🔻دستاورد شهید جمهور در حمایت از تولید در معرض دید همگان است/ جهش چندده درصدی شاخصهای صنعتی
🔹 شهید ابراهیم رئیسی برای تولید و تولیدکننده اهمیت زیادی قائل بود و اعتقاد داشت که مسیر رشد و توسعه اقتصادی کشور از صنعت میگذرد. از همین رو تمام برنامهها، اهداف و سیاستها بر این بود که تولیدکنندگان جان بگیرند و کاستیهای دولت دوازدهم جبران شود. دولت روحانی بیش از آنکه به فکر تولید و تولیدکنندگان باشد، به واردات و واردکنندگان خاص اهمیت میداد و همین نوع نگاه هم سبب شد که تخلفهای گسترده در ارز دولتی اتفاق بیفتد.
📌ایجاد بحران تعطیلی واحدهای صنعتی
🔹 رفتارهای اینچنینی سبب شد طی سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ بیش از ۵ هزار و ۴۱۰ واحد صنعتی تعطیل شوند؛ این عدد برای کشوری که با سختترین تحریمها روبهرو است یک فاجعه تلقی میشود.
🔹 دولت دوازدهم با فشارهایی که به تولیدکنندگان وارد کرد، سبب شد تعداد زیادی از تولیدکنندگان به اجبار و برای آنکه به قول معروف دخل و خرجشان هماهنگ شود، به سمت کاهش تولید حرکت کردند. این امر باعث کاهش عرضه کالا در بازار و قاعدتاً افزایش قیمتها شد.
🔹در حالی که صنعت خودرو میتوانست با ارزهایی که از دست رفت، احیا شود و از چالشهای تحریم بکاهد، به دلیل نبود ارز، نگاههای سیاسی و منفعتهای جناحی به قهقرا رفت و در نهایت منهای خودروهایی که معوق شده بودند، دولت روحانی بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو را که نقص قطعه داشتند به دولت سیزدهم منتقل کرد.
📌شفافسازی رشدشاخصها
🔹 بر اساس آمار، واحدهای صنعتی از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۴۷ هزار واحد صنعتی در حال فعالیت بود که امروز این رقم به ۵۲ هزار و ۷۰۳ واحد صنعتی رسیده است. همچنین شاخص تولید کارگاههای بزرگ صنعتی (که حدود ۷۰ درصد ارزش افزوده بخش صنعت را پوشش میدهد) در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل ۹.۶ درصد افزایش یافته است. شایان ذکر است که از مجموع ۲۴ رشته فعالیت عمده صنعتی در سال ۱۴۰۱، شاخص ۲۳ رشته فعالیت با (ضریب اهمیت ۹۶.۸ درصد)، دارای رشد مثبت است. همچنین بیشترین سهم از افزایش شاخص تولید کارگاههای بزرگ صنعتی (در سال ۱۴۰۱) به ترتیب مربوط به فعالیتهای صنایع تولید فلزات اساسی، صنایع تولید مواد و محصولات شیمیایی و صنایع تولید وسایل نقلیه موتوری، تریلر و نیم تریلر است.
