🔻صرفهجویی ۹۰۰ میلیارد تومانی برای مستأجران با ثبت بیش از ۵۷۰ قرارداد در «خودنویس»
🔹مهدی ساسانی، مدیر سامانه خودنویس از ثبت ۵۷۰ هزار و ۷۵۴ قرارداد اجاره در سامانه خودنویس خبر داد و میزان صرفه جویی در هزینه را برای مستاجران در این بخش معادل ۹۲۸ میلیاردتومان برشمرد.
🔹ساسانی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۸۰ قرارداد خرید و فروش در سامانه خودنویس ثبت شده است تصریح کرد: بخش خرید و فروش هنوز در سامانه خودنویس رسما رونمایی نشده است و به زودی این بخش نیز به صورت رسمی رونمایی خواهد شد.
🔹گفتنی است، سامانه خودنویس با هدف کاهش هزینههای واسطهگری و کاهش هزینههای مالی و غیرمالی معاملات مسکن از طریق ثبت رایگان قراردادهای اجاره توسط متعاملان به آدرس srem.mrud.ir ایجاد شده است.
@ShahidJomhor
📸مهمترین دستاوردهای راهآهن جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم در بخش ارتقای ایمنی و پیشگیری از سوانح ریلی
@ShahidJomhor
🔻افزایش ۳ برابری درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم
🔹مطابق آمارهای منتشره، در دولت سیزدهم تولید نفت ۶۰ درصد افزایش یافت و درآمدهای نفتی بیش از سه برابر شد.
🔹تولید نفت ایران از ۲ میلیون و ۱۰۷ هزار بشکه در سال ۱۴۰۰ به سهمیلیون و ۵۷۰ هزار در سال ۱۴۰۳ رسیده و این به معنای افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت خام است.
🔹رشد اقتصادی گروه نفت نیز طبق روایت مرکز آمار در سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۳ درصد رسید، در حالی که این عدد در سال ۱۳۹۸ برابر با منفی ۳۵ درصد بود.
🔹در حوزه صادرات LPG نیز صدور ۳.۲ میلیون تنی این محصول در سال ۱۳۹۹ به ۶.۵ میلیون تن در سال ۱۴۰۲ رسید.
🔹در حوزه ارزش صادراتی نفتخام و میعانات گازی نیز دولت سیزدهم توانست درآمد خود را در این حوزه از ۹.۸ به ۳۶ میلیارد دلار افزایش دهد.
@ShahidJomhor
🔻خلجی: شهید رئیسی تا آخر مقابل افزایش قیمت بنزین ایستاد
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت:
🔹شهید رییسی تا آخر عمر پربرکت خود در مقابل جریانی که برای تأمین منابع به دنبال افزایش قیمت بنزین و فشار مضاعف بر مردم بود ایستاد و بارها طرحهایی که ارائه شد را با دلایل متقن و با ملاحظه توان مردم رد کرد.
@ShahidJomhor
🔻دولت شهید جمهور در سفرهای استانی چه کرد؟
🔹دولت سیزدهم، برای اولین بار، علاوه بر سفرهای استانی به سراسر کشور، مصوبات ویژهای را برای حوزه زنان و خانواده تصویب و اجرای آنرا تا حصول نتیجه پیگیری کرد.
🔹مصوباتی در حوزههای اشتغال و کارآفرینی، آموزشی و فرهنگی، خانواده و جمعیت و سلامت و پیشگیری از آسیب
🔹به علاوه، با حضور مستمر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در اقصی نقاط کشور از جمله مناطق محروم و ارتباط بیواسطه با مردم و همچنین برگزاری نشستهای متعدد با اقشار مختلف زنان، حضور در زندانها، مراکز بهزیستی، کارخانهها، خوابگاههای دانشجویی، مراکز درمان ناباروری و مراکز تفریحی و ورزشی و... فصل جدیدی از ارتباطات مردم و مسئولین و احصا و حل مشکلات و چالشهای زنان رقم خورد.
