فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پروردگارا
✨بی نگاه لطف تو
🌸هیچ کاری
✨به سامان نمیرسد
🌸نگاهت را از ما دریغ نکن
✨و با دستان
🌸قدرتمند و توانايت
✨چرخ روزگارمان را بچرخان
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تو
H🖤🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀بر حسن گریه کنم یا به حسین یا به رضا⁉️😭
🎙حاج حسین فخری
#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان
#ظهور_بسیار_نزدیک_است
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
هدایت شده از 🥀شهدای گمنام_غواص🇮🇷
مدینه روضه خون یاره. سیب سرخی.mp3
10.97M
💢 دیدم توی کوچهی تنگ، دشمن اومده برا جنگ...
💔 زمینه | شهادت امام حسن مجتبی «علیهالسلام» #سال۱۳۸۹
🎤 حسین سیب سرخی
🏴 اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ، وَ نَجِيبِكَ مِنْ خَلْقِكَ وَ صَفِيِّكَ مِنْ عِبَادِكَ، إِمَامِ الرَّحْمَةِ وَ قَائِدِ الْخَيْرِ وَ مِفْتَاحِ الْبَرَكَةِ كَمَا نَصَبَ لِأَمْرِكَ نَفْسَهُ وَ عَرَّضَ فِيكَ لِلْمَكْرُوهِ بَدَنَهُ وَ كَاشَفَ فِي الدُّعَاءِ إِلَيْكَ حَامَّتَهُ وَ حَارَبَ فِي رِضَاكَ أُسْرَتَهُ وَ قَطَعَ فِي إِحْيَاءِ دِينِكَ رَحِمَهُ.
شهادت پیامبراکرم
امام حسن امام رضا
نقطهمقابل امید، ناامیدی و یاس و دلسردیست. امید ممکنه همیشه اون نتیجهای که میخوایم رو نده، اما به ما کمک میکنه که مسیر زندگیمونو آسونتر طی کنیم و حتی از آن لذت ببریم.
راهی که با امید ساخته شده برای مسافر آن راه بسیار خوشایندتر از راهیست که با دلسردی ساخته شده باشد، حتی اگر هر دو راه به یک هدف و مقصد برسند.
H🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يَا أَبَا الْقاسِمِ، يَا رَسُولَ اللّٰهِ،
يَا إِمامَ الرَّحْمَةِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلَانَا
يَا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ،
أَيُّهَا الْمُجْتَبىٰ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ
يَا أَبَا الْحَسَنِ يَا عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ،
أَيُّهَا الرِّضا، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ
آجرک الله یا فاطمه الزهرا 🏴
آجرك الله یا صاحبالزمان 🏴
#شهادت_پیامبر_اکرم
#قاسم_بن_الحسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ شهید #حاج_قاسم سلیمانی:#قدس امکان ندارد آزاد بشود جز با پرچمداری #شیعه!
ما میرویم دیگران میمانند؛ #تاریخ ثبت خواهد کرد
#قاسم_بن_الحسن✨
هدایت شده از 🥀شهدای گمنام_غواص🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ من را ببر با خود؛ نمیخواهم بمانم
بابا من از دنیای بیتو دل بریدم...
🔹 لحظاتی جانسوز از بیتابی دختر هفت ساله شهید امنیت سرهنگ پاسدار مختار مرشدی هنگام خاکسپاری پدر در #فریدونشهر
🔸 شهید مرشدی از شهدای حادثه نشت گاز در یکی از مراکز کارگاهی سپاه در استان اصفهان بود که چهارشنبه شب ۷ شهریور به همراه یکی دیگر از همکارانش آسمانی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يَا أَبَا الْقاسِمِ، يَا رَسُولَ اللّٰهِ،
يَا إِمامَ الرَّحْمَةِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلَانَا
يَا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ،
أَيُّهَا الْمُجْتَبىٰ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ
يَا أَبَا الْحَسَنِ يَا عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ،
أَيُّهَا الرِّضا، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ
آجرک الله یا فاطمه الزهرا 🏴
آجرك الله یا صاحبالزمان 🏴
#شهادت_پیامبر_اکرم
#قاسم_بن_الحسن
✅ رحلت جانگداز پيامبر اسلام(ص) ۲۸صفر سال 11 هجرى قمرى
⬅️ حضرت محّمد بن عبداللّه(ص) آخرين پيامبر الهى است كه مردم را به يگانگى خداوند متعال و عدالت اجتماعى در دنيا و زندگى در سراى ديگر دعوت كرد و اديان آسمانى را با رسالت و تبليغ خويش به اتمام و اكمال رسانيد.(1)
آن حضرت در چهل سالگى به رسالت مبعوث گرديد. در آغاز به مدت سه سال به طور پنهان وسپس به مدت ده سال به طور آشكار در مكه معظمه، مردم را به توحيد و دين اسلام دعوت كرد. در اين راه، آزارهاى فراوان روحى و جسمى از معاندان و مشركان قريش تحمل كرد و سرآخر كه با توطئه آنان در قتل خود مواجه گرديد، ناچار به سوى مدينه (يثرب) مهاجرت نمود و اين شهر را پايگاه دعوت اسلام و تمركز مسلمانان قرار داد و نخستين پايه هاى حكومت اسلامى را در آن بنا نهاد.
از آن پس به مدت ده سال در اين شهر مقدس اقامت گزيد و با انواع دشمنى ها و دسيسه هاى مشركان مكه و ساير طوايف و قبايل عربستان مقابله كرد و بسيارى از آنان را به دين اسلام و راه روشن الهى هدايتگر شد و مناطق مهمى از سرزمين عربستان، همانند مكه معظمه، طائف، يمن و نواحى مسكونى شبه جزيره عربستان را در پوشش نظام حكومتى اسلام قرار داد.
سرانجام در 63 سالگى پس از انجام مراسم حجةالوداع و معرفى حضرت على(ع) به جانشينى خويش در غديرخم، آثار بيمارى در آن حضرت هويدا شد و پس از تحمل چندين روز بيمارى روح ملكوتى اش به اعلى عليين پيوست و در جوار رحمت الهى قرار گرفت.
در تاريخ رحلت پيامبراكرم(ص) ميان شيعه و اهل سنّت، اتفاق نظر نيست. زيرا تاريخنگاران و سيره نويسان شيعه به پيروى از اهل بيت(ع)، تاريخ رحلت پيامبر(ص) را روز دوشنبه 28 صفر سال يازدهم هجرى قمرى دانسته اند، وليكن علماى اهل سنّت تاريخ آن را در ماه ربيع الاوّل ذكر كرده اند و در اين كه چه روزى از ربيع الاوّل بوده است، اختلاف دارند. برخى روز اوّل، برخى روز دوّم و برخى روز دوازدهم و عده اى روز ديگرى از اين ماه را بيان كردند.(2)
واقدى از جمله كسانى است كه رحلت آن حضرت را در روز دوشنبه دوازدهم ربيع الاوّل مى داند.(3)
به هر تقدير، علّت وفات آن حضرت، تناول كردن غذاى مسمومى بود كه يك زن يهودى به نام "زينب" در جريان جنگ خيبر به آن حضرت خورانيده بود.
پس از رحلت رسولخدا(ص) در حالى كه عده اى از سران و سياستمداران مهاجر و انصار در سقيفه بنى ساعده گردآمده و درباره جانشينى آن حضرت به مجادله و منازعه پرداخته بودند، حضرت على(ع) به اتفاق برخى از عموزادگان خويش به غسل و كفن كردن بدن مطهر پيامبر(ص) پرداخت. آن گاه بدن شريف آن حضرت به مدت دو روز جهت وداع واپسين امت و سوگوارى اهل بيت(ع) و نمازگزاردن اهالى مدينه بر بدن مطهر آن حضرت، با احترام ويژه اى نگهدارى شد و سپس در روز چهارشنبه، به خاك سپرده شد.
اهل بيت(ع) و وابستگان آن حضرت و بزرگان صحابه درباره مكان تدفين بدن مطهر آن حضرت به گفت وگو پرداختند و هر كدام پيشنهاد خاصى ارائه كردند. حضرت على(ع) كه متكفل تجهيز بدن آن حضرت و از نزديكترين مردان به آن حضرت بود، فرمود: إنّ اللّه لم يقبض روح نبيّه إلّا فى أطهر البقاع و ينبغى أن يدفن حيث قبض؛(4) به درستى كه خداى سبحان، جان پيامبرى را نمى گيرد مگر در پاكيزه ترين مكان و سزاوار است در همان مكانى كه قبض روح شد، در همان جا دفن گردد.
گفتار مستدل و روح نواز اميرمؤمنان على ابن أبى طالب(ع) مورد پسند همگان قرار گرفت و بدن مطهر رسول خدا(ص) را در همان مكانى كه جان به جان آفرينان تسليم كرده بود، دفن نمودند.
طبرى، پيشنهاد دفن پيامبر(ص) را، در همان مكانى كه وفات يافت، به ابوبكر منتسب كرد و از او نقل كرد: ما قبض نبىٌّ إلّا يدفن حيث قبض؛ هيچ پيامبرى از دنيا نخواهد رفت، مگر اين كه در همان مكانى كه قبض روح شد دفن گردد.(5)
هم اكنون مرقد مطهر آن حضرت در داخل مسجدالنبى(ص) قرار دارد و زيارتگاه مسلمانان و مشتاقان آن حضرت از سراسر عالم است.
📚 منابع:
1- اشاره به آيه 3، سوره مائده:اَلْيَومَ اَكْمَلْتُ دينَكُم وَ اَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتي وَ رَضيتُ لَكُمُ الْإسْلامَ ديناً
2-كشف الغمه (علي بن عيسي اربلي)، ج1، ص 26؛ منتهى الآمال (شيخ عباس قمي)، ج1، ص 100 و بحارالانوار (علامه مجلسي)، ج22، ص 528 و ص 514
3- المغازى (واقدی)، ج2، ص 1120
4- كشف الغمه، ج1، ص 26
5- تاريخ الطبرى، ج3، ص 213
✍️ سید تقی واردی. ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
در زندگی دنیا چنین باش
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود:
«كُنْ في الدُّنيا كأنَّكَ غَريبٌ أو عابِرُ سَبيلٍ ، و اعدُدْ نَفسَكَ في المَوتى ، و إذا أصبَحتَ فلا تُحَدِّثْ نَفسَكَ بِالمَساءِ ، و إذا أمسَيتَ فلا تُحَدِّثْ نَفسَكَ بِالصَّباحِ ، و خُذْ مِن صِحَّتِكَ لسَقَمِكَ ، و مِن شَبابِكَ لهَرَمِكَ ، و مِن حَياتِكَ لوَفاتِكَ، فإنّكَ لا تَدري ما اسمُكَ غَدا». [أعلام الدين : 339].
«در دنيا چنان باش كه گويى غريبه اى يا رهگذرى هستى، و خودت را در شمار مردگان آر، و چون صبح خويش را آغاز كردى وعده شب به خود مده، و چون شب كردى وعده صبح به خويشتن مده، و از دوران تندرستى ات براى هنگام بيماريت [بهره ]برگير، و از جوانى ات براى پيرى ات، و از زندگى ات براى مرگت؛ زيرا كه نمى دانى فردا چه نام خواهى گرفت [مُرده يا زنده ، دوزخى يا بهشتى]».
دعایعلقمه۩علیفانی.mp3
7.2M
🏝 دعای علقمه
دعای بعد از زیارت عاشورا
با نوای علی فانی
📖متن دعای علقمه⚘