🔹رشد ارزش افزوده گروه صنایع و معادن در سال ۱۴۰۱ برابر با ۶.۵ درصد است، در حالی که این میزان در سال ۱۴۰۰ معادل با ۱.۱ درصد بوده است. همچنین دو زیر بخش اصلی این گروه یعنی بخش صنعت و بخش معدن در سال ۱۴۰۱ به ترتیب معادل با ۹.۵ و ۲.۸ درصد رشد داشتهاند که با عنایت به رشد ۳.۳ و منفی ۰.۴ درصدی این دو بخش در سال ۱۴۰۰، میتوان نتیجه گرفت که بخشهای صنعت و معدن از رشد مطلوب و قابل توجهی در سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال قبل از آن برخوردار بودهاند. در سال 1402، ارزش افزوده بخش «صنعت» به قیمتهای ثابت سال ۱۳۹۵ از افزایش ۴.۴ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بود؛ به طور مشخص در این بخش، شاخص تولید کارگاههای بزرگ صنعتی ۱۰۰ نفر کارکن و بیشتر - با اختصاص سهم حدود ۷۰ درصد از ارزش افزوده بخش صنعت- نسبت به سال ۱۴۰۱، رشدی معادل ۳.۸ درصد را تجربه کرد. بررسی عملکرد رشد شاخص مزبور به تفکیک رشته فعالیتهای صنعتی نشان میدهد که در سال ۱۴۰۲ از مجموع ۲۴ گروه اصلی، ۱۹ گروه (با ضریب اهمیت ۶۶.۸ درصدی از شاخص کل) از رشد مثبت تولید برخوردار بودهاند.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی دولت: بارها درخصوص فساد چای دبش و نقش دولت در شناسایی و معرفی آن به قوه قضائیه گفتهایم/ کلیپ تقطیع شده ۲۰ ثانیهای از بنده که القا شود گفتهایم در اینباره فسادی رخ نداده، مصداق بیاخلاقی است
بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی در مورد فساد چای دبش:
🔹در خصوص فساد چای دبش که دو سال پیش رخ داده، بارها جرایم و فساد آن تشریح و گفته شده که دولت ابتدا گزارشدهنده بوده و بلافاصله قوه قضائیه وارد شده و پرونده شکل گرفته و در حال پیگیری است؛ با این وجود در این چند روز و با فضای انتخاباتی کشور، یک تیکه ۲۰ ثانیهای از توضیح تفصیلی بنده که در مقام توضیح تفاوت جرم اختلاس و جرم عدم رفع تعهد ارزی است به گونهای تقطیع میشود که القا کنند مدعی شدیم در این خصوص فسادی رخ نداده!
🔹این دست تحریفها و دروغگوییها باعث میشود که ما از مسیر اخلاق فاصله بگیریم و دو قطبی ایجاد شود. نتیجه این است که از ظرفیتها نمیتوان خوب بهرهبرداری کرد و مولفه قدرت حاکمیت و قدرت اجتماعی ما کاهش بیابد.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تابوی کنسرت در پایگاههای تاریخی، در دولت رییسی شکسته شد
ضرغامی وزیر میراث و فرهنگی و گردشگری:
🔹این شبها کنسرت علیرضا قربانی در تخت جمشید با حضور ۵۴۰۰ نفر برگزار میشود.
🔹رونق کم سابقه مراکز اقامتی، حمل و نقل به ویژه هوایی و سایر خدمات گردشگری در زمان برگزاری این رویدادها، موجب تقویت اقتصاد گردشگری است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بهرهبرداری از شرکت تخصصی زنجیرۀ مس
سرپرست ریاستجمهوری:
🔹بهرهبرداری از معادن کشور منجر به رشد تولید ناخالص داخلی میشود.
🔹دولت سیزدهم پارسال برای رسیدن به رشد اقتصادی ۶ درصدی، برنامه مورد نیاز را طراحی کرد و نهایتا رشد ۵.۷ درصدی محقق شد.
🔹دولت سیزدهم رشد اقتصادی ۸ درصد را برای امسال هدفگذاری و منابع مورد نیاز را تامین کرد. این روند تاکنون به خوبی پیش رفته.
🔷وزیر صمت گفته است: ایران جزو ۲۰ کشور تولیدکنندۀ مس و پنجمین کشور دارندۀ ذخایر مس در جهان است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شکست رویاهای شیطانی دشمنان ایران/ سیاست خارجی شهید جمهور اقتدار آفرین بود
🔹سردار سلامی در آیین گرامیداشت اربعین شهدای خدمت: وقتی آیتالله رئیسی به ریاست جمهوری انتخاب شدند، دشمنان خارجی در جستجوی تصوری باطل و القاء رویاهای شیطانی خود بودند؛ میگفتند در دوران آیتالله رئیسی، پنجرههای دیپلماسی به روی ایران بسته و سیاست خارجی ایران در مسیر انسداد قرار میگیرد
🔹زمانی که شهید جمهور پا به عرصه ریاست جمهوری گذاشتند با ایجاد امید، پروژه مایوس سازی ملت توسط دشمنان را شکستند و از اقتدار ایران در دنیا حمایت کردند.
