هدایت شده از عمار۱۱۰
🔴 فایزر ؛ مخالفت رهبری؛ پرواز کرکس ها‼️
🔻 متاسفانه این روزها در بستر فضای مجازی عده ای با سوء استفاده از نگرانی و زخم های کرونایی به دنبال القای استراتژی شان در قالب یک جنگ روانی هستند تا حساب همه مرحومین را به پای دستور ممنوعیت واردات واکسن فایزر بنویسند!
🔻چند نکته در این خصوص:
1⃣ دستور رهبرانقلاب ربطی به اصل واردات واکسن نداشت و فقط محدود به واکسنهای تولید شده در آمریکا و انگلیس بود.
2⃣ مخالفت رهبری مخالفت با برندینگ و نوع واکسن نبود. رهبرمعظم انقلاب نه تنها با ورود واکسن فایزر، مدرنا و آسترازنکا از کشورهای دیگر مخالفت نکرده بلکه مکتوب دستور وارد کردن آن به وزارت بهداشت داده اند.
🔹چنانچه مبتنی بر همین دستور در همان اوایل واکسن آسترازنکا از خط تولیدی کره جنوبی ، ژاپن و ایتالیا وارد ایران شد و اکنون در حال مذاکره برای واردات فایزر از اروپا هستند.
🔹ایشان در سخنرانی ۱۹ دی ماه۹۹، بلافاصله پس از اعلام ممنوعیت ورود فایزر گفتند: «البتّه از جاهای دیگر اگر بخواهند واکسن تهیّه کنند -که جای مطمئنّی باشد- هیچ اشکالی ندارد»
3⃣ مخالفت رهبری بسیار عیان و مبتنی بر یک شناخت واقع بینانه و تجربه تلخ میباشد که میتوان در یک کلمه خلاصه کرد: " #بی_اعتمادی " و سوابق تیره آنان در فعالیتهای غیرانسانی!
🔹سوالی که هر وجدان منصف و ایرانی غیور و آگاه بایست پاسخگو باشد این است که آیا واقعاً آمریکایی که برای آزادسازی دارایی های بلوکه شده ایران در کره جنوبی و خرید ماسک و داروهای اولیه سنگ اندازی میکرد میتوان اعتماد کرد؟!
🔹بر اساس پیش بینی های حکیمانه مشخص بود که آمریکا به دنبال یک بازی سیاسی و مهندسی ادراکات با اهرم واکسن بودند و لاغیر!! ؛ پیش بینی که زود محقق شد و آمریکا تا اواخر اردیبهشت ۱۴۰۰ حتی واکسن فایزر به کانادا به عنوان یکی از متحد و حیات خلوت سیاسی اش نداد!
🔻اما دشمن در جنگ رسانه ای خود به خوبی میداند برای مهندسی افکارعمومی مردم ایران چه بگوید و چه نگوید؟
🔹واقعا چرا به من و شما نمیگویند آمریکا تا اردیبهشت به کانادا واکسن نداد و از ما می از ۳۳۰ میلیون دُز واکسن تولیدی اش فقط حدود ۱ درصد (دقت شود) به کشورهای دیگر صادر کرده است. پس از آن هم صادرات واکسن انگلیسی و آمریکایی صفر بوده است!!
🔹 چرانمیگویند که کواکس بر خلاف رسالت ذاتی اش علیرغم پیش خرید ۱۶ میلیونی واکسن با هزینه چندبرابری (۵۶ دلار) به تعهد خود عمل نکرد؟! علت سنگ اندازی چه بود؟!
🔹 چرا نمیگویند چین هم تا زمانی که کشور چین یک میلیارد و ۳۰۰ هزار دُز واکسن تزریق نمیکرد به سایر کشورها واکسن نمیداد. حتی مقامات هندی با توجه به وضعیت کشورشان واکسن خریداری شده ایران از فرودگاه هند برگشت دادند!!
