💥 #اطلاع_رسانی / فوری
✅ همایش سوم از سلسله همایشهای بزرگداشت مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه الشریف که به تأخیر افتاده بود
⏪ با پیام آیت الله العظمی حاج شیخ حسین نوری همدانی(حفظه الله) پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۹ برگزار میگردد
⏪ نشانی برگزاری همایش:
سالن دانشگاه آزاد واحد شهرستان نور واقع در ابتدای جاده نور به سمت چمستان
⏪ موضوع همایش:
واکاوی کارنامه و اندیشه مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری (ره)
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
📷 مزارِ شریفِ مرجع #شهید_رابع(ره)
🌺🍃نثار روح با عظمتش،
«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات» اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
✳️ @ShahidRabe
🔺بخشی از فرمایشات آیت الله العظمی سبحانی (حفظهالله) در همایش بزرگداشت مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه الشریف/ شهر نور/ مرداد ۱۳۷۰ش
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
20120427102832-5207-238.pdf
558.7K
📑 نسخه PDF
♻️ نظریه ی دولت شریعتِ؛ علامه شیخ فضل الله نوری(ره)
✍ نگاهی به اندیشه ی سیاسیِ نظریه پردازِ بزرگ[١]* عصر مشروطه، مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(اعلی الله مقامه الشریف)، زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه(مشروعه)
◽️پژوهشگر و نویسنده: دکتر مظفر نامدار
◽️منبع: فرهنگ 1377 شماره 27 و 28
◽️تعداد صفحه: ۴۳
◽️حوزه های تخصصی:
علوم سیاسی، اندیشه سیاسی، اندیشه سیاسی در ایران، تاریخ و مبانی اندیشه سیاسی در ایران اسلامی، تاریخ و مبانی اندیشه سیاسی از مشروطه تا انقلاب اسلامی
حوزههای تخصصی علوم اسلامی، فقه و اصول فقه، اندیشه و فقه سیاسی، فقه سیاسی، آثار و اندیشمندان سیاسی مسلمان
[١]* #نظریه_پرداز یا #تئوریسین
Theoretician, Théoricien
نخبه ای که با احاطه بر اصول و مبانی علم، درباره مسائل اجتماعی، سیاسی و علمی نظریه جدید ارائه می دهد و یا از تئوری های(نظریه های) موجود برای تحلیل پدیده ها استفاده می کند
✳️ @ShahidRabe
مختصات زمان ما و آیندهای که تا ظهور در پیش داریم-ج4_برش.mp3
6.36M
🎧 بخشی از جلسه چهارم | سخنرانی عالم فرهیخته، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان با موضوع مختصات زمان ما و آیندهای که تا ظهور در پیش داریم، ۱۴۰۱/۵/۱۰ (شب شهادت مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه الشریف)/ دانشگاه امام صادق(ع)
🎙استاد پناهیان: به قول حضرت آقا (امام خامنه ای حفظه الله تعالی)، فقیه بزرگ، شهید پیشتاز، شیخ فضل الله نوری(ره) ریشه انقلابِ ماست.
شیخ، خیلی زمان شناس بود.
✳️ @ShshidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
🔳 به مناسبت ایام درگذشت نامدارترین استاد خوشنویس دوره قاجار، میرزا محمدرضا کلهر کرمانشاهی/۲۴-۲۵ محرم ۱۳۱۰ هجری قمری
🌹«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
✍ میرزا محمدرضا کلهر کرمانشاهی (۱۲۴۵- ۱۳۱۰ه.ق/ ۱۸۲۹- ۱۸۹۲ م) از ایل کلهر کرمانشاه، خانواده شیه رگ، تیره خمان از خوشنویسان دوره ناصری و از نستعلیقنویسان زبردست مهم تاریخ هنر ایران است که شیوه خاصی در نستعلیقنویسی ایجاد کرد. این شیوه بر نستعلقنویسان پس از او و تازمان حاضر بسیار موثر بوده و شیوه رایج در نستعلیقنویسی دوران معاصر شد.
محمد رضا کلهر فرزند «محمدرحیم بیک» بود. او در جوانی به سبب زندگی ایلی به سوارکاری و تیراندازی تمایل داشت. از این رو مردی خوشبنیه و نیرومند بار آمد. بعدها به کار خوشنویسی رو آورد؛ بنابراین به تهران آمد و نزد میرزا محمد خوانساری شاگرد محمد مهدی تهرانی تعلیم خط گرفت. از آنجایی که از استادان خود پیشی گرفت از روی خطوط باقی مانده از میرعماد مشق کرد. حتی یکبار به اصفهان رفت تا از روی کتیبه معروف میرعماد در تکیه میرفندرسکی مشق کند.
او افزون بر نستعلیق در شکسته نویسی نیز استاد بود. میرزا رضا چون در نستعلیق سرآمد شد و شهرت یافت ناصرالدین شاه قاجار او را احضار کرد و بسیار مورد توجه شاه قرار گرفت. حتی شاه اندکی شخصاً نزد وی مشق خط کرد. ناصرالدین شاه خواست که وی در وزارت انطباعات (وزارت چاپ) به کار گمارده شود اما از آنجایی که میرزا مردی بلندهمت و آزادمنش بود نپذیرفت و با کتابتی مختصر و دستمزدی اندک میساخت.
