هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔻مسئولینی که راه کربلا را در نیمه شعبان بستند، روز قیامت باید پاسخگو باشند
🔻این تصمیمها چقدر عالمانه است؟ باید گروه تحقیق و تفحص در این زمینه فعال شود
➖ یکی از پرثوابترین زمانهای زیارت امامحسین(ع) در نیمه شعبان است و خیلی دردناک است مردمی که علاقه دارند و میتوانند در نیمۀ شعبان به زیارت امامحسین(ع) بروند، بهدلیل بسته بودنِ راه، نتوانند بروند.
➖این مسئولین محترمی که تدبیر کردند و برای نیمه شعبان راه کربلا را بستند، روز قیامت باید پاسخگو باشند. اصلاً معلوم نیست کار صحیحی کرده باشند. بعداً اگر معلوم بشود که این ممانعت از زیارت کربلا، بیدلیل یا اشتباه بوده، خیلی فاجعه است.
➖ البته ما زندگی اجتماعی را بلد هستیم و وقتی یک تصمیم جمعی گرفته شد، همراهی میکنیم. ولی اصلاَ معلوم نیست که تصمیم درستی گرفته باشند؛ کمااینکه دربارۀ جمکران هم اصلاً معلوم نیست که این کار درست باشد.
➖ بنده بارها با پزشکان متخصص صحبت کردهام. بارها از کشورهای دیگر خبر گرفتهام، مردم بررسی کنند، این پروتکلهایی که در ایران اجرا میشود، در چند کشور جهان اجرا میشود؟ این تصمیمها چقدر عالمانه است؟
➖ به نظر بنده باید گروه تحقیق و تفحص در این زمینه فعال بشود. چون برخی از پزشکان متخصص در این زمینه حرفهایی برای گفتن دارند که به آن توجه نمیشود.
➖ این نیمه شعبان هم گذشت، ولی امیدواریم این ماه رمضان هم مثل ماه رمضان سال گذشته نگذرد. این پروتکلها از نظر دانشی مورد تردید است، یعنی در اینباره چند صدا هست و باید اجازه داده شود این چند صدا شنیده بشود و داوری بشود. مسئولین باید سعۀ صدر داشته باشند و نظرات علمیِ مختلف را بشنوند.
👤علیرضا پناهیان - نیمه شعبان۱۴۰۰
🔻مسجد جمکران
@Panahian_ir
💥 #فوری
⭕️با توجه به مواضع متناقض، غیر علمی و بعضا ضد دینی "ستاد ملی کرونا" همه ما مردم ایران از نمایندگان مجلس و قوه قضائیه و سایر نهادهای امنیتی درخواست میکنیم تا طرح تحقیق و تفحص از این ستاد را در دستور کار خود قرار دهند
💢 امضا کنندگان این کمپین همگی بر این امر مهم تاکید دارند👇🏼👇🏼👇🏼
https://www.farsnews.ir/my/c/56900
❇️ لطفا در همه گروه ها و کانالها منتشر شود.
❤️❤️😍👌👌👇👇👇
توصیه های عالی از مرحوم آیت الله کشمیرى برای ماه مبارک رمضان را در یادداشت زیر بخوانید.
١- "کمیت گرا نباشید؛ کیفیت جو باشید!"
دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید؛ بلکه در پی هضم آنها باشید! غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جان تان شود. بزرگترین مشکل ما قشرینگری به دین و شریعت است. با خود فکر کنید آنقدر در سال های قبل با ولعِ زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟!
آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید:
٢- تفکر
حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم چیزی نیست جز «تفکر»! با خود و خدای خود خلوت کنید.
خصوصاً به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشد؛ امید است ابوابی از معرفت به رویتان باز شود.
٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «سجده طولانی» است.
فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجدهى عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجدهى طولانی داشته باشید.
۴- حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید؛ حتی در مساجد افطار نکنید.
بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد.
در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید!
"دِلال یعنى ناز کردن"
هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون براش روزه گرفتید وحضرتش خوان کرم گسترده؛ لقمهى اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید! دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: "اگر حاجتم را بدی، افطار میکنم!"
این حالت معجزه میکند!
۵- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای«حُسن خلق» است.
با فرزندان، خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید. لحظهى عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است!