🔹 واکسن فایزر تنها توسط آمریکا تولید نمیشود، بلکه ۵ کشور دیگر نیز آن را تولید میکنند. چرا منتقدان نمیگویند که علیرغم دستور رهبری و پیگیری های فراوان وزارت بهداشت هنوز به صورت رسمی یک دوز واکسن فایزر از اروپا (آلمان، ایرلند، بلژیک و فرانسه) وارد ایران نشده؟!؛ علت چیست؟ آیا فقط فایزر تولید آمریکا بهانه ی افزایش مرگ است و لاغیر؟! ؛ اندکی تامل..
4⃣ برخی مطرح میکنند پس چرا آمریکا یا ... به فلان کشور همسایه واکسن داد؟ برای این بود که آنها در کارآزمایی بالینی واکسن شرکت کردند و استراتژی ایران از ابتدا این نبود
5⃣ در نهایت احترام و ارادت به طالبان حقیقت؛ عده ای قلیل از خودباختگان داخلی سعی دارند با ندیدن ۲۷ میلیون وارداتی و کارشکنی های آمریکا به گونه ای برای سهل اندیشان زودباور صحنه آرایی کنند که کاَنَّه آمریکای دلسوز منتظر درخواست ایران برای ارسال چند ده میلیون دوز بوده است که با اعلام مخالفت رهبری آمریکا بی خیال این دلسوزی ها و واکسن ها شده است!؛ سخنگوی ستاد کرونا(دکتر رئیسی) این حقیقت را اینگونه با تاکید، تصریح میکند که: "من شهادت میدهم این شبهه و دروغ که آمریکا به ما واکسن فایزر و مدرنا میداد اصلاً درست نیست"
6⃣در باب مدیریت کرونا:
🔹نافی کم کاری ها در دولت قبل و سوء تدبیرها نیستیم
🔹تردید نداریم مطالبه برای مدیریت بهتر کرونا یک مطالبه به حق است
👈 اما دوستان عزیز؛ در کنار این نگرانی ها بایست نگران کرونای #تحریف و ویروس های مسموم در فضای مجازی هم باشیم و نگذاریم مگس صفتان خناس با نشستن روی زخم های داخلی و دروغ های بزرگ، موج سازی و موج سواری کنند!
✅از لاشخورهای رسانه ای غرب به اقتضای ذات و ماموریت شان بعید نیست که با پرواز بر روی اجساد مرحومین کرونا به دنبال طعمه های سیاسی شان باشند؛ ولی کاش دوستانی که در فضای مجازی میخواهند «همه کشتهها را به پای دستور ممنوعیت واردات واکسن فایزر بنویسند!» اندکی به درک و شعور ملت فهیم ایران احترام میگذاشتند. کاش؛ کاش !
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
❣عمار۱۱۰: کانالی که #همیشه برای پاسخ به شایعات سیاسی دنبالش بودیم👇
➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @ammar110
هدایت شده از معیار
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۵)
🍃🌻🍃
🌀 خبر: "فرانک فن هیپل معاون اسبق کاخ سفید گفت: «شرائط واردات واکسن از تیرماه همزمان با ساخت واکسن ایرانی برای ایران تسهیل شد و پیش از این شرایط واردات واکسن در عمل وجود نداشت!»
💢 گزارههای تحلیلی: اقدام کارشناسان و متخصصان و مسئولان امر در ساخت واکسن در بنیاد برکت و واکسن سازی رازی و .... باعث شد دشمنانی که قصد داشتند با این ابزار، میدان عمل ما را محدود و کشور را وادار به تسلیم و دست برداشتن از ارزشها و اصول بنمایند، را عقیم گذاشت.
🔹 استفن لندمن نظریه پرداز آمریکایی معتقد است با تولید واکسن در داخل ایران و شکست سیاست آمریکا در این خصوص دولت بایدن نیز چاره ای جز تسهیل واردات واکسن از سوی ایران نداشت، و این اقدام دولت بایدن از سر دوستی نیست بلکه به خاطر موفقیت ایران در تولید واکسن است.
🔸 نکته مهم تایید امام خامنه ای مدظله العالی در خصوص استقلال و تولید داخلی و تکیه بر توان داخلی و قطع واردات کالاهای غیر ضروری و... همیشه راه گشا بوده و به گفته رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا "ما دهها سال در اندیشکده های خود برنامه ریزی میکنیم و رهبر ایران با یک سخنرانی آنها را پنبه میکند".
🔺اتکا به خود و داشته های خودابزاری قوی در باز دارندگی دشمن در همه حوزه هاست.
✍ خلیلی
#روشنگری
#ثامن
#واکسن_برکت
🆔 https://splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💐
🇮🇷💐
هدایت شده از " من انقلابیام "
💠 دیدگاه سردار سلیمانی به طالبان
دکتر مرندی در مصاحبه با المیادین:
هنگامی که طالبان (پس از حمله آمریکاییها در سال ۲۰۰۱) شکست خورد و نیروهای باقی مانده از افغانستان فرار کردند، متحدان ایرانی در دولت افغانستان مواضع کلیدی بدست آوردند. به نظر می رسید هیچ نیازی یا توجیهی برای گفتگو با این نیروی به ظاهر خرج شده (طالبان) وجود ندارد. با این حال، ژنرال قاسم سلیمانی معتقد بود که طالبان همچنان در بین بخش قابل توجهی از اقوام و جمعیت پشتون در جنوب افغانستان و بخش هایی از پاکستان از حمایت مردمی برخوردار است و معتقد بود که تنها راه ثبات منطقه ای طولانی مدت برای همه گفتگو است.
ژنرال سلیمانی همچنین معتقد بود که در چنین شرایطی، تنها نیرویی که برای افزایش چشمگیر هزینه اشغال به رهبری آمریکا (یکی از اهداف کلیدی راهبردی ایران) آمادگی داشت، طالبان بود. او می دانست که در چنین شرایطی اشغال عراق و افغانستان به تدریج در کشورهای غربی بسیار مشکل ساز و غیرمحبوب خواهد شد و در نهایت، چنین بار عظیمی به شدت بر اقتصاد غرب ضربه می زند و آنها را مجبور می کند تا نیروهای خود را از هر دو کشور خارج کنند.
هدف نیروی قدس ایجاد تفاهم متقابل و تشویق جناح های معتدل تر در طالبان برای گرفتن دست بالا (در این گروه) بود. ژنرال سلیمانی معتقد بود که خروج نیروهای خارجی از افغانستان اجتناب ناپذیر است و پس از آزادی این کشور، ضروری است که افغانستان توسط نیروهای اشغالگر خارج شده وارد جنگ داخلی ویرانگر دیگری نشود.
سال ۲۰۱۱ نقطه عطف قابل توجهی در روابط بود و بازدید هیات های بلند پایه طالبان از تهران آغاز شد. با گذشت زمان، روابط گرمتر و حتی شخصی تر شد، تا جایی که وقتی ژنرال سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهان آنها در فرودگاه بین المللی بغداد توسط رژیم ترامپ به قتل رسیدند، یک هیئت عالی رتبه طالبان به تهران سفر کرد و از خانواده اش برای تسلیت دیدن کردند.
در حالی که اتهامات حمایت نظامی ایران از طالبان علیه نیروهای دولتی افغانستان کاملاً بی اساس است، یک مورد مهم و آشکار وجود داشت که طالبان از ایران درخواست کمک کردند. هم اطلاعات ایران و هم طالبان می دانستند که جناح های وابسته به آمریکا در داعش که به سرعت در حال فروپاشی بود از سوریه خارج شده و به افغانستان وارد شدند. طالبان از نیروی قدس خواستند به آنها در شکست آنچه تهدیدی برای وجود خود می داند کمک کنند. ایران به دولت افغانستان اطلاع داد، با اینکه از چنین همکاری چندان راضی نبوند، اما آنها مخالفت نکردند.
در نهایت ، طالبان ۴ تعهد به نیروی قدس دادند. ثبات در مرز با ایران را حفظ می کند، از مخالفت خود با حضور نیروهای خارجی چشم پوشی نمی کند، سایر اقوام یا فرقه ها را مورد هدف قرار نمی دهد و "برادران برادران را نمی کشند". در حالی که جناح های مختلف با دیدگاه های بسیار متفاوت در طالبان وجود دارد، ایرانی ها ارزیابی کرده اند که در طول این سال ها رهبری فعلی طالبان به وعده های خود پایبند بوده است.
این رابطه به جمهوری اسلامی ایران کمک کرده است تا در هفته ها و ماه های اخیر به عنوان یک میانجی موثر عمل کند و اطمینان حاصل کند که خروج نیروهای اشغالگر به جنگ داخلی منجر نمی شود و دولت جدید را شامل همه افغان ها کند. ایران دلایل محکمی برای این باور دارد که عقب نشینی ناگهانی نیروهای غربی برای ایجاد بی ثباتی و هرج و مرج در افغانستان طراحی شده است. ایالات متحده معتقد است که اگر نتواند افغانستان را در اختیار داشته باشد، این کشور باید منبع مشکلات دائمی ایران، چین، روسیه و حتی هند شود. در همین حال، مبالغ قابل توجهی در حال حاضر از سوی عربستان سعودی و دو کشور منطقهای دیگر برای حمایت از گروه های تکفیری افراطی در طالبان ارسال می شود. ایران ساده لوح نیست، اما انجام هر آنچه برای جلوگیری از فاجعه می تواند انجام دهد یک مسئولیت است. در صورت عدم موفقیت، نیروی قدس به شدت از کسانی که در برابر افراط گرایی و تروریسم مقاومت می کنند حمایت می کند.
ایران دائماً در حال کار و مذاکره با طرف های مختلف در داخل افغانستان و همچنین کشورهای همسایه، به علاوه چین و روسیه است تا مانع تلاش کسانی شود که برای بازگشت به گذشته تاریک تلاش می کنند. عضویت قریب الوقوع ایران در سازمان همکاری شانگهای، توانایی ایران را برای هماهنگی تلاش های بین المللی در این زمینه افزایش می دهد.
ژنرال سلیمانی دیگر در بین ما نیست، اما میراث او همچنان به ضربه زدن به امپراتوری در حال مرگ آمریکا ادامه می دهد.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
هدایت شده از " من انقلابیام "
💠«زنان نمیتوانند بدون رعایت قوانین پوشش ما از منزل خارج شده و به مدرسه یا محل کار بروند.»
جملهای که خواندید، اعلامیۀ #طالبان نبود؛ بلکه بخشی از قانون #فرانسه بود که به بانوان اجازۀ پوشیدن حجاب را نمیدهد.
‼️به به. چقدر این خارجیا نایس و متمدن هستن و همه ازادی بیان دارن.
#خارج_بدون_روتوش
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
هدایت شده از زمانه
⚠️ اعتماد به غرب و بلایی که بر سر امنیت و ثبات کشور می رود
⁉️ اعتماد سیاستمداران یک کشور به آمریکا و غرب، دقیقاً چه بلایی بر سر امنیت و ثبات و پیشرفت و اقتدار آن کشور میآورد؟
افغانستان و عراق، تصاویر مجسمی از سرانجام اعتماد به آمریکا و باز شدن پای این رژیم مستکبر به کشورها هستند.
1⃣ عراق در همین چند دهه بهویژه سالهای پس از اشغال، موجی از تروریسم، فقر و بیکاری و فساد اقتصادی را تجربه کرده است.
🔹آمریکا، صدام را برای حمله به ایران تحریک و حمایت کرد، اما هنگامیکه او شکست خورد و تاریخ مصرفش تمام شد، کنار زدن وی تبدیل به بهانهای شد تا آمریکا زیرساختهای عراق را نابود و دانشمندانش را ترور کند. نتیجه چهار دهه سیاست آمریکا نسبت به عراق، درگیری این کشور در چند جنگ، ویرانی زیرساختها و نابودی درآمدهای عظیم ملی بود. همین حالا هم گروهکهای تروریستی تحتالحمایه آمریکا، زیرساختهای برق و آب و انرژی عراق را هدف قرار میدهند.
🔹خیانت دیگر آمریکا، غارت بخشی از درآمدهای نفتی عراق بوده و گفته میشود آنها یک سوم از درآمد فروش نفت عراق را بهعنوان هزینههای جنگ و سرنگونی صدام، برای خود برمیدارند و در واقع از سر سفره مردم دریغ میکنند.
خیانت بعدی آمریکا و متحدانش، آشوبافکنی مبتنی بر فقر فساد مزمن در این کشور بوده که ظرف چند سال اخیر موجب شده با حاکمیتی نامنسجم و کم کارآمد مواجه باشیم. آمریکا دو سال قبل دست به تحریک آشوبهای خیابانی زد و مرتکب کودتا علیه دولت قانونی مستقر شد؛ هر چند که پارلمان این کشور رسما حکم به اخراج اشغالگران داده است.
2⃣ افغانستان، نمونه تازهتری از نقش نابودگر «اعتماد به آمریکا» است. آنها به اعتراف خود، در پا گرفتن طالبان نقشآفرین بودند و سپس تروریسم و فعالیت طالبان و القاعده را بهانه اشغال افغانستان قرار دادند.
🔹حالا هم بعد از بیست سال اشغالگری و جنایت و غارت منابع این کشور، پشت دولت غربگرا را خالی کرده و در حال واگذاری افغانستان به همان گروهی هستند که به بهانه فعالیت آنها، خاک افغانستان را اشغال کرده و مردم این کشور را به خاک و خون کشیده بودند.
🔹 وقتی دولتی تماما غربگرا و دستنشانده اما فاقد حداقل ریشههای مردمی در کابل
سر کار آمد، ادعا میشد این کشور در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و ارتش آن مدرن شده است، اما همین ارتش و دولت بیریشه، ظرف چند هفته تسلیم نیروهای پیاده طالبان شدند و تمام خیالپردازیهای رسانهای درباره پیشرفت و توسعه افغانستان فرو ریخت.
🔔نکته و نظر:
🔻این دو عبرت بزرگ در همسایگی ما، بیش از هر چیز عناصر مزدور یا خوشخیال نسبت به آمریکا و غرب را شرمنده میکند. اما برخی از این افراد، چنان طلبکارانه نسبت به منطق مستحکم جمهوری اسلامی موضع میگیرند که گویا تصور میکنند کسی متوجه زمین خوردن و سینهخیز رفتن آنها نشده و لگدمال شدن بافتههای تئوریکشان زیر پای واقعیتها را نمیبیند.
🔻غربگرایان در ایران مرتکب روایت وارونه میشوند. جمهوری اسلامی را متهم میکنند که چرا دوباره سراغ مذاکره و تعامل با آمریکا نمیرود تا تحریمها برطرف شود، یا چرا از آمریکا واکسن نمیخرد و...! انگار از مریخ آمدهاند! میگویند چرا مذاکره نمیکنید تا تحریمها لغو شود و اقتصاد رونق بگیرد! برخی سفیهان بیپروا یا مأموران معذور، حتی در گذشته مدعی بودند نفی مذاکره، ایدئولوژی بقای جمهوری اسلامی است و به همین دلیل حاکمیت حاضر نیست مذاکره را بپذیرد.
🔺 دو عبرت عراق و افغانستان به علاوه عبرتهای برجام، به ما و هر ملت دیگری میگوید که تنها مسیر پیشرفت و مانعزدایی از آن، بیاعتمادی مطلق به آمریکا و غرب (بیاعتمادی به تطمیعها و تهدیدها) است.
#محمد_ایمانی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از اخبار بدون سانسور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شاید باورتان نشود اما مشابه ماجرای واکنسهای آمریکایی آلوده بارها در تاریخ تکرار شده است.
▪️ به این بهانه، مروری داریم بر بخشی از تاریخ تاریک این جنایتکاران شیک
📎بدون سانسور👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1641480253Cf543114bad
هدایت شده از معیار
☘
🌀 #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: راز اخلاص، موفقیت و جاودانگی شهیدان رجایی و باهنر ‼️
🍃🌹🍃
🔻 یکی از سوالاتی که چهار دهه است، هم اذهان را به خود مشغول کرده و هم بارها بر زبانها جاری شده، این است که: راز جاودانگی، محبوبیت و موفقیت شهیدان رجایی و باهنر، آن هم در مدت کوتاه مسئولیت، چیست؟
🔹 برای این سوال در طول این چهار دهه، پاسخ های فراوانی، آنهم از زوایای مختلف، بیان گردیده است. اما مبنایی ترین پاسخ این سوال را می توان در فرمایشات، معمار و بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) یافت، آنجا که می فرمایند: « از خصوصیاتی که در این آقایان بود، آقای رجایی، آقای باهنر، آقای عراقی، آنی که به نظرم خیلی بزرگ است، این است که، آقای رجایی یک نفر آدمی بود، ... که از حال دستفروشی اش تا حال ریاستِ جمهور، در روح او تأثیری حاصل نشد.
🔺چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند، تغییر می کنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست، تحت تأثیر آن مقامی که پیدا می کنند، واقع می شوند. و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوت نفسی که دارند؛ و آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب یکی شان رئیس جمهور بود، یکی شان نخست وزیر بود، این طور نبود که ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند؛ یعنی آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش. و این یک درسی است که انسان باید از اینها یاد بگیرد.» 📚 صحیفه نور جلد ۲۹ صفحه ۳۶
✍ غلامعلی کریمی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 شبههافکنی
🔹آنچه که امروز دشمن حسابگر در قبال این حادثهی عظیم - یعنی ایجاد نظام جمهوری اسلامی - اندیشیده، این است که این ارکان را متلاشی کند؛ پایهی ایمان را متزلزل کند؛ گاهی با شبههافکنی ذهنها را دچار تردید کند - کمااینکه میبینید. بعضی افراد کأنّه مأموریتشان این است که بنشینند فکر کنند و شبههای پرتاب کنند.
🔸این شبهه را بعد فاضلی، عالمی، خوشفکری میآید و برطرف میکند؛ اما اینها کار خودشان را میکنند - و یا با توپ و تشر، با تهمت، با تحقیر، با افتراء - یکی از کارهای رایج در دنیای سیاست و در بعضی از دنیاهای دیگر همین است - صاحب حقیقتی را از میدان خارج کنند و نسبت به آن حقیقتی که دارد، دلسردش نمایند.
🔹شما اگر یک الماس گرانبها در اختیار داشته باشید و بخواهند آن را از شما به ثمن بخس بگیرند، یکی از راههایش این است: نفر اوّل بیاید بگوید «آقا! این شیشه است.»، نفر دوم بگوید «بی ارزش است»، نفر سوم همینطور، تا شما کمکم در حقّانیت این الماس دچار تردید شوید. در آن صورت راحتتر میشود این الماس را از شما بگیرند. این یکی از کارهای رایج دنیاست که پول خرجش میکنند.
رهبر معظم انقلاب
۱۳۷۹/۰۶/۱۰
🔸بیانات در دیدار دانشجویان بسیجی «طرح ولایت»
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
✔️ #سخن_نگاشت | اعتماد مردم...
➖اعتماد مردم بزرگترین سرمایه است برای یک دولت، که خب البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده، باید ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد. برای وعدهها روز شمار معین کنید و دانه دانه تعقیب کنید.
📅 امام خامنه ای (مدظله) ¦ ۶ شهریور ماه ۱۴۰۰
✅ @BDON_SANSOR
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
✔️ #سخن_نگاشت | حیات خانوادگی
➖ همان طوری که رکن حیات دشت و صحرا باران و بالأخص باران کوهستانی است، رکن حیات خانوادگی احساسات و عواطف مرد نسبت به زن است. از این عواطف است که هم زندگی زن و هم زندگی فرزندان صفا و جلا و خرمی میگیرد.
📅 آیت الله شهید مطهری (ره) ¦ نظامحقوقزندراسلام، ص۲۵۶
✅ @BDON_SANSOR
هدایت شده از زمانه
🔷 شاخص های دولت اسلامی
💢هشتم شهریور ماه سالگرد شهادت،شهیدان رجایی و باهنر ،رییس جمهور و نخست وزیر انقلاب اسلامی به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.از سوی دیگر در این ایام شاهد شروع به کار دولت سیزدهم هستیم،دولتی که همچون دولت شهید رجایی به دنبال احیای دولت اسلامی می باشد.
لذا شایسته است شاخص های دولت اسلامی در گفتمان رهبر معظم انقلاب اسلامی را بازخوانی نماییم:
1️⃣ سلامت اعتقادی،اخلاقی و عملکردی
رهبر معظم انقلاب ، اطمینان و اعتماد کامل به وعدههای یاری خداوند را کاملاً ضروری می دانند: «در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعدههای پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربههای ارزشمند، زمینهساز اعتماد کاملتر به وعدههای نصرت و یاری خداوند است».
2️⃣ خدمت به خلق و روحیه خدمت
« هیچ مسألهای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند. دیدگاه ها و سلایق متفاوت سیاسی - اقتصادی و اجتماعی، حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیهها بر متن اثر بگذارد ».
« فرصت ۴ یا ۸ سال مسئولیت، بهسرعت میگذرد؛ اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بیپایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد.کار جهادی بهمعنای بیقانونی نیست و من بهشدت مخالف بیقانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز میتوان بهدور از نگاه مرسوم اداری، با نگاه جهادی و شوق آرمانی، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت».
3️⃣ عدالتطلبی
ما در پی پیشرفت هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچار شکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.
4️⃣ سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد
منصب حکومتی جایگاه وسوسهانگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، در امان بماند.
«فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه فساد، پارتیبازی، رشوه و اسراف را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید. وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال میبرد که باید جلوی اینکار را گرفت».
5️⃣ قانونگرایی
حضرت آیتالله خامنهای، قانونگرایی را از دیگر شاخصهای بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه میبینند.ایشان اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاست های کلی نظام و سند چشمانداز را از لوازم قانونگرایی می دانند.
6️⃣ حکمت و خردگرایی در امور
«باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهارنظر و موضعگیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چراکه هزینه برطرفکردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است».
7️⃣ تکیه به ظرفیت داخلی کشور
«کلید حل مشکلات، در ظرفیت ها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت. این حرف بهمعنای استفادهنکردن ازظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد. واقعیت این است که از جبهه خصم، نمیتوان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت.سهم هر کشور در مناسبات بینالمللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است، بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود».
🖌#مصطفی_علیجانزاده
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
⁉️ تلاش رسانه ای بر شغل جدید روحانی!!
⁉️ هیاهوی تبلیغاتی اصلاحطلبان برای چیست؟
🔰 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو میدهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است.
🔻 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر»* است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوریاش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاستجمهوری افراد، آنها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمیآورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیسجمهور دوران رهبری آیتالله خامنهای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوریاش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
🔻شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او مینویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعهای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
🔻 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش میکنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش