هدایت شده از بینات
🌷۲۷ آذر سالگرد شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح ﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ ، در سال ۱۳۵۷ ، به دست گروهک تروریستی و منحرف فرقان ، گرامی باد.
💐 هدیه به روح مطهر این شهید والامقام و این دانشمند زاهد ، فاتحة مع الصلوات.
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از بینات
🌿 پیام حضرت امام خمینی ﴿رِضوانُ الله تعالی عليه﴾ به مناسبت شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح.🌿
🕯 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🏴 إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
🌷آنگاه که منطق قرآن آن است که ما از خدائیم و به سوی او می رویم و مسیر اسلام، بر شهادت در راه هدف است و اولیاء خدا، علیهم السلام شهادت را یکی از دیگری به ارث می بردند و جوانان متعهد ما برای نیل شهادت در راه خدا درخواست دعا می کرده و می کنند، بدخواهان ما که از همه جا وامانده دست به ترور وحشیانه می زنند، ما را از چه می ترسانند؟
👈 آمریکا خود را دلخوش می کند که با ایجاد رعب در دل ملت که سربازان قرآنند، می تواند وقفه ای در مسیر حق و عقب گردی از جهاد مقدس در راه خدا ایجاد کند، غافل از اینکه ترس از مرگ برای کسانی است که دنیا را مقر خود قرار داده و از قرارگاه ابدی و جوار رحمت ایزدی بی خبرند اینان از کور دلی، صحنه های شورانگیز ملت عزیز و شجاع ما را در هر شهادتی، پس از شهادتی که در پیش چشمان خیره آنان منعکس است نمی بینند. " صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ "
🍃⚘اینان می بینند که هزار و سیصد سال بیشتر از صحنه حماسه آفرین کربلا می گذرد و هنوز خون شهیدان ما در جوش و ملت عزیز ما در حماسه و خروش است.
🍃🌸 جناب حجت الاسلام دانشمند محترم آقای مفتح و دو نفر پاسداران عزیز اسلام رحمةالله علیهم به فیض شهادت رسیدند و به بارگاه ابدیت بار یافتند و در دل ملت و جوانان آگاه ما حماسه آفریدند و آتش نهضت اسلامی را افروخته تر و جنبش قیام ملت را متحرک تر کردند.
🍃🌼 خدایشان در جوار رحمت واسعه خود بپذیرد و از نور عظمت خود بهره دهد.
🍃🕯 امید بود از دانش استاد محترم و از زبان و علم او بهره ها برای اسلام و پیشرفت نهضت برداشته شود و امید است از شهادت امثال ایشان بهره ها برداریم.
🍃🌷من شهادت را بر این مردان برومند اسلام تبریک و به بازماندگان آنان و ملت اسلام تسلیت می دهم.
🍃⚘سلام بر شهیدان راه حق.
🍃🌺 روح الله الموسوی الخمینی
📚 صحیفه نور ، ج ۱۱ ، ص ۳۹
🗓 ۲۷ آذرماه ۱۳۵۸
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از معیار
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠🍁
🍁
🎥 #کلیپ
💢موضوع: فرزندان جامعه ما از نگاه #شهیدقاسم_سلیمانی
🔸🌹🔹
👌#جامعه ما #خانواده ماست
💠من و آدمای خودم، من و رفقای خودم، من و مریدهای خودم، مداح هستم با مریدای خودم، این بی حجابه، اون باحجابه، این اینجوریه، اون اونجوریه، این چپه، اون راسته، این #اصلاحطلبها، اون #اصولگراست. خب چه چیز را میخواهید حفظ کنید؟ جامعه ما خانواده ماست، آنها مردم ما و بچه های ما هستند... ".
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💠🍁
🍁
هدایت شده از گفتمان (عکس نوشته)
📜بخشی از وصیتنامه شهید حاج قاسم سلیمانی:
❣خداوندا ! تو را سپاس که مرا قرن به قرن، از صلبی به صلبی منتقل کردی و در زمانی اجازه ظهور و وجود دادی که امکان درک یکی از برجسته ترین اولیائت را که قرین و قریب معصومین است، عبد صالحت خمینی کبیر را درک کنم و سرباز رکاب او شوم..
#سردار_دلها
#شهید_حاجقاسم_سلیمانی
#محتوای_اختصاصی_گفتمان
@goftemansazan
﷽؛
همنوایی آقای امجد با مفتی وهابی در شهید خواندن تروریست مفسد فی الارض روح الله زم مورد استقبال رسانه های ضد ّانقلاب قرار گرفت.👆
🎥 مفتی وهابی: صدام، ریگی و زم شهید هستند!
🚨 آقای امجد هم میگه زم شهید هست!
📌یکی در دستگاه صهیونیستی و سلفی آموزش دیده و حمایت می شود دیگری در حوزه علمیه آموزش دیده و در مملکت اسلامی ایران زندگی می کند ولی چرا جفتشان یک حرف را میزنند؟ آیا نباید فرقی وجود داشته باشد؟
آقای امجد «سال ۹۴» بعد از ثبت نام برای کاندیداتوری خبرگان رهبری: باید همواره از رهبری حمایت کنیم!
آقای امجد دیروز: مسئول تمام خونهای ریخته از «سال ۸۸» رهبری است!
رهبر معظّم انقلاب:
«خاک بر سرِ آن عالم اعلم و افقه! خاک بر سرِ آن عالِمی که قلباً خوشحال شود از اینکه ببیند رادیوهای دشمنان اسلام، در مقابل نظام اسلامی، از او تمجید و تعریف میکنند! باید گریه کند! حالا گیرم از لحاظ فقاهت و علم هم خیلی بالا باشد، که آن هم علم نیست، جهل است. نور نیست، ظلمت است.»
@samenesfahan
May 11
هدایت شده از گفتمان (عکس نوشته)
🔰 لوح | کار جریان تحریف ، آدرس غلط دادن برای حل مشکل تحریم است
۹۹/۵/۱۰
مقام معظم رهبری:
🔸واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده! [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده.
تأخیر شده امّا اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید که دست شما است. ۹۹/۹/۲۶
#تحریم
#تحریف
#نه_به_مذاکره
@goftemansazan
هدایت شده از گفتمان (عکس نوشته)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢🌿🌹🌿💢
⛔️یک خانمی که سیاست نداشته باشد و سیاسی نباشد چگونه می تواند درک کلی از جهان داشته باشد؟!
۵۰ نفر از ۳۱۳ نفر فرماندهان امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف روحی فداه خانم هستند
#استاد_پناهیان
#ثامن
@goftemansazan