۶- کشتی رؤیایی رمضان سوار بر امواج دریای «اشک» به ساحل نجات می رسد! از خدای سبحان در این ماه خصوصاً اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه درخواست کنید.
۷- از ابتدای ماه رمضان باید هدفگذاری شما "لیلة القدر” باشد که جان رمضان است.
در این خصوص، سخن زیاد است؛ لکن، «مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز» فقط سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه!
۸- این ماه ماه «ربیع القرآن» ماست.
در این بهار قرآنی هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید. امید است دم دمای افطار آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد!
۹- در سراسر ماه رمضان توجه شما به روزهدار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود.
AUD-20210413-WA0005.mp3
2.88M
🔅 *خوشا به حال كسى كه شب قدر را ببيند! *
رسول خدا-صلّى اللّه عليه و آله فرمود: يا ابن عباس، آيا نمازى به تو نياموزم كه وقتى آن را خواندى، هر شب بیست بار بلكه بيشتر شب قدر را ببينى؟ عرض كردم: بياموز، درود خدا بر تو!
فرمود: *يك نماز چهار ركعتى با يك سلام بعد از نماز عشا و قبل از نماز وتر* (آخرين ركعت نماز شب) به اين صورت بخوان:
در ركعت اوّل، فاتحة الكتاب و *سه بار سوره «قُلْ يٰا أَيُّهَا اَلْكٰافِرُونَ» و سه بار «قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ» *
و در ركعت دوّم، فاتحة الكتاب و سه بار «قُلْ يٰا أَيُّهَا اَلْكٰافِرُونَ» و سه بار «قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ» و در ركعت سوّم و چهارم نيز به همين صورت. وقتى سلام نماز را گفتى، *سیزده بار «أستغفر اللّه»* مى گويى.
به حق خدايى كه مرا به پيامبرى برانگيخت، هركس اين نماز را بخواند و در آخر آن *سیزده بار تسبيح بگويد و استغفار كند،* هربار اين نماز را خواند، شب قدر را مى بيند و در روز قيامت نيز از ۷۰۰۰۰۰ نفر از امّت من شفاعت مى كند و خداوند او و پدر و مادرش را مى آمرزد، ان شاء اللّه تعالى.
📚 توصیه استاد سعادتفر برای درک شب قدر
#شب_قدر
#ماه_رمضان
⚫️حضرت خديجه (س) سه سال قبل از هجرت بيمار شد . پيغمبر (ص) به عيادت وى رفت و فرمود : اى خديجه ، ; آيا میدانى كه خداوند تو را دربهشت نيز همسرم ساخته است ؟ !
چون بيمارى خديجه شدت يافت ، عرض كرد : يا رسول الله ! چند وصيت دارم : من در حق تو كوتاهى كردم ، مرا عفو كن .
پيامبر (ص) فرمود : هرگز از تو تقصيرى نديدم و نهايت تلاش خود را به كار بردى . در خانه ام بسيار خسته شدى و اموالت را درراه خدا مصرف كردى .
عرض كرد : يا رسول الله ! وصيت دوم من اين است كه مواظب اين دختر باشيد . و به فاطمه زهرا (س) اشاره كرد . چون او بعد ازمن يتيم و غريب خواهد شد . پس مبادا كسى از زنان قريش به او آزار برساند . مبادا كسى به صورتش سيلى بزند . مبادا كسى بر او فرياد بكشد . مبادا كسى با او برخورد غير ملايم و زننده اى داشته باشد .
اما وصيت سوم را شرم مىكنم برايت بگويم . آن را به فاطمه عرض میكنم تا او برايت بازگو كند . سپس فاطمه را فراخواند و به وى فرمود : «نور چشمم ! به پدرت رسول الله بگو :مادرم مىگويد : من از قبر در هراسم ; از تو می خواهم مرا درلباسى كه هنگام نزول وحى به تن داشتى ، كفن كنى .»
پس فاطمه زهرا (س) از اتاق بيرون آمد و مطلب را به پيامبر(ص) عرض كرد . پيامبر اكرم (ص) آن پيراهن را براى خديجه فرستاد و او بسيار خوشحال شد . هنگام وفات حضرت خديجه ، پيامبراكرم (ص) غسل و كفن وى را به عهده گرفت . ناگهان جبرئيل درحالى كه كفن از بهشت همراه داشت ، نازل شد وعرض كرد : يا رسول الله ، خداوند به تو سلام میرساند و میفرمايد : «ايشان اموالش را در راه ما صرف كرد و ما سزاوارتريم كه كفنش را به عهده بگيريم .
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هر کی تا حالا ندیده ببینه 👌
#ظریف
#سرداردلها
#میدان
#دیپلماسی
#انتخابات
#عوام_فریبی
#نفاق
#سناریو_اغتشاش
📺 سخنرانی مهم رهبر انقلاب، یکشنبه ساعت ۱۸
🔻 در ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام، رهبر انقلاب اسلامی در یک سخنرانی تلویزیونی با مردم سخنان مهمی ایراد خواهند کرد.
🔺این سخنرانی ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت زنده از شبکههای سیما و سایت و حسابهای Khamenei.ir در شبکه های اجتماعی پخش خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
┈┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
همیشه فکر میکردم شب قدر یعنی شب نزول قرآن . ارزش شب قدر را به نزول قران میدانستم اما یک شب قدر حرفهایی را از یک استاد یاد گرفتم که همه چیز را در ذهنم به هم ریخت .
سوره قدر را تفسیر میکرد میگفت :
*آیا نزول قرآن شب قدر را شب قدر کرده ؟ یا اینکه شب قدر شب قدر بوده و قرآن در آن نازل شده است؟*
مثل کسی که ازدواج خود را که یک کار مهمی است در یک وقت با برکتی قرار میدهد برکت ان وقت به ازدواج نیست . نزول قران یک کار مهم و بزرگی است اما در شب قدر اتفاق افتاده….
انا انزلناه فی لیلة القدر .
یعنی اول شب شب قدر بوده و بعد قرآن در آن نازل شده . دلیل بهتر آیات بعدی است که شروع میکند به توضیح چیستی شب قدر .
لیلة القدر خیر من الف شهر
تنزل الملائکة و الروح فیها باذن ربهم
من کل امر
سلام هی حتی مطلع الفجر .
«انزلناه» فعل ماضی است یعنی نازل کردیم و تمام شد . اما در معرفی شب قدر میگوید «تنزل» فعل مضارع است یعنی هنوز نازل میکنیم یک عملی در این شب هر سال تکرار میشود و در توضیح عظمت این شب این عمل را بیان میکنند .
«الملائکه» یعنی «کل ملائکه» این الف و لام در زبان عربی معنای «کل »میدهد . «الروح» همان رئیس ملائکه است در ان شب همه اینها متوجه زمین اند و فرود میآیند .چه واقعه ای رخ میدهد ؟ چه شده که همه دارودسته خدا در صحنه عالم متوجه زمین اند ؟
هر سال ؟ همه ؟ از تمام آسمانها؟ به سوی زمین ؟
یعنی هر خبری هست اینجاست و در عوالم بالا خبری نیست !
سوال اینجاست که اینها کجا نازل میشوند؟ منزل علیه کیست؟ به کجا میایند ؟
برای پاسخ خوب است اول بپرسیم اینها برای چه میآیند ؟
«من کل امر .»
یعنی چه ؟
یعنی برای تصمیم گیری برای همه چیز . این امر امر تکوینی است یعنی هر موجودی .
از این جا باید فهمید کجا میآیند؟
«من کل امر .»
«امر» چیست ؟
این امر دو جای دیگر در قرآن آمده:
یکی «انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون»
و دیگری «ائمة یهدون بامرنا .»
علامه طباطبایی از اولی این را استفاده میکند که معنای این «امر» هر شیئی است که وجود داشته باشد امر تکوینی . و از آن استفاده میکند که آیه «ائمة یهدون بامرنا» فصل امامت را بیان میکند یعنی وجه تمایز ائمه را نشان میدهد که آنها هدایت تکوینی میکنند همه موجودات عالم را .
و در شب قدر تکلیف کل امر است که مشخص میشود . ....
عزیزان ! آن رئیس حقیقی و ذاتی عالم آن خدای لا یزال همه را به سراغ فرمانده زمینی و خلیفه خود میفرستد همه متوجه ولی عصر هستند اوست که قرار است همه تصمیمات منجز و معلق عالم یعنی قضا و قدر به دست او میرسد . شب شب اوست .یعنی چی ؟
یعنی رفیق من! اگر تا به صبح مناجات کنی و قران سر بگیری اما از او غافل باشی بیراهه میروی .
