فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم / حضور شهید خرازی؛ علمدار بی دست لشگر مقدس امام حسین (ع)؛ در پشت خاکریز اول جبهه
🌷حسین خرازی برای سرکشی به نیروهای گردان امام محمدباقر(ع) --از لشگر ۱۴-- به خط مقدم آمده است، همانها که خوب جنگیده و یک گردان از دشمن را منهدم ساخته اند.
خرازی در مصاحبه با خبرنگار عنوان می کند: این پیروزی ها، تماما معجزات الهی ست و ما باید به شکرانه امدادهای غیبی که نصیب رزمندگان می شود، مرتب ذکر سبحان الله و الحمدلله را بر زبان جاری کنیم.
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈
#نشر_مطالب_صدقه_جاریه_است
🌴 کانال #دفاع_مقدس :
روایتگر رویدادهای جنگ
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #حاج_مهدی_رسولی خطاب به بانوان محجبه گرجستانی: #حجاب شما نزد خدا صد ها مرتبه از حجاب بانوان ایرانی با ارزش تر است چون اینجا هر روز تلاش می کنند حجاب از سر تان بردارند...
#انتشار به نیت جهاد تببین
❌️👈 دشمنان خیلی خوب می دانند که حجاب دو متر پارچه نیست ؛ بلکه حجاب عزت و شرف برای دختران و خانم ها و آقایان هست و دشمنان استعمارگر نمی توانند با داشتن حجاب دختران و زنان را استثمارکنند فقط با ازبین بردن حجاب می توانند عفت دختران و خانم های محجبه را ازبین ببرند. 👆👆❌️
😔👈
السلام علیک یا صاحب الزمان
السلام علیک یا ابا عبدالله
🍃🍃🍃🏴🍃🏴🍃🍃🍃
✅هشدار همه پیامبران درباره خروج دجّال
خطر دجّال برای جوامع بشری چنان گسترده و ویرانگر است که همه پیامبران الهی درباره آن هشدار داده و پیروان خود را از او برحذر داشتهاند.
پیامبر گرامی اسلام در این زمینه میفرماید:
إِنَّهُ لَمْ یَکُنْ نَبِیٌّ إِلاّ وَ قَدْ أَنْذَرَ الدَّجّالَ أُمَّتَهُ. []
هیچ پیامبری نبوده است مگر اینکه پیروانش را از دجّال بر حذر داشته است.
✅ ضرورت پناه بردن به خدا از شرّ دجّال
در روایات فراوانی بر ضرورت پناه بردن به خدا از شرّ فتنه دجّال سفارش شده است. از جمله در روایتی، از پیامبر گرامی اسلام (ص) چنین نقل شده است:
إِذا فَرَغَ أَحَدُکُمْ مِنَ التَّشَهُّدِ الآخِرِ فَلْیَتَعَوَّذْ مِنْ أَرْبَعٍ: مِنْ عَذابِ جَهَنَّمَ وَ مِنْ عَذابِ الْقَبْرِ وَ مِنْ فِتْنَةِ الْمَحْیا وَ الْمَماتِ وَ مِنْ شَرِّ الْمَسِیحِ الدَّجّالِ. []
هر یک از شما هنگامی که از تشهّد پایانی فارغ شدید، باید که از چهار چیز [به خدا] پناه برید: از عذاب دوزخ، از عذاب قبر، از فتنه زمان زندگی و مرگ و از شرّ مسیح دجّال.
در برخی روایات نیز توصیههایی برای در امان ماندن از شرّ فتنه دجّال شده است. از جمله در یکی از روایات نبوی میخوانیم: مَنْ حَفِظَ أَوَّلَ سُوَرةِ الْکَهْفِ عَشْرَ آیاتٍ عُصِمَ مِنْ فِتْنَةِ الدَّجّالِ.
هر کس ۱۰ آیه ابتدایی سوره کهف را حفظ کند از فتنه دجّال در امان میماند
اللهم عجل لولیک الفرج بزینب کبری ( س )
🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃🏴🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیسجمهور: کارمان را در دولت سیزدهم با کسری بودجه و شرایط حاد کرونایی آغاز کردیم
🔹کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی با ایجاد منابع جبران شد.
