20.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌💰شایعه یارانه ایرانیها در راه فلسطین!
📌یکی از موضوعاتی که این روزها در کانالهای تلگرامی دست به دست شد، ماجرای ادعای کمک دلاری ایران به صورت ماهیانه در قالب یارانه به مردم کرانه باختری در فلسطین اِشغالی است
#ایران_قوی
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 پاسخهای دانشجوی دانشگاه یوسیاِلاِی آمریکا به سوالات جهتدار مجری شبکه صهیونیستی اینترنشنال!
🍃🌹🍃
🔻چرا اینترنشنال از ۱۹۴۸ (تجاوز و اشغالگری اسرائیل) حرفی نمیزند؟!
🔸۴۰هزار نفر در جنگ غزه کشته شدند؛ یهودستیزی، بازی است که راه انداختند؛ پس فلسطینستیزی و مسلمانستیزی چه شد؟!
🔺پلیس آمریکا با مدیران دانشگاه، افرادی را اجیر کردند تا اعتراض مسالمتآمیز دانشجویان را به خشونت بکشانند و به هم بریزند.
#فلسطین | #آزادی_بیان_دروغین
#ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 این حق مسلم را پایمال نکنید!
🍃🌹🍃
🔻رژیم صهیونیستی تاکنون به هیچیک از قطعنامههای سازمان ملل متحد که در اعتراض به جنایات این رژیم صادر شده است، تن نداده. گفتنی است در فاصله سالهای ۱۹۴۷ تا امروز ۵۱۲ قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی صادر شده است که از آن میان ۵۲ قطعنامه توسط آمریکا وتو شده و بقیه نیز با بیاعتنایی این رژیم وحشی و جعلی روبهرو شده است.
🔹وقتی رژیم صهیونیستی به هیچ یک از قطعنامههای سازمان ملل متحد پایبند نیست، چرا باید کماکان یکی از اعضای این سازمان باشد؟! چرا شورای امنیت سازمان ملل برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به پذیرش قطعنامهها، از حق قانونی خود که در مواد ۴۰، ۴۱ و ۴۲ فصل هفتم منشور ملل متحد بر آن تاکید و تصریح شده است استفاده نمیکند؟!
🔸وقتی سازمان ملل به علت سیطره آمریکا بر این سازمان توان وادار کردن اسرائیل به تمکین قطعنامهها را ندارد، موجودیت این سازمان و آنچه در توضیح علت تشکیل و شرح وظایف آن آمده است، نه فقط زیر سؤال است، بلکه از اساس فرو ریخته و غیرقابل توجیه است.
🔺اکنون به جرأت میتوان گفت که جمهوری اسلامی ایران به عنوان کمترین اقدام ضروری باید اجرای تمامی قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل، از جمله قطعنامههای این سازمان درباره پرونده هستهای کشورمان را متوقف کرده و در اولین گام، بازرسان آژانس را از کشور اخراج کند. باور بفرمائید که این حق مسلم و قانونی کشورمان است. این حق مسلم را پایمال نکنید.
✍#حسین_شریعتمداری
#ایران_قوی | #آزادی_بیان_دروغین
#ایران_قوی
بسم الله النور
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
🌿بمناسبت درگذشت پدربزگوار فرماندهی محترم حوزه مقاومت حضرت "معصومه سلام الله علیها" شهرامیرکلا
سرکارخانم معصومه بدخشان،
مراسم یادبودی توسط بسیجیان شهرامیرکلابرای ایشان درنظرگرفته شده.
ازعموم مردموبسیجیان شریف شهر دارالمومنین دعوت بعمل می آید.
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 صادق زیباکلام به زندان رفت
🍃🌹🍃
🔻در پی قطعیشدن برخی احکام پروندههای قضایی صادق زیباکلام، این فرد جهت اجرای احکام صادره وارد زندان شد.
