هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
📍#تحلیل_نگاشت|فرق مجرم در هاروارد و دانشگاه شریف
🔸"سلام. از ماست که بر ماست... دانشجو تا وقتی دانشجو هست که توی محیط دانشگاه، داره کار علمی میکنه. حتی توی محیط دانشگاه هم کار غیر قانونی کنه، بازداشت میشه.
🔸چند سال پیش، یه دانشجوی 19 ساله دانشگاه سابق بنده (هاروارد) یه ایمیل زد که بمبگذاری کرده، چون از امتحان ترس داشت! پوستش رو کندند.
🔸ولی دانشجوی شریف، میتونه هر فحش ناجوری که مخصوص اراذل و اوباش است رو بده، خسارت بزنه و راه بندان راه بندازه، بعد کسی اجازه برخورد نداشته باشه! و دلیل اعتراضشون هم این باشه که چرا دانشجوی زندانی داریم؟ همه جای دنیا، زندانی، یعنی مجرم.
🔸توی ایران کاپیتولاسیون داریم مگه؟ به خدا اگه یکی از این رفتارها رو توی آمریکایی که یازده سال درس خوندم برای پزشکی و جراحی، تحمل بکنند.
🔸مسئول بسیار مورد احترام جامعه علمی رو از دانشکده حقوق اخراج میکنن، به خاطر یه توییت! چون انتخابات آمریکا و پیروز بایدن رو زیر سؤال برده و گفته بود تقلب شده".
💢دانشجوی سابق دانشگاه هاروارد
✍محمد_ایمانی
✅@BDON_SANSOR
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
💠امام حسن عسكری (عليه السلام) :
❇️«(همه) پليديها در يك خانه نهاده شده وكليد آن ، دروغ قرار داده شده است .»
📚منتخب میزان الحكمة،ص۴۸۶
✅@BDON_SANSOR
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
💠 امام جعفرصادق (علیهالسلام):
❇️«هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی(علیهالسلام) از دنیا برود همچون کسی است که در خیمه و معیّت آن حضرت در حال جهاد به سر میبرد.»
📚بحارالانوار، ج ٥٢، ص١٢٦
✅@BDON_SANSOR
هدایت شده از محمد احمدی
🔴 مسئولان میدانی × مدیران سازمانی
🔻بیش از ۳۰ سال از زعامتِ «امام خامنهای» می گذرد و هر منصفی اذعان میکند که ایشان علیرغم کارکردن با دولتهایی که قرابت گفتمانی
با ایشان نداشتند، با انبوهی از دشمنیهای ناجوانمردانهی آمریکا و اسرائیل و سعودی، توانستند «ایران» را در دلِ آتش منطقه، به «قدرت و پیشرفتِ همهجانبه» برسانند.
🔺آنچه امروز در این پیشرفت اهمیت دارد، «سرعت» است که آنهم زمانی حاصل میشود که کارگزاران نظام، حداکثرِ قرابت گفتمانی را با «امامِ جامعه» داشته باشند.
✅ در میان رؤسای جمهور، مدتی آقای احمدینژاد به این گفتمان نزدیک شد و اکنون، آقای رئیسی.
🔴 نکته قابلتأمل در بیانات اخیر «آقا»، خبردادن از اغتشاشات مهرماه بود.
روشن است که دشمن میداند، «تفکر مترقی ولایتفقیه» اگر بازوان اجرایی قوی داشته باشد، به سرعت دنیا را مسخّر خود خواهدکرد، لذا با روی کارآمدن این دو دولت، فتنهی سنگین و همهجانبهی ۸۸ و ۱۴۰۱ را طراحی میکند.
🔸از طرفی باید دانست که جدیترین آفت انقلاب در این ۴۰ سال، کمبود مسئولان توانمندی است که نگاه مکتبی داشته باشند.
همان آفتی که باعث شده کماکان در مرحلهی سوم انقلاب یعنی «دولتِ اسلامی» درجا بزنیم.
❌ معالاسف با روی کارآمدن تفکر لیبرالی در دُوَل بازرگان و بنیصدر و میرحسین و هاشمی و خاتمی و روحانی، این ماجرا تلختر شد؛ تا جایی که کلمهی «مسئول» که باید همیشه به «ولینعمت» خود پاسخگو باشد، جای خود را به کلمهی «مدیر»ی داد که همه باید به او پاسخ بدهند!
✅ تفاوتهای فاحش این دو نگاه باعث دستاوردهای عجیبی شده است؛
🔸«مسئولِ میدانی» خودش را بدهکار انقلاب می داند؛ «مدیرِ سازمانی» خودش را طلبکار آن.
🔸«مسئول مکتبی» نوکری مردم را افتخار خود میداند؛ «مدیر غربی»، آقایی بر آنان را از لوازم اعتبار میشمارد.
🔸«مسئولِ انقلابی» هزینهاش اندک و فائدهاش بسیار است؛ «مدیرِ اهلِ لابی» فائدهاش اندک و هزینهاش بسیار.
🔸«مسئولِ میدانی» موفقیت خود را ذیل منویات «ولی جامعه» دنبال میکند؛ «مدیرِ لیبرالی» نسخههای شکستخوردهی غرب را شفابخش میشمارد.
🔸«مسئولِ جهادی» همیشه فراتر از بودجه و امکانات مجموعهی خود کار میکند؛ «مدیرِ سازمانی» عُرضهی بهرهبرداری از امکانات فراوان ادارهاش را هم ندارد.
🔸«مسئولِ انقلابی» اگر خطری انقلابش را تهدید کند، فارغ از جایگاه اجتماعی و علمیاش، سینهاش را وسط میدان، سپرِ انقلاب می کند؛ «مدیرِ غربگرا» بهنگام خطر، انقلاب را سپر خود و خانوادهاش میکند!
🔸«مسئولِ مکتبی»، ثمرهی وجودیاش، «مدافعان حرم و امنیت» است؛ «مدیرِ لیبرالی» تفالههای تفکرش، «آقازادههای پرمدعایِبیخاصیت»!
🔸«مسئولِ انقلابی» پهبادِ ساختِ وطن را صادر میکند؛ «مدیرِ لیبرالی» کود ساخت آدم را وارد میکند!
🔸«مسئولِ مکتبی» در فکر غنیسازی بالای ۲۰% است؛ «مدیرِ غربی» در طمعِ سود بانکی بالای ۲۰%!
🔸«مسئولِ انقلابی » موشک نقطهزن تولید میکند؛ «مدیرِ لیبرالی»، پرایدِ خطشکن!
🔴 «دولتِ مردمی آقای رئیسی» فقط با انباشتی از بدهیهای دولتهای غربگرا مواجه نیست؛ بلکه مشکل نخستش، باقیماندن تعداد قابلتوجهی از «مدیرانِ پرمدعایِ کارنابلدِغربگرا» است که صدافسوس «رنگعوضکردن» را نیک میدانند.
😔 چقدر به «قاسم سلیمانی»ها محتاجیم!
@abas_babaeii
هدایت شده از Amin
آيا جمهوری اسلامی، نظامی پاسخگوست؟
گاهی روشنفكران، برونگرايان و مقلدان كليشههاي سياسي غرب ميگويند جمهوري اسلامي پاسخگو نيست. فلان نهاد پاسخگو نيست. هركس هر كار بكند كسي نميتواند يقهاش را بگيرد. برخي با كنايه و متأثر از ماهيت ديني نظام ميگويند: «اينها معتقدند فقط بايد به خدا پاسخگو بود.» برخي معتقدند چون نظام ديني است خود را در پارادايم حق-باطل تعريف و درباره آنچه عليه باطل است، لزومي به پاسخگويي نميبيند. ادراكي كه در بخشي از مردم معتبر كردهاند نيز همين گزاره است.
اما دقت در پديدهها و مصاديق اتفاقات نشان ميدهد جمهوري اسلامي فراتر از حد نرمال پاسخگوست، اما برخي پاسخگويي را جمعكردن بساط نظام ميدانند و فقط اینگونه راضی میشوند لذا دشمنان، منافقان، وابستگان نظام پيشين و سكولارها نيازي به اقناع ندارند.
اما بايد براي تشنگان حقيقت اين موضوع روشن شود كه چگونه پاسخگوترين نظام سياسي جهان را در ذهن برخي وارونه ساختهاند. به حوادث ريز و درشت سالهاي پس از انقلاب بنگريد!
در ماجراي قتلهاي زنجيرهاي
در سال ۱۳۷۷ كدام نظام سياسي قتل مخالفان توسط سازمان امنيتياش را رأسا بهعهده ميگيرد؟ اعلام ميكند و ميپذيرد؟ (ميگويند چون در دولت خاتمي بود، اعلام شد؟ آنها كه چنين ميگويند مگر رئيسجمهور در ايران را صاحب اختيار ميدانند؟)
در ماجراي هواپيماي اوكرايني
در جهان موردي هست كه فرماندهان عالی نظامی آن شخصا موضوع را بپذيرند، اعلام عذرخواهي كنند و از خدا براي خود طلب مرگ نمایند؟ و نظام سياسي كشتهشدگان اين موضوع را شهيد محسوب و هنوز ۱۰ نفر از مرتبطان با موضوع در زندان باشند؟
در ماجراي متروپل
وزير كشور ۳روز آنجا ماند، معاون اول رئيسجمهور و معاون اقتصادي حضور يافتند، رئيسجمهور شخصا حضور يافت، تيمهاي ويژه شهرداری تهران به آنجا اعزام شدند. غرامت جانباختگان قبل از تشكيل هر دادگاهي پرداخت شد، ۴شهردار متوالي آبادان زنداني شدند... اما آنچه ديديد هشتگ «تفنگت را زمين بگذار» بود و وقتي یقه آنان گرفته ميشود، خود را فيلمساز متمايز از حاكميت معرفي و علت دستگيري خود را به آن ارجاع ميدهند.
در ماجراي كهريزك
رهبري شخصا آن را جنايت خواند و تا پايان كار پيش رفت. با دادستان وقت تهران آنگونه برخورد شد و از مسئوليت قضا عزل شد.
در ماجراي ستار بهشتي و زهرا كاظمي
تا آخر مراحل قضايي و صدور حكم پيش رفت.
در ماجرای تجمع آب اصفهان
شخص رئیس جمهور، وزیر نیرو و معاون اول حضور یافتند و با هماندیشی کشاورزان موضوع را در کوتاهمدت حل و در بلندمدت راههای آن را شروع کردند .
در ماجرای آب شهرکرد و همدان
شخص وزیر نیرو مثل یک کارگر در میدان میدوید
و درخصوص مهسا اميني
بهرغم اينكه همه اسناد تاكنون علت فوت را سكته ميدانند، در كجاي دنيا رئيس پليس كشور شخصا با خانواده تماس ميگيرد. رئيسجمهور شخصا به خانواده قول پيگيري ميدهد. وزير كشور شخصا مأمور ويژه رسيدگي ميشود. قوه قضایيه و پزشكي قانوني وارد موضوع ميشوند. ردههاي مختلف مسئولان استاني به سراغ خانواده ميروند.
اما چرا عدهاي راضي نميشوند؟ چون او بهانه است. دستهاي پايان جمهوري اسلامي را ميخواهند و عدهاي پایان اجراي شريعت را و بس.
در همه حوادث ريز و درشت ديگر اگر حريت و اخلاق به ميدان بيايد و كينههاي شتري به حاشيه رانده شود، همينگونه است اما طبيعي است كه دنياي حقوق با دنياي سياست بسيار متفاوت است. ممكن است فردی در افكار عمومي ۱۰۰ بار به اعدام محكوم شود اما در عالم حقوق سندي براي يكسال زندان نيز برايش يافت نشود. در سيل و زلزله نيز همينگونه است.
مسئولان ما بهتر از هرجاي جهان، كنار مردماند تا جايي كه در زلزله سرپلذهاب و بم شخص رهبري حضور يافتند و در بم اين سركشي دوبار انجام شد. بنابراين آنكه احساس ميكند درمقابل خدا پاسخگوست، طبيعي است كه ميداند پاسخگويي به حقالناس مقدم بر پاسخگويي به حقالله است.
دکتر عبدالله گنجی
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 این بی نظیر را ببینید؛
حرف های #حسین_یکتا با دهه هشتادیها
شاید چیزی در حدود ۴ الی ۵ ماه بود هیچ ویدئویی از حاج حسین یکتا ندیده بودم.
این آقا محشر است!
رزمنده و راوی دفاع مقدس و خادمِ مناطق محروم ...
حتما اگر دهه هشتادی در اطرافتان هست، بدهید این بی نظیر را ببیند.
زنده باد ایران 🇮🇷
@mrtahlilgar1
هدایت شده از کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
تحلیل اغتشاشات اخیر_1.mp3
4.5M
🎧 آیتالله میرباقری | قطعۀ صوتی در تحلیل اغتشاشات اخیر (۱۴۰۱/۷/۱۴)
🔹 جنگِ شناختی و جنگ رسانهای، بخشی از میدان درگیری تمدنی بین انقلاب و غرب است.
🔹 در حوادث اخیر، علومِ شناختی غرب و جنگ شناختیِ غرب، در برابر انقلاب اسلامی شکست خورد، و محاسباتِ علمیشان نتیجه نداد. عُمق ایمانیای که مکتب اهلبیت علیهمالسلام در جبهه مقاومت ایجاد کرده است، با علومِ شناختی و جنگ رسانهای غربْ نخواهد شکست.
🔹 اگر «نظام فکری دینی» نداشته باشید در برابر حوادث و فتنهها قدرت تحلیل و تشخیص و موضعگیری صحیح نخواهید داشت.
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی براساس یک نظام فکری دینی، حوادث را تحلیل میکنند.
#رسانه #جنگ_رسانهای #علومِ_شناختی #جنگِ_شناختی
هدایت شده از Ali Dadrasi
1سخنرانی دعای توسل.mp3
10.05M
🔴 شب گذشته مسجد جمکران
سخنرانی با موضوع فتنه های آخرالزمان
عزاداری شب شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سه شنبه ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۱
حجت الاسلام و المسلمین عالی
انتقاد شدید حاج آقا عالی از ترس مجلس انقلابی و عدم تصویب قانون ساماندهی فضای مجازی
#کانال_عارفین
🆔 @Arefin
هدایت شده از افق رسانه
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 آغاز سال تحصیلی، دبیرستان ابن سینا
🔹اینها دختران دهه هشتادی ما هستند👌👌👌 نه چند دخترک فریب خورده
هدایت شده از معیار
🇮🇷
📝#یادداشت | جنگ روانی و روایت از پله دوم
🍃🌹🍃
🔻ماه رمضان۱۳۸۸- بعد از فتنه - در دیدار رمضانیه دانشجویان با مقام معظم رهبری، دانشجویی از وسط جمعیت بلند شد و با حرارت هرچه بیشتر گفت: آنچه در کهریزک اتفاق افتاد، خیانت بود.
🔸رهبری بلافاصله پاسخ دادند که بالاتر از خیانت، آن یک جنایت بود و من شخصا موضوع را دنبال میکنم اما شمای جوان یادت نرود که مسئله کهریزک تابعی از مسئله اصلی است. مسئله اصلی را فراموش نکنید و پرسید میدانید مسئله اصلی چه بود؟ و خود پاسخ دادند مسئله اصلی این بود که از فردای انتخابات کاری کردند که بهرغم مشارکت ۸۵درصدی مردم، نظام جمهوری اسلامی نتوانست سرش را در مقابل چشم ملتهای اسلامی بالا بگیرد. یعنی برای فهم داستان کهریزک باید از این نقطه شروع کنی نه اینکه شما را در وسط داستان ایزوله کنند. در جنگ روانی، اصلی بهنام پله دوم وجود دارد؛ یعنی داستان / اتفاق از اول تعریف نمیشود. به تعبیر بهتر کنش سانسور میشود اما واکنش به نحو دلخواه روایت میشود. فرض کنید کسی بهصورت شما سیلی زد و شما هم او را هل دادید و به زمین خورد و دستش شکست. آنچه فردا منتشر میشود اینکه: فلانی دست فلانی را شکسته است و سیلی اول و اصل موضوع کلا پنهان میماند یا پنهان میشود.
🔹روایتهای امروز دشمن و برخی دوستانی که نام آنان را باید «اصحاب تردید» گذاشت، همین است.
🔸به این عبارت توجه کنید: «به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد!» گویی دانشجو خواب بود یا سر کلاس بوده یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عدهای دیوانه یا مشروبخور و مست به آنان حمله کردهاند و تمام. آیا روایت واقعی این است؟ در تیرماه۱۳۷۸ تیتر روزنامههای آتشبیار معرکه این بود: «کوی دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شد»، «اعلام عزای عمومی مراجع تقلید برای شهدای کوی دانشگاه» و... حال آنکه در آن حوادث فقط یک افسر وظیفه نیروی انتظامی بهنام عزت ابراهیمنژاد کشته شد و تمام.
🔹درباره حادثه زاهدان میشنوید: «نمازگزاران زاهدانی به رگبار بسته شدند» خب چرا جمعههای قبل به رگبار بسته نمیشدند؟ از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین موضوع است که داستان را از کمر آن روایت میکنند. مثلا در سال۹۸ حجم عجیبی از خبر کشتهشدن جوانی بهنام پویا بختیاری در کرج منتشر شد اما کسی نشنید و فیلمهای اقدامات این جوان در روزهای قبل و انتشار پیام تسلیت ربعپهلوی توسط پدرش را ندید.
🔸خواص مورد اشاره سخنان مقام معظم رهبری که سراسیمه وارد میدان شدند و بیانیه و موضع اعلام کردند و مرگ خانم امینی را قتل خواندند نیز روی پله دوم نشانده شدند. عمده روایت دشمن اینگونه است و داستان از خط شروع گفته نمیشود و اینگونه چهرهای خشن، سرکوبگر و بیمنطق از نظام را معتبرسازی و ادراکسازی میکنند.
🔹طبیعی است که نظامی که به روش انقلابی به حکومت برسد، دشمنان باانگیزهای دارد. اما دشمنی که به اخلاق پایبند باشد نیز بهنوبه خود ارزش و نعمتی است. فاسدالاخلاقها هیچ چیزی برایشان مهم نیست و از هیچ چیز فروگذار نمیکنند.
🔸حالا میتوان فهمید چرا مقام معظم رهبری برای مرحوم یدالله سحابی و بازرگان– بهعنوان کسانی که جمهوری اسلامی را قبول نداشتند– پیام تسلیت فرستادند. چون اپوزیسیونی بودند که اخلاق را فدای دشمنی نکردند. حالا از تجزیهطلب، منافق و قیشدگان ملت ایران در سال۱۳۵۷ تا صهیونیسم و غرب در یک جبهه آرایش گرفتند و اکنون که قیمتها تاحدودی تثبیت شده است و فسادگران نیز کمرنگ شدهاند عرصه دیگری را گشودهاند که تصاویر مخابرهای آن «دروغ» و «سرکوب» باشد.
🔺این هم بگذرد، اما هم باید درس گرفت و هم عبرت. وظیفه نیروهای مومن به انقلاب اسلامی نشان دادن دائمی پله اول است و این شدنی است.
✍عبدالله گنجی
#روشنگری | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴آزادی از ...؟
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کسانی که خودشان را به هوای نفس و مطامع دنیوی یا نیروهای شیطانی میفروشند، هر چند ممکن است خود را موجوداتی آزاد بپندارند؛ اما فی الواقع «آزاد از انسانیت و عقل و معنویت»اند.
اینان زیانکارترین افرادند:
قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُمْ بِالْأَخْسَرينَ أَعْمالا الَّذينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ هُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعا (کهف، ۱۰۳-۱۰۴)
🔸انسان آزاد کسی است که از سیطره شهوت و غضب آزاد باشد.
🔻نلسون #ماندلا خطاب به مدعیان آزادی چه زیبا میگفت:
«براى آزادى لازم نيست آسمان و زمين را بخريد؛
تنها خودتان را نفروشيد.»
#اخلاق
🆔eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