🔻رئیسی به عنوان رئیسجمهور جهادی، مکتبی و کارآمد معیار اصلی در انتخابات پیشرو است
🔹جمعه 8 تیرماه، ملت ایران با اندوهی که از شهادت آیتالله رئیسی، رئیسجمهور مکتبی و کارآمد در دل دارد، بار دیگر به پای صندوقهای رأی میرود و حضور در صحنه باشکوه انتخابات ریاست جمهوری را مکمل حماسه تاریخی تشییع رئیسجمهور شهید و یارانش قرار میدهد.
🔹 فرآیند انتخابات ریاست جمهوری طبق زمانبندی پیش میرود و اکنون در مرحله بررسی صلاحیت داوطلبان از سوی شورای نگهبان هستیم. ورود آگاهانه ملت ایران به میدان انتخاب، از اهمیتی سرنوشتساز برخوردار است، از این رو، نگاهی به عملکرد دولتهای گذشته میتواند معیار اصلی را در انتخاب رئیسجمهور بعدی و تشکیل دولت آینده نمایان کند.
🔹معطل گذاشتن کشور و تعلیق توانمندیهای ملی پای اعتماد به غرب، خیانت به نظام اسلامی و تلاش برای براندازی و همکاری گسترده با دشمن در فتنههای 78، 88، 96، 98 و 1401، التهاب افکنی در اقتصاد و بازار با مطالب غیرواقعی و شایعهپردازی، شش پله پسرفت در رتبهبندی اقتصادی جهان، رکود تورمی بیسابقه، تحمیل تورمهای 700 تا 100 درصدی در بسیاری از اقلام، تحمیل رکود و تورم به اقتصاد از جمله در بخشهای پیشرانی مثل مسکن و خودرو و کشاورزی و...، وابستهتر کردن اقتصاد به درآمد نفتی، حذف سهمیهبندی بنزین و وارد کردن خسارت 144 هزار میلیارد تومانی به اقتصاد کشور، به تعطیلی کشاندن صدها کارخانه، فراهم آوردن مقدمات فتنههایی مانند ماجرای بنزین و بورس، اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال، کوتاهی در اصلاح نظام بانکی تورمساز، فساد دهها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها و کارخانهها، دپو شدن میلیونها تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر، حقوقهای نجومی، کاهش شرکای تجاری ایران، کوتاهی در حمایت از تولید و صادرات، اتخاذ سیاستهای ضدشفافیت و مسبب قاچاق (حذف کارت سوخت، ایران کد، شبنم و...)، کوتاهی در تامین و اخذ مالیات از فعالیتهای غیرمولد و اقشار پردرآمد و پرمصرف، بر باد دادن فرصتهای گشایش اقتصادی، افزایش ضریبجینی (شکاف طبقاتی) از رقم کاهشیشده 365 در سال 92 به رقم 409 در سال 97، نابودی 18میلیارد دلار و 60 تن طلا از ذخایر استراتژیک، واگذاری پرفساد بسیاری از شرکتها و کارخانههای دولتی، کسری بودجه 480هزار میلیارد تومانی، بدهی انباشته 1500هزار میلیارد تومانی، و سررسید اصل و سود اوراق به میزان 532 هزار میلیارد تومان.
🔹بااین اوصاف، عبرت از گذشته سیاهی که مدعیان اصلاحات ـ اعتدال بر کشور تحمیل کردند و سرمشق گرفتن از شهید آیتالله رئیسی به عنوان رئیسجمهور جهادی، مکتبی و کارآمد معیار اصلی در انتخابات پیش رو است. شواهد نشان میدهد ادامه تفکر و منش شهید آیتالله رئیسی، نویدبخش آینده روشن برای کشور است و ملت نستوه ما جمعه 8 تیرماه با حضور حماسی در انتخابات، روح مطهر آیتالله رئیسی را خشنود خواهند کرد.
@ShahidJomhor
🔻پیشبینی صعودی بانک جهانی از رشد اقتصادی ایران
🔹بانک جهانی پیشبینی رشد اقتصاد جهانی برای سال ۲۰۲۴ را اصلاح و پیشبینی رشد اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را برای سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ به میزان ۵.۰ و برای سال ۲۰۲۴-۲۰۲۵ به میزان ۳.۲ درصد اعلام کرد.
🔹این رقم نسبت به پیشبینی قبلی آن ۰.۲ درصد صعود کرده است.