@ShahidJomhor
🔻آمار نادرست پزشکیان درباره افزایش تورم در دولت سیزدهم
🔹روند قابل توجه کاهش تورم سالانه و نقطه به نقطه
🔹بر اساس محاسبات بانک مرکزی، نرخ تورم نقطه به نقطه و نیز سالانه شاخص بهای مصرفکننده در اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به شهریور ۱۴۰۰ به ترتیب به میزان ۱۹.۹ واحد درصد و ۱۶ واحد درصد کاهش داشته است.
@ShahidJomhor
🔻پاسخ به ادعای پزشکیان درباره آمار سرمایهگذاری خارجی در دولت سیزدهم
🔹دولت سیزدهم رکورد جذب سرمایهگذاری خارجی را شکست
🔹با آغاز به کار دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۰، روند جذب سرمایهگذاری خارجی شتاب روزافزونی به خود گرفت.
🔹به نحوی که جذب سرمایهگذاری خارجی در ۲ سال و نیم گذشته بیش از ۱۲۰ درصد کل ۸ سال دولت یازدهم و دوازدهم بود.
🔹علاوه بر این در سال ۱۴۰۲ جذب ۵.۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی، رکورد ۱۶ سال گذشته را شکست.
🔹این موضوع در حالی رقم خورده است که برخی مدیران دولت سابق، شکست خود در جذب سرمایه خارجی را به دلیل آغاز تحریمها عنوان میکردند اما دولت سیزدهم بدون تغییر خاصی در شرایط تحریمی توانست مثال نقض آن توجیهات باشد.
@ShahidJomhor
🔻پاسخ به ابهام مطرح شده از زبان پزشکیان درباره وعده ساخت مسکن در مناظره
🔹شهید جمهور با عزم و اراده جدی خود ۱۷ جلسه شورای عالی مسکن را در دولت سیزدهم برگزار کرد که برگزاری این تعداد شورای مسکن در دولتهای گذشته بی سابقه است.
🔹فرایند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد فراتر رفته است که تاکنون بیش از ۵۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
🔹از دیگر اقدامات انجام شده توسط وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم تامین زمین به مساحت بالغ بر ۴۸ هزار هکتار و به ظرفیت احداث ۱.۹ میلیون واحد مسکونی در مناطق شهری کشور است. این در حالی است که در مسکن مهر کل زمین های الحاق شده به هشت هزار هکتار رسید که نشان از عملکرد چندین برابری در دولت سیزدهم است. این اراضی به منظور افزایش عرضه زمین جهت واگذاری به متقاضیان واجد شرایط، از طریق ایجاد شهرها و شهرکهای جدید، الحاق زمین به شهرها، تغییر کاربری اراضی واقع در محدوده شهرها تامین شده است.
🔹برنامه ریزی برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور
همچنین برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور با رویکرد ایجاد و توسعه مناطق سکونت– معیشتی دریاپایه برنامهریزی شد که این شهرها در مراحل مختلف از تصویب طرح جامع و تفصیلی در شورای عالی معماری و شهرسازی تا شروع عملیات اجرایی هستند.
🔹برنامه واگذاری انفرادی و گروهی زمین دولتی به متقاضیان واجد شرایط شهری و روستایی نیز به منظور مردمی سازی و واگذاری اجرای بخش قابل توجهی از طرح نهضت ملی مسکن و احداث واحدهای این طرح مطابق با سلیقه و نظر متقاضیان واجد شرایط در مناطق شهری و روستایی(متقاضیان فاقد سابقه مالکیت مسکن، فاقد سابقه استفاده از امکانات دولتی، متاهل و دارای سابقه سکونت در شهر محل تقاضای مسکن) با واگذاری زمین دولتی به صورت انفرادی و یا گروه های چندخانواری به صورت اجاره ۹۹ ساله (قیمت زمین صفر) با اولویت روستاها و شهرهای متوسط و کوچک عملیاتی می گردد.
