🔰برش مهم وصیتنامه حاج قاسمسلیمانی
💠 وصیت میکنم اسلام را در این برهه که تـداعـی یافـتـه در انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است، تنهـــا نگذارید. دفاع از اسلام نیـــازمند هوشمندی و توجه خاص است؛ در مسائل سیاسی آنجا که بحث اسلام، جمهوری اسلامی، مقدســــــات و ولایت فـقـیـه مـطـرح میشود، اینها رنگ خدا هستند؛ رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید.
#ثامن
#ثامن_یزد
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ |
🔺️ من بخاطر وطنم بخاطر ایران بخاطر کشورم رای میدم درسته با مسئولان مشکل دارم
#یازدهم_اسفند
#انتخاب_مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۶۶ قرآن کریم شامل آیات ۷۱ تا ۹۰ سوره مبارکه حجر
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَلبَیتُ الَّذی یُقرَآُ فیهِ القُرآنُ وَ یُذکَرُ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ فیهِ تَکثُرُ بَرَکَتُهُ وَ تَحضُرُهُ المَلائِکةُ وَ تَهجُرُهُ الشَّیاطینُ» خانهای که در آن قرآن خوانده شود و خدا را به یاد آرند، برکتش فزونی یابد و فرشتگان به آن خانه درآیند و شیاطین از آن دوری جویند. (اصول کافی ۲/۶۱۰)
🎙استاد: پرهیزگار
#ثامن
#ثامن_یزد
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #شهید_مطهری: یک ملت زمانی به بلوغ می رسد که انتخاب کند، حتی اگر غلط هم انتخاب کند باز هم بهتر از انتخاب نکردن است. در غیر این صورت آن ملت هیچگاه به بلوغ نمیرسد و همیشه در معرض سقوط است.
#ثامن
#ثامن_یزد
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر میخواهید بدانید که با شرکت در #انتخابات چگونه به رفع تحریم ها کمک میکنید، حتما این سه دقیقه را گوش کنید.
#انتخاب_مردم