🔹تورم حدود ۶۰ درصد تبدیل به ۴۶درصد شد و رشد اقتصادی به ۴درصد رسید.
سبط پیغمبر (ص) حسین (ع)
زاده حیدر (ع) حسین (ع)
وارث کوثر حسین (ع)
از بهشت بهتر حسین (ع)
سید و سرور حسین (ع)
شافع محشر حسین (ع)
این حسین (ع) نور خداست
افتخار انبیاست
نور چشم اولیاست
دشمنش از أشقیاست
شاه بی سر عشق ماست
جنت ما کربلاست
جانم اربابم حسین (ع)
شمس و مهتابم حسین (ع)
قلب بی تابم حسین (ع)
آتش و آبم حسین (ع)
یقظه و خوابم حسین (ع)
گوهر نابم حسین (ع)
مظهر عزت حسین (ع)
معنی غیرت حسین (ع)
واژه غربت حسین (ع)
صاحب قدرت حسین (ع)
گنج بی قیمت حسین (ع)
چشمه رحمت حسین (ع)
ای حسین (ع) ما را بخر
کربلا ما را ببر
خون تو داده ثمر
اربعین دارد اثر
تا شه اثنی عشر (عج)
هجر او آید به سر
📝 علی شیرازی
l🚩السلام علیک یا أباعبدالله 🇮🇷
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴بسم الله الرّحمن الرّحیم
سبک زندگی دراسلام؛آثارایمان به خدا:
این مطلب ازهزاران سال پیش تابه امروزبرای حکیمان ودانشمندان مسلم شده که همیشه چنین نیست که اگرچیزی مطبوع ولذّت بخش بودموافق بامصلحت انسان هم هست زیرا گاهی چیزی مطابق میل است اماموافق با مصلحت نیست وبرعکس چیزی موافق مصلحت هست ولی برخلاف رغبت نفسانی است وعقل بشرآن راتصدیق نمی کند،یعنی مقتضای طبع بامقتضای عقل مخالف است. غالباً چیزهایی که اخلاق نیک وروش عالی انسانی به شمارمیرودازاین قبیل است که گفته شد،کمترکسی پیدامی شودکه آنقدرنیرومند باشدکه بتواندبرطبیعت خود فائق آیدوبتواند اخلاق عالی وروشهای انسانی رارعایت نماید. بهترین چیزی که تسلط عقل رابرطبع غالب می نماید هماناایمان به خداست ایمان است که طبع آدمی راآرام ومطیع عقل میسازد،دل رانرم ومتواضع میکند.هیچ چیزجای دین رانمیگیردنه زور،نه پول،نه علم ونه صنعت...همان طوریکه که دین وایمان نیامده که جای اینهارابگیرد...
موءمنان مَعدُودلیکن ایمانشان یکی
جِسمشان مَعدُودلیکن جانشان یکی
جان گرگان وسگان هریک جداست
مُتَّحد جانهای مردان خداست(مولوی)
کتاب:حکمت واندرزها،استادشهیدمطهری
{جمهوری اسلامی ایرانآغازظهوراست}
(شیرینی مقصدبه اندازه رنج سفراست)
🦚🦚🦚🦚🦚🦚🦚🦚🦚🦚
با هم بودن حاصل اندیشه های همدل است
اکنون که هفته دولت امسال به ایستگاه پایانی نزدیک میشود شاهد حضور شایسته و در عین حال مطالبه گر اهالی رسانه و مطبوعات استان هستیم در آغازین روز این هفته خندق تحریم خواسته یا ناخواسته کنده شد ولی با پایمردی ریشه های پایدار و حضور رویش های مبارک آن فضا شکسته شد و دوستان در این مدت دانستند که دیگران نمی خواهند همدلی ها را ملاحظه کنند و باید در کنار هم باشیم در عین حال که نقدهای منصفانه و به حقی هم که نسبت به عملکردهای مدیران، انتصابات و ... را می توان مطرح کرد ولی نمی توان فضای رسانه ای و اطلاع رسانی را وا نهاد و این موضوع بسیار حیاتی و موثر است.
تفاوت سلایق و دیدگاههای موجود امری طبیعی است ولی تفرق ، جدایی و اختلاف به هیچ عنوان قابل دفاع نیست و حضور گرم همه دوستان را ارج می نهم و از بانوان خبرنگار تلاشگر و آقایان رسانه ای و مطبوعاتی خوشفکر و عزیز تشکر می نمایم و امیدوارم که شاهد به ثمر رسیدن تلاش های خط شکنانه باشیم
مهدی طهماسبی
فعال فرهنگی و رسانه ای
@tasvireshafagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک خانم آمریکایی:
⚫️ خیلی حالم از این مملکت به هم میخوره. حالم به هم میخوره از اینکه همه چیز چقدر گران است
🔵 قیمت ها دیوانهکننده هست. مسخره هست.
🟠 این کشور مزخرف است مزخرف، حالم به هم میخوره و من خستهام خدا
کاشت بذر نفوذ سیاسی در زمین دشت قزوین/ امپراتوری اسرائیل در ایران
دهم شهریور سال 1341ش زلزلهای به بزرگی 7 ریشتر پهنه شرقی تهران و جنوب قزوین را لرزاند که بر اثر آن، بیش از دوازدههزار نفر کشته و تعداد زیادی از روستاها ویران و اراضی کشاورزی دچار آسیب شد. وقوع این زلزله بهانه لازم را به حکومت پهلوی داد تا از دریچه همکاریهای عمرانی و کشاورزی روابط خود با رژیم صهیونیستی را تقویت کند. در این روند «پروژه کشاورزی دشت قزوین» جایگاه ویژهای داشت. بیشترین تلاش در این زمینه از سوی حسن ارسنجانی رقم خورد. چند روز پس از زلزله، موشه دایان، وزیر کشاورزی اسرائیل، به دعوت ارسنجانی ضمن بازدید از منطقه، طرح اولیه همکاری برای بازسازی عمرانی و احیای کشاورزی منطقه را ارائه کرد. همچنین ارسنجانی از مئیر عزری، نماینده اسرائیل در ایران، نیز خواست زمینههای این همکاری را بهصورت حداکثری فراهم کند.
در 16 دی 1341ش و سه ماه پس از زمینلرزه قزوین، این قرارداد منعقد و توسط نخستوزیر و وزیران دارایی و کشاورزی ایران به امضا رسید. سران حکومت پهلوی هماهنگ با اسرائیلیها، این روند را در سکوت خبری و مخفیانه پیش بردند. وقتی قرارداد برای تصویب به مجلس سنا رفت هیچ نامی از اسرائیل برده نشد؛ هرچند احتمالا برخی سناتورها در سنا از مشارکت اسرائیلیها در این پروژه مطلع بودند. اسرائیلیها نیز در این زمینه مخفیکاری کردند و مطبوعات و رسانههای این رژیم سخنی از همکاریهای دوجانبه در این زمینه به میان نیاورند.
براساس اسناد وزارت امور خارجه، 29 زمینشناس، متخصص آب و مهندس کشاورزی به سرپرستی اریه لوبا فعالیت خود را در پروژه دشت قزوین آغاز کردند. علاوه بر این، دوازده نفر نیروی اطلاعاتی اسرائیل نیز در چهارچوب این پروژه به ایران آمدند. کار اصلی آنان رسانهای تبلیغاتی و جنگ روانی بود و غالبا در رادیو اهواز فعالیت داشتند و سعی در برهم زدن مناسبات ایران و اعراب داشتند.
استفاده از این موقعیت بادآورده برای اسرائیلیها اهمیت فراوانی داشت چراکه بزرگترین طرح کشاورزی بود که تا آن زمان با یک کشور خارجی منعقد کرده بودند. از سوی دیگر با توجه به انعقاد رسمی قرارداد بین دو دولت، مقدمهای برای به رسمیت شناخت اسرائیل از سوی دولت ایران محسوب میشد. اسرائیلیها نیز آن را فرصت طلایی دیپلماسی میدانستند که از دل یک فاجعه برای آنان بهدست آمده است. محمدرضا پهلوی نیز از این انعقاد قرارداد خشنود بود.
طرح دشت قزوین راه را برای نفوذ فعالانه اسرائیلیها در کشاورزی ایران گشود. آنان با کسب تجربه دراینرابطه پیشنهادهای توسعهای خود در زمینه کشاورزی را در شهرهای دیگر نیز مطرح کردند؛ از جمله این اقدامات میتوان به قرارداد بین شرکت «کشت و صنعت قرهتپه» و «شرکت پلاسیم اسرائیل» درباره نصب و تحویل یک واحد 180هکتاری آبیاری بارانی در کشت و صنعت شهریار و همچنین طرحهای کشاورزی در جیرفت، خوزستان و سیستان و بلوچستان اشاره کرد.
توسعه کشاورزی قزوین فراتر از جنبه سیاسی و امنیتی، از حیث فنی نیز اشکالات عمدهای داشت؛ اول اینکه با حفر چاههای عمیق و نیمهعمیق سطح آبهای زیرزمینی پایین آمد و قناتهای روستاهای منطقه خشکید و روستاییان از آب اندک خود نیز به سود صاحبان سرمایه محروم شدند.
از لحاظ تولید محصولات نیز ملاک، سود حداکثر در حداقل زمان بود و نه یک تولید دائمی؛ نتیجه این نحوه کشت، فرسودگی و فرسایش سریع خاک بود. ضمن اینکه از لحاظ مالکیت، این منطقه بهتدریج تحت تصرف سران نظامی و غیرنظامی درمیآمد. ضمن اینکه اسرائیل بر آن بود تا در درازمدت و با گسترش این طرحهای توسعه در نقاط دیگر کشور، کشاورزی ایران را به خود وابسته کند.
همکاری رژیم پهلوی و اسرائیل در پروژه کشاورزی دشت قزوین چیزی فراتر از یک همکاری ساده اقتصادی بود. شاه سعی داشت به موازات نزدیکی به آمریکا، متحد راهبردی آن در منطقه، یعنی اسرائیل، را نیز در کنار خود داشته باشد. این پروژه فتح بابی برای ورود اسرائیل به سایر عرصههای اقتصادی ایران با چراغ سبز رژیم پهلوی محسوب میشد و ازاینرو بود که روزنامه اسرائیلی «عل همیشار» بهدرستی این پروژه را امپراتوری اسرائیل در ایران نامیده بود. اسرائیلیها در همکاریهای کشاورزی خود با ایران به دنبال فشار آوردن به ایران برای به رسمیت شناختن آن کشور بودند. برای آنها مهم بود که یک کشور مسلمان همچون ایران دولت آنها را بهصورت «دو ژور» به رسمیت بشناسد. از سوی دیگر، آنها با حضور مستقیم در جامعه ایران به دنبال کسب محبوبیت در افکار عمومی و قبحزدایی از رابطه جوامع مسلمان با اسرائیل بودند. ارتباط اقتصادی و اجتماعی اسرائیلیها با ایرانیان مسلمان میتوانست تابوی همکاری با یهودیان در چشم مردمان خاورمیانه را که بهشدت نسبت به برقراری رابطه با اسرائیل حساس بودند بشکند.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
iichs ir/fa/article/24620
اسرائیل و تجهیز ساواک
افزون بر معاملات و روابط نظامی، بررسی روابط امنیتی ـ اطلاعاتی ایران و رژیم صهیونیستی بیانگر این واقعیت است که این رژیم، مؤثرترین و بیشترین نقش را در هدایت، تقویت، گسترش و تجهیز ساواک از طریق آموزش کارکنان این سازمان، فروش ابزارهای اطلاعاتی و شکنجه زندانیهای سیاسی برعهده داشته است. پیوندهای امنیتی بین ایران و رژیم صهیونیستی در سال 1960م، یعنی زمانی آغاز شد که ظاهرا به تشویق آمریکا تعدادی از افسران امنیتی اسرائیل برای آموزش کارمندان ساواک به ایران اعزام شدند. این گروه جای گروه مشابهی از سازمان سیا را در ایران گرفت و تا سال 1965 در این کشور باقی ماند و منبع مهم آموزش ساواک و بهویژه اداره سوم ساواک در این دوره بود. شایان توضیح است که اداره سوم ساواک به نام امنیت داخلی، به کار سرکوب جریانهای سیاسی مخالف رژیم پهلوی مشغول بود.