🔹بنابر این گزارش ساخت مسکن در این اراضی با نظارت شهرداریها و سازمان نظام مهندسی و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران دارای صلاحیت محلی و تحت مدیریت مستقیم خود مردم ساخته می شوند. در این برنامه مالکیت اراضی به متقاضیان واگذاری نمیشود و در اختیار دولت باقی می ماند و متقاضیان واجد شرایط صرفا حق بهره برداری از این اراضی به صورت اجاره ۹۹ ساله را دارند. در راستای اجرای این برنامه تاکنون به استعداد ساخت بالغ بر ۴۱۹ هزار واحد مسکونی زمین واگذار شده است.
🔹علاوه بر این تاکنون در راستای اجرای ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به استعداد ساخت بالغ بر ۷۴ هزار واحد مسکونی، زمین به متقاضیان واجد شرایط این قانون واگذار شده است.
🔹در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، عملیات ساختمانی حدود ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده بود که در طی ۲.۵ سال گذشته ۱۳۲ هزار واحد از این واحدها عموما با استفاده از منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی تکمیل و به متقاضیان واگذار شده است.
@ShahidJomhor
🔻واکنش سخنگوی دولت به نمایش نمودار ساختگی از تورم در مناظره انتخاباتی
بهادری جهرمی:
🔹ادعا میکنند دولت سوم روحانی نیستند اما وقتی میشنوند تورم آن زمان تا ۸۰ درصد هم بالارفته پریشان میشوند!
🔹جهت اطلاع، تورم تولید کننده تا ۱۰۳درصد هم بالا رفت!
🔹شهید رئیسی این وضعیت را تحویل گرفت، اما برای حفظ آرامش مردم دم بر نیاورد.
🔹با جهاد شهید رئیسی، همین نرخ به ۲۳ درصد کاهش یافت.
@ShahidJomhor
🔻پاسخ وزیر راه و شهرسازی به آمارهای امشب پزشکیان
مهرداد بذرپاش:
🔹تاکنون ساخت بیش از ۲.۶میلیون مسکن آغاز و ۵۶۰هزار واحد تکمیل شده است، آمار ارائه شده توسط آقای پزشکیان بخشی، فاقد کلنگری ، ناقص و ظلم در حق رییسجمهور شهید است.
🔹با اجرای برنامه هفتم توسعه وعرضه ۳۰۰هزارهکتارزمین، جهش تولید مسکن مردمی در آستانهی شروع ۶میلیون واحد قرار می گیرد.
@ShahidJomhor
💢پرتاب همزمان ۲ ماهواره بخش خصوصی در سال جاری
رئیس سازمان فضایی ایران:
🔹امسال ۲ ماهواره کوثر و هدهد همزمان پرتاب میشود.
🔹فرآیند ساخت کل پروژه شهید سلیمانی که شامل منظومه ماهواره اینترنت اشیاست، اواخر امسال شروع میشود.
🔹دسترسی به تصاویر ماهواره «خیام» توسط دستگاههای دولتی در قالب تفاهمنامه و ثبت سفارش دورهای در حال انجام است.
@ShahidJomhor
🔻در دولت رئیسی اتفاقات خوبی برای اقتصاد افتاد
سعید لیلاز، تحلیلگر مسائل اقتصادی:
🔹اقتصاد فقط در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ احیا و بهبود نسبی پیدا کرد.
🔹در سال ۱۴۰۰ شرایط ایران بسیار بحرانی بود.
🔹در دولت مرحوم رئیسی اتفاقات خوبی برای اقتصاد کشور افتاد.
🔹اگر اصلاحات بانکی انجام ندهیم تا آخرالزمان موفق نمیشویم.
🔹تمام افسردگی حالی کشور ناشی از فشار معیشتی است.
🔹حق شهید رئیسی در دعواهای سیاسی ادا نشد.
🔹پس از عملیات وعده صادق اعتمادها برگشت.
🔹عدم اقبال به اصلاحطلبان گریه دارد.
🔹باید ماشین رشد پول و نقدینگی را از نفس بیندازیم.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر ارشاد: برنامههای باشکوهی در سراسر کشور برای اربعین شهدای خدمت برگزار شد
🔹در حوزه فرهنگ و هنر و رسانه اقدامات بزرگی انجام شد
🔹مخاطبان سینما رشدی ۷۰۰ درصدی و فروش رشد ۳۰۰ درصدی را تجربه کرد
🔹دولت اعتبارات خوبی را برای تکمیل طرحهای نیمه تمام قرار داده است
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاندوزی: رشد تولید ناخالص داخلی بدون نفت در دولت یازدهم 1.3 درصد، در دولت دوازدهم 1.7 درصد و در دولت سیزدهم 4 درصد بوده
وزیر اقتصاد پس از جلسه هیات دولت:
🔹رشد تولید ناخالص داخلی بدون نفت در دولت یازدهم 1.3 درصد در دولت دوازدهم 1.7 درصد و کل دهه نود 1.2 درصد و در 20 ساله 81 تا 99 متوسط 3.5 درصد و دور دولت سیزدهم 4 درصد بوده است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کارنامه موفق صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی
جواد اوجی، وزیر نفت:
🔹کارنامه اقتصادی کارکنان صنعت نفت با توجه به فاکتورهای اقتصادی کشور موفق بوده است.
🔹رشد اقتصادی بخش نفت در دولت سیزدهم از منفی ۳۵درصد به بالای ۲۰درصد رسیده است.
🔹این رشد با افزایش تولید نفت، گاز، فرآوردههای نفتی و محصولات پتروشیمی محقق شد و رشد اقتصادی کشور را نیز به ۵.۷ درصد رساند.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیاهنمایی خدمات دولتسیزدهم در مناظرات/ از رسانهملی میخواهیم شرایط پاسخگویی به تهمتها را فراهم کند
🔹سخنگوی دولت در جلسه هئیتدولت: در مناظره پخش شده از رسانهملی برخی تهمتها علیه دولتسیزدهم زده شد که دولت خواهان پاسخگویی به آنها در صداوسیما است
🔹زمان مناسبی از طرف صداوسیما برای پاسخگویی به تکتک این صحبتها اختصاص داده شود
🔹در مناظره با سیاهنماییِ شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه، رویکرد درمانی دولتسیزدهم را کتمان کردند
🔹برای هر نوع مناظره و پاسخگویی در رسانهملی آماده هستیم
@ShahidJomhor
25.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزیر ارتباطات: در انتخابات جمعه گذشته شبکه ارتباطی پوشش ۱۰۰ درصدی داشت
🔹یک میلیون کیلومتر پایش برای جلوگیری از قطعی خطوط ارتباطی انجام شده است
🔹در ۲۴ ساعت منتهی به انتخابات و روز انتخابات ۲۰ مورد خرابی سهوی و عمدی را شاهد بودیم
🔹در راستای افزایش مشارکت مردم دور قبلی بسته ۲۰ گیگابایتی به مردم دادیم و این دور بسته ۱۰ گیگابایتی
🔹حجم حملات سایبری در ۲ سال گذشته افزایش شدیدی داشته است
🔹در فروردین ۱۴۰۰ تعداد ۱۰۰ مورد حمله منع خدمت توزیع شده داشتیم که در فروردین ۱۴۰۳ به ۱۳۳ هزار مورد رسیده است
🔹سامانه بومی برای تشخیص این حملات راهاندازی شده است و بیش از ۹۰ درصد حملات پیش از انجام در نطفه خفه میشود
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر اقتصاد: با توجه به مسیر اصلاح شاخصهای اقتصادی که در دولت شهید رئیس شروع شده امیدوارم دولت بعد این اقدامات موثر را ادامه دهد
@ShahidJomhor
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنگوی دولت: دشمن ما در سنای آمریکا میگوید ما نتوانستیم جلوی فروش نفت ایران را بگیریم و برخی در مناظرات این موضوع را زیر سوال میبرند
🔹همانهایی که به دروغ میگفتند منم صبح جمعه فهمیدم امروز بازگشتهاند. از بازماندگان ۷۰۰ کشته روزانه کرونایی خجالت بکشید.
