❃↫🌷« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »🌷
✫⇠ #خاطرات_شهید_شاهرخ_ضرغام
#از_جهالت_تا_شهادت
قسمت:1⃣
✍مقدمه
🍁 "كســي كه توبه كند و ايمان بياورد و كار شايســته انجام دهد ، اينها كســانی هســتند كه خدا بديهايشــان را به خوبيها تبديل ميكند و خداوند آمرزنده و مهربان است" (سوره فرقان)
🍁 آري شــاهرخ را به راستي ميتوان مصداقي کامل براي اين آيه قرآن معرفی كرد . چرا که او مدتي را در "جهالت "سپري كرد . اما خدا خواست که او برگردد . داستان زندگي او ، ماجراي"حُر" در کربلا را تداعي مي کند .
🍁 بسياري از مورخينّ براي حُر گذشته زيبائي ترسيم نمي کنند . اما کشتي نجات آقا ابا عبدالله ( ع ) او را از ورطه ظلمات نجات داد و براي هميشه تاريخ نام او را زنده کرد . مشــعل هدايت ســالارشهيدان راه را به شاهرخ داســتان ما نشان داد و کشتي نجات ايشــان ، او را از ورطه ظلمات رهائي بخشيد. شــاهرخ پس از توبه ديگر به ســمت گناهان گذشته نرفت .
🍁 براي کسي هم از گذشــته ســياهش نمي گفت . هر زماني هم که يادي از آن ايام ميشــد ، با حسرت و اندوه مي گفت : غافل بودم . معصيت کردم . اما خدا دستم را گرفت . لذا اگر در قســمت هائي از گذشــتها ياد ميکنيم ، نمی خواهيم زشــتي گنــاه و نافرماني پروردگار را عادي جلوه دهيم . بلکه فقــط مي خواهيم او را آنچنان که بوده توصيف نمائيم .
🍁 زندگينامه اين ســردار بی مزار و اين پهلوان شجاع ، عبارت است از ...
نام : شاهرخ
شهرت : ضرغام
تولد : اول دی ۱۳۲۸ تهران
شهادت : آبادان ۵۹/۹/۱۷
🍁 اينها مشخصات شناسنامه اي اوست . کسي که در سي و يک سال عمر خود زندگي عجيبي را رقم زد . از همان دوران کودکي با آن جثه درشت و قوی خود ، نشان داد که خلق و خوي پهلوانان را دارد . شاهرخ هيچ گاه زير بار حرف زور و ناحق نميرفت . دشمن ظالم و يار مظلوم بود .
ادامه دارد ...
منبع:
🔹کتاب شاهرخ ,حر انقلاب اسلامی
🔹کتابخانه (مجمع جهانی خادمین شهدا)
@shahidfaryadras
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
3.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غافل نباشیم از حُجَّتِ بنِ الْحَسَن(ع)!
خدمتی که از همه بر میاد این هست که مردم رو به یاد امام زمان(عج) بیاندازیم...
🔻سهم شما پنج صلوات به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج).
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
33.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشروبات الکلی چه نوع فوایدی دارد 😨😨
سخنان استاد رائفی پور در باره مشروب ....
💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
🔺افتتاح ایستگاه متروی امام حسین در بخش خط 6 متروی تهران با پسزمینهی #کوچه_شهید و حضور شهردار تهران
👈هر چند که سهم قصور شهرداری تهران در قضیهی #کوچه_شهید از همگان بیشتر است جای خبر عذرخواهی شهردار تهران در بین اخبار روزانه خالیست؛ امّا امیدواریم این اقدام آقای حناچی یعنی افتتاح ایستگاه مترو با پسزمینهی #کوچه_شهید، اقدامی از جنس نمایش و ماستمالی نبوده باشد...
💬آمریکا به ظریف اجازه ملاقات تختروانچی را نداد
خبرنگار نیویورک تایمز:
🔹تخت روانچی، سفیر ایران در سازمان ملل، به سرطان مبتلا و در بیمارستانی در نیویورک بستری است. ظریف درخواست عیادتش را داشت. وزارت خارجه آمریکا به او اجازه نداده و گفته است ابتدا یک زندانی آمریکایی در ایران باید آزاد شود.
🔹ظریف برای خروج از منطقه محدود و مشخص شده برای او در نیویورک نیاز به اجازه دولت آمریکا دارد/ رجا