‼️ مطلب انتقادی ادمین کانال ایران قوی درباره تکریم از جرثومه فسادی که در قامت و ظاهر یک مسیحی ارمنی، حتی به مبانی مسیحیت باور نداشت! او مرجع شیعیان را در کشور شیعه به دار کشید و متأسفانه در نظام جمهوری اسلامی نیز عامدانه به آن پرداخته نمیشود!!!
✍ هر وقت اصفهان می روم حتما حتما حتما از کلیسای وانک دیدن می کنم. واقعا نکات تاریخی مهمی دارد.
یکی از مواردی که انصافا با دیدنش دل انسان می سوزد و عمیقا ناراحت می شود ، موزه ای از لوازم یپرم ارمنی از قاتلین مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری اعلی الله مقامه الشریف است!
👈 آن مسیحیان با افتخار وسایل قدیمی سردار خودشان را که طناب دار را بر گردن شیخ شهید ما انداخت را نگه می دارند، حتی کفش و پوتین او، حتی عصا و غلاف تفنگش ....
👈 اما جوان عزیز ما حتی نمی داند مزار مطهر مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری در کجاست و میراث فرهنگی هم کاملا بی اعتنا به خانه و وسایل قدیمی شیخ !!!!!
و خانه شیخ در شهرستان نور و شهر تهران هم در معرض تخریب!
⭕️کینه از #روحانیت شجاع!
پاپ مسلمانها را دار زدم‼️
👈 کسی که میخواست جنازه مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری را آتش بزند!
1⃣ یپرم خان ارمنی از عناصر سفاک و تندروی مشروطهخواه است که پس از فتح تهران به ریاست نظمیه رسید. او مجتهد اول تهران یعنی آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری را در روز ۱۳ رجب در پایتخت شیعه به دار کشید و بعد با افتخار میگفت:
🔹 من پاپ مسلمانها را به دار کشیدم.
2⃣ او ضمناً قصد داشت فردای این جنایت، جشن مفصلی در توپخانه تهران و جلوی نظمیه بگیرد و در آن، جنازه شیخ را به آتش بکشد. پیگیریهای مکرر خاندان شیخ و همراهی عضد الملک، نایب السلطنه وقت، نقشه یپرم را ناکام گذاشت.
📚 منبع: کتاب خانه بر دامنه اتشفشان، اثر حضرت استاد علی ابوالحسنی منذر
‼️درباره یپرم خبیث ارمنی، رئیس نظمیه مورد حمایت آخوند خراسانی و عامل جنایات بسیار، از جمله مجری اعدام شیخ و حمله به پارک اتابک، بیشتر بدانید!👇
👈 یپرم کیست؟ و ماجرای گزارش دادنِ خبر اعدام شیخ به آخوند خراسانی، توسط یپرم با تلگراف! چه بود؟!
🔰👇👇
https://eitaa.com/shahidrabe/6967
⁉️چگونه دست انتقام الهی توسط جوان رشید و دلاور کرمانشاهی، یپرم حرامزاده جانی را به درک واصل کرد؟
🔰👇👇
https://eitaa.com/shahidrabe/5468
✳️ @ShahidRabe
‼️ ماجرایی عجیب و شگفت در ایام فاطمیه
✍ در ایام فاطمیه یکی از سال ها، آیت الحق، عارف بالله، مرحوم شیخ مرتضی زاهد (ره)، از شاگردان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، بر بالای منبر سخنرانی داشت.
آن روز آقایان در داخل اتاق ها حضور داشتند و جمعی از خانم ها درگوشه ای از حیاط نشسته بودند.در اواسط جلسه باران شدیدی شروع به باریدن کرد.
خانم هایی که درحیاط نشسته بودند همهمه و سرو صدایشان بلند شد.
درهمین لحظه آقا شیخ مرتضی سرش را کمی به سوی آسمان بلند کرد و به آرامی گفت: «مگر نمی بینی؟ نبار!»
آقا شیخ مرتضی دوباره به ادامه ی صحبت هایش مشغول شد.کم کم سروصدای خانم ها فرو نشست و ما هم که داخل اتاق بودیم متوجه شدیم دیگر خبری از باران نیست. جلسه به پایان رسید و مردم درحال رفتن بودند.
در موقع بیرون رفتن ازخانه، همه خیال کردند باران دوباره شروع به باریدن کرده است، ولی من ناگهان، به یک پدیده ی بسیار شگفت واقف شدم. ابتدا شک کردم ولی دوباره برگشتم و با دقت، داخل و خارج از خانه را نظاره کردم.آنچه را می دیدم بسیار واضح و آشکار بود!