🔹سه سال تورم دولت روحانی را در مناظره به دولت شهید رئیسی ربط دادند.
@ShahidJomhor
🔻کودکان در دولت سیزدهم دیده شدنـد
🔹 یکی از آسیبپذیرترین اقشار جامعه کودکان هستند که در برخی از مواقع به دلیل آگاهی نداشتن آنها از حقوق خود و عدم توانایی مطالبه آن، حقوقشان در جوامع نادیده گرفته میشود اما دوره کودکی دورانی است که اساس شخصیت هر فرد در آن شکل میگیرد و بسیاری از کارشناسان معتقدند راه توسعهیافتگی از دوران کودکی میگذرد و تربیت درست کودکان و رعایت حقوق آنها این راه را آسانتر میکند. این مسأله که دغدغه مقام معظم رهبری در این حوزه بود باعث تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک شد. در حقیقت تشکیل این سازمان نقطه عطفی بود که نشان میداد نظام جمهوری اسلامی ایران برای دوران کودکی و مسائل این حوزه دغدغهمند است. هر چند اساسنامه سازمان تعلیم و تربیت کودک سال 1399 تصویب شد و این سازمان به طور رسمی مسئولیت تعلیم و تربیت بیش از 7 میلیون کودک را برعهده گرفت. در دولت سیزدهم سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک همچون نهالی پا گرفت و با تمام نقصها، رشد قابل توجهی داشت.
🔹 مجتبی همتی فر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به تعریف چهار اولویت راهبردی برای این سازمان در دولت سیزدهم به «ایران» میگوید: هر چند اساسنامه سازمان اواخر سال 99 تصویب شد اما در ابتدای دولت سیزدهم سازمان هنوز تشکیل نشده بود و یکی از اولین و مهمترین راهبردهای اولیه ما استقرار سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و تمهیداتی مناسب برای ایجاد زیرساختهای اولیه یک سازمان نوپا (مکان استقرار، تجهیزات، نیروی انسانی، ساختار و آییننامههای کاری) بود که در عین پیگیری این موارد، تدوین و تصویب برنامه راهبردی استقرار و فعالیت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز در دستور کار قرار گرفت.
🔹معاون وزیر با بیان اینکه تخصیص اعتبار حمایتی برای مناطق لازمالتوجه در اولویت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک است، میگوید: اعتبارات کنونی سازمان به هیچ وجه برای پوشش همه مخاطبان هدف سازمان در دوره پیشدبستانی حمایتی کفایت نمیکند و بودجه کنونی حداقلی است. برای اجرای وظایف سازمان بویژه در مناطق لازمالتوجه (عشایری، روستایی، مرزی، دوزبانه، ضریب محرومیت بالا)، لازم است که دولت و مجلس توجه ویژه و متفاوتی به تربیت اوان کودکی کنند، در غیر این صورت بخش مهمی از وظایف حمایتی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک بر زمین میماند.
