🔰شهید رئیسی چگونه ناترازیها را بدون آه و ناله مدیریت کرد؟
🔸سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم نوشت:
🔸شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
🔺۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
🔺۲-صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ...
🔺۳-زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
🔺۴-اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔸بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
🔺۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
🔺۲-نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
🔺۳-هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
🔺۴-در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔸شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔸همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔸لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔸در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
💬 سپهر خلجی
🔰 رهبر انقلاب: با اتفاق سوریه و جنایتهای رژیم صهیونیستی و آمریکا خیال کردند قضیه مقاومت تمام شد! اینها سخت در اشتباهند/ غزه و لبنان باز هم ایستادند/ آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است
🔸در منطقه، با این حرکتی که در سوریه انجام گرفت و با جنایتهایی که رژیم صهیونیستی و آمریکا دارند انجام میدهند و کمکهایی که بعضی دیگر به اینها میکنند، خیال کردند که قضیه مقاومت تمام شد.
🔸اینها سخت در اشتباهند. روح سیدحسن نصرالله زنده است؛ روح سنوار زنده است. شهادت اینها را از عرصه وجود بیرون نبرد. جسم اینها رفت، روحشان باقی است، فکرشان باقی است. راهشان ادامه دارد. شما ببینید روزانه به غزه دارد حمله میشود و شهید میگیرند. ایستادند، باز هم ایستادند. باز هم مقاومت میکنند. لبنان مقاومت میکند.
🔸البته رژیم صهیونیستی به خیال خودش دارد خودش را از طریق سوریه آماده میکند که نیروهای حزبالله را به خیال خود محاصره کند و ریشهکن کند. اما آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است.
در کنار مجاهدان فلسطین و حزبالله میایستیم و هرچه بتوانیم کمک میکنیم
🔸ما در کنار مبارزین فلسطین ایستادهایم، در کنار مبارزان مجاهد فیسبیلاللّه حزباللّه ایستادهایم و از اینها حمایت میکنیم هرچه بتوانیم به اینها کمک میکنیم.
🔸امیدواریم انشاءاللّه اینها ببینند آن روزی را که دشمن خبیثشان در زیر پاهای آنها لگدمال میشود. ۱۴۰۳/۹/۲۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴❌ مردی که میگفتند در زندانهای صیدنایا سوریه دیوانه شده و خبر سقوط بشار اسد را شنیده داره تبریک میگه، دروغ از آب در اومد
📛📲این آقا که ویدیوی آزادیش از زندان صیدنایا در رسانههای غربی وایرال شد و عده ای غربزده هم براش اشک ریختند و کف و خون بالا آوردن، اینفلوئنسر تیکتاک از آب درومد و چنین شخصی اصلا زندان نبوده و طی ماههای اخیر کلی کلیپ از خودش منتشر کرده‼️❗️
#شایعات #جبهه_مقاومت
╭┅───────┅╮
@porseshgar📻🍂
╰┅───────┅╯
هدایت شده از بصیر
کرانه باختری فلسطین توسط جهاد اسلامی سنی، در حال مشتعل شدن است.
حزب الله سوریه در حال تجهیز شدن است.
حزب الله عربستان،اردن در حال شکل گیری است.
حشد عراق به مانند حزب الله لبنان در حال نبرد با استعمار خارجی آمریکایی و استبداد جریانات داخلی است اما ریشه دار تر از تهدیدات شیعیان ضد مقاومتی است.
زینبییون پاکستان با نزدیک شدن به بدنه حاکمیت به عنوان جریان رسمی پاکستانی، سازمان خوبی پیدا کرده است.
فاطمییون افغانستان مانند حزب الله لبنان در مسیر تجربه مدیریتی به موازات فعالیت جهادی قرار گرفته است.
انصارالله یمن یک دولت مقاومت شده است البته با تهدیداتی از سوی القاعده یمن اما این جریان اصیل مردمی، هدیه الهی است برای منطقه ما...
حسینییون آذربایجان ساختارهایش و انسجامش تقویت شده است.
حماس و جهاد در غزه بازسازی تشکیلاتی شده اند.
حزب الله لبنان با رویکردی جدید بعد از سید شهید، استوار و هوشمندانه تر تصمیمات و رفتارهای سیاسی و نظامی بر اساس شرایط داخلی لبنان می گیرد.
کویت، شمال آفریقا، عمان و... هم در گسترش جغرافیای مقاومت سهم خود را پرداخت می کنند.