@ShahidJomhor
🔻۱۷ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم ایجاد شد
🔹معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در دولت آیت الله رییسی در کشور ایجاد شد، گفت: دولت سیزدهم بسیاری از طرحها و مصوبههای بهداشتی رها شده را اجرایی کرد.
🔹کودکان، آینده کشور هستند و دولت سیزدهم برای رایگان کردن درمان کودکان زیر هفت سال، زیر بار تامین هزینههای سنگین اجرای این طرح رفت.
🔹۳۰۰ دستگاه بزرگ تشخیصی و درمانی از جمله سی تی اسکن، ام آر آی و پت اسکن با هزینه سنگین توسط دولت خریداری و در مراکز درمانی کشور به کار گرفته شد.
🔹امروز هیچ شهرستانی در کشو وجود ندارد که حداقل یک دستگاه سی تی اسکن نداشته باشد.
🔹تا پیش از دولت سیزدهم، به ازای هر چهار تا پنج هزار نفر یک مراقب سلامت در کشور وجود داشت که این رقم در دولت مردمی به یک مراقب سلامت به ازای یک هزار و ۵۰۰ نفر هدف گذاری و تامین اعتبار شد.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بهره برداری از مجهزترین بیمارستان جنوب شرق کشور در دولت سیزدهم
🔹بیمارستان ایرانمهر سراوان در حالی در دولت سیزدهم به عنوان مجهزترین بیمارستان در جنوب شرق کشور به بهره برداری رسید که پیش از آن بیماران این منطقه مجبور بودند برای درمان به زاهدان و استانهای همجوار سفرکنند.
@ShahidJomhor
🔻دستاورد شفاف دیپلماسی شهید جمهور در ویترین اقتصاد کشور/ احیا و جهش ۴۰ درصدی صادرات غیر نفتی
🔹صادرات غیرنفتی در دولت شهید ابراهیم رئیسی متحول شد و این در حالی است که دولتهای گذشته با بهانههای مختلف به دنبال آن بودند اعداد پایین صادرات را که با پتانسیلهای کشور همخوانی نداشت، توجیه کنند. در برهههای زمانی مختلف بخصوص در دولتهای یازدهم و دوازدهم، عدد پایین صادرات غیرنفتی با ناتوانی فعالان اقتصادی، فشارهای تحریم، کیفیت پایین کالاهای داخلی و... گره خورده بود و دولت حاضر نبود اشتباهات خود را بپذیرد. دولتهای گذشته با تدوین قوانین و بخشنامههای ضد صادرات و ضد تولید، تنها به نفع واردکنندگان کالاهای نهایی یا گروههای خاص تصمیمگیری میکردند.
🔹خیلی از فعالان اقتصادی از رویکرد و نگاهی که دولتهای گذشته نسبت به صادرات داشتند، گلایهمند بودند. تا قبل از آغاز تحریمها و مضاعف شدن فشارهای اقتصادی، دولتها با واردات میخواستند نیاز کالایی کشور را تأمین کنند و برای آنها این استراتژی که صادرات و واردات در کنار هم باشند و کشورهای واردکننده کالا به کشورمان، خریدار کالاهای ایرانی باشند، معنا و مفهومی نداشت. بر این اساس در دولتهای گذشته ما به کشورهای مصرفکننده تبدیل شده بودیم. از کوچکترین تا بزرگترین کالاها از طریق واردات تأمین میشد و تولیدکنندگان داخلی سهم اندکی در بازار کشورمان داشتند.