🔹رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به اجرای الگوی تجربه جدید توزیع عادلانه اعتبارات حمایتی در دولت سیزدهم ادامه میدهد: در سال 1401، حدود 700 میلیارد ریال اعتبارات پیشدبستانی حمایتی برای مناطق محروم به سازمان اختصاص داده شد و برای بیش از ۶۳ هزار کودک دورههای کوتاه مدت پیش دبستانی تابستانی طراحی و برگزار شد. البته برنامه سازمان این بود که برای کسانی که به دلایلی از دوره یک ساله پیش دبستانی بازماندهاند، دوره کوتاه مدت و اضطراری تابستانی برگزار کنیم تا بتوانیم پوشش خدمات پیش دبستانی را افزایش دهیم. هر چند دوره کوتاه مدت که به همت سازمان برگزار شد، به طور کامل جبران کننده دوره یک ساله نیست و نمیتواند به لحاظ کیفیت و اثرگذاری جایگزین آن تلقی شود، اما به هر حال تدبیری بود تا بتوانیم بخشی از آن خلأ و محدودیت شدید اعتبارات را تا حدودی در حد وسع جبران کنیم.
🔹رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در تشریح فعالیتهای دولت سیزدهم میگوید: در این دولت بیش از 33 هزار پرونده متقاضی مجوز تأسیس تطبیقی مورد بررسی قرار گرفتند و تاکنون بیش از 27 هزار مجوز تأسیس تطبیق و 180 مجوز تأسیس جدید اعطا شده است. البته با توسعه دولت الکترونیک، بزودی ثبتنام و اعطای مجوز به متقاضیان جدید تأسیس کودکستان گسترش خواهد یافت و انشاءالله تسهیل خدمترسانی را شاهد خواهیم بود. همچنین برای ملموس کردن خروجی خدمات، فاز آزمایشی سامانه الکترونیکی «کودکستان یاب» را طراحی و عملیاتی کردیم که حاوی اطلاعات مربوط به کودکستانهای مجاز از جمله شهریه به تفکیک هر پایه است. بدین ترتیب این سامانه تکمیل خواهد شد و والدین میتوانند کودکستانهای فعال دارای مجوز در هر منطقه را در آن جست وجو کنند و علاوه بر ملاحظه مشخصات هر کودکستان، شهریه مصوب آن نیز به تفکیک هر دوره و پایه مشخص شده است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسماعیلی: مجموعه خدماتی که دولت سیزدهم ارائه کرد چندین برابر بازه زمانی سه ساله بود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از جلسه هیات دولت:
🔹همین الان مرتب مصوبات جدیدی از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجموعه های تنقینی برای توسعه مدیریت و فضای فرهنگی و هنری ارائه می کنیم
🔹رشد 700 درصدی مخاطبان سینما و رشد 300 درصدی فروش سینما بخشی از فعالیت های فرهنگی بوده است.
@ShahidJomhor
🔻رشد ۷۰۰ درصدی مخاطبان سینما در دولت شهید رئیسی
وزیر فرهنگ:
🔹شاهد رشد ۷۰۰ درصدی مخاطبان سینما و رشد ۳۰۰ درصدی فروش بخشی از اقداماتی است که انجام شده است.
🔹کسانی که دولت انقلابی شهید رئیسی را پیش از شروع متهم به سختگیری و انقباض در حوزه فرهنگ و هنر میکردند، امروز منصفانه تحلیل کنند که بسیاری از اولینها در این دولت انجام شد که برگزاری نخستین کنسرت در مراکز تاریخی نیز از آن جمله است.
@ShahidJomhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رشد سرمایهگذاری در دولت شهید رئیسی مثبت ۶.۴ درصد بوده است
خاندوزی، وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیات دولت:
🔹متوسط رشد سرمایه گذاری در دولت یازدهم منفی ۴.۳ درصد، در دولت دوازدهم منفی ۴.۱ درصد، در کل دهه ۹۰ منفی ۷ درصد و در دور ۲۰ ساله از سال ۸۱ تا ۹۹ متوسط منفی ۰.۳ درصد و در دولت شهید رئیسی مثبت ۶.۴ درصد بوده است.
