eitaa logo
کانال ثامن پایگاه شهید یوسفی مسجدالنبی
26 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
1.5هزار ویدیو
36 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⁉️ آمریکا چند حرفه؟!!!! 👌آمریکا قربونش برم حرف نداره
حمایت از پویش کتاب‌خوانی خط امین پویش خط امین قصد دارد تا از ۶ کتاب تقریظ شده توسط حضرت آقا حمایت و همه آحاد مردم را به این پویش و خواندن کتاب‌های تقریظ شده دعوت کند. https://farsnews.ir/khate_amin/1736625883362005475
حمایت از پویش کتاب‌خوانی خط امین پویش خط امین قصد دارد تا از ۶ کتاب تقریظ شده توسط حضرت آقا حمایت و همه آحاد مردم را به این پویش و خواندن کتاب‌های تقریظ شده دعوت کند. https://farsnews.ir/khate_amin/1736625883362005475
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانم علی گروه سرود نجم الثاقب ولادت حضرت علی(ع ) و روز پدر گرامی باد
♨️ محمود نبویان، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت پذیرش FATF و CFT به معنای پذیرش امور زیر است: ۱- ارایه اطلاعات تمام روابط تجاری و مالی مردم ایران و نیز ارائه‌ی تمام اطلاعات راه‌های دور زدن تحریم‌ها به اعضای FATF یعنی آمریکا و انگلیس و ... و نتیجه آن بستن راه‌های تنفس در اقتصاد ایران است ۲- ممنوع بودن نقل و انتقالات فیزیکی پول به ایران؛ روشن است که در شرایط تحریمی از سوی رژیم تروریست آمریکا، بخشی از نقل و انتقالات، به صورت فیزیکی انجام می شود. ممنوع شدن آن، ضربه‌ی اساسی به تجارت ما خواهد زد ۳- تعهد به برخورد با گروه‌های مقاومت مانند حزب الله، حماس و ... به دلیل این‌که آمریکا و رژیم صهیونیستی آنها را تروریست اعلام کرده اند ۴- برخورد با حامیان گروه های مقاومت در ایران مانند اکثریت مردم ایران، نیروی قدس و فرماندهان آنها و حتی همکاری قضایی کامل با دادگاههای غربی در خصوص فرماندهان نیروی قدس و تحویل دادن آنها به کشورهای غربی ۵- حتی اگر کل این تعهدات را انجام دهیم هیچ تحریمی از بانک‌های ما برداشته نخواهد شد زیرا مشکل اساسی، تحریم‌های ثانویه‌ی آمریکا است که مانع ارتباط بانک‌های خارجی با بانک‌های ایران می شود و مسایلی مانند FATF صرفا امور فرعی هستند.
خلوت پدر و دختری شهدا .‌‌..💔 شادی ارواح مطهر شهدا صلوات
آتش بیارمعرکه... (اشاره تحلیلی به هم افزایی باد و آتش در آمریکا) 💠💠💠 میـــثم معـــافی: حکایت یک ضرب المثل ایرانی هست که در زمانهای قدیم گروه های موزیک وموسیقی دوره گردی بودند که ازاعضا این گروه ها، هرکدام هنری از موسیقی داشتند، غیر از یک نفر که عضوی از گروه هنری بود، ولی برخلاف دیگراعضا، هنری نداشت وکار وماموریتش این بود که در زمان استراحت گروه، معرکه ای از آتش تهیه میکرد تا آلات موسیقی را گرم نگه دارد واین شد ضرب المثل معروف «آتش _بیار_معرکه»... بگذریم وبرویم سراصل مطلب: 👇👇 _ مساحت آتش سوزی های کالیفرنیا ۱۰،۰۰۰هزار کیلوکتر مربع هست درحالیکه مساحت کل غزه ۳۶۵کیلومترمربع هست یعنی آتش باری(بارش آتش یا هم افزایی باد وآتش) در آمریکا ۲۷برابر آتش افروزی رژیم کودک کش در غزه هست واین یعنی چه ی کرده خدا و گویا مثل شن های ، ماموران خداهستند ... _درحال حاضر۲۰۰میلیارد دلار خسارت بالفعل وارد شد یعنی ثروت وسرمایه خاکستر شد وبسیاری از کارگاه ها، منازل و مزارع سوخت _این جنس در زمستان از ۱۲۰۰سال پیش تاکنون نوزید که اینروزها در آمریکا درحال وزیدن هست تاجاییکه به ۱۷میلیون نفر در جنوب کالیفرنیا هشدار وسیع تخلیه داده شد 💢سردرگمی حاکمان آمریکا درمدیریت حداقلی بحران 💢 _اظهارات مطبوعاتی شهردارواشنگتن :«نمیدانیم جهت آتش کدام سمت است، چون نمیدانیم جهت باد کجاست...» _رئیس پلیس لس آنجلس درمصاحبه مطبوعاتی گفت:«همه چیزغم انگیز وشرایطمان غیرقابل پیش بینی شد...» _درحال حاضر۷کانون آتش حیران وباد مست، فعال است و صرف نظراز واشنگتن و کالیفرنیا، نیویورک راهم تهدیدمیکند 💠💠 _ هنری ترومن (سی وسومین رئیس جمهور آمریکا) وصیت کرد وگفت آتش(جنگ) را به خانه دشمن ببرید وآتش دامن خانه شمارا نبلعید... _یک سلبریتیسم خودمانی خودشان، استوری عجیبی درقالب زد و گفت: «دریک کلمه آتش بیاران معرکه جهانی، توانایی مهارآتش خانگی راندارند و شاید این یک عذاب آسمانی باشد...» خداراچه دیدی؛؛؛؛ 👇👇👇 خداوند در قرآن می‌فرماید: «وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَیْهِم بَرَکَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ...» (اگر اهل شهرها ایمان آورده و تقوا پیشه کرده بودند، برکات آسمان و زمین را برایشان می‌گشودیم اما تکذیب کردند و آن‌ها را به کسب‌شان گرفتیم) ظلم و فساد، هرگز بدون پاسخ نمی‌مانند و عواقب آن گریبان‌گیر ظالمان خواهد شد