@ShahidJomhor
🔻ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در کشور از مرز ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد گذشت
🔹رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در پروژه نهضت ملی مسکن قرار بود طی چهار سال، چهار میلیون واحد مسکونی در قالبهای مختلف ساخته شود که تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در فرآیندهای مختلف در حال اجراست.
🔹رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه همه واحدهای طرح نهضت ملی مسکن نیازمند مصالح ساختمانی مختلف و باکیفیت است، اظهار داشت: دغدغه مهم ما کیفیت مصالح ساختمانی بوده و از سالهای گذشته مرکز تحقیقات ارائه گواهینامه فنی به محصولات ساختمانی را در برنامه خود قرار داده است.
🔹حیدری با تاکید بر اینکه در طرح نهضت ملی مسکن یکی از راهبردهای اصلی استفاده از فناوریهای نوین و صنعتیسازی است، افزود: اولویت اجرای نهضت ملی مسکن، بهرهمندی از فناوریهای نوین و صنعتیسازی است.
@ShahidJomhor
🔻شهید رئیسی یک پهلوان سیاسی بود
وزیر علوم،تحقیقات و فناوری:
🔹دوست دارم کسی رئیس جمهور شود که مشی اش شبیه شهید آیت الله دکتر رئیسی باشد و یک پهلوان سیاسی باشد و نه یک قهرمان سیاسی.
🔹شهید آیتالله رئیسی پهلوان سیاسی بود علی رغم اینکه میتوانست در بسیاری از موارد جواب بدهد اما هیچگاه این کار را نکرد، تقوای سیاسی را رعایت کرد و گذشتگان را هیچگاه منکوب نکرد.
@ShahidJomhor
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مطالبات گندمکاران تا اوایل هفته آینده پرداخت میشود
وزیر جهاد کشاورزی:
🔹برای دومین سال پیاپی بیش از ۴ میلیون تن گندم خرید کردهایم و با توجه به روند مثبت پشتیبانی فنی و تامین به موقع نهادهها خرید تضمینی گندم امسال نیز بیش از سال گذشته خواهد بود.
🔹نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت و ۵۰ درصد مطالبات گندمکاران نیز پرداخت شده است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نرخ بیکاری فارغ التحصیلان و بانوان کاهش پیدا کرده است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از جلسه هیات دولت:
🔹تاکنون 2.7 میلیون اشتغال در کشور ایجاد شده است
🔹نرخ بیکاری در 25 استان تک رقمی شده است
🔹نرخ بیکاری در تعداد قابل توجهی از استان ها در کانال 6 درصد قرار گرفته است
🔹میانگین نرخ بیکاری کشور در پایان سال 1402 به عدد 8.1 درصد رسید یعنی 1.1 درصد کاهش پیدا کرده است؛ این یک رکورد بود
@ShahidJomhor
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تودهنی مقام روس به مجری وطنفروش اینترنشنال و واکنشهای هیستریک مجری برنامه!
رجب صفروف کارشناس دومای روسیه خطاب به مجری برنامه:
🔹تمام آنچه که شما میگویید اساسا دروغ است!
🔹جناب آقای رئیسی سیاستمداری فوقالعاده و خبرهای بود که در تاریخ از او تقدیر خواهد شد!
🔹نگاه مقام معظم رهبری به جهان بسیار واقعبینانه است؛ در صحبتهای ایشان منطق است و آقای پوتین خیلی به ایشان احترام میگذارد و تمام حرفهای ایشان را قبول دارد؛ بنابراین ما به جناب آقای خامنهای اعتماد داریم.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس جمهور شهید ماموریت ساخت هواپیمای مسافربری را به وزارت دفاع دادند که داریم دنبال میکنیم
امیر آشتیانی در حاشیه جلسه دولت:
🔹یک بخشی از کار ساخت هواپیمای مسافربری را باید داخلی دنبال کنیم و یک بخشهایی از آن نیز در ارتباط با بعضی کشورهاست که باید دنبال کنیم.
@ShahidJomhor
🔻امضای تجارت آزاد بین اتحادیه اوراسیا و ایران
🔹️پوتین، قانونی را امضا کرد که به موجب آن توافقنامه تجارت آزاد بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا با ایران تصویب گردید.