بیرون از خانه و در همه جا باران می بارید و فقط در فضای آن خانه باران نمی بارید!و من تازه متوجه شدم که بعد از آن دعای آقا شیخ مرتضی زاهد، در همه این مدت باران درحال باریدن بوده است و فقط در فضای آنجا باران نمی باریده! به غیر از من، سه چهار نفر از دوستان نیز به این پدیده خارق العاده پی بردند!
📚 ک، آقا شیخ مرتضای زاهد ص69/نقل از حاج آقای شیرازی
🔶🔸ذکری از شدت علاقه آیت الحق شیخ مرتضی زاهد(ره) به استادِ شهیدش🔰
✍ آیت الله محمد علی جاودان، نوه آیت الحق، شیخ مرتضی زاهد از علاقه پدر بزرگش به مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) چنین می گوید🔰
پدر بزرگ من آیت الله آقاشیخ مرتضی زاهد، شاگردیِ آیت الله العظمی شیخ فضل الله نوری(ره) را کرده بود و در نهایت پرهیز از دنیا و دوری از شهرت و هوی زندگی می کرده اند.
بعد از اعدام شیخ به اندازهای از این مصیبت ناراحت بودند که از آن به بعد به هیچ وجه حاضر نبودند از محلی که شیخ را به دار آویختند عبور کنند. حتی در اواخر عمر که ایشان را به دوش میگرفتند و به این طرف و آن طرف میبردند، سفارش میکرد به هیچ وجه او را از میدانی که «شیخ فضل الله نوری» را در آن به دار آویختند عبور ندهند»/برگرفته از مشرق نیوز و پایگاه اطلاع رسانی آیت الله جاودان
📜 برگی از تاریخ ناگفته و ناشنیده🔰
✍ طبق سنوات هر ساله در ایام فاطمیه، مراسمات عزاداری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها توسط مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) به طرز باشکوهی در نقاط مختلف تهران از جمله، بیت معظم له و برخی از مساجد و تکایا برگزار میشد.
🏴هتک حرمت عزاداری بانوی بزرگ اسلام، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در فتنه انگلیسی مشروطه⁉️
در جمادی الثانی ۱۳۲۵ ق مصادف با خرداد ۱۲۸۶ ش ، فتنه گران دین ستیز جریان غربگرا و انگلیسیِ مشروطه، از بیم اینکه مبادا مجلس عزاداری به کانون مخالفت با مشروطه و مجلس غربگرا تبدیل گردد، به چادری که از سوی مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، در مسجد آدینه تهران برای روضه خوانی برپا شده بود یورش برده و سازه را تخریب و چادر آنرا پاره نمودند!
☑️ بیتی از اشعار مرجع شهید علامه نوری(ره)🔰
از جفای بی حیایی های آن قوم جهول
چوب بر بازوی زهرا، آن مه اطهر نگر
أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى القوم الظَّالِمِينَ
🔸منبع: گاه شمار رخدادها در: ک، بازخوانی روزنامه شیخ فضل الله نوری(لوایح)، ستار شهوازی، چاپ دوم، ص، ۲۶۵/نورالاشعار علامه نوری/ک، تنهای شکیبا، علی ابوالحسنی ...
🏴 @ShahidRabe
🔴 ادامه سیدحسن تقیزاده
⏪ قسمت ۳۷/ خائن خائف
⏪ قسمت ۳۸/ فریب با کلمات و جملات
📕 کتاب فاجعه قرن، تألیف پژوهشگر فقید، استاد جواد بهمنی
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
🏴 به مناسبت سالروز ارتحال بزرگ مرجع تقلید جهان تشیع، یار امام و رهبری، شیخ الفقهاء و المجتهدین، حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ محمد علی اراکی رضوان الله تعالی علیه/ ۸ آذر ۱۳۷۳ شمسی
✍ مرحوم آیت الله اراکی(ره) در محضر درس آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی مؤسس حوزه قم و از شاگردان مرجع شهید آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، سالیان متمادی کسب فیض نموده و در احیای حوزه قم، همکاری داشته است. ایشان پس از ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، مرجعیت عام جهان تشیع شدند.
🌹«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات» اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
✍ اجمالی درباره آیت اللّه العظمی اراکی(ره)🔰
https://hawzah.net/fa/Magazine/View/3282/4759/38994/
📜 حدیث عجیب از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام🔰
💠 آیت الله العظمی اراکی(ره):
در کتاب غیبت ابن عقده حدیث عجیبی از امام صادق علیه السلام وجود دارد که از جهاتی قابل انطباق با شیخ فضل الله (ره) است[۱]
✍ جالب است که نسخه ای از این روایت به خط مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، در آلبوم آقا ضیاء الدین نوری(یکی از فرزندان خلفِ شیخ) یافت شده که کلیشه آن در کتاب خانه بر دامنه آتشفشان استاد علی ابوالحسنی(ره) آمده است.
