5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 روایتگری
🔻رمز موفقیت شهید زین الدین
🎙راوی : حاج #حسین_کاجی
🌹شهید_مهدی_زین الدین
#سلام_ودرود_برشهیدان
@shahidmostafamousavi
⭕️ تکلیف روشن انتخابات ١۴٠٠
🔹اصلاحطلبان برای انتخابات ١۴٠٠ روی «علی لاریجانی» اجماع کرده اند و به صورت گام به گام، به دنبال جا انداختن او در میان حامیانشان هستند. به نظر سران اصلاحات، بدنه اصلاحطلبان میان ریاست جمهوری لاریجانی یا پیروزی یک نامزد انقلابی، گزینه اول را انتخاب خواهند کرد.
🔹سران اصلاحات، امثال حسن خمینی، محسن هاشمی و آذری جهرمی.... را برای اداره مدارس غیر انتفاعی شان هم منصوب نمی کنند! چه رسد به این که آنها را برای ریاست جمهوری نامزد کنند! وظیفه این افراد ایجاد حاشیه و داغ کردن تنور انتخابات است تا این که در موقع مناسب «نان لاریجانی» به «تنور ریاست جمهوری» بچسبد.
🔹امثال پزشکیان و حسین دهقان هم در حالت حداکثری، نقش «جهانگیری» در سال ٩۶ را برای نامزد اصلی اصلاحات بازی خواهند کرد.
✳️ دوستان انقلابی در انتخابات های ٩٢ و ٩۶ نشان داده اند که با زبان خوش و با قوه عقل و منطق، به اجماع نمی رسند و باید کسی به عنوان بزرگ تر با الزام و اجبار آنها را وادار به رعایت مصالح نظام و انقلاب کند.
❇️ اما مقصود از بزرگتر، «پدرخوانده های اصولگرایی» نیست! چون برخی از این دوستان تمایلی به انقلابی بودن ندارند و برخی دیگر همانهایی اند که برای رعایت مصالح نظام و انقلاب به یک بزرگ تر نیاز دارند!!
▪️به نظر می رسد تنها شخصیتی که بتواند مجموعه نیروهای انقلاب را به اجماع وادار کند «حاج آقا رئیسی» باشد. البته نه به عنوان نامزد بلکه به عنوان «بزرگ تر»!
✍دکتر کوشکی
@shahidmostafamousavi
🔴 درصورت آغاز نبرد کشتیهای باری، اسراییل طرف برنده آن نیست
💬 #عبدالباری_عطوان
🔹 مطلب فاش شده از سوی روزنامه وال استریت ژورنال در جمعه گذشته که مورد تایید منابع رسمی اسراییل قرار گرفت ، مبنی بر اینکه یگان های دریایی اسراییل ظرف دو سال گذشته ۱۲ نفتکش ایرانی را مورد هدف قرار دادند که محموله های نفتی و مواد غذایی و چه بسا تجهیزات نظامی را با خود برای بنادر سوریه به همراه داشتند که آخرین آنها هفته گذشته به وقوع پیوست
🔸 این امر ثابت می کند که نتانیاهو به دنبال درگیری نظامی جزئی یا کلی است تا در صورت ناکام ماندن در انتخابات پارلمانی که قرار است ۹ روز دیگر برگزار شود، مدت حکمرانی خود را افزایش دهد.
✅ اگر نتانیاهو بخواهد به این جنگ شدت بخشد در آن صورت مرتکب بزرگترین " اشتباه عمر " خود شده است.
🔹 اسراییل هم اکنون در محاصره کامل بیش از نیم میلیون موشک دقیق قرار دارد.
🔸 حمله دو هفته پیش صورت گرفته به کشتی اسراییلی در خلیج عمان نقطه آغاز واکنش به اقدامات تجاوزکارانه اسراییل به شمار می رود.
✅ ایران و همپیمانانش در یمن ، لبنان و عراق بر آب های دریای سرخ و دریای مدیترانه و خلیج فارس تسلط دارند
💢 اگر جنگ کشتی های باربری شعله ور شود اسراییل نمی تواند طرف پیروز در آن باشد.
ادمین تبادلات.ایتا
@mousavi515
کانال ایتا
@shahidmostafamousavi
کانال استیگرشهدا.عکس نوشته ها
@shahidaghseyedmostafamousavi
گروه
https://eitaa.com/joinchat/2436431883C549b63c545
امروزفضیلت زنده نگه داشتن یادشهداکمترازشهادت نیست
مقام معظم رهبری
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 215
💠 ورود ترکیه به جنگ یمن علیه حوثیها ؛تحرکات آنکارا در منطقه چه معنایی دارد؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
#آنکارا
#یمن
#انصارالله
@shahidmostafamousavi
@southosein....1.mp3
19.3M
#سرود_عالی💚
#ویژه_ولادت_امام_حسین_ع🌸
با نوای :
🎤•| #ڪربلایی_حسین_طاهری|•
شاه اومد به شب تیره بگید ماه اومد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#مولودی
@shahidmostafamousavi
@southosein.....3.mp3
13.87M
#سرود_عالی💚
#ویژه_ولادت_امام_حسین_ع🌸
با نوای:
🎤•| #حاج_حسین_سیب_سرخی|•
با قدم یار اومده بهار
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@shahidmostafamousavi
فرانسه: اوضاع داخلی ایران مانع مذاکرات برجام است
وزیر امور خارجه فرانسه:
🔹«مشکلات تاکتیکی» و «اوضاع داخلی ایران» مانع مذاکرات پیرامون برجام هستند.
🔹بازگشت ایران به اجرای تعهداتش ذیل برجام نقطه آغاز مذاکرات گستردهتر بر سر فعالیتهای منطقهای و برنامه موشکی ایران خواهد بود.
@shahidmostafamousavi
ظریف: «جانسون» ریاکاری را به حد اعلی رسانده است
وزیر امور خارجه:
🔹بوریس جانسون ریاکاری را به حد اعلی رسانده و درباره «توسعه سلاح هستهای توسط ایران» ابراز نگرانی کرده است؛ درست در همان روزی که وی اعلام کرده که کشورش ذخایر سلاحهای هستهای خود را افزایش خواهد داد.
🔹برخلاف انگلیس و متحدانش، ایران معتقد است که سلاحهای هستهای و همه سلاحهای کشتار جمعی وحشیانه هستند و باید ریشهکن شوند.
@shahidmostafamousavi