرا آقای پزشکیان اصرار دارد چنین صحنههای خجالتآوری را خلق کند؟
رئیس جمهور نماد کشور است. خلق این صحنهها نه تنها هیچ افتخاری ندارد و نشانه بدون تکلف بودن رئیس دولت نیست بلکه مایه شرمساری همه ماست. تیم مشاوره باید ایشان را ملزم به رعایت این چارچوبها کند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ مسئولان شورای عالی فضای مجازی که رأی به رفع فیلتر واتساپ داده اند، چه نظری در مورد این خبر #میدلایستمانیتور دارند:
ارتش #اسرائیل با استفاده از اطلاعات کاربران در پیام رسان #واتساپ، مبارزان حماس را شناسایی و محل حضور آنها را مشخص کرده و به شهادت میرساند!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ ناگفتههایی از جلسه شورای عالی فضای مجازی
🔰 آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی در حالی برگزار شد و فعالیت گوگلپلی و سکوی واتسآپ، بدون طی مراحل قانونی و پذیرش شرایط و ضوابط حکمرانی جمهوری اسلامی آزاد شد که:
۱. طرح خارج کردن گوگلپلی و وانسآپ از نظارت قانونی، دارای ابهامات زیادی است از قبیل عدم وجود زمانبندی اجرا و ضمانتهای اجرایی لازم که از شروط حداقلی یک طرح ملی است...
وقتی یک اقدام ملی به جای کارهای کارشناسی، کنشی سیاسی و در راستای اجرای شعارهای بدون کارشناسی انتخاباتی میشود به یقین #حکمرانی_قانونمند حلقه مفقوده این سیاستگذاری فضای مجازی خواهد شد.
۲. سوگمندانه در این جلسه بدون آنکه اجازه بحث بر روی بندهای اختلافی برای بازگشایی واتساپ و یوتیوب داده شود، کل طرح به رای گذاشته شد! این یعنی فدا کردن منافع ملی و از بین بردن حکمرانی فضای مجازی برای رسیدن به مقاصد سیاسی کوتاه مدت.
۳. آش این رفتار آنقدر شور شد که در اعتراض به عدم شفافیت طرح و مجهول بودن روند اجرایی طرح و نامفهوم بودن مفاد آن، یکی از موافقان همیشگی رفع فیلتر به طرح مذکور رأی منفی داده است.
۴. بر خلاف ادعای دروغ اجماع اعضای شورایعالی توسط یکی از مسئولان رسانهای و خبری دولت، با توجه به شنیدههای متقن تنها ۱۵ نفر از ۲۸ نفر اعضای شورایعالی فضای مجازی به طرح مذکور رأی مثبت دادهاند و به دلیل ابهامات متعدد، اجماعی صورت نگرفته.
۵. کار به جایی رسیده که اعضای دولتی شورایعالی فضای مجازی با تهدید به جلسه آورده شده و آرای آنها به صورت مدیریت شده و بدون حفظ شأن کارشناسی اعضا اتخاذ شده تا چارچوبهای #حکمرانی_فضای_مجازی شکسته شود...
چرا مدعیان شفافیت و دانستن حق مردم است، مشروح مذاکرات جلسه شورایعالی فضای مجازی را منتشر نمیکنند؟ آیا اگر مردم پشت پردههای جلسه مذکور را بدانند، آبرویی برای فروشندگان #استقلال_مرزهای_مجازی کشور باقی خواهد ماند؟
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
❇️ یادداشت مهم دکتر خلجی رییس شورای اطلاع رسانی دولت شهید جمهور در خصوص شرایط کشور را اینجا بخوانید
بخش نخست:
🛑آیا عمدی در کار است یا این روند از روی غفلت است؟
🔰تصویر این روزها از وضعیت پریشان مدیریت اجرایی کشور و همزمانی آن با رویدادهای تلخ، پیچیده و بسیار حساس منطقه بسیار درسآموز است. نقطه اوج این پریشانی، روایتهای منفی، سیاه و ناامید کننده از شرایط کشور از سوی مدیران اجرایی در سطوح مختلف و القاء ضعف و شکست در شیوه حکمرانی است.
