eitaa logo
یاور رسانه پایگاه شهیده کاکولوند (علمی_پژوهشی)
177 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
1.5هزار ویدیو
137 فایل
اَللّٰهمَ اِحفِظ قْائدَنا الاِمامَ الخامِنِه‌ای 🤲🏻 پایگاه شهیده کاکولوند (علمی_پژوهشی)
مشاهده در ایتا
دانلود
هر کلیه حاوی یک ملیون فیلتر مجزا است. کلّیه‌ها در هر دقیقه به طور میانگین حدود ۱.۳ لیتر خون را تصفیه می‌کنند و در روز حدود ۱.۴ لیتر ادرار خارج می‌کنند.
وقتی می‌خوابید حدود ۸ میلیمتر قد می‌کشید و وقتی بیدار می‌شوید دوباره به قد اول خود بر می‌گردید. دلیل این امر آن است که وقتی نشسته یا ایستاده اید، صفحات غضروفی بین مفاصل، به خاطر جاذبه‌ی زمین مثل اسفنج فشرده می‌شوند.
مو‌ها یک مرد معمولی حدود ۵ ماه از عمر خود را صرف اصلاح مو‌های صورت می‌کند. مو دومین بافت در بدن است که سریع‌ترین رشد را دارد. مغز استخوان رتبه‌ی اول را دارد. مو‌ها وناخن‌ها از یک ماده تشکیل شده اند.
۶ ماه طول می‌کشد که ناخن دست یا پا از ریشه تا نوک رشد کند.
عضلات تمرکز کننده‌ی چشم‌ها روزی ۱۰۰ هزار بار حرکت می‌کنند. اگر قرار باشد عضلات پا‌ها هم به همین میزان تحرک داشته باشند انسان باید روزی ۸۰ کیلومتر راه برود. حرارتی که بدن انسان در ۳۰ دقیقه تولید می‌کند می‌تواند حدود ۲ لیتر آب را به جوش بیاورد. یک سلول خونی ظرف مدت ۶۰ ثانیه تمام بدن را دور می‌زند. ۹۰ درصد اطلاعاتی که از دنیای پیرامون خود به دست می‌آوریم از طریق چشم‌ها است.
قلب فشاری که قلب انسان تولید می‌کند می‌تواند خون را تا بیش از ۱۰ متر بپاشد. قلب انسان به طور میانگین حدود ۳۵ ملیون بار در سال می‌تپد. بنابر این قلب یک انسان عادی روزانه صد هزار بار می‌تپد.
بدن روزانه حدود ۱۰ ملیارد سلول پوستی بدن انسان می‌میرند. هر انسان روزانه بین ۱ تا ۳ پیمانه بزاق ترشح می‌کند. بدن یک انسان بالغ روزانه به حدود ۴۰ کیلو گرم اکسیژن نیاز دارد
تعداد استخوان‌های بدن یک انسان بالغ از یک نوزاد کمتر است. ما با ۳۵۰ تکه استخوان به دنیا می‌آییم، اما به دلیل اینکه در طول رشد استخوان‌ها به هم جوش می‌خورند، در بزرگسالی فقط ۲۰۶ تکه استخوان داریم.
بینی انسان به اندازه‌ی بینی سگ حساس نیست، اما می‌تواند ۵۰۰۰۰ بوی مختلف را به خاطر بسپرد.
طول روده‌ی کوچک حدوداً ۴ برابر قد یک انسان معمولی است. با ۵ تا ۷ متر طول، اگر روده‌ی کوچک پیچ نخورده بود درون حفره‌ی شکمی جا نمی‌شد. روی هر اینچ مربع از پوست بدن انسان حدود ۳۲ ملیون باکتری وجود دارد، اما اکثر آن‌ها بی خطر هستند. منشاء بوی بد پا مانند زیر بغل، عرق است. هر جفت پا ۵۰۰ هزار غده‌ی عرقی دارند و می‌توانند بیش از یک فنجان عرق در روز تولید کنند.
اگر بگویید که دارید از بی خوابی می‌میرید درست است. شما می‌توانید هفته‌ها غذا نخورید بی آنکه از پا در آیید، اما نهایت زمانی که بتوانید بدون خواب دوام بیاورید ۱۱ روز است. بیش از آن دیگر هر گز از خواب بیدار نخواهید شد.
🔆زنگ عبرت 🔴 کشف حجاب و ترویج فحشاء و فساد جهت فروپاشی خانواده و نابودی زنان و دختران در جوامع اسلامی؛ همواره از اهداف کثیف و پلید صهیونیسم و سردمداران فاسد و خبیث و وحشی غرب با ابزارها و شیوه های مختلف از گذشته تاکنون بوده است. 👈 ساده انگاری و مسامحه با مروجان سازماندهی شده و هدفمند فساد و فحشاء ؛ جامعه را بسمت تباهی و نابودی و اندلس سازی خواهد کشاند.