🔹مبحث مهم دیگری که دولت سیزدهم در دستور کار خود قرار داد و نتیجهبخش بود، احیای فعالیت رایزنان بازرگانی بود. دولت روحانی به بهانه نداشتن بودجه و اینکه رایزنان بازرگانی اثربخشی ندارند، اعلام کرد که هیچ رایزنی نخواهد داشت اما دولت سیزدهم از همان ابتدای فعالیت خود تصمیم گرفت مانند سایر کشورهای صادرکننده کالا، مأموریت رایزنان بازرگانی را با هدف افزایش تبادل تجاری احیا کند. اکنون بیش از ۲۰ رایزن بازرگانی در کشورهای مختلف داریم. کشوری مانند چین، تنها در یک کشور هدف صادراتی خود بیش از ۲۵ رایزن بازرگانی دارد. کشور روسیه در ایران ۳۰ تا ۴۰ فرد متخصص دارد که بازار ایران را رصد میکنند. لذا جامعه جهانی به این نتیجه رسیده است که رایزنان بازرگانی، نقش پررنگی در صادرات دارند. قطعاً اگر دولت شهید ابراهیم رئیسی ادامه پیدا میکرد، تعداد رایزنان بازرگانی تا پایان دولت سیزدهم به ۷۰نفر میرسید.
🔹دولت سیزدهم برای آنکه نوسان قیمت به حداقل برسد و نحوه توزیع کالا مناسب باشد، ثبات را به نرخ ارز برگرداند و در این میان دیدیم که بانک مرکزی بیشترین همکاری را با تولیدکنندگان و صادرکنندگان داشت. هدف از توزیع ارز نیز افزایش صادرات و رشد تولید ملی بود.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا سازوکار اینستکس در دولت قبل جواب نداد و دیپلماسی همسایگی دولت سیزدهم جواب داد؟
🔹علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: در دولت قبل سازوکار اینستکس را طراحی کردند و یک دلار هم نتوانستند نفت در برابر غذا مبادله کنند، چون فقط به سه کشور خاص توجه میکردند و ظرفیتهای کشور را محدود کردند.
🔹پیش از دولت سیزدهم تجارت خارجی کشور سالانه حدود ۸۰ میلیارد دلار بود ولی سال گذشته به ۱۱۷ میلیارد دلار رسید و رکورد تاریخ کشور شکست.
🔹با عموم کشورهای همسایه روابط اقتصادی و تجاری ما تقویت و توسعه پیدا کرده است و از ابزارهای عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا، سازمان شانگهای و پیمان بریکس استفاده شد.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از ناراحتیِ شهید رئیسی از گازهایی که میسوزند و میسوزانند
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه سال عملکرد وزارت فرهنگ به روایت خبرنگاران فرهنگی
@ShahidJomhor
🔻افزایش درآمدهای ارزی کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته
🔹تحولات بازرگانی خارجی نشان میدهد در سه ماهه نخست امسال صادرات نفتی و غیر نفتی کشور به ۲۵.۵ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با صادرات 21.5 میلیارد دلاری مدت مشابه سال گذشته، 18.6 درصدی افزایش یافته است.
🔹تراز تجاری کشور نیز در سه ماهه ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با افزایش 51.4 درصدی از 7.4 میلیارد دلار به 11.2 میلیارد دلار رسیده است.
🔹بانک مرکزی همچنین ۱۷ میلیارد و ۴۱۷ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی از ابتدای سال جاری تا ۸ تیرماه تامین کرده است که ۳ میلیارد و ۹۷۵ میلیون دلار ارز سهم کالاهای اساسی و دارو بوده است.
@ShahidJomhor
🔻پیوستن ۲۸ میلیون نفر به برنامه «سلامت خانواده» طی امسال
🔹معاون بهداشت وزارت بهداشت: طبق برنامهریزیهای انجام شده مقرر شده که تا پایان امسال کل جمعیت شهری کشور یعنی معادل ۲۸ میلیون نفر دیگر نیز به برنامه سلامت خانواده بپیوندند.
🔹در حال حاضر ۹۷ درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش برنامه پزشکی خانواده بوده و از این طریق با شبکه بهداشتی و درمانی کشور در ارتباط هستند.
🔹در برنامه سلامت خانواده به ازای هر یک هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت، یک کارشناس بهداشت لحاظ شده تا به این ترتیب مراقبان سلامت مانند بهورزان در روستاها، مراقبت فعال افراد تحت پوشش خود را داشته باشند.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| روایت ابراهیم...
