هدایت شده از بصیر
🇮🇷
📝 خارج از مدار اخلاق و انصاف
🍃🌹🍃
🔻بررسی واکنشهای رسانهای جریان سیاسی اصلاحطلب و حتی برخی چهرههای سیاسی دولت پیشین نشان میدهد، از منظر آنها دولت نه تنها اقدام مؤثری نداشته؛ بلکه در نقطه و مسیر صحیحی نیز قرار نگرفته است!
🔹در دنیایی که منطقهگرایی ترتیبات جدیدی را در عرصه مناسبات و معادلات جهانی به وجود آورده است، حتماً عضویت ایران در شانگهای باید عکسالعمل مثبت همه را در پی داشته باشد؛ اما معالاسف اینگونه نیست. فرض کنید ورود ایران به این پیمان منطقهای چون ماهیت سیاسی و شرقی دارد، موافق با طبع برخی در داخل کشور نیست؛ اما بریکس که ایران به عضویت آن درآمد، یک پیمان اقتصادی و فراقارهای است و خبر این رخداد باید به شکل مثبت در جامعه خود را نشان دهد که باز چنین اتفاقی در آن رسانههای خاص نمیافتد.
🔸از همه اینها هم بگذریم؛ فاز ۱۱ که شاهکار طراحی، مهندسی و اجرای ایرانی است و در دولت کنونی تکمیل و افتتاح میشود، در فردای افتتاح، ۶ روزنامه اصلاحطلب حتی در حد یک کلمه نیز به آن اشاره نمیکنند!
🔹این نحوه مواجهه با اتفاقات مثبت کشور از سوی بخشی از یک جریان سیاسی منحصر به حال حاضر نیست. برای نمونه، اهالی رسانه ۲۵ فروردین ۱۳۸۷ را به یاد دارند. روزی که قرار بود رئیسجمهور وقت بعد از خبر ساعت ۲۱ بهطور زنده با مردم سخن بگوید؛ اما در آخرین لحظات و به دلایلی این مصاحبه انجام نشد، فردای آن شب، یعنی روز ۲۷ فروردین دو روزنامه مدعی اصلاحطلبی این مصاحبه انجام نشده را نقد کردند! در واقع این دو روزنامه بدون اینکه منتظر پخش این برنامه بمانند و پس از شنیدن سخنان رئیسجمهور نظرات خود را بیان کنند، انتقادات صوری خود را منتشر کردند. این ماجرای به ظاهر خندهآور، نشانه تلخ سیاستورزی خارج از مدار اخلاق و انصاف است. این یعنی یک جریان سیاسی«بای نحو کان» باید قدرت را به دست گیرد. برآیند همین خصلتهاست که عناصر و گروههای مؤثر جریان سیاسی اصلاحطلب حاضر نیستند نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸ را بپذیرند. حتی حاضر نیستند برای حل مسئله به قانون نیز تن بدهند و عجیبتر آنکه فرمان به تجمعات و آشوبهای خیابانی صادر میکنند.!
🔺به نظر میرسد این میل به قدرت بدون در نظر گرفتن اخلاق و انصاف هم زیست قانونی یک جریان سیاسی و هم منافع ملی یک کشور را به مخاطره میافکند که باید برای رهایی از این آفت فکری کرد و طرحی درانداخت.
✍عزیز غضنفری
20.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 میگن زمان قاجار، ارزش پول ایران، ده برابر انگلیس بوده؛ پس چی شد که اینجوری شد؟؟!!🧐
هدایت شده از بصیر
🔴چهار علت نمازهای روزانه از زبان رسول خدا(صلےاللهعلیهوآله):
🔹چرا نماز صبح مۍخوانیم؟
«صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان مےماند.»
🔹چرا نماز ظهر میخوانیم؟
ظهر، همه عالم تسبیح خدا مےگویند زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که در این ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه مےشود.
🔹چرا نماز عصر مۍخوانیم؟
«عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستور خداییم.»
🔹چرا نماز مغرب میخوانیم؟
«مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نمازمی خوانیم.»
🔹چرا نماز عشا میخوانیم؟
«خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.»
📚علل الشرایع ص ۳۳۷
هدایت شده از بصیر
◾️رحلت خاتم نبوت، عینیت قرآن کریم، حضرت رسول اکرم صلیالله علیه و آله و شهادت دومین نور ولایت، صاحب کرامت و شفیع قیامت، امام حسن مجتبی علیه السلام بر مسلمانان جهان تسلیت باد
💎پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمود:
عَجَبا لِمَنْ يَحْتَمى مِنَ الطَّعامِ مَخافَةً مِنَ الدّاءِ،
كَيْفَ لا يَحْتَمى مِنَ الذُّنُوبِ مَخافَةً مِنَ النّارِ.
شگفت از كسى كه از بيم مرض و بيمارى، از غذا پرهيز مى كند، ولى از ترس آتش دوزخ، از گناه پرهيز نمى كند!
📗[مكارم اخلاق، ص 147]
#گناه
💎پيامبر اسلام صلي الله عليه و آله فرمود:
صِنْفانِ مِنْ اُمَّتى اِذا صَلُحا صَلُحَتْ اُمَّتى
وَ اِذا فَسَدا فَسَدَتْ اُمَّتى.
قيلَ: يارَسُولَ اللّه ِ صلي الله عليه و آله وَ مَنْ هُمْ؟
قالَ صلي الله عليه و آله: الفُـقَهاءُ وَ الأُمَـراءُ.
دو صنف و گروه از امّت من هستند كه اگر صالح باشند، امّت من هم خوب و شايسته مى شوند و اگر فاسد شوند، امّت من نيز به فساد مى گرايند. پرسيدند: اى رسول خدا! آن دو گروه كدامند؟
فرمود: فقيهان و زمامداران
📗[بحارالانوار، ج 74 ص 154]
💎پيامبر خدا صلي الله عليه و آله فرمود:
اِذا رَأَيْتـُمْ اَهـْلَ الرَّيْبِ وَ الْبِدَعِ مِنْ بَعـْدى
فَاَظْهِرُوا الْبَرائَةَ مِنْهُم وَ اَكْثِرُوا مِنْ سَبِّهِمْ
وَ الْقـَوْلِ فيهِمْ وَ الْوَقيعـَةِ وَ باهِتـُوهُم،
كَيْلا يَطْمـَعُوا فِى الْفَسادِ فِى الإسلام.
پس از من هرگاه شكّ آفرينان و بدعت گذاران در دين را ديديد، از آنان ابراز برائت كنيد و به آنان زياد دشنام بگوييد و از معايب آنان بگوييد و متهّمشان كنيد، تا مبادا طمع در خراب كردن اسلام كنند!
📗 [وسائل الشيعه، ج 11 ص 508]
📚