🔸زیباکلام، دارای پروندههای قضایی متعددی است که موجب محکومیت این فرد شده است. از جمله ۳ پرونده مربوط که احکام آنها قطعی و لازمالاجرا شده است.
🔹او در یک پرونده بابت ارتکاب فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۱۸ ماه حبس، در پروندهای دیگر ۱۲ ماه و در مورد آخر به ۶ ماه حبس محکوم شده است.
🔺هر ۳ محکومیت صادق زیباکلام قطعی و لازمالاجراست. این احکام امروز اجرا شد.
#روشنگری | #پایان_مماشات
#ایران_قوی
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 اگر عفاف امری فطری است چرا برای #حجاب قانون وضع میشود؟
🍃🌹🍃
🎙 امیرحسین بانکی پور- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی
#حجاب | #روشنگری
#ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #تحلیل_و_تبیین | اردیبهشت کُردها در تهران
🍃🌹🍃
🔻دیدار رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی با رئیس اقلیم کردستان عراق، نه یک نقطه، بلکه تداوم خطی است که همواره بر ضرورت انس و روابط تاریخی جمهوری اسلامی ایران و کردها، تأکید کرده است.
🔸رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی خطاب به آقای بارزانی گفتند: «ما، بین خودمان و جامعهی کردی - چه در ایران، چه در عراق- از هر ملت دیگری نسبت نزدیکتری میبینیم؛ آنها جزء ما هستند.» این سخن نشان داد که برخلاف ادعای واهی گروههای معاند ضدّانقلاب، جمهوری اسلامی نه تنها در برابر کردهای داخل، بلکه در مورد همهی کردهای منطقه، رویکردی انسانی و توأم با احترام و کرامت دارد.
🔺مجاورت اقلیم کردستان عراق با مرزهای جمهوری اسلامی ایران، از مهمترین فرصتهای این بخش کردنشین کشور عراق است که میتواند در چندین دروازه مرزی، اتفاقات مثبتی را رقم بزند.
🔍 این یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/56329
#روشنگری #ایران_قوی
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #تحلیل_و_تبیین | پنج دستاورد عملیات «وعده صادق»
🍃🌹🍃
🔻همزمان با چهلمین روز شهادت شهدای حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق، خانواده سرلشکر شهید محمدرضا زاهدی پس از نماز ظهر و عصر امروز (۱۴۰۳/۰۲/۲۳) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔸حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار خطاب به خانواده شهید زاهدی فرمودند: «شهادت شهید زاهدی موجب پیامدهای با ارزش و با اهمیتی شد. عظمت جمهوری اسلامی ایران ظاهر شد و همه اینها به برکت شهادت ایشان بود. او بدست اشقیالخلایق به شهادت رسید.»
🔺رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در گزارشی به بررسی دستاوردهای عملیات «وعده صادق» و حمله مستقیم ایران به سرزمینهای اشغالی از نگاه و تحلیل اندیشکدههای غربی پرداخته است.
🔍 این گزارش را بخوانید👇
khl.ink/f/56334
#وعده_صادق | #سردار_زاهدی
#ایران_قوی
ترکیب نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم چگونه است...!؟
۱ - حامیان دولت (شریان، پایداری، مصاف و امناء): ۹۸ نفر
۲ - حامیان قالییاف فهرست شانا: ۷۴ نفر
۳ - اصلاحطلب و اعتدالگرا: ۶۳ نفر
۴ - مستقلین با گرایش سابق اصولگرایی: ۲۶ نفر
۵ - مستقلین غیر جناحی و اقلیتهای دینی: ۱۹ نفر
۶ - مستقلین با گرایش سابق اصلاحطلبی و اعتدالگرایی: ۱۰ نفر
#ایران_قوی
⚠ سخنی با ائتلاف ها و منتخبان ؛ تعامل یا تکاثر و تفاخر؟
📝 روزنامه زنجیره ای هم میهن (وابسته به غلامحسین کرباسچی)، درباره ترکیب منتخبان جدید مجلس نوشته: "۱ - حامیان دولت (شریان، پایداری، مصاف و امناء): ۹۸ نفر. ۲ - حامیان قالیباف فهرست شانا: ۷۴ نفر. ۳ - اصلاحطلب و اعتدالگرا: ۶۳ نفر. ۴-مستقلین ..."
🔺 دیگرانی هم سعی کرده اند به طناب کشی شب انتخاباتی دامن بزنند. هدف این شیطنت، ممانعت از همدلی منتخبان در یک فراکسیون همدل و هماهنگ است. رسانه های جبهه انقلاب، نباید به فضا سازی معارضان ضریب بدهند.
🔻اما در پاسخ به تفرقه افکنی هم میهن باید گفت: اولا پایداری و شانا در کنار هم بوده اند. ثانیا تعبیر "حامیان دولت" و گذاشتن آن مقابل حامیان قالیباف، تعبیر نفاق افکنانه ای است و حال آن که قالیباف نوعا از دولت پشتیبانی کرده است.ثالثا بر اساس تجارب گذشته، بخش قابل توجهی از منتخبان، به جریان حامی انتخاباتی مقید نخواهد ماند و اصالت را بر سوگند نمایندگی و اقتضائات کلان جبهه انقلاب خواهند داد.
🔘 ائتلاف های سیاسی و انتخاباتی باید توجه داشته باشند که معرفی خود از طریق تخطئه دیگری، هر چند که نرخ رایج رقابت ها شده، اما کارکرد محدودی دارد. بماند که بد اخلاقی به نام افشاگری، مردم را دلزده می کند. در اینجا باید به یک ویژگی مهم در ارزیابی انقلابی بودن تشکل ها اشاره کرد و آن این که؛ بعد از موفقیت و پیروزی (مثلا انتخاباتی) متواضع تر می شوند و همّ و غم خود را متوجه مسئولیت سنگینی که بار آن بر دوش شان افتاده می کنند، یا مبتلا به سرمستی و تفاخر و کُری خوانی می شوند؟
✅ اما باید از این هیجان ها عبور کرد چرا که موضوع مهم تر که باید برای آن متعهدانه –فراتر از کُری ائتلاف های انتخاباتی- تدبیر کرد، ضعف تشکیلات سیاسی پایدار و پویا و اجتماعی شده ای است که بتواند از طریق تعامل درست با دستگاه های حاکمیتی (هم افزایی/ مطالبه گری/ مشورت و نصیحت و نقد/ تدوین برنامه و مطالبه آن از منتخبان در مجلس و دولت)، همدلی و مشارکت بخش مهمی از مردم را، چه در انتخابات و چه فراتر و عمیق تر از آن برانگیزد.
🔚در نهایت باید گفت؛ ائتلاف های موجود، غالبا از تراز مطلوب فاصله دارند و باید به روزرسانی شوند. این که انگیزاننده ائتلاف ها، صرفا رقابت منفی و فرسایش یکدیگر باشد، آورده ای برای مردم و نظام ندارد و معمولا موجب دلزدگی می شود. تراز مشارکت عمومی مطلوب، تراز جمعیت های چند ده میلیونی در راهپیمایی ها، و اجتماعات بزرگ مذهبی و ملی مشابه است. اگر تشکل ها و منتخبان بر آمده از آن بتوانند کارکرد موفقی بر جا برگذارند -که لارمه اش عبور از حواشی، فرعیات و هیجان های فرصت سوز است- آنگاه بسیج گری و مشارکت انتخاباتی هم مانند مناسبت های اسلامی و ملی دیگر، گسترده تر می شود.
✍ محمد ایمانی
#ایران_قوی
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطب نما ۳۲۳ ما پیروز خواهیم بود
#قرارگاه_جهاد_تبیین_بابل
#وعده_صادق