🔹اولین قسمت از ویژهبرنامهی تلویزیونی «سیدالشهدای خدمت» که به مناسبت چهلمین روز شهادت آیتالله رئیسی تهیه شده امشب ساعت ۲۰ از شبکه اول سیما پخش میشود.
🔹«سیدالشهدای خدمت» در قسمت اول میزبان روایت دکتر محمد #مخبر معاون اول رئیسجمهور شهید است.
@ShahidJomhor
🔻تخلیه و بارگیری ۱۴۵ میلیون تن انواع کالا در بنادر خوزستان طی دولت سیزدهم
🔹ابوطالب گرایلو، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: ۱۴۵ میلیون تن انواع کالا طی دولت سیزدهم در بنادر استان خوزستان تخلیه و بارگیری شده است که از این میزان ۹۰ میلیون تن کالای غیرنفتی و ۵۵ میلیون تن را کالای نفتی تشکیل میدهد.
🔹مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم به توسعه زیرساختهای بندری و دریایی با هدف افزایش توان عملیاتی بنادر خوزستان در ارائه خدمات بندری و دریایی به مشتریان و صاحبان کالا اظهار داشت: ۱۰۰ هزار میلیارد ریال طی سه سال گذشته از محل اعتبارات سازمان بنادر و دریانوردی به این منظور اختصاص داده شده است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رونق دیپلماسی گردشگری مورد تاکید خادمالرضا بود
🔹براساس آمارهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سرمایهگذاری خارجی در کشور از ابتدای دولت سیزدهم ۱۸ برابر افزایش داشت و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسید.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه کسانی مردم را درگیر سقوط تاریخی بورس در دولت روحانی کردند؟
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ناگفتههای میرکاظمی از پرونده کرسنت
🔹 این قرارداد با ۲ دلال و افراد زیادی که وجوهی دریافت کردند، بسته شد که مستندات آن موجود و اثبات شده است. اینکه در پرونده کرسنت دلالها نقش داشته و فساد اتفاق افتاده است، مسجل است و کسی نمیتواند آنرا رد کند. کرسنت پروژه غیراقتصادی بود. حتی در هفت سال اول ۵۰ درصد سرمایهگذاری ایران را باز نمیگرداند. در ۱۸ سال بعد هم حداکثر ۲ تا چهار میلیارد دلار برگشت داشت.
@ShahidJomhor
🔻راه اندازی سامانه توثیق سهام عدالت یکی از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم
🔹یکی از مهمترین مزایای این سامانه به رسمیت شناختن دارایی های بورسی است
🔹دیگر مزایاهای این سامانه را در اینفوگرافی بالا مشاهده کنید
@ShahidJomhor
🔻پرداخت یارانه ۴۵ هزار تومانی زمانی عذاب الیم بود
🔹درحالی دولت سیزدهم مبلغ یارانه نقدی را از ۴۵ هزار تومان بعد از تقریباً یک دهه افزایش داد که دولت گذشته به گفته وزرا در پرداخت همین یارانه ۴۵ هزار تومانی نیز معطل مانده بود.
🔹بیژن زنگنه در مصاحبهای گفته بود پرداخت یارانه نقدی عذاب الیم است.
🔹تقریباً ٨٠ تا ٩٠ درصد درآمد ناشی از فروش شرکت گاز و ٨٠ درصد درآمد شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی از محل فروش فرآوردهها به هدفمندی یارانهها اختصاص مییابد.
🔹جمع کردن پول هدفمندی و رساندن به موقع آنها واقعاً «عذاب الیمی» است و همان طور که آقای طیب نیا وزیر اقتصاد نیز گفتهاند، واقعاً عذاب آور است.
🔹بسیاری از شبها از نگرانی اینکه چطور باید پول هدفمندی یارانهها را تأمین کنیم، خوابم نمیبرد.
🔹همچنین علی طیب نیا که این روزها دوباره فعالیت سیاسی خود را آغاز کرده است نیز در گفت وگویی دیگر اعلام کرده بود شب پرداخت یارانهها مصیبت عظمی دولت است.
🔹حالا فرض کنید این دو دوباره به مسند کار باز گردند و قیمت بنزین افزایش نجومی پیدا کند و از طرفی پول یارانهها نیز پرداخت نشود.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آمریکا هیچکدام از تحریمها بهویژه تحریمهای فروش نفت علیه ایران را کاهش نداده است
🔹برخی کاندیداهای ریاستجمهوری و نزدیکان آنها در جریان رقابتهای انتخاباتی، ادعا کردهاند که «افزایش صادرات نفت ایران در نتیجه کاهش فشار تحریمی آمریکا رقم خورده است» درحالیکه رابرت مالی، مسئول وقت میز ایران در وزارت خارجه آمریکا (ژانویه ۲۰۲۳) در اینباره تأکید کرد: ما هیچکدام از تحریمها بهویژه تحریمهای فروش نفت علیه ایران را کاهش ندادهایم.
@ShahidJomhor
#نمای_دولت:
گزیدهای از اخبار و مطالب پایگاه اطلاع رسانی دولت روز یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
🔹آخرین آمار نرخ تورم و رشد اقتصادی
🔹رنگ صندوق رأی در مرحله دوم انتخابات قرمز میشود
🔹همکاری تمام دستگاهها برای برگزاری انتخابات
🔹صرفهجویی ۹۰۰ میلیارد تومانی برای مستأجران با ثبت قرارداد در «خودنویس»
🔹افزایش درآمدهای ارزی کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته
🔹پیوستن ۲۸ میلیون نفر به برنامه «سلامت خانواده» طی امسال
🔹شهید رئیسی به نمایندگی از مردم مسئولان را مواخذه میکرد
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقدامات دولت شهید رئیسی در حوزه راه و ترانزیت و تقویت زیرساختهای حمل و نقل کشور
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من آیتالله نیستم
🔹شهید رئیسی مرا وکیل خود برای ثبتنام در انتخابات خبرگان رهبری کرد. وقتی خبردار شد در برگه نام او را آیتالله رئیسی نوشتهام، نامهای برایم نوشت.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسکل بانک مرکزی از افزایش ذخایر ارز و طلای کشور خبر داد/ تخصیص و تامین ارز برای تولید هر سال صعودی شده است
دکتر محمدرضا فرزین رئیسکل بانکمرکزی:
🔹یکی از اهداف اساسی ما افزایش ذخایر ارزی بانک مرکزی بوده و اطمینان میدهم که ذخایر آزاد ارزی و ذخایر طلای بانک مرکزی در حال افزایش است.
🔹 با ایجاد مرکز مبادله، ارز کالاهای اساسی را با نرخ ۲۸۵۰۰ بر اساس مصوبه مجلس و تامین ارز سایر کالاها را با نرخی در یک کانالی که متغیر و شناور است تامین کردهایم تا تعادل بنگاههای تولیدی به هم نریزد.
🔹طبق آمار رسمی، هر سال میزان تخصیص و تامین ارز به بخش تولید افزایش یافته است.
🔹خوشبختانه با راه افتادن مرکز مبادله تسلط بیشتری بر بازار ارز داریم و بهتر توانستیم ارز اختصاص دهیم و قیمت ارز را کنترل کنیم.
🔹وقتی تورم کنترل شده و کاهش پیدا کرده بخشی از آن به دلیل موفقیت سیاست ارزی بوده است.
🔹وقتی رشد محقق شده و رشد تشکیل سرمایه افزایش پیدا کرده یعنی ارز لازم برای تشکیل سرمایه به خوبی تخصیص داده شده است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واقعیت کلیپ تقطیع شده سخنگوی دولت در خصوص چای دبش چه بود؟
🔹سخنگوی دولت: کرسنت و دبش دو نمونه از دو برخورد متفاوت دولتها در برابر فساد است. در کرسنت که چندین برابر چای دبش فساد صورت گرفته است هم اموال مردم تضییع شد و هم مسببان از آن دفاع کردند و حتی در برابر رسیدگی نهادهای نظارتی مقاومت کردند.
