#اطلاع_رسانی
بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید سیدحسن نصر الله🏴
🗓سه شنبه ۰۸/۱۵
🕛همزمان با اقامه نماز ظهر و عصر
🎙سخنران: حجت الاسلام محمد ابراهیم ((ریاست محترم امور مساجد))
🍛به همراه سفره اطعام اهل بیت
🕌 مسجد مرجع شهید، علامه شیخ فضل الله نوری(ره)/تهران
@noori_f
🔸نشانی: در تصویر بالا
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
🌺🍃ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها، پیامدار عفاف و حجاب، مظهر لطافت و رحمت، زلال مهربانی، قامت سبز ایستادگی، نهال بارور صبر و تحمل، سلاله عفت و پاکدامنی، سرود زیبای حمایت از ولایت، شعر بلند ایمان و یقین و آیینه صراحت بیان، بر رهروان راستین آن حضرت تبریک و تهنیت باد
🌺🍃«ألسَّلامُ عَلَیکِ یَا زِینَبَ الکُبري»
اَلسَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ وَلیِّ اللهِ الأَعظَمِ، اَلسَّلامُ عَلَیکِ یَا بِنتَ وَلیِّ اللهِ المُعَظَّمِ، اَلسَّلامُ عَلَیکِ یَا عَمَّةَ وَلیِّ اللهِ المُکَرَّمِ، اَلسَّلامُ عَلَیکِ یَا اُمَّ المَصَائِبِ یَا زَینَبُ، وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. »
🌹زیارتنامه حضرت زینب علیها السلام نسخه متنی🔰
https://www.google.com/amp/s/library.tebyan.net/fa/Viewer/TextAMP/49559/1
✅ #زینبِ مظلومه بنگر با زبان پُر گله، می دهد شرح ستم از کوفه تا شام خراب/شعری از مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، نورالاشعار
✅ سلاح و زرهِ زنان و دخترانِ زینبی، #عفاف و #حجاب است./از سخنان قصارِ علامه نوری، نورالکلام ۱۴۰
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
📙ایام استنساخ مطارح الأنظار شیخ انصاری توسط مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری اعلی الله مقامه الشریف در ۶ جمادی الاولی ۱۲۸۱ هجری قمری
شیخ مبحث اجتهاد و تقلید آنرا کتابت کرده است. این اثر به شماره ۳۹۷/۳ در مؤسسه حاج آقا حسین بروجردی در قم موجود است (فهرست نسخه های خطی مؤسسه، ج ۱، ص۲۴۴ / فهرست دست نوشته های نسخه های خطی ایران - فهرست دانا ج۹، ص ۷۰۲)
مطارح الأنظار، تقريرات درس اصول فقه شيخ مرتضى انصارى(قدسسره)(1281 1214ق)، است كه توسط ميرزا ابوالقاسم بن محمد على نورى تهرانى، معروف به كلانترى(1292 - 1236ق)، به زبان عربى، نگاشته شده است.
كتاب، مشتمل بر خطبه و شش مبحث كلى است كه با يك عنوان «الكلام فى...» و پنج عنوان «القول فى...»، از يكديگر متمايز شده است. همچنین داراى هشت مبحث كلى است كه با پنج عنوان «القول فى...» و دو عنوان «الكلام فى...» و يك عنوان «مسئلتان...»، مشخص شده است. و نیز شامل دو مبحث كلى با عنوان «مباحث...» و يك خاتمه است. مباحثى كه در كتاب «مطارح الأنظار»، مطرح شدهاند عبارتند از:
صحيح و اعم، وجوب مقدمه واجب، مسئله ضد، اجتماع امر و نهى، آيا نهى اقتضاى فساد را دارد، مفهوم و منطوق، عموم و خصوص، مطلق و مقيد، مجمل و مبين، ادله عقليّه و مسئله تقليد ميت و اعلم. به علت اينكه مباحث قطع و ظن و برائت و استصحاب و احتياط و تعادل و تراجيح در «فرائد الأصول» شيخ انصارى، وجود دارد، در كتاب مطارح ذكرى از آنها به ميان نيامده است...
