🔻صرفهجویی ۹۰۰ میلیارد تومانی برای مستأجران با ثبت بیش از ۵۷۰ قرارداد در «خودنویس»
🔹مهدی ساسانی، مدیر سامانه خودنویس از ثبت ۵۷۰ هزار و ۷۵۴ قرارداد اجاره در سامانه خودنویس خبر داد و میزان صرفه جویی در هزینه را برای مستاجران در این بخش معادل ۹۲۸ میلیاردتومان برشمرد.
🔹ساسانی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۸۰ قرارداد خرید و فروش در سامانه خودنویس ثبت شده است تصریح کرد: بخش خرید و فروش هنوز در سامانه خودنویس رسما رونمایی نشده است و به زودی این بخش نیز به صورت رسمی رونمایی خواهد شد.
🔹گفتنی است، سامانه خودنویس با هدف کاهش هزینههای واسطهگری و کاهش هزینههای مالی و غیرمالی معاملات مسکن از طریق ثبت رایگان قراردادهای اجاره توسط متعاملان به آدرس srem.mrud.ir ایجاد شده است.
@ShahidJomhor
📸مهمترین دستاوردهای راهآهن جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم در بخش ارتقای ایمنی و پیشگیری از سوانح ریلی
@ShahidJomhor
🔻افزایش ۳ برابری درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم
🔹مطابق آمارهای منتشره، در دولت سیزدهم تولید نفت ۶۰ درصد افزایش یافت و درآمدهای نفتی بیش از سه برابر شد.
🔹تولید نفت ایران از ۲ میلیون و ۱۰۷ هزار بشکه در سال ۱۴۰۰ به سهمیلیون و ۵۷۰ هزار در سال ۱۴۰۳ رسیده و این به معنای افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت خام است.
🔹رشد اقتصادی گروه نفت نیز طبق روایت مرکز آمار در سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۳ درصد رسید، در حالی که این عدد در سال ۱۳۹۸ برابر با منفی ۳۵ درصد بود.
🔹در حوزه صادرات LPG نیز صدور ۳.۲ میلیون تنی این محصول در سال ۱۳۹۹ به ۶.۵ میلیون تن در سال ۱۴۰۲ رسید.
🔹در حوزه ارزش صادراتی نفتخام و میعانات گازی نیز دولت سیزدهم توانست درآمد خود را در این حوزه از ۹.۸ به ۳۶ میلیارد دلار افزایش دهد.
@ShahidJomhor
🔻خلجی: شهید رئیسی تا آخر مقابل افزایش قیمت بنزین ایستاد
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت:
🔹شهید رییسی تا آخر عمر پربرکت خود در مقابل جریانی که برای تأمین منابع به دنبال افزایش قیمت بنزین و فشار مضاعف بر مردم بود ایستاد و بارها طرحهایی که ارائه شد را با دلایل متقن و با ملاحظه توان مردم رد کرد.
@ShahidJomhor
🔻دولت شهید جمهور در سفرهای استانی چه کرد؟
🔹دولت سیزدهم، برای اولین بار، علاوه بر سفرهای استانی به سراسر کشور، مصوبات ویژهای را برای حوزه زنان و خانواده تصویب و اجرای آنرا تا حصول نتیجه پیگیری کرد.
🔹مصوباتی در حوزههای اشتغال و کارآفرینی، آموزشی و فرهنگی، خانواده و جمعیت و سلامت و پیشگیری از آسیب
🔹به علاوه، با حضور مستمر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در اقصی نقاط کشور از جمله مناطق محروم و ارتباط بیواسطه با مردم و همچنین برگزاری نشستهای متعدد با اقشار مختلف زنان، حضور در زندانها، مراکز بهزیستی، کارخانهها، خوابگاههای دانشجویی، مراکز درمان ناباروری و مراکز تفریحی و ورزشی و... فصل جدیدی از ارتباطات مردم و مسئولین و احصا و حل مشکلات و چالشهای زنان رقم خورد.
@ShahidJomhor
🔻۱۷ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم ایجاد شد
🔹معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در دولت آیت الله رییسی در کشور ایجاد شد، گفت: دولت سیزدهم بسیاری از طرحها و مصوبههای بهداشتی رها شده را اجرایی کرد.
🔹کودکان، آینده کشور هستند و دولت سیزدهم برای رایگان کردن درمان کودکان زیر هفت سال، زیر بار تامین هزینههای سنگین اجرای این طرح رفت.
🔹۳۰۰ دستگاه بزرگ تشخیصی و درمانی از جمله سی تی اسکن، ام آر آی و پت اسکن با هزینه سنگین توسط دولت خریداری و در مراکز درمانی کشور به کار گرفته شد.
🔹امروز هیچ شهرستانی در کشو وجود ندارد که حداقل یک دستگاه سی تی اسکن نداشته باشد.
🔹تا پیش از دولت سیزدهم، به ازای هر چهار تا پنج هزار نفر یک مراقب سلامت در کشور وجود داشت که این رقم در دولت مردمی به یک مراقب سلامت به ازای یک هزار و ۵۰۰ نفر هدف گذاری و تامین اعتبار شد.