او شاگرد یکی از مریدان و شاگردان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) یعنی ادیب بزرگ، سید احمد رضوی(ادیب پیشاوری) بود و در مدارسی خوشنویسی تعلیم می داد که علامه شیخ فضل الله نوری(ره) در آن تدریس می نمود و کرسی درس و بحث داشت.
سرانجام با شیوع همگانی وبا در تهران، او هم مبتلا شد و در روز جمعه ۲۵ محرم الحرام سال ۱۳۱۰ در گورستانی که اکنون محل آتشنشانی شهرداری تهران است(میدان حسن آباد/محله سنگلج) به خاک سپرده شد.
در دوره قاجار با ظهور پدیده چاپ و چاپ سنگی و همچنین گسستگی ارتباط خوشنویسان با سلسله اساتید قدیمی در خط ایرانی به ویژه نستعلیق نویسی تغییراتی حاصل شد.
از سویی جامعهای که گامهای نخست برای حرکت بهسوی مدرن شدن را طی میکرد. خوشنویسی هم به سمت هنرهای کاربردی رفت و با این تحولات همراه شد. خوشنویسی ایرانی با از دست دادن مصرف اصلی آن یعنی کتابت و مواجهه با نیازهای جامعه مدرن در قرن اخیر روند تازهای را دنبال کرد.
محمدرضا کلهر با نگارش روزنامه ای و کتابهایی چون فیضالدموع و سفرنامهها نمونههایی برای تمرین مشق در وسعت زیاد برای مشتاقان بهجای گذاشت. او به جهت خوشنویسی بر روی سنگ و با مرکب غلیظ که برای چاپ سنگی اجتنابناپذیر بود شیوهای پدید آورد که حروف آن چاق و کشیدهها کوتاه بودند.
پس از کلهر عمادالکتاب سیفی قزوینی از آثار او مشق کرد و این شیوه را رواج داد. عمادالکتاب را میتوان آخرین حلقه از سلسله استادان پیشین در خط دانست که از او «آداب المشقی» باقی ماند و همین او را به سلسله خوشنویسان معاصر متصل کرد.
از شاگردان مستقیم میرزا رضا کلهر کرمانشاهی، میرزا زین العابدین شریفی قزوینی معروف به ملک الخطاطین است. از نظر اشاعه هنر خوشنویسی و شیوه خطاطی کلهر مهمترین شاگرد او آقاسید مرتضی برغانی بود که سبک کلهر را به دو فرزند خود حسن میرخانی و حسین میرخانی آموزش داد. این دو استاد که با یک واسطه شاگرد کلهر محسوب میشوند با تاسیس انجمن خوشنویسان ایران در تعلیم خوشنویسان معاصر بسیار کوشیدند.
🔶 منابع: باشگاه خبرنگاران جوان، آثار استاد فقید منذر، محفل خوشنویسی کلهر، خبرگزاری مهر، پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ و ایثار و شهادت و...
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
💥 #اطلاع_رسانی / فوری
✅ همایش سوم از سلسله همایشهای بزرگداشت مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه الشریف که به تأخیر افتاده بود
⏪ با پیام آیت الله العظمی حاج شیخ حسین نوری همدانی(حفظه الله) پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۹ برگزار میگردد
⏪ نشانی برگزاری همایش:
سالن دانشگاه آزاد واحد شهرستان نور واقع در ابتدای جاده نور به سمت چمستان
⏪ موضوع همایش:
واکاوی کارنامه و اندیشه مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری (ره)
✳️ @ShahidRabe
📷 مرتبط با همایش بزرگداشت مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، شهرستان نور/۱۹ مرداد ۱۴۰۲ ش
✍ این همایش با حضور فرهیختگان، مدیران استانی، کشوری و لشکری، بویژه رئیس تشریفات بیت رهبری آغاز شد و سپس با قرائت پیام مرجع عالیقدر آیت الله العظمی نوری همدانی و اطلاعرسانی درباره پیام رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه یافت. سخنران اصلی مراسم نیز روحانی فرهیخته، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان بود. در این مراسم از سردیس مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) نیز رونمایی شد.
👈فراز مهم از سخنان آقای پناهیان🔰
✍ آقای پناهیان در بخش پایانی سخنانش با استناد به فرمایشات مرجع عالیقدر، مرحوم آیتالله العظمی بهجت(ره)، ضمن اشاره به بصیرت بالای شیخ شهید و صاحبعروة، به عدم بصیرت علمای مشروطهخواه، همچون آخوند محمدکاظم خراسانی و محمدحسین نائینی اشاره داشت و از خسران و پشیمانی آنان گفت و از انقلابیون خواست نسبت به این قبیل عملکردهای فاقد بصیرت و خسارت بار! که در حال حاضر نیز وجود داشته! و ریشه در استعمار غرب دارد، شناخت بیشتر و عمیقتر پیداکنند.
🎬 فیلم کامل برنامه همایش ملی بزرگداشت مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه و سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین پناهیان را در شهرستان نور - 19 مرداد 1402، در تلوبیون، اینجا ببینید👇
http://www.telewebion.com/episode/0x806c51e
🔰👇👇