هیچ عملی بی رنگ فریاد درونی «یا صاحب الزمان» فایده ای ندارد بقیه همه بیراهه رفتن است .
مردم !بدانید باید به چه چیز بچسبید . کدام ریسمان را چنگ بزنید .
بعد با بیانی طعنه آمیز گفت : همه میایند پایین تو میخواهی تنها بروی بالا؟!
این ایام همه عطش دارند اما نمی دانند کدام حلقه را باید بگیرند . آن حلقه گم شده تو امام است چه بفهمی چه نفهمی .
یک عده خوابند و اصلا در حرکت نیستند یک عده اما در حرکتند ولی جهت را نمی دانند . راه اینجاست و بقیه راهها مسدود است .
شاید حسابی در کار بوده که شهادت مرد ولایت و امامت علی مظهر خلافت خدا در این شب ها رخ میدهد .
استاد میگفت :
حقیقت دین معرفت امام است معرفت امام و حجت خدا . شب قدر شب تجلی خلافت خلیفة الله است . خلافت او در این شب تجلی میکند . تمام گردانندگان عالم هستی «من کل امر » بر او نازل میشوند . بله حالا آن گردانندگان تحفه قران را پیش پیامبر آوردند جبرئیل دست خالی نیامد آن تحفه را هم آورد والبته
این اهمیت و ارزش قران را می رساند .
نکند همه عالم از دیو و دد تا فرشته و جبرئیل متوجه او باشند و من و تو متوجه جای دیگر !
معقول نیست خلف است محال است سلام کنی و او جواب ندهد .
در تاریخ سراغ نداری سائلی دست پیش امام دراز کند و دست خالی برگردد زبان حال و قال شما این باشد :
..... یا ایها العزیز مسنا و اهلنا الضر و جئنا ببضاعة مزجاة فاوف لنا الکیل و تصدق علینا ان الله یجزی المتصدقین.....
شبهای آخر ماه رمضان است و آن حرفها هنوز مرا سرگردان و آشفته کرده .
این ماه هم در حال تمام است
من کجا او را پیدا کنم ؟
او کجاست ؟
میزبان و مهماندار این مهمانی خدایی کجاست ؟
نکند همه عالم متوجه او باشند و تو متوجه جای دیگر؟!
خبرگزاری فارس من
امضاء کنید
مخالفت با واکسیناسیون اجباری
بسم الله الرحمن الرحیم
در آستانه اجرای طرح واکسیناسیون عمومی کشور هستیم که انجام این امر در سطح وسیع، دغدغههایی را برای برخی خبرگان در حوزه طب و درمان ایجاد کرده است.
لذا بنا بر دلایل زیر خواهان منع واکسیناسیون اجباری و یا هر الزامی برای ارائه خدمات عمومی با شرط واکسیناسیون هستیم:
۱. کلیه واکسنهای کرونا مراحل کارآزمایی بالینی استاندارد را طی نکرده و فقط دارای مجوز اضطراری هستند.
2. گزارشات مختلف از ایجاد عوارض کوتاه مدت و میان مدت از واکسنها که حتما با عوارض دیررسی نیز همراه خواهد بود که در سالهای آینده مشخص می شود.
۳. وجود موارد منجر به مرگ ناشی از ترومبوز و لخته خون بعد از تزریق واکسن که موجب محدودیت و ممنوعیت مصرف برخی واکسنها در اروپا شده است و کشتن حتی یک نفر با واکسن، به مثابه کشتن همه مردم خواهد بود.
۴. با توجه به تأکیدات به استفاده از تجارب موفق درمان کرونا مبتنی بر تقویت سیستم ایمنی که تا به حال موجب نجات جان بسیاری از افراد از کرونا و عوارض آن شده است.
۵. وجود نظرات اندیشمندان و پزشکان متعدد در کشورهای مختلف که با سیاستهای سازمان جهانی بهداشت در مورد پیشگیری و درمان کرونا همراهی ندارند و با واکسیناسیون مخالف هستند که آزاداندیشی، تعقل و تأمل، اقتضا میکند بدان ها نیز توجه شود
https://www.farsnews.ir/my/c/64957