ما را در این کانال دنبال کنید👇👇👇👇
🆔️@shahrvand_mshkindasht
#شهروندمشکین_دشت
@sepidarnews1402
روزنامه پیام سپیدار صفحه 4
https://eitaa.com/sepidarnews1402%D8%B0
@sepidarnews1402
روزنامه پیام سپیدار صفحه 8
https://eitaa.com/sepidarnews1402%D8%B0
ما را در این کانال دنبال کنید👇👇👇👇
🆔️@shahrvand_mshkindasht
#شهروندمشکین_دشت
🏴💠 شروع روزهای کاری کارکنان مدیریت شهری مشکین دشت در دهه اول محرم با برپایی زیارت عاشورا و عزاداری اباعبدالله الحسین (علیه السلام)
✍ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی شهرداری مشکین دشت _ در دهه اول محرم و سالروز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و علمدار کربلا حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) هرکس به نوبه خود به دنبال ابراز ارادت به ساحت ائمه اطهار(ع) بود و هرکس به نحوی به عزاداری و سوگواری می پردازند. مدیران و کارکنان مدیریت شهری مشکین دشت نیز در راستای بهره مندی از کرامات و فضایل این ایام معنوی از اول محرم هر روز شروع کاری خود را با برپایی مراسم معنوی زیارت عاشورا، نوحهخوانی و سینه زنی عشق و ارادت خود را به خاندان رسالت به ویژه اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای ایشان ابراز کردند.
▪️لازم به ذکر است این مراسم تا سومین روز شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ادامه خواهد داشت.
🇮🇷💠 نصب سطل های زباله پاركي در پارك ورزشکاران توسط حوزه معاونت خدمات شهري شهرداری مشکین دشت
✍به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی شهرداری مشکین دشت _ در راستای دستور مهندس صفرخانلو شهردار مشکین دشت در خصوص رسیدگی به وضعیت پارک ورزشکاران ، صبح امروز (۵مرداد ۱۴۰۲) به منظور حفظ نظافت اماكن عمومي و جلوگيري از تجمع زباله و همچنين ارائه خدمات از سوي مدیریت شهری به شهروندان ، كار نصب سطلهای زباله و نیمکت های بتنی و نظافت عمومی و ساماندهی اطراف پارک ورزشکاران توسط حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری انجام شد.
🔸️مهندس کشاورز معاون خدمات شهری شهرداری مشکین دشت با اعلام این خبر افزود: سطلهای زباله، نیمکت ، وسایل بازی ،ست های ورزشی و..... اموال عمومی هستند و شهروندان هم باید از آن ها در برابر تخریب و صدمه محفاظت کنند، وی با انتقاد از برخی ناهنجاری ها درخصوص اموال عمومی گفت: متاسفانه شاهد هستیم که سطل های زباله، شیرهای آب آشامیدنی و امکانات سرویس های بهداشتی توسط برخی تخریب میشوند و این امر نیازمند توجه بیش از پیش شهروندان به حفظ و صیانت از اموال عمومی است.
ما را در این کانال دنبال کنید👇👇👇👇
🆔️@shahrvand_mshkindasht
#شهروندمشکین_دشت
💠 فرار دسته جمعی از کارتخوانها!
🔸روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «پول نقد» یا «کارت به کارت»، دو شیوه پرداختی است که این روزها جایگزین «پرداخت با کارتخوان» شده است. به نظر میرسد که اجرایی شدن دو سیاست در فرار دسته جمعی از کارتخوانها موثر بوده است. نخست روش محاسبه مالیات بر اساس میزان تراکنشها، که با حذف کارتخوان این اطلاعات در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار نمیگیرد. دوم اینکه قرار است برخی از کسبه، به ازای هر خرید، رقمی را بهعنوان کارمزد پرداخت کنند.
🏴پیام تسلیت شهردار مشکین دشت بمناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی
بسمه تعالی
🏴السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الارْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ
واقعه دردناک و غم انگیز تاسوعا و عاشورای حسینی که صحنه نمایش رویارویی حق علیه باطل بود، حقیقتی است که همیشه در تاریخ زنده خواهد ماند و شیعیان و عاشقان سالار شهیدان با عزاداری و مدیحه سرایی و توجه به پیام " عدالت همه جانبه" و "منطق عاشورا" ارادت خود به امام خویش و انزجار از ظلم و تباهی را به جهانیان نشان می دهند.
▪️تاسوعا و عاشورای حسینی سالروز شهادت جانسوز سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت اباالفضل العباس (ع) و شهدای کربلا را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فدا و رهبرمعظم انقلاب(مدظله العالی) و ملت عاشورایی ایران اسلامی، همه عزاداران بویژه شهروندان ولایتمدار مشکین دشت تسلیت عرض می نمایم.
علیرضا صفرخانلو
شهردار مشکین دشت
🆔️@shahrvand_mshkindasht
#شهروندمشکین_دشت