🔸منابع: ک، تنهای شکیبا، علی ابوالحسنی، مؤسسه کتابشناسی شیعه/ ویکی نور، دانشنامه تخصصی کتابشناسی و زندگینامه...
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
✍ به بهانه سالمرگ یک بابی ازلی[۱] / جمالزاده، ۱۷ آبان ۷۶ش
‼️ محمد علی جمال زاده و پدرش، جمال واعظ اصفهانی را بهتر بشناسید🔰
💠 دکتر موسي حقانی (مورخ و پژوهشگر شهیر معاصر):🔰
⏪ محمد علی جمال زاده و پدرش (جمال واعظ اصفهانی) از فرقه بابیت (بابی ازلی)بودند. خود جمال زاده هم در آخر هیچی نبود.
⏪ سید جمال واعظ اصفهانی؛ [از تخریب کنندگانِ شخصیتِ مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) و از عوامل نفوذی در بیوت علمای حامی مشروطه و ماسون بود] از کسانی است که دستگاه مشروطه او را بزرگ جلوه داد. و برای تبلیغ افکارش هزینه بسیار نمود مرحوم شیخ فضل الله نوری(ره) برای افشای این شخص حساسیت داشت و به او «جمال زندیق کافر» می گفت.[۲]
⏪ سید جمال [واعظ اصفهانی] گرایشات فرقهای [بابی ازلی] خود را پنهان میکرد
فردی هم نظیر مرحوم آشیخ فضلالله نوری(ره) كه آدمشناس و جریانشناس و در متن جامعه ایرانی بود، حرف اینها را میشنود و متوجه میشود این حرف از چه موضعی دارد زده می شود.[۳]
💠 استاد علی ابوالحسنی(منذر)، مورخ و پژوهشگر فقید معاصر:🔰
⏪ اتهام زنندگان به شیخ شهید فضل الله نوری (ره) خود متهم اند
⏪ سیدجمال الدین واعظ اصفهانی متهم به بابیت (ازلی گری) و انحراف مذهبی و اخلاقی بود، ناظم الاسلام کرمانی از دوستان و هم مسلکش، او را اهل اخاذی کردن می دانست و حتی فردی چون کسروی در باره او می گوید: با همه رخت آخوندی و پیشه واعظی، به اسلام باور استواری نمی داشته، و این را گاهی در نهان به این و آن می گفته، از این رو نامش به بی دینی در رفته بود. منگُل بیات و دکتر منصوره اتحادیه نیز سیدجمال واعظ را (همچون دوستش ملک المتکلمین) از روحانیون ازلی مسلک و تندرو و مخالف نفوذ مذهب در سیاست می شمارند.
در نامه ها و مکتوبات عالمان مشروعه خواه صدر مشروطه به انتقادات عجیب و تکان دهنده ای از سید جمال واعظ بر می خوریم که گویای فساد عقیده وی، و مؤید سخن کسروی در باره اوست.
مخالفت با احکام اسلام، هتاکی به شعائر حسینی (ع) و تحریک مردم بر ضد علمای مشروعه خواه (به ویژه زعیم نهضت مشروعه خواهی علامه شیخ فضل الله نوری) نکات قابل تأملی است که در اظهارات سید جمال الدین واعظ به چشم می خورد. او راه دست یابی کشور به وضعیت مطلوب را در گرو افتتاح مدارس غربی و آوردن آموزگارانی از آمریکا و دیگر ممالک غربی می دانست و راه حل او در اصلاح سایر امور کشور نیز گماردن ایرانیان تربیت شده در غرب در رأس مصادر امور بود. او خود به این نسخه عمل کرد و پسر بزرگش، سید محمد علی جمالزاده مشهور را در سن نوجوانی جهت تحصیل به مدرسه مشهور آنطورا در اطراف بیروت فرستاد که مدرسه ای لائیک و متعلق به کشیش های مسیحی لازاریست بود و در آنجا و سپس در لوزان سوئیس با تعلیم و تربیت اروپایی بزرگ شد، و بر پایه همین نوع تربیت بود که جمالزاده همسری آلمانی گرفت، از رضا خان تعریف و به طرفداری از کشف حجاب وی برخواست، اصلاحات ارضی شاه را حمایت و تبلیغ کرد و در پاره ای از آثار خود از استهزای آیات قرآن مجید و احکام و عقاید نورانی اسلام، بدگویی از ملت ایران، و دفاع تلویحی از بابیه و بهائیه دریغ نورزید.[جمالزاده تقریبا" تمامی عمر طولانی اش را در خارج زندگی کرد و در همانجا هم مرد و دفن شد. خنده دار اینکه، از طرف هم مسلکانش ملقب به پدر داستان نویسی ایران هم شد و خیابانی در تهران به نامش گردید!]/ از: ک، کالبد شکافی چند شایعه در باره شیخ فضل الله نوری(ره)، بخش هشتم (اتهام زنندگان به شیخ شهید، خود متهم اند)، ص ۱۷۷ و...
[۱] به بابی هایی که پس از علی محمد باب، پیرو یحیی صبح ازل شدند، بابی ازلی گفتند. به بابی ازلی هایی هم که جذب محافل فراماسونری شدند "بابی ازلی ماسون" گفته می شد که جمال واعظ، از این دسته است.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، در سلسله همايشهاي آموزشي «جريانشناسي تاريخ معاصر» كه تحت عنوان «جريانشناسي شيخيه و بهائيت» به همت مؤسسه ولاء منتظر(عج) و با همكاري مؤسسه آموزشی - پژوهشی امام خمینی(ره) قم و مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، دكتر موسي فقيهحقاني به بررسي جريانشناسي شيخيه و بهائيت پرداخت که کامل سخن ایشان را در لینک زیر ملاحظه می کنید👇
https://snn.ir/fa/news/182788/
[۲] سخنان دکتر حقانی درباره قهرمانان سکولاریسم👇
https://www.magiran.com/article/1390671
[۳] گفت و شنود با دکتر حقانی در بازشناسی ماهیت منحرف فکری و عملی "سید جمال واعظ اصفهانی"/ در این مصاحبه بلند، دکتر حقانی به بازخوانی مستند ماهیت جمال واعظ پرداخته است، که آگاهي بخش خواهد بود. کامل گفتگو از دو منبع👇
1⃣ https://www.mashreghnews.ir/news/389900/
2⃣ mshrgh.ir/389900
✳️ @ShahidRabe
🔴 انتقاد صریح فرمانده سپاه کربلا از برخی مسئولان فرهنگی استان و برنامه های هفته بزرگداشت مازندران
⁉️مازندران را با حماسه ها و افتخارات و مفاخر بزرگ و بینظیرش معرفی کنید نه با کَئی پِلا(کدو پلو محلی) و چک سِما(رقص محلی)
✏️سردار مسلمی "فرمانده سپاه کربلا" در آئین تجلیل از پرستاران و پزشکان مراکز درمانی سپاه کربلا که به مناسبت روز پرستار برگزار شد، با اشاره به روز ملی مازندران، اظهار کرد: از بعضی مسئولین استان گله میکنم، که استان مازندران را با کئی پلا معرفی میکنند، مازندران با این پیشینه بزرگ اما جوانان و نوجونان ما وقتی میخواهند ببینند روز مازندران چیست، چکه سما می آید! ما هیچ وقت با شادی و خنده حلال مردم مخالف نبودهایم و نیستیم، ما همه توان خودمان را خرج مردم می کنیم که در آسایش و شادی باشند اما حیفمان می آید که مازندران با این عظمت و دیار علویان و علم را با کئی پلا معرفی میکنند!
فرمانده سپاه کربلا به اجرای نمایش بزرگ راز سرزمین عشق در کنگره شهدای استان اشاره کرد و بیان داشت: کار بسیار کوچکی در کنگره شهدای استان انجام شده بود که پیشینهی مازندران در قالب نمایش به اجرا درآمد، دانش آموزان و جوانان و سایر اقشار مردم با دیدن این نمایش تعجب کرده بودند که آیا واقعا مازندران ما این بوده است، پس مازندران موجب افتخار و سراسر سرافرازی برای ماست.
وی ادامه داد: بعضی از افراد که از فرهنگ اطلاعی ندارند و نمیدانند مازندران چیست، برای فرهنگ مازندران برنامهریزی میکنند و مازندران را با شاخصههای اصیل آن معرفی نمیکنند باوجود اینکه این استان به دیار علویان معروف است.
سردار مسلمی تصریح کرد: جوانان و نوجوانان ما از چرایی نامگذاری ۱۴ آبان به عنوان روز مازندران بیاطلاند، جوانان ما از پیشینیهی ما بی اطلاع هستند. بچه های ما باید بدانند که از کدام نسل هستند.
جای تاسف است که روز مازندران را با چکه سما میشناسیم، با محتوای بیارزش معرفی میکنند، کاری کردهاند که از فرهنگ ناب گذشته خالی شویم، وقتی تهی شدیم به مازندرانی بودن خودمان افتخار نمی کنیم، علامه شیخ فضل الله نوری(ره) که بوده، چند نفر ایشان را میشناسند؟[۱]، آیت الله کوهستانی چطور؟! شاعرانی که داشته ایم، فرزندان در این شرایط خالی از هویت ملی می شوند و هیچ عرقی به استان و مملکت خود ندارند.
مسئولینی که فکر فرهنگی ندارند، فرهنگ را در کئی پلا معرفی میکنند، در جشنواره ای که برپا میکنند، بروید ده دقیقه بنشینید آیا چیزی از داشتههای ما به مردم ارائه میشود؟ آیا شادی که ارزش و محتوا داشته باشد به مردم ارائه میشود؟
نسبت به کوتاهی هایی که بهعنوان مسئول میکنیم باید در قیامت پاسخگو باشیم، در همین کنگره شهدای استان، خانمهایی حضور داشتند که هیچشباهتی در ظاهر با ما نداشتند، اما اقرار کردهاند که سه بار آمده ام تا نمایش راز سرزمین عشق را ببینند ما که آنجا بزن و برقصی نداشتهایم، پس چه شد که اینجوری برانگیخته و شاداب شده بودند؟ شادی باید در روحیه ما تاثیر داشته باشد، شادی که باعث شود ما به گناه بیفتیم، شادی نیست.
آقای مسئول فرهنگی، که برای فرهنگ استان برنامهریزی میکنی، امروز غصه ما در این جامعه بواسطه کوتاهی هایی است که مسئولین دارند انجام میدهند، بواسطه این کوتاهی ها، بعضی جوانان ما مسیری را می روند که نباید بروند.
[۱] مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)/جامع علوم معقول و منقول، در یکنگاه👇
⬅️ زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه(مشروعه) که توسط ایادی انگلیس خبیث، در ۹-۱۱ مرداد ۱۲۸۸ شمسی به شهادت رسید
⬅️ حوزه تحقیق، تدریس، تألیف و فعالیت:
فقه، اصول، کلام، فلسفه، عرفان، حدیث، نجوم(اخترشناسی)، ریاضی، هندسه، شیمی، جغرافی، اقلیمشناسی، اقتصاد اسلامی، سیاست، نظریهپردازی، ترجمه، ادبیات فارسی و عرب، سخنوری(خطابه)، نسخه شناسی، تصحیح مُتون، تفسیر، خطاطی و شعر
⬅️ تسلط به زبان:
عربی، فرانسه، روسی، ترکی استانبولی و آذری
⬅️ سفرها:
عراق، حجاز، شام، روسیه، عثمانی(استانبول)، مصر
⬅️ مقام و جایگاه:
مجتهد جامع الشرایط/ مرجع تقلید
⬅️ ابداعات:
▫️محاسبه و نگارش یک «تقویم رقومی نجومی»کمنظیر
▫️نگارش و انتشار اولین رساله های عملیه به صورت پرسش و پاسخ
▫️تأسیس یک کتابخانه و مرکز نگهداری اسناد بزرگ به شیوه نوین
▫️ابتکار تأسیس اولین مدارس جدید دخترانه و پسرانه اسلامی
▫️ابتکار تأسیس اولین بانک بدون ربای اسلامی(ملی) در ایران
▫️ارائه نظریه مشروطه مشروعه به عنوان یک تئوریسین
▫️ابتکار انتصاب اولین نماینده پژوهشی در اروپا برای رصد
اوضاع جهان(شاگردش علامه محمد قزوینی)
▫️در ۲۰ سالگی ۲۵ قاعده مشکل فقهی را در قالب ۵۰۱ بیت به زبان عربی سرایش نمود، تحت عنوان رساله منظوم «الدرر التنظیم»
📺 منابع: رسانه ۲۴ و ...
✳️ @ShahidRabe
📚 به بهانه سی و دومین دوره #هفته_کتاب و #کتابخوانی
🗓 از ۲۳ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ش
🔰👇👇
آثارعلامهشیخفضلاللهنوری(ره).pdf
1.07M
📣 قابل توجه پژوهشگران!🔰
👈 برای نخستین بار
👈 به مناسبت #هفته_کتاب و #کتابخوانی
👈 معرفی مجموعه آثار مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع(اعلی الله مقامه الشریف)
👈 فهرست تفصیلی، توضیحات و تصاویر
✳️ @ShahidRabe
📚 به بهانه سی و دومین دوره #هفته_کتاب و #کتابخوانی
🗓 از ۲۳ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ش
🔰👇👇
کتابشناسیعلامهشیخفضلاللهنوری.pdf
5.47M
📗نسخه #PDF
📚 کتابشناسی مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع، اعلی الله مقامه الشریف، زعیم نهضت اسلامخواهی مشروطه(مشروعه)
⏪ به کوشش: آقای حسین صمدی (به همراه یادداشت انتقادی وی از زیردستان محمد خاتمی، وزیر ارشاد وقت، درباره دستبرد به اثر!(درآمد و مقدمه حذف شده را، پدیدآورنده در اول pdf آورده است)
⏪ ارائه شده در: کنگره بزرگداشت شیخ شهید، ساری/مرداد ۱۳۷۰ شمسی
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
مجموعه۲جلدیرسائلمکتوباتاعلامیههاوآثارشیخ.pdf
28.57M
📙📙 نسخه #PDF مجموعه ۲ جلدی
«رسائل، مکتوبات، اعلامیهها و آثار مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، اعلی الله مقامه الشریف»
◽️گردآورنده و پژوهشگر: محمد ترکمان
◽️تعداد صفحه: ۱۰۴۹ در پیدیاف
◽️شروع جلد دوم در نسخه پیدیاف: از صفحه ۵۲۶
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
رسالهکاملحرمتمشروطیتعلامهشیخفضلاللهنوری.pdf
2.56M
📕 رساله کامل «حُرمت مشروطیت»
▫️اثر مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)
‼️«فتوای حرام شمردن مشروطه غربگرا و دلایل آن در نگاه تحلیلی علامه شیخ فضل الله نوری (اعلی الله مقامه الشریف) زعیم نهضت اسلامخواهی مشروطه(مشروعه)»
🔸دو نسخه در یک pdf
🔸منابع: رسانه حوزوی «مناهج» و کانال تحقیقی «الفقه و الاصول محمد متقیان تبریزی»
✍ ایام سالگرد شهادت علامه شیخ فضل الله نوری(ره)، قلمها و بیانهای آغشته به کینه و عقدهگشایی علیه مرجعی بصیرِ و بزرگ مجاهدی تیزبین، دوربین و ریزبین، باز شده و صحیح و سقیم را در هم آمیخته و به مخاطبان خود میفروشند.
بهتر است اهل تحقیق، رساله «حرمت مشروطیت» را مطالعه کرده و با دغدغهها و دلنگرانیهای شیخ شهید آشنا شده و تا حدودی توان نقد و ارزیابی برخی سخنان علمنماها را کسب نمایند.
پر واضح است که جهت اشراف بر اندیشه شیخ بزرگی که جلوتر از زمانش بود، باید همه مکتوبات او را خواند، لیکن همین رساله نیز میتواند مقداری از این آگاهی بر اندیشه والای ایشان را تأمین نماید.
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
کتاب«بیاض»مرجعشهید.pdf
7.1M
📗نسخه خطی کتاب جُنگ «بیاض»PDF/مجموعه کرامات بزرگان
🔸اثر: مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(اعلی الله مقامه الشریف)
🔸با مقدمه: حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل حافظیان
✍ بیاضی است که علامه شیخ فضل الله(ره) در آن داستانها و کراماتی که از علمای بزرگ شنیده، گردآوری نموده است. بیشتر حکایات این دفتر مربوط به ملا فتحعلی سلطان آبادی و بحرالعلوم است که معظم له در سالهای ۱۲۸۸ و ۱۲۸۹ و ۱۲۹۹ق در نجف شنیده است و به مناسبت خلسه میرداماد و داستانی درباره ملا محمدتقی مجلسی را به نقل از مراه العقول علامه مجلسی آورده است و داستانهایی نیز درباره سید محمدباقر قزوینی و سید علی شوشتری دارد. این مجموعه از جهت اینکه جامعش فقیهی بزرگ همچون علامه شیخ فضلالله نوری(ره) است و داستانها و کرامات مطرح شده در آن صبغه معنوی جذابی را دارد، قابل توجه و ارزشمند است و جز اسناد مهم ملی و اسلامی مکتوب، محسوب میشود.
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
لوایحعلامهشیخفضلاللهنوری.pdf
9.48M
📔#لوایح مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)
✍ «مجموعه 📰 روزنامههای منتشره شیخ، در دوره تحصنِ معظمله در حرم حضرت عبدالعظیم، علیه السلام»
🔸به کوشش: دکتر هما رضوانی
🔸انتشارات: نشر تاریخ ایران
🔸تعداد صفحات: ۷۵(در نسخه PDF)
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
دوجلدیدرمحضرشیخفضلاللهنوری(ره).pdf
5.52M
📘📘 کتاب در محضر مرجع شهید علامه شیخ فضلالله نوری(ره): اسناد حقوقی عهد ناصری، ۲ جلدی
✍ به کوشش: منصوره اتحادیه (نظام مافی)، سعید روحی
▫️پیشگفتار: سید علی آل داود
▫️ناشر: نشر تاریخ ایران، تهران، اول، ۱۳۸۵
▫️نسخه PDF از: مرکز تحقیقات رایانههای قائمیه اصفهان
✳️ @ShahidRabe
51.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 مستند گنجینه (با حجم و کیفیت بالا)
🖥 ابعاد: ۹۶۰×۵۴۰ (قابل پخش در دستگاه های تصویری با ابعاد بزرگ)
⏱ مدت زمان: ۰۶:۵۱
📚 موضوع: معرفی دو اثر فقهی ارزشمند از آثار مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع اعلی الله مقامه الشریف (به خط معظم له)، موجود در گنجینه نسخ خطی آستان قدس رضوی
🔸 تهیه شده در شبکه مستند سیما، با مشارکت سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی/از: کانال تخصصی شهید رابع(ره)
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری