🔻شاهد ۲ میلیون اتصال دیگر به فیبر نوری تا پایان سال خواهیم بود
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
🔹یکی از مهمترین پروژههای وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها بود.
🔹با برگزاری جلسه اعطای الحاقیه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به کاروران مجری پروژه فیبرنوری امروز؛ یک روز تاریخی محسوب میشود و با اعطای این الحاقیه و عبور از هدفگذاری ایجاد «پوشش» فیبرنوری منازل و کسب و کارها، سوت آغاز مسابقه «اتصال» به فیبرنوری زده شده و تا پایان سال شاهد ۲ میلیون اتصال دیگر در این پروژه خواهیم بود و تعداد مشترکان به ۲ میلیون ۶۰۰ هزار خانوار میرسد.
🔹این پروژه میتواند برای دولت بعدی سرمایه اجتماعی ایجاد کند؛ بنابراین اطمینان وجود دارد که از سوی دولت چهاردهم نیز با جدیت دنبال خواهد شد. بنابراین اگر این پروژه با همین روند دنبال شود تا یکسال آینده نیز هدف گذاری ۲۰ میلیون پوشش محقق خواهد شد.
@ShahidJomhor
📸 افزایش ۹۰ درصدی تولید نفت ایران
🔹تحلیلگر اقتصادی روزنامه بلومبرگ: عربستان سعودی در حال حاضر دقیقاً به میزان چهار سال پیش (آگوست ۲۰۲۰) تولید میکند، یعنی حدود ۹ میلیون بشکه در روز.
🔹ایران و ونزوئلا بهطور مجموعاً حدود ۹۰ درصد بیشتر از چهار سال پیش (آگوست ۲۰۲۰) تولید میکنند، که معادل حدود ۴.۳ میلیون بشکه در روز است.
@ShahidJomhor
🔻بانک مرکزی برای اولین بار در هدف گذاری کاهش نرخ رشد نقدینگی موفق بود/ برای کنترل نرخ ارز باید از وعده اضافی پرهیز کنیم
🔹تیمور رحمانی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران: در هدفگذاری نرخ رشد نقدینگی در ایام اخیر بانک مرکزی برای اولین بار در دهههای گذشته به قولی که داد پایبند بود و نرخ رشد نقدینگی را کاهش داد.
🔹در سال ۱۴۰۱ یقین داشتیم که ایران در حال مواجهه با تورم شدید و ناپایداری اقتصادی است، اما اقدامات اخیر اثرگذار بود و مانند ترمزی برای تورم عمل کرد.
🔹تورم را میتوانیم به صورت موقت با ابزارهایی کنترل کنیم، وعدهها نرخ ارز را شکل میدهند و بخش کوچک آن مربوط به شوکها میشود، برای کنترل نرخ ارز باید از وعده رفاه اضافی دوری کنیم.
🔹در سال ۱۴۰۱ نگران تورم بالای ۱۰۰ درصد بودهایم. وعدههای ایجاد رفاه باید کنار گذاشته شود، در غیر این صورت با سیاستهای کنترل مقداری، تورم را تنها میتوان در کوتاه مدت کنترل کرد و اثر آن پایدار نخواهد بود. اصلاح حاملهای انرژی به معنای از بین بردن وعده رفاه است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥۶ هکتار دیگر از بیابانهای ایران، اینبار در ماهان کرمان با صفحه خورشیدی فرش شد
🔹امروز توسعه ایران معطل خواست ما و اندکی عقلانیت است. باور کنید، جز مزیت در این سرزمین یافت نمیشود..
📌با تقویت استحصال انرژی خورشیدی با یک تیر سه نشان زده شد :
🔸از شدت مصرف آب، تاراج آبخوانها و فرونشست میکاهیم.
🔹ناچار به سوزاندن مازوت نخواهیم بود و میزان انتشار گازهای گلخانهای در کشور کاهش مییابد.
