🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 عکس نوشت (2) | حضور در انتخابات یکی از مستحکم ترین وسیله هایی است که ملت می تواند آن را مانند یک زره پولادین در مقابل خود و حملات دشمنان نگه دارد.
🍃🌹🍃
#ثامن37 | #رای_میدهم
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔊 گفتگوی صوتی
🍃🌹🍃
✅ موضوع: مناقشات و شبهات انتخابات ۱۴۰۲
🎙 سخنران: دکتر سید جلال حسینی- معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین
⏰ زمان: سه شنبه ۱۷ بهمن ماه ساعت ۱۹
❌ لینک ورود به نشست 👇👇👇
🆔 https://rubika.ir/tahlil_samen
#انتخابات | #مشارکت_حداکثری
#یادداشت_روز
🔰 انتخابات، سنگر ملت
🔸انتخابات 11 اسفند مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی زیر ذرهبین دشمنان این ملت قرار دارد. استعمارگران غربی در طول حدود 200 سال گذشته بیشترین ضربه را از این ملت خوردهاند.
🔸 از نهضت تنباکو که با فتوای مرجعیت و با حمایت قاطع مردم بساط قرارداد ضدملی انحصار تنباکو و توتون برچیده شد تا امروز که مردم غزه با تأسی به انقلاب ایران در مقابل غرب و رژیم جنایتکار تحت حمایت آن ایستادهاند، غرب پیدرپی از ملت ایران سیلی خورده و در هر سیلی یک گام به عقب پرت شده است.
🔸مهمترین مسئله غرب در رابطه با ایران و انقلاب اسلامی، حضور گسترده مردم ایران در صحنه دفاع از تمامیت ارضی کشور و آرمانهای دینی و انقلابی بوده است. غربیها بهخوبی میدانند که نه حمله نظامی و نه تحریم اقتصادی و نه ایجاد ائتلافهای ضدایرانی، هیچکدام نمیتوانند به نتیجه برسانند.
🔸 از منظر غرب، دموکراسی تعریف خاصی دارد و اگر منجر به حفظ منافع و اغراض غرب نباشد، یک جنگ تلقی میشود. به عبارت دیگر مشارکت مردم ایران در انتخابات مجلس، ریاستجمهوری، شوراها و... از منظر آمریکا و غرب میدان جنگ است و باید با تمام قوا در مقابل آن ایستاد. رویه غرب در مقابل حضور مردم ایران در انتخابات همیشه همین بوده است.
#ثامن37
#انتخابات_سنگر_ملت
#مشارکت_حداکثری
🖌سعدالله زارعی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 با ما همراه باشید در کانال تحلیلی_تبیینی معیار، مرجع کانالهای ثامن
🍃🌹🍃
✅ با بروزترین محتواها و یادداشت های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ...
✉️ «از شما عزیزان جهت عضویت دعوت بعمل می آید.»
⬇️ از طریق زیر عضو روبیکا شوید.
🆔 rubika.ir/meyar_pb
⬇️ از طریق لینک زیر عضو ایتا شوید.
🆔 eitaa.com/meyarpb
⬇️ از طریق لینک زیر عضو سروش شوید.
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
Scan ۰۳ فوریهٔ ۲۴ · ۰۷·۱۸·۱۸.pdf
855.2K
🌿🌹🌿
مجموعه #عکسنوشت
برخی جنایات و خیانتهای محمدرضا شاه در ایران
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
لذت خاطرات کودکی در بهشت هشتم، برای یک عُمر دلدادگی به صاحب این صحن و سرا کافی است ...
🔸 پر میزنم تا حرمت مثلِ فرشته / قرارِ عاشقیِ ما ساعتِ هشته ...