اما این تصویرسازی منفی به گونهای است که با واقعیات میدانی فاصله دارد و هر صاحب نظر منصفی را متعجب میکند که چگونه فقط در عرض چند ماه از ایران عزیز به عنوان کشوری پیشرو، مقتدر، فعال، الهام بخش، باتحرک و تعیین کننده در مسائل جهانی، یک جامعهی تعطیل، فرسوده عقب مانده، معترض، کلنگی و واداده تصویرسازی میشود؟!
آیا عمدی در کار است؟ یا این روند سهوی و از روی غفلت است؟ مشابهتهای تاریخی این رویکرد قابل بازخوانی است؟
حجم بالای تولید اخبار با سویههای منفی در رسانههای رسمی و بویژه در فضای مجازی که دل هر مخاطبی را خالی و روان اجتماعی را به هم میریزد در این چند ماه بسیار فزاینده است. منشاء عمده اخبار منفی تولید شده نیز به گزارشها و سخنان مسئولان رسمی کشور و سپس پژواک ممتد و ضریب یافتن آن در رسانههای معاند و جریانسازی علیه کارآمدی جمهوری اسلامی منتهی میشود.
🔰🔰@shahidjomhor
✅ آیا برای ورشکسته و بدبخت نشان دادن کشور، عمدی در کار است؟
🟡بخش دوم یادداشت مهم دکتر خلجی:
🔻تأکید و تکرار فراگیر و پرقدرت از معضل ناترازیها بدون ارائه راهحل، ورشکسته نشان دادن کشور در ابعاد مختلف بویژه اقتصادی و اجتماعی، دوقطبیسازی در موضوعات اجتماعی با بار منفی، خارج نشدن کشور از فضای رقابتهای انتخاباتی حتی در میان هواداران دو نامزد شکست خورده انتخابات، تعطیلی بسیاری از پروژههای امیدآفرین و پیشبرنده، وابسته نشان دادن حیات و اداره کشور و پالس ضرورت تسلیم در برابر فشارها عملاً نشان میدهد با یک پروژه پیچیده و چند لایه با سویهی القاء حس سرخوردگی ملی مواجهیم که در این پارادایم پروژههای عمرانی و امیدآفرین و توسعهای کشور رو به تعطیلی و پروژههای سیاسی و نمایشی جایگزین آن میشود و رویکرد کلیِ «نتوانستن و نشدن» با سرعت به لایههای زیرین پمپاژ میشود.
در این چهارچوب غالباً جمعبندی واحدی در موضوعات راهبردی و کلان با نگاه حل مسائل اصلی زندگی و معیشت مردم در سطح عالی وجود ندارد، حکمرانی اجرایی کشور دچار عقبگرد نظری و عملیاتی شده و در نتیجه نظام محاسباتی کارگزاران تصمیمساز در لایههای مختلف دچار اختلال خواهد شد(از اعتماد مجدد به وعدههای دشمن تا تعلل در تصمیمگیریهای ضروری در بزنگاهها) و طبیعی است که در این شرایط حرف و دغدغه مردم بویژه در زمینههای اقتصادی یا شنیده نمیشود و یا مردم در تصمیمگیریهای مهم، دارای اولویت نخواهند بود.
این اتفاق همان موضوعی است که بودریار صاحبنظر پستمدرن از آن تحت عنوان «حادِ واقعیت» یاد میکند. یعنی افکار عمومی با تصویری از شرایط مواجه میشود که واقعی نیستند اما شهروندان این تصاویر غیرواقعی را به عنوان واقعیت میپذیرند. به عنوان نمونه در موضوع سوریه آنچه اتفاق افتاده تسلط گروهی تروریست بر مال و جان و ناموس مردم است اما آنچه از سوی افکار عمومی ادارک میشود تسلط گروهی آزادیبخش و امید به بهبود شرایط است این در حالیست که سوریه به طرز بیسابقهای در معرض تجزیه، جنگ داخلی، تهاجم خارجی و در مسیر لیبیسازی قرار گرفته است.
