مسابقه آمادگی جسمانی کارکنان خانم این دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر در محل سالن حجاب برگزار گردید.
📎ادامه متن خبر...
#مسابقات_ورزشی_کارکنان
#آمادگی_جسمانی_خانمها
🖋روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود✒️
🆔@shahroudUNI
🌹بخشی از وصیت نامه شهید سلیمانی:
🌺شهدا، محور عزّت و کرامت همه ما هستند؛ نه برای امروز، بلکه همیشه اینها به دریای واسعه خداوند سبحان اتصال یافتهاند. آنها را در چشم، دل و زبان خود بزرگ ببینید، همانگونه که هستند. فرزندانتان را با نام آنها و تصاویر آنها آشنا کنید. به فرزندان شهدا که یتیمان همه شما هستند، بهچشم ادب و احترام بنگرید. به همسران و پدران و مادران آنان احترام کنید، همانگونه که از فرزندان خود با اغماض میگذرید، آنها را در نبود پدران، مادران، همسران و فرزندان خود توجه خاص کنید.
#حاج_قاسم
#وصیت_نامه_سردار_سلیمانی
🖋روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود✒️
🆔@shahroudUNI
مراسم تقدیر از منتخبین فعالان انجمنهای علمی دانشجویی مهر 1399 الی شهریور 1402 دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.
📎ادامه متن خبر...
#مراسم_تقدیر
#فعالان_انجمنهای_علمی_دانشجویی
🖋روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود✒️
🆔@shahroudUNI
💠اول نماز یا افطار؟💠
✍امام باقر عليه السلام :
☘در ماه رمضان ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن؛ مگر این که همراه عده ای بودی که منتظر افطار بودند. اگر قرار بود تو نیز با آنان افطار کنی، با ایشان مخالفت نکن و ابتدا افطار کن و در غیر این صورت ابتدا نماز بخوان.
🌱راوی پرسید: چرا این کار را کنم و ابتدا نماز بخوانم؟! فرمودند: چون دو وظیفه برای تو پیش آمده است: افطار و نماز؛ پس با چیزی شروع کن که بر دیگری برتری دارد و آن نماز است.
🌺سپس فرمودند: و تو روزه داری؛ پس اگر نمازت را با حالت روزه به جا آوری و روز را پایان دهی، برای من دوست داشتنی تر است.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۰، ص ۱۵۰، ح ۲
@shahrakenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙
اول رمضان و این چهار دستورالعمل..
#رمضان
#ماه_بندگی
🖋روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود✒️
🆔@shahroudUNI
گزارش تصویری جمع آوری فسیل از معدن آموزشی دهملا
(طرح ساخت تندیسهای انجمنهای علمی دانشجویی)
انجمن علمی دانشجویی مهندسی زمین شناسی
دانشگاه صنعتی شاهرود
کانالهای دفتر انجمنهای علمی دانشجویی:
eitaa.com/anjoman_sut
t.me/anjoman_sut1
shahroodut.ac.ir/fa/sec/index.php?id=104
.