🔹 سرودی زیبا به همراه تصاویری دیدنی و متفاوت از زائرانِ خردسالِ امام رضا علیهالسلام
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
🇮🇷🇵🇸
📝 #یادداشت
🔴 انقلاب و تحول در نقش مردم
🔹یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی و به تعبیر شهید مطهری از خدمات انقلاب اسلامی به ایران و ایرانیها، تحول در نقشآفرینی اجتماعی و سیاسی مردم بود که تاکنون نیز ادامه دارد. مردم در کنار دو عامل دیگر، یعنی ایدئولوژی اسلامی و رهبری دینی رئوس مثلث عوامل مستحدثه انقلاب بودند و به تعبیر امام راحل همینها هم عوامل مبقیه انقلاب هستند؛ یعنی خاستگاه نقشآفرینی مردم خود انقلاب اسلامی بود. انقلاب اسلامی با مدیریت علما و فقها که متن اسلام را برای مردم میگفتند، این فرهنگسازی را کردند که از شروط مسلمانی باور به این حقیقت است که سرنوشت ملتها جز به دست خودشان رقم نخواهد خورد.(رعد/11)
❌ این در حالی بود که توده مردم در عصر و زمانه نظام سلطانی عموماً در طول تاریخ و نظام مستبدانه پهلوی، به ویژه نقش جدی در تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی خود نداشتند و تمام مفهوم مردم در معنای رعیت تجلی پیدا میکرد. رعیت یعنی زیردست و تابع فرمانبردار. نظام شاهی تنها همین نقش را از مردم میخواستند و بُردار حکومت فلشی یک طرفه بود که تنها حقوق حکومت بر مردم را میگفت و میخواست و لاغیر. لذا در نمایشی هم که به نام «دموکراسی و انتخابات» به راه میانداختند، خود تعیین میکردند که نام چه کسی یا کسانی از صندوق رأی باید بیرون بیاید!
ارتشبد فردوست در کتاب خاطرات و اعترافات خود به این حقیقت تلخ چنین اذعان میکند که من به همراه اسدالله علم و منصور در زمان پهلوی دوم جلسه میگرفتیم و اسامی را مشخص میکردیم و به استاندارها و فرمانداران اعلام میکردیم که باید اینها نماینده شوند!
✅ اما اکنون به برکت انقلاب اسلامی، مردم تعیینکننده مسئولان همه مناصب سیاسی در کشورند؛ مستقیم یا غیرمستقیم. از رهبری گرفته تا رئیسجمهوری، نماینده مجلس و حتی نمایندگان شورای شهر و روستا. این تحول اساسی در نقشدهی به مردم و به عبارت بهتر برگرداندن حق مردم به خودشان، نشاندهنده ماهیت مردمسالار بودن ذات اسلام و بزرگترین نتیجه و دستاورد انقلاب اسلامی است.
🔸امروز مردم و ذائقه و خواسته آنهاست که مسیر حکمرانی را مشخص میکند. البته طبیعی است که برخیها طمع کنند و با دسترسیهایی که به اضلاع سهگانه «ثروت»، «قدرت» و «رسانه» دارند، در این مسیر تلاشهایی به نام مردم، اما به کام خود صورت دهند و این حق مسلم مردم در انتخاب را منحرف کنند. این موضوع در وهله اول، به #آگاهیبخشی و #تبیین نیاز دارد تا مردم در دام چنین تفکرات و جریانها و افراد سودجو نیفتند و در مرحله دوم، عزم و اراده مردم برای استفاده از این حق در قالب مشارکتآفرینی در انتخابات و رقم زدن انتخابی مطلوب و هدفمند را میطلبد.
87_dr hosseini_entekhabat1402.m4a
16.12M
🍃🌹🍃
🇮🇷باید به صف تبیین
🇮🇷شمشیر به کف باشیم
🔊#نشست_بصیرتی
♨️ موضوع:
مناقشات و شبهات انتخابات ۱۴۰۲
🎙با سخنرانی :
جناب آقای دکتر سید جلال حسینی
(معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین)
🌱#ثامن۳۷
#پرسش1
#پاســـخ1
⁉️وقتی من از وضع موجود کشورم ناراضی هستم ، چرا باید در انتخابات شرکت کنم؟⁉️
امروز کسی نیست که انبوه و انباشت مشکلات ریز و درشت مردم در حوزههای مختلف که ناشی از سوء مدیریتها و ضعف مدیریت هاست را انکار کند.