🔸مازاد انرژی را میتوانیم صادر کرده و تولید ثروت پایدار کنیم.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سه سال با تمام توان به دستاوردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم حمله کردند؛
از صادرات نفت به چین بگیرید تا تجارت گاز با روسیه و صدور تجهیزات به ونزوئلا،
و در آخر وزیر پیشنهادی نفت در مجلس گفت:
«در حوزه #دیپلماسی_انرژی، راه شهید رئیسی را ادامه میدهیم»
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نائب الزیاره باش...
🔹بخشهای منتشر نشده از آخرین حضور رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی در پیاده روی اربعین در سال ۱۳۹۸
#سید_ابراهیم_رئیسی
#شهید_جمهور
#شهید_خدمت
#رئیسی_عزیز
#مشایه
#اربعین
#عزیزدلها
@ShahidJomhor
🔻رشد ۳۱ درصدی صادرات به افغانستان/ حفظ بازار با سرمایه گذاری مشترک
🔹محمود سیادت، رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان: در ابتدای ورود طالبان به دولت افغانستان، تجارت با این کشور به شدت کاهش یافت اما در سه سال گذشته و به مرور روابط تجاری دو کشور با رشد مواجه شد.
🔹طی ۳ ماهه سال ۱۴۰۳، صادرات ایران به افغانستان ۵۱۷ میلیون دلار بود که حکایت از رشد ۳۱ درصدی دارد.
🔹با توجه به شرایط موجود و با وضع عوارض بر واردات کالای نهایی از سوی افغانستان، حفظ بازار و تداوم تجارت با این کشور منوط به سرمایهگذاری مشترک است.
🔹در این راستا باید به سمت سرمایه گذاری و یا سرمایه گذاری مشترک با این کشور برویم و بخشی از تولید را در افغانستان انجام دهیم.
🔹این تصمیم بسیار حساس است و برای حفظ بازار افغانستان، باید هر چه سریعتر در این خصوص برنامه ریزی کنیم.
@ShahidJomhor
🔻شاید ناشکری کردیم که رئیسی از دست ما رفت/ به رئیس جمهور شهید فحش ها و ناسزا می گفتند
صدیقی، امام جمعه تهران گفت:
🔹شهید رئیسی یک عنصر متدین بود، قلب رقیق عاشق خدمت داشت و بسیار ستودنی بود. این رئیس با کابینه متناسب خودش نشان داد زندگیاش مردم هستند، به خودش فکر نکرد، به زن و بچهاش فکر نکرد. به فحش ها و ناسزاها هرگز اعتنا نکرد و پاسخ همه اینها خلعت شهادت بود. اما یک چنین رئیس جمهوری از دست ما رفت، شاید ناشکری کردیم.
@ShahidJomhor
🔻خداحافظی با وزیری که دیپلماسی انرژی را احیا کرد
🔹وزارت نفت جواد اوجی دیروز به پایان رسید و حال یک کارنامه ۳ ساله از او باقی مانده. اگر از امور و آمار روتین گذر کنیم، در حوزه دیپلماسی انرژی یک تغییر ریل اساسی رخ داد، به گونهای که حتی محسن پاکنژاد وزیر جدید نفت نیز خود را دنبالهروی آن معرفی کرد.
🔹افزایش تولید نفت یکی از اقدامات مثبتی بود که از ۲.۱ در خرداد ۱۴۰۰ به ۳.۴ در تیر ۱۴۰۳ رسید و ۱.۳ میلیون بشکه در روز افزایش داشت.
🔹البته این اتفاق به پشتوانه بازارسازی نفت و افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین سالانه صادرات نفت و رسیدن به عدد ۱.۵۵ میلیون بشکه در روز رخ داد.
🔹 در این دوره صنعت نفت ایران با حضور در پروژههای خارجی از تعمیرات پالایشگاه ونزوئلا و صادرات فراورده و تجهیزات در بازار کارائیب تا صادرات کاتالیست به روسیه، به یک صنعت بینالمللی تبدیل شد.
🔹امضای ۲۵ قرارداد به ارزش ۱۰.۴ میلیارد دلار و ۶۶ تفاهمنامه به ارزش ۶۲ میلیارد دلار با کشورهای خارجی آن هم در شرایط تحریم یک رکورد بیسابقه محسوب میشود.
🔹امضای ۳.۵ میلیارد دلار قرارداد توسعه میادین با روسیه و افزایش ۲۰۰ هزار بشکهای نفت در تعامل با روسها، ۲ برابر شدن فروش نفت به چین نسبت به دوره برجام و جهش صادرات خدمات فنی و مهندسی از هیچ به ۱.۵ میلیارد دلار از نکات جالب توجه است.
🔹احیای روابط گازی با ترکمنستان و پاکستان، وصول بخشی از طلب گازی از عراق، فروپاشی ادعای ۳۲ میلیارد دلاری کرسنت، بازگشت اموال بابک زنجانی و امضای توافق راهبردی انتقال گاز از روسیه تنها مرور تیتروار برخی از این اقدامات است.
@ShahidJomhor
🔻میراث دیپلماسی انرژی رئیسی/ وزیر نفت از کدام قرارداد گازی با ترکمنستان خبر داد؟
🔹روز گذشته وزیر نفت از امضای قرارداد واردات و سوآپ گاز از ترکمنستان خبر داد که در دولت سیزدهم نهایی شده؛ اما منظور پاکنژاد کدام قرارداد است؟
🔹به نظر میرسد منظور وی قرارداد سوآپ گاز ترکمنستان به عراق از مسیر ایران است که در تیرماه امسال به امضا رسید؛ موضوعی که نخستین بار محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور از آن خبر داد.
🔹همچنین قرارداد واردات گاز از ترکمنستان با قیمتی کمتر از قرارداد قبلی دو کشور نیز آماده امضاست و مذاکرات نهایی آن انجام شده. اردیبهشت امسال نیز ۲ قرارداد صادرات گاز ایران به عراق به مدت ۵ سال تمدید شد؛ قراردادهایی که به دلیل کمبود گاز، تنها نیمی از ظرفیت صادراتی آن محقق میشد.
🔹اما آیا خطر تصاحب بازار ایران در عراق توسط ترکمنستان وجود دارد؟ پاسخ منفی است زیرا؛
🔸اولا ۲ قرارداد گازی ایران به عراق تمدید شده است.
🔸ثانیا با واردات گاز از ترکمنستان میتوان نیم دیگری از ظرفیت صادرات گاز به عراق را افزایش داد و به بازار عراق نفوذ بیشتری کرد.
🔸ثالثا ترکمنستان برای حضور در بازار عراق به ایران وابسته است نمیتواند به دنبال تصاحب بازار ایران باشد.
🔹در نتیجه دو قرارداد سوآپ و واردات گاز از ترکمنستان میتواند نقش مهمی در تبدیل ایران به هاب گازی منطقه ایفا کند، قراردادهایی که نسبت به توافق گازی روسیه به اجرا نزدیکترند.
@ShahidJomhor
📸دیدار مخبر با نخستوزیر عراق در بغداد
معاون اول دولت سیزدهم:
🔹سطح روابط تهران و بغداد، استراتژیک و راهبردی است.
🔹بسیاری از موانع حوزه همکاریهای اقتصادی و بخش خصوصی دو کشور با پیگیریهای شخص آقای سودانی مرتفع شده.
السودانی:
🔹نقش و تاثیرگذاری آقای مخبر در توسعه روابط دو کشور کاملا مشهود است.
🔹برای دولت و ملت عراق ارائه خدمت به زائران اربعین یک نعمت است.
🔹از زحمات و ارائه امکانات و تسهیلات به ویژه در حوزههای خدماتی و پزشکی به این زوار از سوی جمهوری اسلامی ایران تشکر میکنیم.
🔹عملیات ترور در سوریه و شهادت اسماعیل هنیه در تهران نشاندهنده عمق دشمنی اسرائیل و موید مسئولیت و نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه است.