موارد مشابهی از این اتفاق در عراق و افغانستان و لیبی و ... قابل مصداقیابی است. در مصداقیابی داخلی از پدیده حاد واقعیت نیز شرایط به طرز بیسابقهای به اوضاع دهه تلخ و از دست رفته 90 مشابهت دارد اما به مراتب پرقدرتتر و با ابعاد تخریبی بالاتر. ایجاد اولویتهای کاذب برای افکار عمومی و سرگرم سازی مردم به موضوعات غیرواقعی و غیر اولویتدار، از دست رفتن فرصتهای کشور برای رشد و بالندگی و جهنمسازی از فرصت زندگی در ایران.
واقعیت این است که هر کدام از این اتفاقات مانند پیکسلهایی که در کنار هم یک تصویر واحد را به نمایش میگذارند، در مجموع تصویری غمانگیز و ناامیدکننده از شرایط اداره کشور و آینده نهچندان دور به افکار عمومی و خواص کشور ارائه میدهد.
ادامه این وضعیت علاوه بر فعال کردن لایههای تهدیدات امنیت ملی یقیناً «سرخوردگی اجتماعی» را به همراه خواهد داشت که به نظر میرسد در این شرایط هیچ تهدیدی از این مهمتر نیست. متأسفانه رسانههای مرجع، سایر مراجع اثرگذار و کمک کننده به تبیین و ایجاد امید و یاری دهنده افکار عمومی برای بازیابی داشتهها هم یا دچار انفعال شده و یا ناتوانتر از هر زمان دیگر در توجیه، هدایت و تبیین هنرمندانه هستند.
از قرارگاههای مختلف و متکثر با مدیران و فرماندهان متعدد و بودجههای کلان هم اثر میدانی دیده نمیشود تا جایی که مجددا و برای بار چندم «ضرورت تبیین» تذکر داده میشود.
به نظر میرسد حرکتی نیاز است تا این فضا شکسته شود و شوکی نیاز است تا جریان دلسوز به حال نظام و انقلاب به خود آیند.
🔰🔰@shahidjomhor
.
🔥دولت پزشکیان چرا می خواهد ایران را ضعیف نشان دهد؟🔥
آیا می دانید شیطان بزرگ در شیلی چه کرده بود؟
لطفاً پروژه شیلی سازی ایران و نقش احمقها یا خود فروختهها و مزدوران تعلیم دیده آمریکا در راهاندازی کودتای معیشتی در ایران را بدقت مطالعه کنید.
🔴شیلی چگونه با دسیسه آمریکا ساقط شد؟
در دهههای ۶۰ و ۷۰میلادی،که اوج دولتهای پدید آمده از کودتای آمریکایی در منطقه آمریکای لاتین بود.
ولی برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد به نامِ (سالوادور آلنده)
دولتها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند، با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی آن زمان، همهی حکومتهای مردمی رو قلع و قمع میکردند، اما استثنائا در شیلی به مشکل برخوردند.
سر نخِ تمامِ کودتاها و توطئهها هم طبق معمول در سفارت آمریکا بود.
آلنده (رئیس جمهور مردمی) شیلی با آگاهی از این مسئله، راههای ارتباطی با سفارت آمریکا را محدود کرد.
او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند، در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شد.
بطوریکه مورد حمایت ارتش شیلی هم قرار گرفت.
در این شرایط تمام راههای کودتا هم بسته شد.
و غربیها شیلی را هم مثل کوبا از دست رفته میپنداشتند.
اینجا بود که سازمان سیا، موقتا فرمول انقلابات رنگین و مخملی رو تعطیل کرد و از راه مکر و تزویر وارد شد.
سیا با استخدامِ افراد نفوذی و با استفاده از جاسوسهایی که در بدنهی دولت آلنده داشتند، هزینه خدمات و زندگی مردم را در کشور بالا بردند.