@ShahidJomhor
🔻شهید آیتالله رئیسی به روایت اهالی علوماجتماعی
📌ملت ابراهیم
🔹هماندیشی «ملت ابراهیم» به میزبانی دانشکده علوماجتماعی دانشگاه تهران با همکاری مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری به پاس گرامیداشت شهدای خدمت برگزار شد. در این نشست اصحاب علوماجتماعی ویژگیهای شخصیتی و شاخصههای حکمرانی و سیره عملی و نظری شهید آیتالله رئیسی را مورد بحث و تأمل نظری قرار دادند. به گفته این کارشناسان شهید آیت الله رئیسی در قامت یک رئیس جمهور، جهان اجتماعی ایران را بازسازی کرد و مراسم تشییع او گواهی است بر حیات امت اسلامی.
🔹 دکتر مهدی حسینزاده یزدی، مدیر گروه مطالعات اجتماعی اسلامی دانشگاه تهران، رویکرد تحولی آیتالله رئیسی در حکمرانی را موضوع بحث خود قرار داد و به این نکته اشاره کرد که آیتالله رئیسی با شعار «عدالت» و «جمهوریت» به آرمانهای انقلاب اسلامی بازگشت و ارزشهای بنیادین انقلاب اسلامی را در دوران ریاستجمهوری خود پیگیری کرد. بر همین اصل و اساس بود که «تعامل با مردم» و «عدالت» سرفصل حکمرانی آیتالله شهید رئیسی شد و دولتی کارآمد را پیریزی کرد. دغدغهای که ایشان در عملیاتی کردن وعدههایش داشت او را به سیاستمداری متمایز بدل کرد که کار را برای جانشینان او سخت میکند، چراکه بیشک مورد مقایسه مردم قرار خواهد گرفت. او در هنگام عملیاتی کردن یکی از همین وعدههایش به شهادت رسید.
🔹 دکتر معز خادم حسینی، معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، با اشاره به شأن و جایگاه «مردم» در الگوی مدیریتی آیتالله رئیسی گفت که ما باید مطابق الگوی مدیریتی آیتالله رئیسی برای نقش دادن به مردم در اقتصاد کشور تدابیر لازم را لحاظ کنیم. پیش از این، جامعه ایرانی این «مشارکت مردمی» را در دو عرصه پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی در دفاع مقدس تجربه کرده است و باز هم برای اینکه بتواند از چالشهای خود گذر کند باید روی مشارکت مردم حساب بازکند. دقیقاً همان چیزی که مورد تأکید آیتالله رئیسی و دولت سیزدهم بود. ایشان خرد جمعی را در مدیریت خود لحاظ میکردند و در تمام عرصههای نظام در اول صف حضور داشتند. این تفاوت ماهیت مدیریتی و حاکمیتی شهید رئیسی با دیگر دولتها بود و در همین راه نیز به شهادت رسیدند.
@ShahidJomhor
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برای زیرساختها در دولت شهید جمهور چه اتفاقی افتاد؟
🔹رشد شاخصهای زیرساختی و اقتصادی در ۳۳ ماه خدمت دولت سیزدهم نشان میدهد وضعیت معیشت مردم نسبت به گذشته بهتر شده و این یعنی دولت شهید جمهور به جای اقدامات سطحی و تبلیغاتی به سمت احیای زیرساختها و توسعه پایدار در سراسر کشور رفته است.
#مکتب_خدمت
#شهید_جمهور
@ShahidJomhor
📌دروغهای دنبالهدار «انتخاب» درباره جهش صادرات نفت
🔻صادرات نفت در دولت سیزدهم افزایش و تخفیفها کاهش یافت
🔹اداره کل روابط عمومی وزارت نفت در واکنش به گزارشی با عنوان «فروش نفت با تخفیفهای سنگین به چین پیشنهاد جلیلی بود؟» توضیحاتی برای تنویر افکار عمومی ارائه داد.
متن توضیحات اداره کل روابط عمومی وزارت نفت درباره گزارش منتشرشده در پایگاه خبری انتخاب به شرح زیر است:
🔹روز سهشنبه (۲۲ خرداد) پایگاه خبری انتخاب در واکنش به گفتههای یکی از کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری درباره افزایش صادرات نفت، ادعا کرده است که این افزایش صادرات ناشی از تخفیفهای بالا بوده و حدود ۱۰ میلیارد دلار به چین هدیه داده شده است. در گزارش منتشرشده از سوی این پایگاه خبری آمده است: «اگرچه ارقام مختلفی درباره تخفیفهای نفتی ایران به چین شنیده شد، اما بیشتر ارقام میان ۱۲ تا ۱۵ دلار متغیر بود. اگر میانگین صادرات نفتی ایران به چین را بنا به گفتههای دولت یکمیلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در نظر بگیریم، با عدد ۱۲ دلار بیش از ۹ میلیارد دلار و با عدد ۱۵ دلار تخفیف بیش از ۱۰ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی کشور، به چین هدیه شده است».
