فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تایم لپسی زیبا از سه شهرستان استان
*گنبد سلطانیه در شهرستان سلطانیه.
*حسينيه اعظم در شهرستان زنجان.
*قلعه بهستان در شهرستان ماهنشان .
#زنجان_میزبان_مهربان
#میراث_فرهنگی_زنجان
#گردشگری_زنجان
#شهرستان_سلطانیه
#شهرستان_ماهنشان
ویدیو؛ بهزاد قانونی
@miraszanjan_ir
هدایت شده از خبر فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در چین یک آسمان خراش افقی ساختن!
🔹این سازه روی چهار ساختمان با ارتفاع ۲۵۰ متری قرار داره و طولش ۳۰۰ متره. ساخت کل پروژه هم ۸ سال طول کشیده و الان به یکی از مکانهای توریستی کلان شهر چونگ کینگ تبدیل شده
@AkhbareFori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴ بعد از غدیر از کفار نترسید، از خودتان بترسید!
گفتاری از شهید مطهری
#غدیر_خم
#عید_غدیر
@shahreziba_iauz
⬅️ بیانیه جامعه مهندسان مشاور ایران در نقد احیای برج باغها
@shahreziba_iauz
🔴 حق الزحمه های مصوب سال ۱۴۰۲
انجمن صنفی طراحان شهری ایران
@shahreziba_iauz
🎺 فراخوان رویداد شهری استارتاپ پایار
👈 محورهای رویداد:
_ فضای سبز شهری
_ دیوار نگاری شهری
_ نقاشی و رنگ آمیزی فضای شهری
_نورپردازی بناهای شاخص شهری _المانهای شهری
🌟مرکز پژوهشهای شهری شورای اسلامی شهر خرم آباد
علاقهمندان میتوانند آثار خود را به دبیرخانه رویداد به آدرس لرستان، خرمآباد، خیابان ساحلی، بین پل پیوستی و پل شهدا، مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر خرمآباد، کد پستی ۶۸۱۳۸۳۳۳۶۶ ارسال کنند.
کانون شهر زیبا
@ShahreZiba_iauz
🔍خاطره آبادی
▪️اگر ناراحت نمیشوید اجازه بدهید بگوییم، بیمحتواترین فرمهای تولید متن در مطالعات شهری ایران، مقالات علمی-پژوهشیاند. متونی که نه علمیاند و نه پژوهشی. اولی نیستند از این نظر که با اقتضائات و مفروضات علمی چیزی برای گفتن ندارند. دومی هم نیستند از این نظر که اساسا چه در ساحت گفتاری و چه در سطح انضمامی هیچ نسبتی با کاویدن ندارند. این مقالات در بهترین حالت، کولاژ و آپارات عجولانهی مفاهیم به یکدیگر هستند که در نهایت چیزی را تکان نمیدهند. سوژهی هر گفتمانی که باشیم، باید روی این تفاهم داشته باشیم که تکان دادن اساسا رسالت هر پژوهشی در سطوح مختلف است.
🔸دوستی با افسوس میگفت مقالات علمی-پژوهشی در ایران اساسا محل گفتگو قرار نمیگیرند. در این معنا مقالات فقط یک کار میکنند. آنها رزومههای شما را پر میکنند. چنین کارکردی هم خودش بسیار میتواند محل بحث باشد. اینکه چه میشود فرمهای علمی و پژوهشی بیش از آنکه بهواقع معطوف به پژوهیدن در سطوح مختلف باشند، صرفا یا غالبا در راستای تولید رزومه بکار گرفته میشوند؟ تا حالا دیدهاید در کلاسی یا جایی کسی روی متون علمی-پژوهشی بحثی کند یا موضوعی را با ارجاع به آن مطرح کند؟ چه میشود که فرم پژوهش بدینشکل تهی میشود؟ یا چه عواملی چنین فرمی را تولید میکند؟ ظاهرا بوردیوی دیگری باید بیاید و با ترسیم میدانها و بهمیانجی عادتوارههای انسان دانشگاهی، داستان را برایمان روشن کند.
🔹چندوقت پیش مرکز پژوهشهای مجلس پژوهشی منتشر کرد که نشان میداد بیش از ۴۰ درصد پایانامههای دوران ارشد و دکتری در رشتههای مختلف صرفا کپیهایی دستبهدستشده هستند که غالبا توسط کسانی غیر از خود دانشجویان نوشته شده است. یک دورهای پایاننامه بسیار وجه هویتی و حیثیتی داشت و بهواقع نشانهای نمادین از پایان یک دورهای محسوب میشد. هم از اینرو بود که فارغ از قضاوت، غالبا از دل چنین پژوهشهایی در حوزهی مطالعات شهری اشکال مختلف سیاستگذاری هم بیرون میآمد. اما همه میدانیم که دیگر پایاننامه هم به پایان رسیده است.
▪️در این وضعیت که اساسا مقالات و پایاننامهها غالبا محل گفتگو قرار نمیگیرند، به خاطر دارم مجله آبادی از همان اوایل دهه ۷۰ که شهرها هم تازه از چنگ جنگ رها شده بودند، دستکم امکان گفتگو روی برخی موضوعات شهری را در سطح پرکتیکال و گفتمانی فراهم میآورد. اگرچه ممکن بود به برخی مواضع دوستان نقدهایی نیز وارد بدانیم، اما به یاد دارم در دوران دانشجوییام در کتابخانهی دانشگاه این مجلات را که با کاغذهایی رنگی و روغنی چاپ میشدند، همواره با لذتی بیپایان مطالعه میکردم و در همان حد و حدودهای دانشجوی کارشناسی ذوقی وصفناشدنی را تجربه میکردم. پیش میآمد گاهی یکی- به اقتضای فضای حاکم بر شهر و شهرسازی کشور در آن سالها که چندان عمری نداشت- مقالهای درباره مسکن اجتماعی مینوشت، در شماره بعدی یکی دیگر میآمد و نوشتار او را به چالش میکشید یا نقد و تشریح میکرد. تا به امروز چنین گفتگوهای گفتمانی همواره برایم جذاب و غیابشان در سطح نوشتاری، بسیار دردناک بوده است.
🔸در اینجا لینک مجموعه شمارههای آبادی را در دورههای مختلف میگذارم، شاید علاوه بر دوستانی که در کار آرشیو هستند، برای برخی دانشجویان با ذوق هم به کار آید.
https://noandishaan.com/forums/topic/39578-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF%DB%8C/
ماخذ: کانال «حومه»
رویداد «تبلور ایده ها، خلق فرصت ها در حاشیه شهر مشهد» به منظور حل مسائل حاشیه شهر و بافت های هدف بازآفرینی شهر مشهد با استفاده از توان فکری نخبگان و دانشجویان ، از سوی برنامه علمی حاشیه نشینی پایش دانشگاه آزاد اسلامی مشهد طراحی و با همکاری سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد و معاونت برنامه ریزی شهرداری و توسعه نیروی انسانی اجرا می گردد. در این طرح، شرکت کنندگان، در قالب تیم هایی، در مدتی معین برای احصا شبکه مسائل محلات هدف شامل خلج، شهید بهشتی، تاجر آباد، گلشهر و توس، و ارائه راه حل برای یک یا چند مسئله مشخص، در چارچوب مقررات رویداد، به رقابلت با یکدیگر می پردازند.
مهم ترین رسالت این رویداد، شکل گیری زیست بوم پویای علمی و اجرایی است و بر آن است تا مسائل و چالش های موجود در محلات مورد نظر، در یک فضای رقابتی به وسیله جامعه نخبگانی و دانشگاهی حل شود.
این رویداد در 2 مرحله مساله یابی و ارائه ایده و طرح برای حل مسئله برنامه ریزی شده است:
مرحله مسالهیابی
هدف : شناسایی شبکه مسائل 5 محله مشخص شده در رویداد.
نحوه اجرا : با همکاری سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد، از طریق بازدید میدانی، برگزاری دوره های آموزشی در تخصص های مختلف و مصاحبه با اجتماع محلی، و سایر روش ها، مسائل موجود در محلات مشخص شده، شناسایی میشود. برای جمع بندی مناسبترین مسائل، باید متخصصان در تخصص های مختلف و میان رشته ای به هم اندیشی بپردازند.
https://regeneration-mshd.ir/
کانون شهر زیبا
@ShahreZiba_iauz
هدایت شده از خبر فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جشنوارهای از جنس شن در بابلسر
#اخبارفوری_مازندران در فضای مجازی👇
@akhbarmazandaran
📝توجه توجه📝
مرکز تحقیقات معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار میکند
دوره های تخصصی مدرسه تابستانی
با ارائه مدرک رسمی معتبر
شروع کلاس ها: از ابتدای مرداد
مهلت ثبت نام: ۲۹ تیرماه
ثبت نام برای عموم امکان پذیر است
@ShahreZiba_iauz
👈 یک خیابان با فاصله ۷۰ سال!
----------
دکتر لادن اعتضادی[عضو بازنشسته هیئت علمی دانشکده شهرسازی و معماری دانشگاه شهید بهشتی] به این نکته اشاره کردند که: خیابان یعنی مسیری که درخت و آب روان داشته باشد و بشود در آن تفرج کرد، تصویر دوم فقط یک معبر است با اولویت خودرو و نه انسان .
----------
☀️⛱ @shahreziba_iauz
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهشت آمریکایی، سانفرانسیسکو
بشنوید از زبان صدف بیوتی، بزرگترین بلاگر آرایشی ایرانی اینستاگرام.
ببین چقدر وضعیت خراب بوده که حاضر شده بیاد تعریف کنه. خودشم میگه تُف سربالاس، ولی میگم
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از حسینیه اعظم زنجان
#گزارش_تصویری
شستشوی گنبد حسینیه اعظم توسط نیروهای سازمان آتشنشانی
#در_زیر_خیمهاش_همه_یک_خانوادهایم
#محرم_۱۴۴۵
@haz_ir
May 11
09.mp3
15.94M
🏴
شَهِ
آدمُ
و
عالَمِ امکان
جانم ای جان
مولانا یاااا حسین
.
.
.
.
کربلایی حسین عینی فرد
#امام_حسین
#پیشنهاد_برای_محرم
#محرم
___
@shahreziba_iauz
🌙امشب ماه مهمان دارد
منجم مرکز نجوم ادیب اصفهان:
🔹امشب اجتماع ماه، ستاره قلب الاسد و سیاره های مریخ (بهرام)، ناهید (زهره) و تیر (عطارد) را در آسمان می توانیم مشاهده کنیم.
🔹این نزدیکی و همنشینی اجرام آسمانی از دید ناظر زمینی اتفاق میافتد درحالیکه هر یک از این سیاره ها و ستاره ها در مدار خود در حرکت هستند و از یکدیگر فاصله دارند.
🔹برای تماشای این اجتماع سیاره ها و ستاره ها باید به محل غروب آفتاب نگاه کرد.
ــــــــــــــــــ
◼@shahreziba_iauz