✍ ماجرای زیر که توسط آیت الله العظمی اراکی(ره) نقل شده می تواند اشاره به همین حدیث باشد:🔰
[در زمان درگیریهای مشروطیت] آیت الله آقا نجفی اصفهانی معروف به آقا نجفی برای مرحوم [مرجع شهید علامه] شیخ فضلالله نوری کاغذی نوشته... و گفته بودند، من برای جان شما بیمناکم و در آیات و روایات که مطالعه نمودهام و دقت کردهام، احتمال میدهم مصداق آن کسی که "شهید" میشود، شما باشید.
ایشان [علامه شیخ فضل الله نوری] جواب داده بودند:
من هم اینهایی را که شما فرمودهاید، مطالعه کرده و دیدهام.
"امیدوارم که مصداق آن، من باشم"[۲]
[۱] الزام الناصب، ک، فاجعه قرن
[۲]حکم نافذ آقا نجفی، موسی نجفی، ر،ک یادنامه آیت الله اراکی، رضا استادی
🔸برگرفته از: ک، خانه بر دامنه آتشفشان، علی ابوالحسنی، ک، فاجعه قرن، جواد بهمنی
✳️ @ShahidRabe
🎧 فایل صوتی سخنان تحلیلیِ پژوهشگر شهیر معاصر، دکتر مظفر نامدار در مراسم بزرگداشت #مرجع_شهید حضرت آیتالله العظمی علامه شیخ فضلالله نوری، شهید رابع اعلی الله مقامه الشریف، زعیم نهضت اسلام خواهیِ مشروطه(مشروعه)، در مدرسه علمیه علوی قم، مورخ ۸ آذر ۱۴۰۱
🔰👇👇
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
دکتر مظفر نامدار.mp3
18.01M
🎧 #مرجع_شهید علامه شیخ فضلالله نوری(ره)
اولین شهید برپایی نظم سکولار و مدرنیته در ایران
🎤 ارائه دهنده: دکتر مظفر نامدار
🔻نظم سکولار چیست و چه شاخصههایی دارد؟
🔻اقدامات علامه شیخ فضلالله نوری(ره) برای مقابله با مشروطهای که به سمت برپایی #نظم_سکولار پیش میرفت
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
📜 برگی از تاریخ ناگفته و ناشنیده
✍ به بهانه سالروز تأسیس بانک ملّی/۹ آذر ۱۲۸۵ شمسی
✍ پس از استقرار مشروطیت هنگامی كه دولت از مجلس شورای ملی اجازه استقراض خارجی خواست، احساسات ملی كه از وامهای گذشته و رفتار بانکهای بیگانه (استقراضی روس و شاهنشاهی انگلیس) جریحه دار شده بود به هیجان آمد.این استقراض با مخالفت شدید مجتهد بزرگ پایتخت، مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) مواجه شد. به منظور قطع نفوذ سیاسی و اقتصادی بانکهای مذكور و در ترمیم وضع مالی خزانه، طرح تاسیس بانک ملّی مطرح و با تأیید و حمایت قاطع مرجع شهید نوری، در مجلس تصویب گردید، سهام عمومی اعلان و جمعی از بازرگانان متعهد به پشتیبانی شدند.
✍ به اعتراف دو تن از دشمنان فراماسونِ شیخ (کسروی و ملکزاده) ایشان برای عملی شدن تأسیس بانک ملّی، مبلغ دویست تومان [آن زمان] سهام بانک را [نه برای منفعت شخصی، بلکه بنام مملکت و نفع ملی] خریداری کرد.
طرح تأسیس #بانک_ملّی اندیشه رهایی کشور از سلطه اقتصادی بیگانه را تعقیب می کرد و از این بابت بود که مورد تأیید شیخ فضل الله نوری(ره) واقع شد. بی گمان اگر همچون بسیاری از مسائل دیگر، در لابه لای غوغاگری های مشروطه چیان تندرو(حامی غرب) گم نمی شد، در همان اوایل مشروطه به سلطه اجنبی بر منابع اقتصادی و مالی پایان می داد.
سابقه مبارزه مرجع شهید با استعمار اقتصادی حتی از دوران نهضت تحریم تنباکو نیز فراتر می رود ...که نشان از حضور دیرین ایشان در سنگر دفاع از استقلال سیاسی، کفایت اقتصادی و کیان فرهنگی کشورمان است.