🔰 هدیه «الجولانی» به تل‌آویو؛ تداوم اشغالگری در سوریه در سایه مماشات رژیم تروریستی 🍃🌹🍃 🔹رژیم تروریستی الجولانی، منافع مردم سوریه را تحت خطر قرار داده و موجبات نارضایتی آنها را فراهم آورده است. آنچه در سوریه رخ می‌دهد، به نفع رژیم صهیونیستی پیش می‌رود و این هدیه‌ای است که رژیم جولانی به تل‌آویو داده است. در واقع، همپیمانی رژیم با صهیونیست‌ها باعث طمع ورزیدن بیشتر آنها به خاک و تداوم تحرکات اشغالگرایانه‌شان شده است. ‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید r
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا سه تا دختر دسته گل بهت بده، روز پدر خیلی بهت میچسبه❤️ خانواده یعنی پدر , مادر و فرزندان، چه قدر شیرین و رویایی خدا نگذره از کسانی که شب و روز دارند نقشه می کشند تا این نعمت بزرگ الهی را ، این کانون گرم و آرامبخش خانواده را از ما بخواهند بگیرند.
پیش بینی حکیم انقلاب در موضوع هوش مصنوعی در دیدار با اعضای دولت چهاردهم به مناسبت هفته دولت در مسئله‌ی هوش مصنوعی، بهره‌بردار بودن امتیاز نیست؛ این فنّاوری لایه‌های عمیقی دارد که باید بر آن لایه‌ها مسلّط شد؛ آن لایه‌ها دست دیگران است. اگر شما نتوانید لایه‌های عمیق و متنوّع این فنّاوری هوش مصنوعی را تأمین کنید، فردا اینها یک ایستگاهی مثل آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی ــ که الان دارند مقدّماتش را فراهم میکنند ــ که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید، باید اجازه بگیرید که در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید، در فلان بخشِ دیگر حق ندارید استفاده کنید! این‌جوری است؛ زرنگهای دنیا، فرصت‌طلب‌ها و قدرت‌طلب‌های دنیا دنبال این چیزها هستند. یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود می‌آید، آن‌وقت اجازه نمیدهند که شما از این منطقه عبور کنید. خودتان باید برسید به فنّاوری‌های عمیق و ژرف این مسئله‌ و لایه‌های زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. 📌آمریکا دسترسی به هوش مصنوعی را سهمیه‌بندی می‌کند! رویترز: دولت آمریکا اعلام کرد که محدودیت‌های بیشتری بر صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی و فناوری‌های مرتبط اعمال خواهد کرد. این مقررات جهان را به سه سطح تقسیم می‌کند. حدود ۱۸ کشور، از جمله ژاپن، بریتانیا، کره جنوبی و هلند، اساساً از قوانین معاف خواهند بود. حدود ۱۲۰ کشور، از جمله سنگاپور، عربستان و امارات، با محدودیت‌ مواجه خواهند شد و کشورهایی که تحت تحریم تسلیحاتی هستند مانند روسیه، چین و ایران به‌طور کامل از دریافت این نوع فناوری منع خواهند شد. خدایا ما را قدر دان این نعمت بزرگ ولایت قرار بده.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نمی‌شود تضمین داد که خروج از فهرست سیاه FATF تاثیر فوق‌العاده‌ای روی روابط اقتصادی ما خواهد داشت! 🍃🌹🍃 🔹حلال همۀ مشکلات ما FATF نیست. موافقان پیوستن به FATF می‌گویند خروج ما از فهرست سیاه حداقل خسارت‌های ما را کمتر می‌کند.
🔰 ابعاد فشار اقتصادی جدید امریکا به روسیه‌ و چین: 🍃🌹🍃 ۱- تیم قبل از استقرار، فشار نفتی و بانکی بر و را افزایش داده است. ۲-تحریم‌های بزرگی علیه ناوگان فروش نفت روسیه درحال اعمال است. ۳-چینی‌ها برای عدم خدمات‌دهی به کشتی‌های تحریم شده تحت فشار هستند و در مواردی با همراه شده‌اند. ۴- آمریکا تحریم‌هایی را علیه شرکت‌های چینی که با ایران همکاری می‌کنند آغاز کرده است.