روضه شهادت امام جواد(ع).mp3
4.21M
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا اباجَعْفَرَ یا مُحمّد بْنَ عَلی ایُّها التّقی
🔹️ روضه امام جواد علیه السلام
🎤 حجت الاسلام استاد میرزامحمدی
#صوت ۱
@mosaferbehesht110
راز حساب بردن زن از شوهر.mp3
2.37M
✅ رازحساب بردن زن ازشوهر!
استادپناهیان
#حیات_طیبه ۲
@mosaferbehesht110
🌹🌹🌹🌹☺✌🌹🌹🌹🌹
بزن کف مرتضی داماد گشته
بزن کف قلب زهرا شاد گشته
👏👏👏
بزن کف در قدوم ماه داماد
بزن لبخند تا حق را کنی شاد
👏👏👏
چنین داماد را باشد عروسی
که هستی آیدش بر پای بوسی
👏👏👏
عروسی دختر ختم رسولان
عروسی مصطفی را راحت جان
👏👏👏
عروسی مریم و هاجر کنیزش
عروسی کو خدا دارد عزیزش
👏👏👏
عروسی هستی هستی فدایش
عروسی خلق داماد از برایش
👏👏👏
چه دامادی که فخر کائنات است
چه دامادی خداوند ثبات است
👏👏👏
چه دامادی سراپا فخر و عزت
چه دامادی خدای عشق و غیرت
👏👏👏
چه دامادی محمد ساق دوشش
ملائک هم غلام حلقه گوشش
👏👏👏
حلول ماه ذی الحجه و سالروز ازدواج حضرت علی(ععلیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) مبارک باد
@Mohamadrezahadadpour
@mosaferbehesht110
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 مردم زیر فشار #مشکلات_معیشتی هستند
⚠️ آن کارمند روزمزد در این شرایط برایش چیزی نمیماند
👈 کارشناسان و بسیاری از مسئولین معتقدند مشکل درونی است
📛 مشکل #ارز و #سکه بخاطر بیتدبیریها و بیتوجهیها بود
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم:
🔷️آحاد مردم مشکلات معیشتی امروز را احساس میکنند. یک بخشی از مردم واقعاً زیر فشارند و این گرانی مواد غذایی و مسکن و... روی مردم فشار میآورد.
🔷️کاهش ارزش پول ملی از مشکلات کنونی اقتصاد کشور است.
🔷️وقتی قیمت ریال اینجور پایین میآید، آن کارمند روزمزد است که برایش چیزی نمیماند.
کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین بر این مسئله متفقند که عامل این مسئله خارجی نیست، درونی است. نه اینکه تحریمها اثر نداشته باشد اما عمدهی تأثیر مربوط به عملکردهاست. اگر عملکردها بهتر و باتدبیرتر و بهنگامتر و قویتر باشد، تحریمها اثر زیادی نمیگذارد و میشود ایستاد.
🔺️ مثلاً در همین قضیهی ارز و سکه بر اثر برخی بیتدبیریها و بیتوجهیها ارز کشور رفت دست کسانی که از آن سوءاستفاده کردند. این مشکل، مربوط به نحوهی مدیریت و سیاستگذاری اجرایی است. وقتی ارز و سکه را بهصورت غلط توزیع میکنند، این توزیع دو طرف دارد: یکی که آن را میگیرد و یکی که آن را میدهد. ما همهاش داریم دنبال آن کسی میگردیم که میگیرد، درحالیکه تقصیر عمده متوجه کسی است که آن را داد؛ نمیگوییم خیانت، اما خطای بزرگی کرده است. ۹۷/۵/۲۲
💻 Khamenei.ir
Gomnam-Haftegi960602[03].mp3
3.26M
🎙ایشالا که جوون شاخ شمشاد، تو صف وام کمتر معطل بشه! (سرود)
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
👈 بمناسبت سالروز ازدواج آسمانی امیرالمومنین و حضرت زهرا علیهما سلام
@mosaferbehesht110
Gomnam-Haftegi960602[04].mp3
3.18M
🎙علیٌّ... إذهب ْإلى الرسولِ و اطلُبْ یدَ البتولِ (سرود عربی)
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
👈 بمناسبت سالروز ازدواج آسمانی امیرالمومنین و حضرت زهرا علیهما سلام
✅ @MeysamMotiee
@mosaferbehesht110
1_21060786.mp3
2.41M
علت افزایش آمارطلاق!