خدماتی مثلِ👇
هزینههایی چون درمان، سوخت، تحصیل، بهداشت، حمل و نقل و...
هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود.
نفوذیها و ضد انقلابیون برای فقرا صفهای طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبد کالا ترتیب میدادند و طی آن افرادی را وارد صفها میکردند تا به آلنده فحاشی کنند.
آنها مرتب به مردم القا میکردند:
جنگ برکشور سایه افکنده
ناوهای هواپیمابردراقیانوس بسمتِ آبهای شیلی حرکت کردند.
خطرِ قحطیها و گرسنگیهای کشنده، بزودی و قریب الوقوع است.
تقصیر تمام این بدبختیها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست!
نفوذیهای cia، سوبسیدها رو برداشتند و قیمتها لحظه به لحظه بالاتر میرفت.
آنها آلنده را که در اوج محبوبیت بود،مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی میکردند.
قیمتِ آب و برق را بالا بردند، نان و مایحتاجِ مردم درانبارها را عمدا ازبین بردند،که به دست مردم نرسد.
رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا، دلیلِ این مشکلات را دکتر آلنده معرفی میکرد و به مردم القا میکرد: سیاستهای غلط و ضد آمریکایی او کشور را به ناکجا آباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواستههای حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند،
باید دست از حمایتِ از آلنده بردارند.
همه اینها با هم آلنده و خانواده و حامیانش را به دروغ،کاسب تحریم معرفی میکردندکه از کنارِتحریمهای اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدند.
آنها با انواع و اقسام شیوههای تبلیغاتی (رهبر محبوب شیلی) را ناکارآمد معرفی میکردند و آلنده را ترورشخصیت نمودند.
کار بجایی رسیدکه مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابانها ریختند و فریاد میزدند:
🔥ما عدالت نمیخواهیم
🔥ما آزادی نمیخواهیم
🔥ما برابری نمیخواهیم
🌑ما نان میخواهیم تا از گرسنگی نمیریم...!
مردم با هدایت پینوشه (نظامی شیلیایی که خودفروخته و عامل سیا بود) به کاخ ریاست جمهوری حملهور شدند و رهبر شیلی آلنده را سربریدند.
دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه کثیف بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو انجام داد، قدرت را بدست گرفت.
ابتدا همان مردمی را که سرِ آلنده را بریده بودند کُشت😭
سپس برای زهرِ چشم گرفتن از مردم، حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگر از مردم را به بهانههای مختلف تیرباران کرد.
نکته: این پروژه درسال ۶۰ هجری شمسی هم قرار بود، توسط بنیصدر در ایران اجرا شود
(بنی صدر در سال ۶۰ گفت: رهبرم مصدق است، انکار رهبری امام😳)
انقلابیونِ ایرانی، بدرستی دست بنیصدر را خواندند و در تظاهرات هایی که علیه ایشان در گوشه و کنارِ کشوربرگزارشدبا شعارِ 👇
ابوالحسن پینوشه
ایران شیلی نمیشه
که منظور ابوالحسن بنی صدر بود، این پروژه را نابود کردند.
بازهم آمریکا در ایران پینوشههایی در آستین دارد.
با توجه به موقعیتِ ویژه ایران، این پینوشهها،نظامی نیستند و اتفاقا حتی خودشان نیز اعلام میکنند،که سرهنگ نیستند، پس مراقب نفوذیها و پینوشههای زمان باشیم.
با رایمان اجازه دادیم که باز هم آلنده ها را سر بِبُرَّند.
حالا چه کسانی برای مردم گرانی میتراشند و نارضایتی ایجاد میکنند؟🤔
مواظب فریب نفوذی داخل کشور باشید.
لطفا بین گروها ارسال کنید تامردم آگاه شوند واینقدر به آزادی حجاب دلشون خوش کردندو با رای دادن به پزشکیان همان بلا را بر سرخودمان دارن می یارن.. 😔