@ShahidJomhor
🔻واردات بیش از ۳۰ تن شمش طلا در سال جاری
رئیس کل گمرک:
🔹واردات شمش طلای استاندارد در پنج ماهه امسال با ثبت رکورد ۳۰ تن و ۶۳۳ کیلوگرم به ۱.۶ میلیارد دلار رسید.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امکان نداشت از آقای رئیسی بشنوید که فلان دستور از سوی رهبر انقلاب آمده است
بهادری جهرمی (سخنگوی دولت سیزدهم):
🔹ما به صورت تحلیلی متوجه این موضوع میشدیم؛
شهید رئیسی معتقد بود رهبری نباید برای ما هزینه شود؛ بلکه ما باید خودمان را برای رهبری هزینه کنیم.
@ShahidJomhor
🔻صادرات ۱۳۸ میلیون دلاری در تور شیلات
🔹گمرک ایران اعلام کرد: ارزش صادرات محصولات شیلات کشور در 5ماهه امسال با افزایش ۲۴درصدی به ۱۳۸میلیون دلار رسیده است.
@ShahidJomhor
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیشرفت مناسب روند احداث واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر
مسعود نصوری، مجری طرح ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر اظهار کرد: تا کنون برای ساخت این واحدهای نیروگاهی جدید نزدیکبه ۶ میلیون متر مکعب عملیات خاکبرداری و خاکریزی، اجرای ۴۷ هزار شمع برای تحکیم بستر و بهسازی خاک به روش اختلاط عمیق و تکمیل مرحله ۱ و ۲ عملیات سپرکوبی انجام شده است.
🔹تمام قراردادهای مربوط به ساخت ساختمان منعقد و بتنریزی شالودههای آن آغاز شده است.
🔹حدود ۴ هزار نفر در این واحدها مشغول به فعالیت هستند و تا کنون دو آزمون برای جذب و به کارگیری نیروهای متخصص در زمان بهرهبرداری برگزار شده است.
🔹قراردادهای کالاهای ساخت داخل با شرکتهای ایرانی منعقد شده و تجهیزات بر اساس الزامات ایمنی و هستهای تامین و وارد کارگاه میشود.
🔹ساخت نیروگاههای جدید فرصت مناسبی برای رشد شرکتهای دانشبنیان در کشور در زمینه دستیابی به برق هستهای است.
🔹این طرحها با توجه به برنامههای جبرانی با سرعت انجام میشوند تا ۵ سال آینده واحد دوم و ۱۸ ماه بعد از آن واحد سوم به بهرهبرداری برسد.
@ShahidJomhor
🔻تا پایان سال نیاز به واردات مرغ قطع شده و صادر کننده خواهیم شد
محمدرضا صدیقپور، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه:
🔹در مرداد و شهریور سال گذشته جوجه ریزی کاهش چشمگیری داشت و با برنامهریزیهایی که برای تولید انجام شد، از ابتدای سال ۱۴۰۳ بالغ بر یک میلیون جوجهریزی اتفاق افتاد بهگونهای که در خرداد ماه، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ قطعه جوجهریزی داشتیم و این امر به افزایش تولید جوجه برای تامین مرغ پایان سال منجر خواهد شد و در آن بازه زمانی نه تنها هیچ نیازی به واردات نخواهیم داشت، بلکه یک کشور صادرکننده نیز خواهیم بود.
@ShahidJomhor
43.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی شنیده نشده از حضور شهید رئیسی در راهپیمایی اربعین حسینی/ واکنش موکبداران عراقی به حضور خادمالرضا در زیارت اربعین
@SahahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دولت شهید رئیسی در پیشوا چه کرد؟
@ShahidJomhor
📸 تشبیه شهید رئیسی به امیرکبیر توسط رهبر حکیم انقلاب نه از روی احساس یا محبت کلامی بلکه دقیق و سنجیده بود
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مکالمۀ حاج قاسم سلیمانی و سید ابراهیم رئیسی در داخل ضریح مطهر امام رضا علیهالسلام
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم برای رییسی تنگ شده
@shahidjomhor
🔻 آمارهایی که عارف نمیداند
🔹️محمدرضا عارف، معاون اول دولت چهاردهم روز گذشته در جلسه شورای اقتصاد در اظهاراتی عجیب خطاب به منتقدین دولت گفت: "برخی از صاحبان تریبون در قبال سکوت آگاهانه دولت و وزرا دارند بیانصافی میکنند.
🔹اگر انتقادها ادامه پیدا کند خیلی از مسائل را باز میکنیم و میگوییم چه چیزی تحویل گرفتهایم. دولت را مجبور نکنید گزارش وضعیتی که وزارتخانهها را تحویل گرفتهایم بدهیم."
🔹این اظهارات نشاندهنده بیاطلاعی یا بیانصافی آقای معاون اول است. در این نوشته قصد داریم برای اطلاع او آنچه دولت سیزدهم تحویل گرفته و تحویل داده است را به اختصار مرور کنیم. شاید آقای عارف واقعا نمیداند و آنچه میگوید از سر بیاطلاعی است.
🔹در شهریورماه ۱۳۹۲ زمانی که حسن روحانی سکان اداره کشور را بر عهده گرفت متوسط قیمت مسکن ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود، اما در شهریور ۱۴۰۰ که دولت را تحویل سید ابراهیم رئیسی داد، متوسط قیمت مسکن با رشدی ۷۷۰ درصدی به بیش از ۳۱ میلیون تومان رسیده بود.
🔹مردادماه ۱۳۹۲ که حسن روحانی رئیسجمهور ایران شد، نرخ دلار ۳۱۸۰ تومان بود، اما زمانی که حسن روحانی در مرداد ۱۴۰۰ دولت را تحویل سید ابراهیم رئیسی داد، نرخ دلار به ۲۵۵۳۰ تومان رسیده بود که نشاندهنده رشد بیش از ۷۰۰ درصدی نرخ ارز بود.
🔹روزی که حسن روحانی دولت تدبیر و امید را تشکیل داد بدهی دولت به بانک مرکزی ۱۸۹هزار میلیارد ریال بود اما روزی که او دولت را به سید ابراهیم رئیسی تحویل میداد، این بدهی با رشدی ۷۶۶ درصدی به ۱۶۳۷ هزار میلیارد ریال رسیده بود، بدهی دولت به بانکها نیز با رشدی ۵۶۴ درصدی از ۶۲۸ هزار میلیارد ریال به ۴۱۷۵ هزار میلیارد ریال رسیده بود.
🔹حسن روحانی در مرداد ماه ۱۴۰۰ تورم را با عدد ۵۸.۳ درصد تحویل دولت سیزدهم داد، که بالاترین تورم تاریخ ایران پس از انقلاب است. نرخ رشد نقدینگی در آن سال به حدود ۴۰ درصد رسیده بود، یعنی بالاترین نرخ رشد نقدینگی در تاریخ ایران. امروز رشد نقدینگی با تلاشهای دولت سیزدهم به محدوده ۲۴ درصد و نرخ تورم وارد کانال ۳۰ درصد شده است.
🔹متوسط رشد درآمد ملی کشور طی ۸ سال دولت حسن روحانی منفی ۱.۸ درصد و متوسط رشد بخش ساختمان منفی ۴.۶ درصد بود.
🔹صادرات غیرنفتی که با با کاهش مستمر در ۴ سال دولت دوازدهم مواجه شده و به ۳۴.۹ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۹ رسیده بود در دولت سیزدهم رکورد ۴۰ ساله کشور را شکست و به ۵۳ میلیارد دلار رسید.
🔹رکورد استقراض دولت از بانک مرکزی با رقم ۵۰ هزار میلیارد تومان در ۴ ماه نخست ۱۴۰۰ شکسته شد اما دولت سیزدهم استقراض از بانک مرکزی را متوقف کرد.
🔹متوسط رشد اقتصادی کشور در دولت حسن روحانی ۱.۵ درصد و در ۴ سال دولت دوازدهم نزدیک به صفر بود که دولت شهید رئیسی آن را ۳ برابر کرد و به ۴.۵ درصد رساند.
🔹تراز حساب جاری کشور در سال پایانی دولت روحانی منفی ۷۰۸ میلیون دلار شد اما دولت رئیسی آن را مثبت کرد.
تجارت خارجی کشور که در سال پایانی دولت روحانی به ۷۸ میلیارد دلار سقوط کرده بود در دولت سیزدهم به ۱۱۷ میلیارد دلار افزایش یافت.