استادعباسی ولدی
#حیات_طیبه ۳
@mosaferbehesht110
5_6095789938672927244.mp3
1.42M
لذت_خنده
انواع خنده😂
شما کدومین؟😁
ان شاءالله لبتون همیشه پرازخنده باشه🙏
حتمادانلودکنید
@mosaferbehesht110
1_20508870.mp3
2.41M
✅نیاز زن فقط پول شوهرنیست
استادعباسی ولدی
#حیات_طیبه ۴
@mosaferbehesht110
باسمه تعالی
امام علی علیه السلام می فرماید:
👈"نظامُ الدّینِ، مُخالفهُ الهوی"
نظم دهنده ی دین؛ مبارزه ی بانفس است
لذا راهنمایی ها و مباحثی که در این کانال و گروهی که در زیر معرفی میشه با همین مبنا است.
بزرگواران می تونند تو این گروه عضو بشوند و به صورت منسجم بحث رو دنبال کنند👌👌
👈در این گروه هر روز تدریس آنلاین داریم
http://eitaa.com/joinchat/1943797771Ca97cc9de02
گروه 👈 تنهامسیر لذت بندگی
یکی از گروه هایی هست که طلبه های عزیز می تونند
از مطالبش استفاده کنند👌👌
و در تبلیغ و منبرهای خودشون از مطالبش استفاده کنند✔️
الحمدلله مطالب گروه مورد رضایت مخاطب بوده
و خیلی از اعضای گروه از مباحثش راضی هستند و
زندگی آن ها تغییر کرده و از زندگی خودشون لذت می برند😍😍
شما هم میتونید مباحثش رو پیگیری کنید و استفاده کنید
خدا از همه ی ما قبول کند !!!!
الهی آمین!!!
✅✅✅
لینک گروه🌷👈 تنهامسیرلذت بندگی
http://eitaa.com/joinchat/1943797771Ca97cc9de02
سلام علیکم
خیلی خوش اومدید✋
تو لینک گروه هم عضو بشید از مطالب آنلاین استفاده کنید👌👌
1_21471503.mp3
2.41M
✅ پست ترین مرد چه کسیه؟!
استادپناهیان
#حیات_طیبه ۵
@mosaferbehesht110
#یه_نکته
مدیریت افراد باتقوا
🔹در طول تاریخ، ضعف مدیران و مسئولان هر جامعهای، از عوامل مهم در بدبختی مردم آن جامعه بوده است. بدبختی بشریت این است که شخصیتهای معنوی و دینی را بهعنوان «مدیر» و افراد باتدبیر، نمیشناسد. تصور عامۀ مردم نسبت به افراد باتقوا اینگونه است که «او آدم خوبی است و پشت سرش نماز میخوانیم» اما در عمل، مدیریت را بهدست گرگها میسپارند!
💠سؤال این است که مردم جامعۀ ما چگونه هستند؟ آیا مردم ما به فرد باتقواتر رأی میدهند؟ متأسفانه مردم گمان میکنند که دینداران، مدیریت بلد نیستند، فکر میکنند که دین با مدیریت ارتباطی ندارد، از این رو ترجیح میدهند مدیریت را به افرادِ کمتر دیندار بسپارند در نتیجه بدبخت میشوند. در اینجا صرفاً کشور خودمان مدنظر نیست؛ در همهجای دنیا همینگونه است.
🔹مردم وقتی به دیندارها و خوبان دین میرسند، فکر میکنند که اینها مدیریت بلد نیستند! چنانکه به علیبنابیطالب(ع) گفتند: شما مدیریت بلد نیستید! درحالیکه مدیریت افراد باتقوا بسیار هوشمندانه است و بسیاری از مردم از درک آن عاجزند، بههمین دلیل در جامعهای که رشد عقلی پیدا نکرده است، خوبها تنها میمانند و بدها رأی میآورند، در طول تاریخ، وضعیت غالباً همینطور بوده است. مردم در اثر بیبصیرتی و تبلیغات مسموم، معاویه را باهوشتر از امام علی(ع) میدانستند، چون قدرت تشخیص مدیریت هوشمندانۀ امام را نداشتند.
💠در کشور ما، مردم به کسی رأی دادند که پیشنهاد خردمندانهای نداشت و گفت: «مذاکراه مشکلات را حل میکند» این پیشنهاد، هوشمندانه و خردمندانه نبود ولی با تصورات و برداشت مردم، جور در میآمد، لذا مردم به آن رأی دادند. پیشنهاد دیگر این بود که «مذاکره فایدهای برای مردم ندارد» این پیشنهاد با اینکه هوشمندانهتر بود اما از طرف مردم پذیرفته نشد و رأی نیاورد. خوشبختانه چندان طول نکشید که مفیدنبودن مذاکرات به اثبات رسید.
🔹هرکسی با تقواتر و دیندارتر باشد سیاستمدارتر است و برای اقتصاد جامعه نجاتدهندهتر است. مدیریت ولایی، توأم با تقواست و مدیریت علوی، مدیریتی بسیار هوشمندانه است اما سطح درک مردم در طول تاریخ بهقدری نبوده که پابهپای این مدیریت بیایند، به همیندلیل حضرت ولیعصر(ع) زمانی ظهور میکند که وقتی مدیریت ولایی و الهی خود را اعلام کرد، مردم بفهمند. در سیرۀ ائمه هدی(ع) هم میبینیم که امامان ما خیلی سریع برای حکومت اقدام نمیکردند بلکه منتظر فراهمشدن شرایط بودند تا اینکه مردم به ولیّ خدا اعتماد کنند.
🔹نجات اقتصاد کشور کار چه کسانی است؟ کار افراد باتقواتر است یا افراد بیتقواتر؟ چند نفر از مردم ما معتقدند که دین و تقوا راه نجات اقتصاد کشور است؟ مردم موقع انتخابات به تقوای افراد توجهی نمیکنند چون معتقدند «دین ربطی به فهم و مدیریت ندارد!» فکر میکنند دین یعنی فقط نمازخواندن، گریه و زاری و زیارت و... لذا تصور میکنند که مدیریت، مقولهای جدای از دین است.
💠دین عقل انسان را رشد میدهد. اگر مردم کارها را به انسان کمدین و ضعیفالایمان بسپارید در واقع کار را به فرد ضعیفالعقل سپردهاند که دائم خرابکاری میکند. مردم روزی به این رشد میرسند و به امام زمان(ع) حق خواهند داد که باتقواترین افراد را بهعنوان وزرای خود انتخاب کند. مردم نیز میفهمند و درک میکنند که اگر کسی تقوا نداشته باشد عقل ندارد، اگر کسی ایمان نداشته باشد عقل درستی ندارد، اگر کسی دین نداشته باشد عقل ندارد که با آن مدیریت کند! مردم روزی این کلمات را بهصورت بدیهی میفهمند، آنوقت میتوان حکومت و دولت ایدهآل داشت.
@mosaferbehesht110
🔹اقتصاد مملکت در اثر بیتدبیری اینطور بههم ریخت. بیتدبیری یعنی بیدینی، چون دین تدبیر آدم را افزایش میدهد. دین که فقط نماز و روزه نیست! ظاهراً این تصور که «مدیریتهای کلان سیاسی، یکمقدار پدرسوختگی میخواهد!» برای مردم ضربالمثل شده است، درحالیکه اینگونه نیست. مدیریت به صفای باطن و عقل نیاز دارد نه پدرسوختگی.
💠متأسفانه در طول تاریخ، مردم به کسانی که یکمقدار پدرسوختگی دارند، بیشتر اعتماد کردند تا کسانی که اصلاً در کارشان عیبی نیست؛ در واقع گرهِ کار در همینجاست.
🔹اینکه مردم بین سیاستورزی و ایمان فاصله میگذارند، یکی از دلایلش ما طلبهها هستیم، حوزههای علمیه نباید به این اشتباه دامن بزنند، وقتی دستورات دینی را در باب مدیریت، برای مردم توضیح ندهیم، مردم فکر میکنند که دین حرفی برای مدیریت ندارد، در نتیجه سراغ غربیها میروند. در حالیکه حرفهای دین در باب اقتصاد و معیشت جامعه، بسیار دقیق و هوشمندانه است و متأسفانه عقل خیلیها از درک آن عاجز است.
💠ما طلبهها مقصر هستیم که حرفهای بسیار هوشمندانۀ دینی را در باب اداره زندگی، به مردم نگفتیم، در نتیجه مردم میگویند «دیندارها مگر بلدند جامعه را اداره کنند!» مردم در طول تاریخ به
اینکه «دین به انسان سیاست یاد میدهد» اعتماد نکردهاند و تقصیر طلبهها و حوزههای علمیه هم است که بخشهای سیاستی، اقتصادی و معیشتی دین را به مردم آموزش ندادهاند. مثلاً اینکه دین مضاربه و سپردهکردن پول و سودگرفتن را نمیپسندد؛ اگر انسان پولش را به کسی یا به بانکی بسپارد و خودش بیکار بنشیند، بهمرور باعث میشود که عقلش زائل شود. اهلبیت(ع) سفارش میکردند که خودتان با پولتان کار کنید.
🔹امیرالمؤمنین(ع) استخدامشدن را مذموم میشمارند و سفارش میکنند که «جوان تا میتواند نباید کارمند شود» (وَ إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا يَكُونَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ... ؛ نهجالبلاغه/نامه 31) ولی امروز، کدامیک از جوانان ما این موضوع را میدانند؟! در کدام کتاب درسی این موضوع را خواندهاند؟!
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲
@mosaferbehesht110