💢ماجرای تصویر شهید رییسی که منتشر نشد!
🔹خاطره یکی از همراهان رییسجمهور شهید از تصویری که منتشر نشد:
🔹حاج آقا که برای یکی از ملاقاتها از محل اقامتش در الجزایر خارج شد یکی از بچهها همونجا با موبایل یه عکس گرفته بود و میخواست منتشر کنه. هرکس میدید میگفت شبیه اون عکس معروف امام توی خیابونهای نوفل لوشاتو هست برای همین، منتشر نکردیم گفتیم دروغها و تهمتهای رسانهای رو دوباره تکرار میکنن. روحش شاد. این همون عکسه
@shahidjomhor
برق رسانی به ۴۵۰ روستای فاقد برق بخشی از تلاشهای دولت سیزدهم
🔸از اقدامات مهم دولت آیتالله رئیسی میتوان به برقرسانی به ۴۵۰ روستای فاقد برق (روستاهای بالای ۱۰ خانوار و زیر ۱۰ خانوار جمعیت زیرشبکه و در مناطق صعبالعبور) نام برد.
🔸عبور موفق از تابستان و زمستان ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و تابستان ۱۴۰۲ بدون خاموش، ارتقای توان تولید واحدهای نیروگاهی موجود به ظرفیت ۱۰۳۵ مگاوات در دوره اوج بار ۱۴۰۱ و میزان ۱۳۰۰ مگاوات در دوره اوج بار ۱۴۰۲، تعمیرات نیروگاهی (دورهای و اساسی) به میزان ۹۳۶۴۱ مگاوات در سال ۱۴۰۱ و ۳۶۲۷۲ مگاوات در سال ۱۴۰۲ رخ داد.
@shahidjomhor
✅دستاورد های علمی، صنعتی
دستاوردهای دولت شهید آیت الله رئیسی در حوزه علمی، صنعتی و دانش بنیان
@shahidjomhor
✳️احیای دولت؛ نخستین اقدام شهید جمهور
🔹در همان روزهایی که مردم در مواجهه با بیماری کرونا خود را تنها میدیدند و نمیدیدند که دولت پشتیبان آنان بوده و واقعاً در صحنه باشد، شهید خدمت، آیتالله رئیسی نخستین دستورکار و رویه خود را احیای مفهوم و جایگاه دولت تعریف کرد.
🔹اینکه در نخستین هفتههای دولت سیزدهم، رئیسجمهور فقید، بیخطر ابتلا در داروخانه 29 فروردین حضور یافت، یا در نخستین سفر در شهریور 1400 به مناطق مرزی زابل و میان مردم رفت، نور امید در دلهای مردم دیده شد. آن هم مردمی که دستکم در دو سال قبل، رئیسجمهور را در جایی بیرون از نهاد ریاست جمهوری نمیدیدند
🔹یک نکته مهم در تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم این واقعیت است که این دستاوردها، در بستر تاریخی از ناکارآمدی به دست آمد. به این معنی که دولت سیزدهم در شرایطی باید برای رشد دست به عمل میزد که همزمان، باید کاستیهای برجای مانده از گذشته را نیز جبران میکرد.
🔹 این درحالی است که رئیسجمهور فقید همواره بر خودداری از بیان مشکلات باقی مانده از گذشته، به دلیل رعایت منافع ملی و حفظ آرامش روانی جامعه تأکید داشت. به هر رو، دولت سیزدهم که اکنون نابهنگام هفتههای پایانی خود را سپری میکند، اقداماتی انجام داده و کارهایی کرده است که میتواند محل نقد باشد.
🔹اما این نقد، به این معنی است که اساساً چیزی برای نقد وجود دارد، نه برخلاف گذشته که به جای نقد، میشد همه عملکرد را در یک واقعیت ساده خلاصه کرد و دیگر نیازی به بیان چیز دیگری نبود و آن واقعیت، «دهه از دست رفته 90» است.
@shahidjomhor
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️سالاری: اخلاص و بیریایی شهید آیت الله رئیسی زبانزد هنرمندان بود
@shahidjomhor
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دژبان کل ارتش: وقتی اسم سفر با حاج آقا رئیسی میآمد عزا میگرفتیم!/ در این سفرها نه خواب داشتیم نه غذا نه استراحت
♦️امیر سیدمحمدرضا حسینی، آجودان مخصوص رئیس جمهور :همیشه وقتی اسم سفر می آید یاد استراحت و گردش و تفریح میافتیم ولی وقتی اسم سفر با حاج آقا رئیسی را میشنیدیم عزا میگرفتیم! برای اینکه فوق العاده خستگیناپذیر بود و غذا و خواب آرام و قرار نداشت
♦️گاها وزرا می گفتند به خاطر ما هم که شده 10 دقیقه استراحت بدهید می فرمود بدو بدو باید برویم تا گره از کار مردم باز کنیم.
♦️در سفر ترکیه ساعت 4 صبح پرواز کردیم، بدو بدو نه ناهار نه استراحت و ساعت 12 شب سوار هواپیما شدیم و برگشتیم. همه خسته بودند و له شده بودند.
♦️آقای رئیسی در این سفرها در داخل هواپیما یکی یکی سر صندلیها میآمد و از همه تشکر می کرد.