@ShahidJomhor
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رحیمی، کارشناس اقتصادی: شهید رئیسی در کمتر از ۳ سال رشد اقتصادی را به متوسط ۵ درصد رساند/ رشد ۸ درصدی برای اقتصاد ایران نشدنی نیست
@ShahidJomhor
🔺معاون سیاسی ریاست جمهوری: امروز قرارداد گازی با ترکمنستان ارزانتر از قیمت دوره روحانی امضا شد تا استان های شمالی دیگر مشکل گاز نداشته باشند
@ShahidJomhor
🔸 #انتخاب_چهاردهم| حمایت خانواده شهید رئیسی از سعید جلیلی / نگذاریم گفتمان «ما میتوانیم» و «عزت»، به «نمیشود و نمیتوانیم» و «عبرت» تبدیل شود
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم عزیز ایران؛
🔹سیدالشهدای خدمت با رب ادخلنی مدخل صدق وارد عرصه ریاست جمهوری شد، صادق الوعد بود، مجاهدت کرد تا به لقاء الله رسید.
🔹کذب گوییها و توهینها و تخریبها، نه تنها خدشهای بر اخلاص و صفا و صداقت در حکمرانی کارآمد ایشان، وارد نمیکند بلکه ننگی بر پیشانی مدعیان بیانصاف، خواهد بود.
🔹امروز اگر چه آن شهید عزیز در بین ما نیست اما راهی که او گشود پیش روی ماست. برای تداوم پیشرفت مادی و معنوی کشور در این مسیر، از شما ملت عزیز دعوت میکنیم ضمن مشارکت پرشور و آگاهانه در انتخابات روز جمعه، با انتخاب درست، نگذاریم گفتمان «ما میتوانیم» و «عزت»، به «نمیشود و نمیتوانیم» و «عبرت» تبدیل شود.
🔸ضمن احترام به هر ۲ نامزد محترم، امید داریم برادر گرامی جناب آقای دکتر سعید جلیلی، با تفضل الهی و مجاهدت، بتواند با صیانت از میراث شهید جمهور در عرصه مدیریت و رعایت تقوای سیاسی، ادامه دهنده راه این عزیز کشور امام رضا علیه السلام باشد.
و من الله التوفیق
بیت آیت الله شهید رئیسی
۱۳ تیرماه ۱۴۰۳
@IRNA_1313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در آستانه نشست سازمان همکاریشانگهای/ عضویت کامل در شانگهای، میراث ماندگار شهید جمهور است
🔹شهید رئیسی با تمرکز بر تقویت روابط با همسایگان و اصلاح نگاه متوازن در حوزه بینالملل توانست بعد از ۱۹ سال عضویت ایران را از ناظر به عضو کامل در سازمان همکاریشانگهای تبدیل کند.
🔹توسعه زیرساختها در بنادر کشورهای عضو سازمان همکاریشانگهای، موقعیت راهبردی ایران را به عنوان قطب ترانزیتی خلیج فارس تقویت کردهاست.
🔹با حضور سرپرست ریاستجمهوری ایران، آستانه، پایتخت قزاقستان ۱۳ و ۱۴ تیر میزبان اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای است.
@ShahidJomhor
🔻نرخ بیکاری کاهشی شد/ جزئیات آمار پرداخت وام اشتغال
🔹 در سال ۱۴۰۰ تسهیلات قرض الحسنه بخش اشتغال از میزان ۶.۱ همت به ۵۷.۴ همت در سال ۱۴۰۲ رسیده و همچنین این تسهیلات در بخش مشاغل خانگی از ۰.۲ همت به ۲.۷ همت در سال ۱۴۰۲ رسیده است.
🔹 در بازه زمانی سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ در مجموع حدود ۱۶۶۹۶۷ میلیارد ریال تسهیلات با پیشبینی اشتغال مستقیم حدود ۲۹۷۷۴۷ نفر ایجاد شده است.
🔹 نرخ بیکاری در مناطق شهری از ۹.۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۸.۷ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. همچنین این نرخ در مناطق روستایی کشور از ۶.۹ درصد به ۵.۸ درصد در مقطع زمانی مورد اشاره رسیده است.
@ShahidJomhor