شهدا دعا داشتند 💚ادعا نداشتند
نیایش داشتند 💚نمایش نداشتند
حیاداشتند 💚ریا نداشتند
رسم داشتند 💚اسم نداشتند
@shahrokhmahdi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر آنهایی که
رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند
و تا ابد به آنانکه پلاکشان را از گردن خویش درآوردند
تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیم
🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@shahrokhmahdi
#شهید بابایی یک انسان بزرگ و فراموش نشدنی است...🌱
🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@shahrokhmahdi
#نماز شهید بابایی واحترام ژنرال آمریکایی✨
در حال خواندن نماز بودم که متوجه شدم ژنرال آمریکایی وارد اتاق شده است. با خود گفتم چه کنم؟ نماز را ادامه بدهم یا بشکنم؟ بالاخره گفتم، نمازم را ادامه میدهم، هرچه خدا بخواهد همان خواهد شد. نماز را تمام کردم و در حالی که بر روی صندلی مینشستم از ژنرال معذرتخواهی کردم. ژنرال پس از چند لحظه سکوت، نگاه معناداری به من کرد و گفت: چه میکردی؟
عباس بابایی، سال ١٣٢٩ در شهرستان قزوین متولد شد. دوره ابتدایی و متوسطه را در همان شهر به تحصیل پرداخت و در سال ١٣٤٨ به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوره آموزش مقدماتی، برای تکمیل دوره به آمریکا اعزام شد.
در سال ١٣٤٩، برای گذراندن دوره خلبانی به آمریکا رفت. طبق مقررات دانشکده میبایست به مدت دو ماه با یکی از دانشجویان آمریکایی هم اتاق میشد. آمریکاییها در ظاهر هدف از این برنامه را پیشرفت دانشجویان در روند فراگیری زبان انگلیسی عنوان میکردند اما واقعیت چیز دیگری بود. چون عباس در همان شرایط تمام واجبات دینی خود را انجام میداد و از بیبند و باری موجود در جامعه آمریکا بیزار بود. هم اتاقی او در گزارشی که از ویژگیها و روحیات عباس نوشته، یادآور میشود که بابایی فردی منزوی و در برخوردها، نسبت به آداب و هنجارهای اجتماعی بیتفاوت است. از رفتار او بر میآید که نسبت به فرهنگ غرب دارای موضع منفی است و شدیداً به فرهنگ سنتی ایران پایبند است. همچنین اشاره کرده که او به گوشهای میرود و با خودش حرف میزند که منظور او نماز و دعا خواندن عباس بوده است.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@shahrokhmahdi
شهید بابایی.attheme
74.9K
#تم شهید _بابایی
🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@shahrokhmahdi
آی شهدا
معنای وجودتان با شهادت پدیدار گشت🌱
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
@shahrokhmahdi
🇮🇷شهیدشاهرخضرغاموشهیدمغفوری🇮🇷
https://harfeto.timefriend.net/16282499307341
لینک ناشناس شهید شاهرخ وشهید مغفوری