@ShahidJomhor
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهره برداری از مجهزترین بیمارستان جنوب شرق کشور در دولت سیزدهم
🔹بیمارستان ایرانمهر سراوان در حالی در دولت سیزدهم به عنوان مجهزترین بیمارستان در جنوب شرق کشور به بهره برداری رسید که پیش از آن بیماران این منطقه مجبور بودند برای درمان به زاهدان و استانهای همجوار سفرکنند.
@ShahidJomhor
🔻دستاورد شفاف دیپلماسی شهید جمهور در ویترین اقتصاد کشور/ احیا و جهش ۴۰ درصدی صادرات غیر نفتی
🔹صادرات غیرنفتی در دولت شهید ابراهیم رئیسی متحول شد و این در حالی است که دولتهای گذشته با بهانههای مختلف به دنبال آن بودند اعداد پایین صادرات را که با پتانسیلهای کشور همخوانی نداشت، توجیه کنند. در برهههای زمانی مختلف بخصوص در دولتهای یازدهم و دوازدهم، عدد پایین صادرات غیرنفتی با ناتوانی فعالان اقتصادی، فشارهای تحریم، کیفیت پایین کالاهای داخلی و... گره خورده بود و دولت حاضر نبود اشتباهات خود را بپذیرد. دولتهای گذشته با تدوین قوانین و بخشنامههای ضد صادرات و ضد تولید، تنها به نفع واردکنندگان کالاهای نهایی یا گروههای خاص تصمیمگیری میکردند.
🔹خیلی از فعالان اقتصادی از رویکرد و نگاهی که دولتهای گذشته نسبت به صادرات داشتند، گلایهمند بودند. تا قبل از آغاز تحریمها و مضاعف شدن فشارهای اقتصادی، دولتها با واردات میخواستند نیاز کالایی کشور را تأمین کنند و برای آنها این استراتژی که صادرات و واردات در کنار هم باشند و کشورهای واردکننده کالا به کشورمان، خریدار کالاهای ایرانی باشند، معنا و مفهومی نداشت. بر این اساس در دولتهای گذشته ما به کشورهای مصرفکننده تبدیل شده بودیم. از کوچکترین تا بزرگترین کالاها از طریق واردات تأمین میشد و تولیدکنندگان داخلی سهم اندکی در بازار کشورمان داشتند.
🔹مبحث مهم دیگری که دولت سیزدهم در دستور کار خود قرار داد و نتیجهبخش بود، احیای فعالیت رایزنان بازرگانی بود. دولت روحانی به بهانه نداشتن بودجه و اینکه رایزنان بازرگانی اثربخشی ندارند، اعلام کرد که هیچ رایزنی نخواهد داشت اما دولت سیزدهم از همان ابتدای فعالیت خود تصمیم گرفت مانند سایر کشورهای صادرکننده کالا، مأموریت رایزنان بازرگانی را با هدف افزایش تبادل تجاری احیا کند. اکنون بیش از ۲۰ رایزن بازرگانی در کشورهای مختلف داریم. کشوری مانند چین، تنها در یک کشور هدف صادراتی خود بیش از ۲۵ رایزن بازرگانی دارد. کشور روسیه در ایران ۳۰ تا ۴۰ فرد متخصص دارد که بازار ایران را رصد میکنند. لذا جامعه جهانی به این نتیجه رسیده است که رایزنان بازرگانی، نقش پررنگی در صادرات دارند. قطعاً اگر دولت شهید ابراهیم رئیسی ادامه پیدا میکرد، تعداد رایزنان بازرگانی تا پایان دولت سیزدهم به ۷۰نفر میرسید.
🔹دولت سیزدهم برای آنکه نوسان قیمت به حداقل برسد و نحوه توزیع کالا مناسب باشد، ثبات را به نرخ ارز برگرداند و در این میان دیدیم که بانک مرکزی بیشترین همکاری را با تولیدکنندگان و صادرکنندگان داشت. هدف از توزیع ارز نیز افزایش صادرات و رشد تولید ملی بود.
@ShahidJomhor
23.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا سازوکار اینستکس در دولت قبل جواب نداد و دیپلماسی همسایگی دولت سیزدهم جواب داد؟
🔹علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: در دولت قبل سازوکار اینستکس را طراحی کردند و یک دلار هم نتوانستند نفت در برابر غذا مبادله کنند، چون فقط به سه کشور خاص توجه میکردند و ظرفیتهای کشور را محدود کردند.
🔹پیش از دولت سیزدهم تجارت خارجی کشور سالانه حدود ۸۰ میلیارد دلار بود ولی سال گذشته به ۱۱۷ میلیارد دلار رسید و رکورد تاریخ کشور شکست.
🔹با عموم کشورهای همسایه روابط اقتصادی و تجاری ما تقویت و توسعه پیدا کرده است و از ابزارهای عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا، سازمان شانگهای و پیمان بریکس استفاده شد.
@ShahidJomhor