6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥#موشن_کمیک| شهید همدانی، علمدار اربعین
🍃🌹🍃
#حب_الحسین_یجمعنا
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘
✅ #عکس_نوشت| #طالبان درگذر تاریخ
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
#تحلیل_شبانه
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــ
✍✍✍یک خبر سیاسی و اقتصادی و
👆👆👆یک تحلیل اقتصادی و سیاسی
پیوستن وعضویت جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهایی در آغاز بکار دولت سیزدهم خبری بود که با بازتاب های داخلی و منطقهای و بینالمللی در بیست و ششم شهریور ماه در رسانههای خبری کلید خورد.
👈👈 پس از پیروزی انقلاب اسلامی و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و شکست تهاجمات سخت و نیمه سخت و نرم و هوشمند و هیبریدی امریکا و اتحادیه اروپا و دولتهای همسو با امریکا در منطقه وبخصوص رژیم صهیونیستی اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و علیه محور مقاومت ، پیچ تاریخی سرنوشت سازی بود که بتدریج تقویت و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران بعنوان محور مقاومت وگسترش فرهنگ مقاومت در بین اکثر ملتهای مسلمان و مستضعف منطقه وسایر ملتهای دوردست حتی غیرمسلمان را به سمت جریان حاکمیت اسلامی و آزادیخواهی دربرابر زیاده خواهی های قدرتهای استعماری را برخلاف میل امریکا به چرخش در آورد و ازطرف دیگر افول سیاسی و استعماری امریکا و ایادیش را به نظاره نشست.
✍✍✍ فرآیند تغییر جهان سیاست از سمت امریکا و دوستانش به سمت جمهوری اسلامی ایران و دولتها و ملتهای همسو و مرتبط با محور مقاومت در منطقه و همچنین به سمت اقتصادچین و سیاستهای ضد امریکایی روسیه ، سیاستمداران بزرگ و آینده نگر بزرگ و انقلابی را به برنامهریزی و سیاست گذاری و بهره گیری همه جانبه و موثر از شرایط بوجود آمده در پیش بینی آینده در امور سیاسی و اقتصادی منطقه و جهان ، به تصمیم گیری وتدبیر امور داخلی و منطقه ای و جهانی وهدایت سیاستمداران همسو را بدنبال داشت.
🌏🌏🌏 آنچه دراین شرایط دراین پیچ تاریخی حاصل شده است:
۱_ رشد اقتصادی چین در برابر تحریمها وتهدیدات امریکا
۲_ روی آوردن روسیه به سمت وسوی جمهوری اسلامی ایران و کمک به محور مقاومت در برابر تهدیدات وتحریمهای امریکا
۳_ شکست و خنثی سازی توطئه و فتنه و تهاجم های گوناگون و متنوع امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران
۴_ افزایش قدرت دفاعی و بازدارنده و همچنین قدرت منطقهای و فرامنطقهای جمهوری اسلامی ایران بعنوان محور مقاومت
۵_ افول واز هم پاشیدگی قدرت سیاسی و اقتصادی و حتی نظامی امریکا در منطقه و فشارهای منطقهای و بینالمللی درخروج امریکا از منطقه
🎤🎤🎤 آنچه بین همه موارد اعلام شده و در شرایط فعلی در رآس سیاستهای امریکا و همپیمانان او قرارداد وتاحدودی توانسته است اثرات نگران کنندهای بین ملتهای منطقه ایجاد کند وازطرف دیگر نقش کم رنگ دیگری برای امریکا در منطقه حفظ کند تا مانع افول نهایی امریکا شود.
تحریمها وتهدیدات و بازیهای اقتصادی است.
مقام معظم رهبری بارها وبخصوص در طول دهه اخیر به این اهمیت توجه داشتند و در تمام رهنمودهای خود به مسئولین کشور و میهمانان خارجی این مورد را گوشزد نمودند و لیکن بدلائل اقتصاد برجامی و عدم اتحاد دربین کشورهای منطقه ، این مهم رد گیری و محقق نشده است و شرایط فعلی کشور و منطقه آماده ایجاد جبهه شرقی با حضور دولتهای قدرتمند و موثر دربرابر امریکا است و همکاری و همراهی این کشورها در قالب سازمان همکاری شانگهای میتواند ، چرخش نهایی پیچ تاریخی اقتصادی و سیاسی منطقه را با افول و از هم پاشیدگی امریکا و دوستانش رقم بزند.
🏹🏹🏹 قرارداد و تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین نیز گام موثری در همین راستا میباشد که حتماً در این دولت باجدیت و ظرافت خاص خودش دنبال خواهد شد و انشاءالله مشکلات اقتصادی کشور و منطقه حل خواهد شد و بزودی شاهد افول بیشتر واز هم پاشیدگی امریکا و نابودی مولود نامشروع او اسرائیل غاصب در منطقه خواهیم بود
حسن مومنی
ناحیه امام رضا علیه السلام
♦️چرا برکت نتوانست به وعده تولید ۵۰ میلیون دوز واکسن عمل کند؟
🔹راهاندازی آزمایشگاه کار سادهای نبود، اغلب تجهیزات در انحصار آمریکا بود و فروش آن به ایران ممنوع! یکی از تجهیزات اصلی مورد نیاز، بین ۹ کشور دست به دست شد تا به ایران برسد. به این ترتیب، امکان ورود این دستگاه به ایران با چند ماه تاخیر فراهم شد.
🔹تولید واکسن، علاوه بر ویروس کشته شده، نیازمند مواد اولیهای است که عموما در انحصار آمریکا است. مثلا در مورد یک ماده اولیه، پلیس با ارائه مقاله علمی به خریدار اعلام کرد این مقدار ماده اولیه، بیش از نیاز یک آزمایشگاه است و در نهایت فقط اجازه خروج یک بیستم آن را داد.
🔹اولین خط تولید برکت، با اتکا به امکانات موجود در داخل کشور راهاندازی شد. ظرفیت خط اول نهایتا ۴ میلیون دوز واکسن در ماه بود، واحدهای بزرگتری باید احداث میشد. برکت یک خط تولید دیگر هم از هند خریداری کرد که قرار بود از خرداد وارد چرخه تولید شود.
🔹گروه مهندسان چینی و هندی که برای نصب دستگاهها و راهاندازی نرمافزارها به ایران آمده بودند، همگی کرونا گرفتند. چارهای نبود جز قرنطینه و میزبانی از این افراد تا زمان بهبودی کامل. موضوعی که ۲ تا ۳ هفته طول کشید. خط تولید هندی در اواسط شهریور به بهرهبرداری نهایی رسید و میزان تولید واکسن را حدود ۸ میلیون دوز در ماه افزایش داد. خط تولید چینی هم در مراحل پایانی است و از یک ماه آینده واکسنهای خود را به شبکه بهداشت ایران تقدیم خواهد کرد.
🔹این روزها واکسن برکت از ۳ سد انحصار تکنولوژیک، بیماری کرونا و تحریمهای آمریکایی گذشته اما ظاهرا مسئولان برکت پس از مواجهه با این همه اتفاق عجیب، قصد ندارند دیگر هیچ قولی درباره میزان تولید بدهند. اما به نظر میرسد اگر مشکل عجیب دیگری رخ ندهد، وعده ۵۰ میلیونی برکت با حدود یک ماه و نیم تاخیر تحقق خواهد یافت./فارس
☑️ @enghlaabi | انقلابی