🔹پس از ۷ سال متوالی کاهش ترانزیت کالای خارجی از کشور در دولت روحانی، شاهد ثبت بالاترین رقم ترانزیت ۴۰ سال اخیر در دولت شهید رئیسی بودیم.
شاخص بسیار مهم تشکیل سرمایه ثابت ناخالص در ۸ سال دولت روحانی منفی شده بود اما در دولت سیزدهم مثبت شد.
🔹در حالی که شاهد نزول سرمایهگذاری معتبر خارجی به کمترین رقم در سال پایانی دولت روحانی (۱.۸ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۹) بودیم در مقابل، رکورد بالاترین رقم سرمایهگذاری معتبر خارجی در ایران در دولت سیزدهم (۵.۵ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲) ثبت شد.
🔹مشکل برق که این روزها دولت چهاردهم با آن مواجه است، نتیجه ثبت کمترین رقم افزایش سالانه تولید برق در دولت روحانی و کاهش آن به ۱۸۰۰ مگاوات در سال ۱۳۹۹ است.
🔹در حالی که بالاترین رکورد افزایش سالانه تولید برق در تاریخ ایران در سال اول دولت سیزدهم (۶۰۰۰ مگاوات) محقق شد.
🔹در حالی که دولت حسن روحانی بدترین عملکرد در توزیع درآمد بر مبنای شاخص ضریب جینی را داشت، شاهد کاهش ضریب جینی به کمترین رقم ۵۵ سال گذشته در دولت رئیسی طبق گزارش بانک مرکزی بودیم.
🔹طبق گزارش بانک جهانی تعداد فقرا در دولت روحانی افزایش ۱۰ میلیون نفری پیدا کرد اما در دولت سیزدهم شاهد کاهش ۶ میلیون نفری جمعیت زیر خط فقر بودیم.
🔹متوسط رشد فصلی بخش صنعت در دولت روحانی به ۲ درصد سقوط کرده بود اما شاهد افزایش آن به ۶.۵ درصد در دولت رئیسی بودیم.
🔹رشد بخش معدن که در تابستان سال ۱۴۰۰ به منفی ۳.۶ درصد رسیده بود در زمستان گذشته به ۵.۵ درصد افزایش یافت./ بخش اول
@shahidjomhor
🟢 وقتی عارف فرمایشات رهبری را فراموش می کند!
🔸 معاون اول دولت چهاردهم، به تازگی در سخنانی تهدیدآمیز خطاب به منتقدان گفته است: «متاسفانه بعضی از عزیزانی که تریبونهای عمومی در اختیارشان است و توقع میرود به مردم دلگرمی بدهند، بیانصافی میکنند، از آنها باید پرسید تا سه ماه قبل کجا بودید؟ افرادی که مسئولیت فرهنگی دارند، تریبون دارند و نقد میکنند و راهکار هم ارائه دهند. اگر این بیانصافیها ادامه پیدا کند آن وقت دولت و وزرا مجبور میشوند برای مردم توضیح دهند که کشور و دولت را در چه شرایطی تحویل گرفتهاند و وضعیت چگونه بوده است. اگر سخنی نمیگوییم برای آن است که نمیخواهیم کاری کنیم که مردم نگران شوند.»!
🔸 جالب اینجاست که پیش از اینکه محمدرضا عارف شرایط دولت تحویل گرفته از شهید رئیسی را افشاسازی کند، رهبر انقلاب اسلامی در شهریور 1402، به خوبی وضعیت اقتصادی و تراز بودن انرژی در دولت سیزدهم را به تصویر کشیده اند: «کارهای خوبی در دولت [سیزدهم] انجام گرفته. حالا من تعداد محدودی از آنها را عرض می کنم. افزایش رشد اقتصادی، افزایش رشد سرمایهگذاری، کاهش رشد نقدینگی، کاهش بیکاری، کاهش ضریب جینی، رشد صادرات کالا، تقویت نظام مالیاتی، رشد تولید محصولات پتروشیمی، اقدامات ارزنده در زمینه نفت و گاز که یکی همین مرحله یازدهم پارس جنوبی بود که آقای رئیسجمهور آن را افتتاح کرد. راهاندازی کارگاههای تعطیل شده یا نیمه تعطیل، فعالیت های مهم در زمینه آبرسانی یا شبکههای آبیاری و زهکشی در جاهای مختلف. اینها خیلی با ارزش و مهم است منتها دیده نمی شود.»
