●پسرم ازروی پله ها افتاد ،دستش شکست.
بیشتر از من عبدالحسین هول کرد.بچه راکه داشت به شدت گریه میکرد بغل گرفت.
ازخانه دویدبیرون.چادرسرم کردم ودنبالش رفتم.ماتم برد وقتی دیدم دارد می رودطرف خیابان.تامن رسیدم به او،یک تاکسی گرفت.
درآمد لحظه ها،ماشین سپاه جلوی خانه پارک بود.
●خانه ما آفتاب گیربود.ازاواسط بهارتااوایل پاییز من وچند بچه قدونیم قد،دایم باگرما دست و پنجه نرم می کردیم.
فقط یک پنکه درب وداغان داشتیم.من نمی دانستم عبدالحسین فرمانده گردان است ولی می دانستم حقوق اوکفاف خریدن یک کولر را نمی دهد.
یک رو اتفاقی فهمیدم ازطرف سپاه تعدادی کولر به او داده اند تابه هرکس خودش صلاح میداندبدهد.
بعضی از دوستانش واسطه شده بودند تایکی ازآنهاراببردخانه خودش ،قبول نکرده بود.بهش اصرارکرده بودند.
گفته بود:این کولرهامال آن خانواده هاییه که جگرشون داغ شهید داره ،تاوقتی اوناباشن نوبت به خانواده من نمی رسه...
شهید عبدالحسین برونسی
💠 نماز برای والدین در روز دوشنبه بعد از بالا آمدن آفتاب 💠
✨♥️ رسول خدا(صلّی الله علیهوآله) فرمود:
هرکس روز دوشنبه، بعد از آن که خورشید بالا آمد، ۴ رکعت نماز بخواند (دو نماز ۲ رکعتی)، در هر رکعت یک بار سوره حمد، یک بار آیةالکرسی، و سه بار سوره توحید؛ و ثواب آن را به پدر و مادرش هدیه کند، خداوند به وی کاخی میبخشد که مانند وسیع ترین شهر در دنیاست.
📘 جمال الأسبوع، ص۷۰
🌹🍃
ملامتشنکنیدآنکهرامدینهنرفت
مدینهزائرخــودرابهکربلابخشید
مولا حسن جانم✨️
دوشنبه های امام حسنی💚
به جای اینکه عابد باشی عبد باش!
شیطان شش هزارسال عبادت کرد
عابدشدولی عبدنشد،تاعبدنشوی،
عبادت سودی نداردعبدبودن یعنی
ببین خدای متعال چه میخواهد،
نه دلت🌱
💟| علامه حسن زاده آملی
#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
#منتظران_ظهور
💢گفتگو با مادر شهید مدافع حرم وهنرمند فیروز حمیدی زاده
🔷️مادر شهید حمیدی زاده نقل می کند که شهید در سال ۱۳۵۷ دقیقا همون سالی که انقلاب به پیروزی رسید و امام خمینی (ره) وارد ایران شدند فیروز من هم تازه متولدشده بود و در گهواره بود.
🔷️در ادامه مادر شهید از هنرمندی فرزندش صحبتی به میان آورد و گفت فرزندم بعد از ۵ سال خدمت در مرز ایران و افغانستان، به بجنورد آمد و در کنار شغلی که در یکی از ادارات دولتی داشت به خوشنویسی هم مشغول شد،چرا که یکی از هنرهای شهید فیروز این بود که و قتی قلم به دست میگرفت غوغا میکرد،آنچنان که هنوز هم دیوارهای برخی مساجد و مراکز فرهنگی استان نشانی از هنر خوشنویسی او دارند که با خط زیبایش نگاشته شدهاند.
🔷️در پایان مادر شهید گفت: به جز فیروز که در سوریه به شهادت رسید، یک فرزند دیگرم هم به نام نریمان به همراه برادرم عقیل در دوران هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیدند.
#استان_خراسان_شمالی