🔸مأخذ: ک، تنهای شکیبا، استاد منذر، ص ۲۶۲، ۲۶۳/سامانه بانک ملی bmi
🔰ادامه در بخش دوم🔰
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
🔰بخش دوم/پایانی🔰
✅ استدلالات شیخ شهید (مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری ره) در تأیید مظاهر دنیای مدرن و تأسیس بانک ملی
✍ از: سید هاشم منیری
...«معینالتجار» با همراهی بازرگانان و روحانیون تهران و تبریز، به تکوین و تاسیس نخستین بانک ملی ایران [بانک مرکزی] اقدام کردند. این اقدام بدون حمایت و پشتیبانی روحانیون بی شک قابل اجرا نبود. از آن جمله کمک دویست تومانی [آن زمان] شیخ فضل الله نوری(ره) [در جایگاه مرجعیت دینی] برای این امر مهم است، که خود مستظهر به دلایل فقهی و سیاسی و اقتصادی بود به سرانجام رسید.
وجود لوایح و مکتوبات سیاسی متعددی که از سوی شیخ فضلالله نوری(ره) منتشر شده است به روشنی نشان میدهد که قطب اصلی منظومه فکری او حول اسلامی بودن قوانین و لوایح مجلس و کارکردهای برآمده از آن است. از محورهای اصلی فقه اسلامی نیز دو مقوله «دارالاسلام/ دارالکفر» و «نفی سبیل» است که این دو مقوله در تمامی ابعاد حقوقی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جاری و ساری میباشد. شیخ شهید نیز بر اساس آیه 141 سوره نساء (که به نفی سبیل معروف است و در آن هر رابطهای را که سبب سلطهپذیری و سلطهگری کفار شود؛ ممنوع میدارد)، راهنمای خود قرار میدهد و به دفاع از تجار و بازرگانان ایرانی در برابر بانکهای دول خارجه میپردازد و این مهم در جهت تقویت و استحاکم دارالاسلام قلمداد میشود.
جمله ای معروف از آیتالله العظمی نوری(ره) است که میگوید: «اسلام، زیر بیرق کفر نخواهد رفت.
این عقاید و اعمال، واکنش روس و انگلیس را بر می انگیخت تا آنجا که «بارکلی» سفیر وقت انگلستان در ایران به «گری»، وزیر امورخارجه تلگرام میکند که: «باید توصیه کنیم شیخ فضلالله را از تهران خارج نمایند، زیرا اگرچه او مقام رسمی ندارد ولی نفوذ بسیار زهرآگینی دارد» بنابراین شیخ شهید وزنه و مانعی در برابر آنان بود.
رهایی از سلطه سیاسی و فرهنگ غرب، منوط به استقلال و رهایی از استعمار اقتصادی است. آیتالله نوری نیز همانطور که گفته شد از طرح تاسیس بانک ملی حمایت کرد و حمایت او را باید در چارچوب مبارزه با استعمار اقتصادی فهم و درک نمود. این مبارزه به سالهای قبل برمیگردد آنجا که در رساله ای حاوی 60 مورد سؤال و جواب در پاسخ به سؤال تشبه به غیر مذهب آیا درست است یا نه؟ هرگونه وابستگی به غرب را دشمنی با خدا تلقی میکند. وی در جای دیگر در نامه به علامه محمد قزوینی [شاگرد و نماینده پژوهشی اش در اروپا که به طور مرتب گزارشهایی را از اوضاع اروپا و جهان برای شیخ ارسال می کرد] مژده پیشرفت تشکیل بانک ملی را میدهد که🔰
...موجب کمال امیدواری به بقاء استقلال وطن عزیز و مزید تقویت دین حنیف اسلام است...
بنابراین، حمایت از تاسیس بانک ملی؛ حرکتی در راستای قطع نفوذ اقتصادی روس و انگلیس و حمایت از تجار و بازرگانان داخل ایران بود که از آن به بعد میتوانستند به بانکی که متعلق به قاطبه ملت ایران است افتخار نمایند.
نتیجه اینکه آیتالله نوری(ره) به همراهی نمایندگان ملت و تجار و بازرگانان به تکوین و تاسیس بانکی پرداختند که «ملی» بود و هیچگونه وابستگی اقتصادی و سیاسی با دول استعماری نداشت. این مهم را باید در چارچوب فقهی شیعه در «نفی سبیل»، «دفاع از دولت شیعی»، «دفاع از بازرگانان داخلی» و «استقلال سیاسی» دانست. تنیدگی سه رکن دینی، سیاسی و اقتصادی؛ فرجامی جز استقلال و رهایی از استعمارگران روس و انگلیس نداشت. آیتالله نوری(ره) دیدهبانی بود که اندیشه سبز و زندگی سرخی را برای حفظ استقلال ایران رقم زد و پایداری خود را تا پای دار ادامه داد.
🔸منبع: مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، کد مطلب۴۹۳۲
✳️ @ShahidRabe