🔸 مقام معظم رهبری در پاسخی دیگر به شبهه افکنی ها درباره کارآمدی و شایستگی دولت شهید رئیسی و تمجید از دولت سه ساله سیزدهم، در تیر ماه سال جاری فرمودند: «ما در این کشور خیلی امکانات داریم؛ لکن دولت ها در استفاده از این ظرفیت ها یکجور نبودند؛ بعضی از دولت ها واقعاً از این همه ظرفیت استفاده نکردند؛ بعضی از دولت ها استفاده کردند، بعضی هم خوب استفاده کردند. این دولت سیزدهم از دولت هایی بود که از این ظرفیت ها خوب استفاده کرد. اگر این دولت ادامه پیدا می کرد، بنده احتمال زیاد می دهم که بسیاری از مشکلات کشور، عمدتاً مشکلات اقتصادی حل می شد.»
@shahidjomhor
🔻شهید رییسی همان روزهای اول، جذابیت یورویی سفرهای خارجی را حذف کرد
🔹باید اعتراف کنیم؛ ریالی کردن حق مأموریتهای خارجی بهعنوان واقعیت نامطلوب پذیرفته شده در بوروکراسی کشور حتی در دولت مردمی هم سخت بود و زمان برد.
🔹شهید رییسی همان روزهای اول، جذابیت یورویی سفرهای خارجی را حذف کرد و معتقد بود هرکس نمیخواهد بیاید نیاید، خودم میروم و سیدمهدی موسوی!
🔹این اقدام آنچنان موثر شد که تا قبل از دولت سیزدهم، افراد برای بودن در لیست سفر خارجی دعوا داشتند و حالا برای نبودن!
🔹شهید رئیسی همچون استادش شهید بهشتی معتقد بود که "ما انقلاب کردیم تا واقعیتها را تغییر دهیم نه اینکه واقعیت را هرچه که بود بپذیریم"
@shahidjomhor
🔻 دولت شهید رئیسی سال ۱۴۰۲ در پرداخت وام ازدواج چقدر موفق بود؟
🔹️طبق قانون بودجهٔ ۱۴۰۲ بانک مرکزی باید ۱۴۴ همت به وام ازدواج اختصاص میداد که گزارش تفریغ بودجهٔ ۱۴۰۲ نشان میدهد که بانکها در این سال با پرداخت ۱۵۷.۹ همت به متقاضیان وام ازدواج، در مجموع عملکرد بالاتری نسبت به میزان تعیینشده داشتهاند.
🔹️از ۱۵۷.۹ همت تسهیلات پرداختی بانکها، ۱۳۴.۸ همت مربوط به سهمیهٔ بانکها در سال ۱۴۰۲، ۴.۸ همت مربوط به سهمیهٔ باقیمانده از سال ۱۴۰۱ و ۱۸.۳ همت هم براساس تفاهم بانک مرکزی با بانکها در راستای تأکیدات دولت شهید رئیسی برای کاهش صف وام ازدواج بوده است.
@shahidjomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز دلم ياد تو اُفتاد شكست💔
@shahidjomhor
📸 مقایسه قیمت دلار در ۱۰۰ روز ابتدایی دولتهای شهید آیت الله رئیسی و مسعود پزشکیان
@shahidjomhor
اشاره ای به تدابیر منطقه ای شهید رئیسی در مدیریت بحران سوریه از طریق روابط با ترکیه و روسیه در قالب نشست آستانه/ اگر نظم منطقه را شکل ندهی و کنشگری فعال نداشته باشی دیگران شکل میدهند.
https://x.com/Mojahed_Mahdi14/status/1863124699368001772
روایت کارآمدی و الگوی حکمرانی تراز توسط شهید آیت الله رییسی را در کانال «شهید جمهور» دنبال کنید👇👇👇
@shahidjomhor