نکته مهم این است که بهترین و ثمربخشترین راه برای ایجاد تغییر کدام است؟ آیا قهر با صندوقهای رای ، راه تغییر است ؟ آیا رفتن به سمت نسخههای پیچیده شده از بیرون مرزها برای کشور نظیر نافرمانی مدنی ، اعتراضات کف خیابانی و ایجاد اغتشاش و برهم زدن امنیت و آرامش جامعه راهی است که ما را به تغییر میرساند؟ راه مناسب و موثر تغییر به درستی کدام است؟
اگر گفتمان اصلی حاکم بر رفتار سیاسی مردم و جامعه ، مقوله تغییر قرار گرفت ، بلافاصله مسالمت آمیزترین راه برای تغییر یعنی انتخابات و صندوقهای رای به اذهان متبادر میشود زیرا هم هزینه تغییر در بستر انتخابات کمتر است و هم اثربخشی و امید به تغییر از طریق صندوقهای رای در نظام جمهوری اسلامی که در مدت بیش از ۴ دهه خود را نشان داده است ، بیشتر است.
بنابراین به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مدظله العالی علاج دردهای مزمن کشور در پرتو پر شور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد انتخاب اصلح است.
#مشارکت_حداکثری
#ثامن37
#پرسش2
#پاســـخ2
⁉️چگونه در انتخابات می توانیم عامل به امر مهم تواصی به حق باشیم ؟⁉️
تواصی به حق در آیات قرآن به عنوان یکی از عوامل مهم رسیدن به سعادت و خوشبختی معرفی شده است به صورتی که اگر انسان اهل تواصی به حق نباشد ، دچار خسران و زیان در دنیا و آخرت میشود. به این امر مهم خداوند در سوره عصر اشاره فرموده است .
تواصی به حق یعنی خودسازی فردی کافی نیست بلکه باید به دیگران هم توجه شود تا آنها نیز در مسیر حق قرار گیرند. تواصی به حق یعنی انسان برای هدایت دیگران ، برای رشد فکری و برای بصیرت دیگران و برای رفع موانع هدایت از مسیر دیگران تلاش کند . تواصی به حق یعنی در جامعه ایمانی انسانها مکلف هستند به صورت شبکهای منسجم و هدفمند به یاری همدیگر بشتابند و جامعه را به حق و حرکت در مسیر حق سفارش کنند. انتخابات در جمهوری اسلامی از صحنههای تواصی به حق میباشد . رهبر معظم انقلاب حضور در پای صندوقهای رای و توصیه دیگران به انجام این حق و تکلیف الهی را مصداق تواصی به حق میدانند . همگان باید در این عرصه با انگیزه الهی و پرتلاش ظاهر شوند زیرا اصل شرکت در انتخابات یک حق است و دعوت مردم مخصوصاً افرادی که دچار شک و تردید هستند از مصادیق تواصی به حق محسوب میشود زیرا عدم شرکت در انتخابات آثار زیان باری از نظر فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و امنیتی برای جامعه دارد و کسانی که مردم را به عدم شرکت دعوت میکنند چه با گفتار و چه با عملکرد مدیریتی ، چه مستقیم و چه غیر مستقیم در واقع تواصی به باطل میکنند.
#ثامن37
#مشارکت_حداکثری
#پرسش3
#پاســـخ3
⁉️ آیا رای ندادن نشانه اعتراض به حاکمیت است؟
🔴 #شبهات_انتخابات
🔸 #انتخابات_و_شورای_نگهبان
_____________________
آیا در طول تاریخ، در یک انتخابات، صدای آراء خاموش و آراء نداده شده، شنیده شده است؟! مثلا در انتخابات آمریکا، سال ۱۹۹۶ مشارکت بسیار پایین بود. تقریبا ۴۹ درصد مردم آمریکا رأی دادند و از بین ۴۹ درصد حدود ۲۵ درصد به کلینتون رأی دادند؛ یعنی در واقع ۷۴ درصد مردم آمریکا به کلینتون رأی نداده بودند. یعنی عملا کلینتون رئیسجمهور اقلیت بود. در مقابل، انتخابات مربوط به انتخاب اوباما و انتخابات مربوط به انتخاب بایدن، جزء بالاترین مشارکتها بود. حال سوال اینجاست که آیا کلینتون کمتر از بایدن رئیسجمهور آمریکا بود؟! در عمل افرادی که رأی ندادند، تاثیری در رئیسجمهور نداشتند.
مردم برای تغییر، میتوانند پای صندوق بیایند و شرایط را آن طور که میخواهند تغییر دهند. پس اینکه کسی بگوید من رأی نمیدهم که صدایم شنیده شود، درست نیست!
🍃🌹
#مشارکت_حداکثری
#ثامن37