روشهای کارآمد تحقیق و بازجویی از مخالفان و زندانیان، بخش مهمی از آموزشهای موساد به ساواک بهشمار میآمد. برخی از مهمترین شکنجهگران ساواک دورههای آموزشی شکنجه را زیر نظر متخصصان اسرائیلی فراگرفته بودند و در مواردی حتی مأموران موساد در زندانها و بازداشتگاههای ساواک حضور مییافتند تا آموزشهای خود را به صورت عملی به مأموران ساواک انتقال دهند.
بسیاری از تجهیزات و ابزارهای شکنجه در ساواک همچون «دستبند قپانی»، «دستگاه شوک الکتریکی مانند آپولو»، «قفس هیتردار»، «صندلی هیتردار»، «باطوم برقی» و... را نیز صهیونیستها تأمین میکردند و به ساواک تحویل میدادند.
از اقدامات و همکاریهای مشترک اطلاعاتی و امنیتی دیگر رژیم صهیونیستی در ایران، ایجاد پایگاههای برونمرزی بود. اسرائیل از سه پایگاه برونمرزی در ایران مجهز به دستگاههای استراق سمع الکترونیک برخوردار بود که از سال 1337ش در طول مرز ایران و عراق در پایگاههای خوزستان (مرکز اهواز)، ایلام (مرکز ایلام) و کردستان (مرکز بانه یا مریوان) به فعالیت مشغول بودهاند. وظیفه این پایگاهها، ایجاد شبکههای جاسوسی و کسب اطلاعات از عراق و دیگر کشورهای عربی بوده است.
برای این منظور از وجود اعراب و کردهای نواحی مرزی، که دارای مراودات و خویشاوندی با ساکنان آن سوی مرز بودند، بهره برده میشد. مأموران آموزشدیده موسوم به «نشانگر» اطلاعات بهدستآمده را در اختیار مأموران قرار داده و آنان نیز اخبار را در اختیار پایگاهها قرار میدادند؛ در مرحله بعدی از کلیه اطلاعات جمعآوریشده یک نسخه در اختیار اداره کل دوم ساواک (کسب اطلاعات خارجی) قرار میگرفت و یک نسخه نیز به اسرائیل ارسال میشد. به این ترتیب، عمق نفوذ رژیم صهیونیستی در عراق و سایر کشورهای منطقه از طریق این سه پایگاه روشن میشود.
پایگاههای برونمرزی رژیم صهیونیستی در ایران الگوی مناسبی برای پایگاههای برونمرزی ساواک، که فعالیتهای مشابهی را در نوار مرزی با عراق انجام میدادند، بهشمار میآمد. گاهی هم رؤسای پایگاههای اسرائیلی بهویژه رئیس پایگاه خوزستان که از افراد مجرب موساد بهشمار میآمد، ساواک را در این زمینه یاری میداد.
منبع:
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
iichs ir/s/21836
سفر به کربلا و زیارت سیدالشهدا آروزی بسیاری از شیعیان و عاشقان آن حضرت است.
توفیق نصیبم شد تا زائری از زائرین اربعین حسینی«ع» باشم
آن شاالله نائب الزیاره خواهم بودو به نیابت ازشما عزیزان دل گام خواهم برداشت
به رسم وظیفه و ادب حلالیت میطلبم
بنده حقیر را به خاطر حضرت ارباب آقا اباعبدالله الحسین حلال نمایید