🔹در فساد دبش هم معادل ریالی ارز تخصیص داده شده دریافت شد و هم در زمان کوتاه تقریبا معادل تمام فساد(تفاوت نرخ ارز)، اموال از این شرکت شناسایی و توقیف شده است و دولت خود شناسایی کننده و گزارش دهنده این فساد برای برخورد قضایی بوده است.
@ShahidJomhor
🔻 قرارداد کرسنت یعنی فروش ۲۵ سال گاز ایران به ثمن بخس/ بازگشت زنگنه به وزارت در دولت روحانی منجر به محکومیت ۲.۴ میلیارد دلاری برای ایران شد
🔹دکتر محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور در مطلبی که در فضای مجازی خود منتشر کرده است با بیان برخی جزئیات تاریخی از پرونده پرفساد کرسنت آورده است:
🔹حقایق تاریخی از پرونده پرفساد کرسنت
🔹۱- (۱۳۸۰-۱۳۸۳) مذاکره و امضای قرارداد گازی مشکوک با شرکت کرسنت در دولت آقای خاتمی و فروش ۲۵ سال گاز ایران به ثمن بخس و محروم کردن ملت ایران از دهها میلیارد دلار منابع گازی میدان مشترک سلمان.
🔹۲- (۱۳۸۱-۱۳۹۱) ورود دستگاههای نظارتی جهت مقابله با فساد قرارداد کرسنت و صدور رای محکومیت توسط قوه قضائیه برای برخی از اعضای هیئت مدیره شرکت ملی نفت در دولت آقای خاتمی و برخی دیگر از عوامل فساد این پرونده.
🔹۳- (۱۳۹۲) علیرغم واضح بودن تاثیر بازگشت افراد موثر در فساد قرارداد کرسنت به صدارت نفت در دولت آقای روحانی و تذکر این امر توسط برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بازگشت آقای زنگنه و برخی اعضای محکوم شده هیئت مدیره نفت منجر به تضعیف مواضع شرکت ملی نفت ایران مبنی بر وجود فساد گسترده در قرارداد کرسنت در دیوان داوری گردید.
🔹۴- (۱۳۹۳) محکومیت شرکت ملی نفت ایران در دیوان داوری و تشکیل دو پرونده کرسنت یک (بابت تقویم خسارت و عدمالنفع شرکت کرسنت در سالهاب ۲۰۰۵-۲۰۱۴) و کرسنت دو (بابت خسارت و عدمالنفع شرکت کرسنت در سالهای ۲۰۱۵-۲۰۳۰)
🔹۵- (۱۴۰۰) *محکومیت شرکت ملی نفت ایران در پرونده کرسنت یک به ۲.۴ میلیارد دلار در پایان دولت آقای روحانی
🔹۶- (۱۴۰۱-۱۴۰۲) اقدام حقوقی موثر برای دفاع از حق ملت ایران که منجر به تجدید فرآیند داوری در کرسنت ۲ و توقف ادعای بیپایه ۳۲ میلیارد دلاری کرسنت علیه شرکت ملی نفت ایران گردید.
🔹۷- (۱۴۰۳) شکست شرکت کرسنت در شناسایی و اجرای رای ۲.۴ میلیارد دلاری علیرغم اقدامات حقوقی گسترده
🔹۸- هرچند برخی از مسببان فساد کرسنت با آگاهی از محذورات حقوقی در افشای پرونده، اقدام به اشاعه مطالب خلاف واقع می کنند، اما به دلیل ملاحظات حقوقی و مفتوح بودن پرونده کرسنت در مراجع بین المللی و پرهیز از بگومگوهای داخلی مضر به پرونده، بیان حجم بزرگی از مفاسد این پرونده را به آینده موکول میکنیم.
🔹۹-مطالب بیان شده مستند به اسناد و مدارک موجود در پرونده است و کلیه ادعاهای مغایر و ارقام خلاف اعلام شده در فضاهای مجازی و سیاسی تشویش اذهان عمومی، نشر اکاذیب و قابل پیگرد حقوقی است.
@ShahidJomhor