@shahidjomhor
⭕️ نهضتی که به یادگار ماند
🔹زمانی که آیتالله رئیسی در مردادماه ۱۴۰۰ کار خود را به عنوان رئیس دولت سیزدهم آغاز کرد، علاوه بر ناامیدی و نارضایتیهای موجود در جامعه که متأثر از عملکرد دولت سابق به وجود آمده بود، نارضایتی از پروژههای متعدد ناتمام دولتهای پیشین نیز به دولت سیزدهم ارث رسید. به همین خاطر بود که تکمیل طرحهای نیمهتمام به عنوان یک نهضت و اولویت، در دستور کار دولت سید ابراهیم رئیسی قرار گرفت و بسیاری از فعالیتهای عمرانی با آغاز ریاست جمهوری آیتالله رئیسی سمت و سوی جدیدی گرفت. براساس نهضتی که رئیسجمهور ترسیم کرد، هیچ پروژه جدیدی آغاز نشد تا تمرکز دولت بر تکمیل پروژههای ناتمامی باشد که مردم انتظارش را میکشیدند. چه آنکه آیتالله رئیسی در جریان دور دوم سفر خود به استان یزد نیز با اشاره به این موضوع اعلام کرد: «بنای ما این است که در استانها کارهای نیمهتمام را به سرانجام برسانیم و غیر از بخش مسکن کلنگزنی نکنیم.» به همین خاطر، نهضت تکمیل پروژههای ناتمام آغاز شد...
@shahidjomhor
⭕️ ارتقای جایگاه طب ایرانی در دولت مردمی
🔹طب ایرانی میتواند تأثیرات مهمی در اصلاح سبک زندگی، پیشگیری از بیماریها و ارتقای سطح سلامت جامعه داشته باشد و با توجه به اهمیت سلامت در دولت سیزدهم، طب ایرانی مهم شمرده شده است چنانچه شهید جمهور در مقاطع مختلف در قامت دولت ایستادند و ارتقای جایگاه طب ایرانی را تثبیت کردند، به طوری که دکتر نفیسه حسینییکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در افتتاحیه اولین گنگره ملی طب ایرانی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه طب ایرانی گفت: یکی از مهمترین اقدامات، تسهیل در راهاندازی دانشکدههای طب ایرانی است.
🔹وی با بیان اینکه شهید رئیسی هم یکی از دغدغهمندان این حوزه بودند، عنوان کرد: رئیسجمهور در زمان افتتاح دو کلان بیمارستان غدیر و حضرت مهدی(عج) تأکید داشتند که لازم است از طب سنتی در بیمارستانها استفاده شود و در مقاطع مختلف در قامت دولت ایستادند و ارتقای جایگاه طب ایرانی را تثبیت کردند و موضوع طب ایرانی را در زمره مسائل مهم کشوری میدانستند.
@shahidjomhor
شهید رئیسی هپکو را از اعتراض خیابانی به احیای تولید رساند
میرناصری و کریمی فعالان کارگری شرکت هپکو:
🔹آیتالله رئیسی زمانی که در قوه قضائیه بود به مسائل کارگری و مدیریتی شرکت هپکو واقف بود و زمانی که به دولت رفت شاید جزو معدود مسئولانی بود که ارتباط خود را با کارگران حفظ کرد.
🔹تصمیماتی گرفت که میتوانستیم تغییرات قبل و بعد صدور دستورات را در سالنهای تولید شرکت ببینیم. با این تصمیمات هپکو آهسته آهسته به مدار تولید برگشت و توانستیم این تفاوت را احساس کنیم.
🔹وقتی تاریخ سفر شهید رئیسی به اراک مشخص شد خیلی دوست داشتیم نتیجه پیگیریهای چند ساله خود را ببیند.
🔹ذوق داشتیم گزارشی ارائه کنیم که شرکت هپکو راه افتاد و تولید داریم و حقوقها پرداخت میشود.آیت الله رئیسی در بازدید از شرکت هپکو، درد را مستقیماً از زبان کارگران درد دیده و درد کشیده شنید.
🔹او آنقدر خود را پایین آورد تا بتواند صدای یک کارگر را از پایین بشنود؛ تمام درخواستهایی که از ایشان داشتیم را برعکس دولتمردان سابق گوش کرد و به مرور تغییراتی که در شرکت ایجاد شد را مشاهده میکردیم.
@shahidjomhor
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 وقتی دختر شهید مدافع حرم برای بدرقه آیتالله رئیسی میآید
@shahidjomhor
🔹 میراثِ ماندگار؛ گازرسانی به مناطق صعب العبور در دوره خدمت شهید رئیسی
🔻 رشد فراینده گازرسانی به روستاها خصوصا در مناطق سخت گذر، صعب العبور و ناهموار استان چهارمحال و بختیاری طی سالهای گذشته مطلوب بوده است. به گونهای که اکنون ۹۹.۵ درصد از جمعیت ساکن در شهرها و ۹۲ درصد از جمعیت ساکن در روستاهای چهارمحال و بختیاری به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شدهاند؛ و از ۶۳۸ روستای دارای قابلیت گازرسانی، ۵۴۴ روستا به شبکه گاز متصل شده و گازرسانی به ۴۸ روستا نیز در دست اجراست.
@shahidjomhor