eitaa logo
[شهیدجاویدالاثر غلامحسین اکبری]
1.5هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
13هزار ویدیو
73 فایل
رفیق شهیدم🌾📿 💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات @mostafaakbri1 https://eitaa.com/joinchat/1443824321C0bc24470f1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. اگه بخوایم تصمیم بگیریم و محکم روی تصمیم مون بمونیم، باید علاقه هامون رو آگاهانه تنظیم و مدیریت کنیم. 💡🤍 اگه به یه چیز مستحکم و کامل تکیه کنیم، میتونیم از شر اضطراب‌ها و تردیدها رها بشیم.🕊️ اضطراب و تردیدی که مانع درک درست و عمل درست میشن❗️ دل بستن به چیزهایی که فانی و این‌دنیایی نیستن و داشتن آرزوی بزرگی که حقیقتش رو در عالم دیگر ببینیم✨ ما رو برای تنظیم و مدیریت علاقه‌ها و اگاهی‌هامون کمک میکنه❤️‍🩹 و الا دائم خودمون رو در معرض نابودی و تزلزل می‌بینیم...♨️
🟡 مقام معلم در کلام حضرات معصومین (ع) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✳️ ۱- رسول خدا (ص) : من معلم بر انگیخته شدم. 🔰۲- بخشنده ترین شما پس از من کسی است که ؛ دانشی بیاموزد ، آن گاه دانش خود را نشر دهد. 🔰۳- از هر کس که حرفی آموختی ، بنده او شده ای. 🔰۴- خدایا ! آموزگاران را بیامرز ؛ عمرشان را دراز و کسبشان را با برکت کن. 🔰۵- أمیرالمؤمنین (ع) : به احترام پدر و معلمت از جای برخیز ، گر چه فرمانروا باشی. 🔰۶- امام سجاد (ع) : حق استاد تو این است که ؛ بزرگش داری و محضرش را محترم شماری و با دقت به سخنانش گوش بسپاری. 🔰۷- امام باقر (ع) : زکات دانش ، آموختن آن به بندگان خداست. 🔰۸- امام صادق (ع) : در پیشگاه کسی که از او دانش می آموزید ، فروتن باشید. 🟠 ۱۲ اردیبهشت ، سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز پاسداشت مقام معلم گرامی باد 🔶 امام خمینی (ره) : معلمی ، شغل أنبیاست. 💐 روز معلم،برمعلمین عزیزمبارک باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. همیشه در میدان نبرد، با نگاه به پرچم متوجه می‌شویم در کدام زمین هستیم و جبهه خودی و ناخودی کدام است. پرچم از همان گذشته تا به امروز نشانه‌ای است تا همگان متوجه شوند، صاحب پرچم هنوز پابرجاست یا سقوط نموده است. 🔰 هر تمدنی نشان خاص خود را داشته و پرچم مخصوص خود را بلند نموده است. پرچم تمدن اسلام، حجاب است.✨ ➖این حرف ما نیست بلکه افسر اطلاعاتی آمریکا ، می‌گوید: حجاب پرچم نظام است. می‌گوید: دختران بدحجاب و بی‌حجاب سربازان ما هستند.❗️ می‌گوید: هر بادی که می‌وزد و موهای دختران را به می‌رقصاند در واقع پایه‌های نظام اسلامی را می‌لرزاند...⚠️ 🔻بله، در نبرد تمدنی حق و باطل، زنان و دختران در خط مقدم جبهه حق هستند که پرچم را به دست دارند و تا زمانی پرچم با قوت و قدرت در اهتزاز باشد، جبهه حق پیروزمند و پرقدرت حرکت می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به احترام اذان❤️ و نماز 💚 ادمین های محترم تا ساعت 14پیام ندهید سپاس بیکران از صبوری و همراهی شما دوستان گرامی . التماس دعای فرج ... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پس از اقامه نماز،در باقیمانده فرصت هم مطالب ارسالی را مرور کنیم 🌺 کانال شهید غلامحسین اکبریhttps://eitaa.com/shahidgholamhosseinakbari
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙🌹امام خمینی رضوان الله علیه:️ 🥀🤍شغل شما آدم‌سازی است ...