🔹در چند وقت اخیر ادعاهای مشابهی درباره دلایل افزایش صادرات نفت ایران از سوی وابستگان به دولت گذشته در شبکههای اجتماعی مطرح شده است که نسبتی با حقیقت ندارد. البته انتشار این مطالب خلاف واقع، نشان میدهد جهش صادرات نفت ایران به حقیقتی کتمانناپذیر تبدیل شده و اکنون برای پوشاندن ضعف دولت گذشته، تلاش میشود درباره چگونگی دستیابی دولت سیزدهم به این موفقیت، با اتکا بر جعل واقعیات، روایتسازی کاذب صورت گیرد. این دست خبرسازیها، بیش از هر چیز، تلاشی نخنما و شکستخورده برای واردکردن خدشه بر عملکرد مثبت وزارت نفت در دیپلماسی انرژی و کتمان دستاوردهای دولت سیزدهم تفسیر میشود.
اما برای تنویر افکار عمومی، ابتدا باید گفت مقدار تخفیفها در فروش نفت ایران نسبت به دولت گذشته -که اتفاقاً این سایت خبری همواره حامی آن بوده است-، نهتنها افزایش نیافته، بلکه به گواه رسانههای خارجی فعال در زمینه معاملات نفتی، تخفیفهای نفتی ایران روند کاهشی داشته است. بنابراین، هر ادعایی مبنی بر افزایش فروش نفت ایران به دلیل تخفیفهای ارائهشده، مردود و بیاساس است. تمامی اعداد و ارقام مورد اشاره در این گزارش خبری نیز ساخته و پرداخته ذهن نویسندگان بوده و بههیچوجه حقیقت ندارد. همچنین باید اشاره کرد که برخلاف تبلیغات و ادعای این رسانهها، چین هرگز تنها مقصد صادرات نفت و فرآوردههای نفتی ایران نبوده و بازارسازیها درباره فروش نفت ایران در نقاط مختلف دنیا صورت میگیرد.
🔹برای رد این اتهام، ذکر همین دلیل کافی است که اگر جهش صادرات نفت ایران تنها با دادن تخفیف امکانپذیر بود، دولت گذشته در این زمینه پیشگام میشد و اجازه نمیداد میزان صادرات نفت در مقاطعی به اعداد و ارقام بسیار پایین ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار بشکه در روز سقوط کند. شایان ذکر است بنا بر گفته رئیسکل وقت بانک مرکزی، میزان درآمد نفتی در سال ۱۳۹۹ به ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار کاهش یافته بود که با لحاظ درآمد نفتی سال ۱۴۰۰، جمعاً میزان درآمد نفتی در این دو سال به ۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و همین عامل موجب کسری بودجه و تحمیل بدهیهای فراوان در پایان عمر دولت دوازدهم شد. ذکر این نکته از آن رو قابل اهمیت است که بخش عمدهای از درآمدهای نفتی بهدستآمده در دولت سیزدهم، صرف پوشاندن کسریهای بهوجودآمده و پرداخت همین بدهیها شد.
🔹گفتنی است وزیر سابق نفت در دولت گذشته، طی ۲ نامه مجزا در بازه زمانی انتقال دولت، خطاب به رئیس دولت دوازدهم، همچنین در ابتدای دولت سیزدهم خطاب به شهید جمهور «شهید سید ابراهیم رئیسی»، بیان کرده بود صادرات نفت کاهش خواهد یافت و حتی در این نامهها پیشبینی شده بود که به دلایل موجود در بازار، امکان افزایش فروش نفت ایران در آینده نیز میسر نخواهد بود، البته عملکرد دولت سیزدهم نادرستی این پیشبینیها را ثابت کرد و نشان داد ریسکپذیرنبودن مدیران دولت دوازدهم اصلیترین دلیل کاهش درآمدهای نفتی بوده است.
⬅️متن کامل گزارش
@ShahidJomhor