آیا با تروریست عثمانی، می توان خود را به جای جریان اصیل اخوانی جا زد و اهل سنت منطقه را در مقابل شیعه مقاومتی قرار داد؟
جریان استعمارساز وهابی با هزینه های نجومی سعودی ، نتوانست هویت شیعه را در میان اهل سنت تخریب کند حال جریان پوسیده نوعثمانی گری با توهمات دفاع از اهل سنت چگونه می تواند بدنه اخوانی منطقه را مخالف جبهه مقاومت هدایت کند؟؟؟
حاج قاسم با تکیه بر دکترین"امتی" امام ره و آقا جریان جبهه مقاومت را با دو بال شیعیان و سنی های جهان اسلام تشکیل داده است. با دکترین های قومی_فرقه ای وهابیت و عثمانی گری نه می توان بر مقدرات جهان اسلام مسلط شد و نه می توان بر قلوب مسلمانان نفوذ ایمانی کرد...
✍ پوریا طیبی
❌از روسری سفید تا لباس زیر /مصی علینژاد از زنان ایرانی خواست لخت شوند
مصی علینژاد وطن فروش خائن که سالها پیش از دختران و زنان ایرانی فقط می خواست روزهای چهارشنبه در اعتراض به قانونی بودن حجاب روسری سفید بپوشند حالا رسماً از زنان ایرانی خواسته تا لخت شوند.
این مزدور ضد ایران که بارها خواستار تحریم اقتصاد و ورزش ایران شده بود، حالا لخت خودش و تفکر استعماریاش را به همگان نشان داد.
مسئولان محترم بازهم مماشات کنید تا گام به گام همه ی آبرو و حیا و عفت زن ایرانی را بگیرند و دیکر نطفهی حلالی باقی نماند!
مسئولان محترم اتفاقی نیفتاده و پروژهای هم نبوده شما راحت بخوابید هنوز تا از بین رفتن حیا و عفت تمام دختران ایرانی وقت دارید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بصیر
بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه:
⏪ بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
▪️همانها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
▪️بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟ آزادیهای سیاسی و اجتماعیاش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب. مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریرالشام در حال حمله به فروشگاههای مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان. بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
▪️بروید فیلمهای سوریه که قبل ۲۰۱۰ در یوتیوب بارگذاری شدهاند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرتهای خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود
♦️اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمیپذیرد. بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هرکدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
▪️ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آنگونه که میخواهند میرقصیم.
❌من به عنوان یک فعال حوزه حجاب از مسیح علینژاد ممنونم
✍ دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
▪️ مسیح علینژاد تا به امروز هیچ عکس برهنهای را از خود منتشر نکرده بود و همواره روی حجاب سر تاکید داشت. اما اکنون عکسهای عریان خود را با کپشنی عریانتر پست کرده است که حاوی نکات مهمی هستند. مسیح علینژاد تا به امروز یک پروژه داشت: "کشف حجاب دختران در ایران" اما از امروز میگوید پروژه جدیدی را استارت زدم: "برهنگی دختران در ایران" تا دیروز به کشف حجاب سر میگفت: پوشش دلخواه و امروز این عبارت را برای بیکینی و تاپ بهکار میبرد!
▪️ واقعیت این است که مسیح علینژاد کارش را خوب بلد است. او یک کمپینر حرفهایست. برای گام به گام پروژهاش استراتژی و برنامه دارد. کارگزاران و شرکای متعددی هم در داخل کشور دارد که در تکمیل و پیشروی پروژه او کارسازی و همافزایی میکنند. تردیدی ندارم که به زودی مناقشات درباره حجاب در کشور جمع خواهد شد و چند سال آینده گفتگو درباره مرزهای جدید نمایش بدن جای آن را خواهد گرفت. زمان صحت این مدعا را ثابت خواهد کرد.
▪️ مسیح علینژاد زمان خوبی را هم برای شروع پروژه جدیدش انتخاب کرده است. دقیقا زمانی که ما در آستانهی ابلاغ قانون حجاب قرار داشتیم و مسئولان با تردید و ترس تصمیم به تعلیق قانونی گرفتند که مستظهر به ارادهی مردم و محصول سازوکارهای تقنینی نظام جمهوری اسلامی بود. حالا مسیح علینژاد هوشمندانه این سیگنال را از مسئولان ما دریافت کرد که حاکمیت ایران از حجاب سر عبور کرد و اکنون زمان آغاز پروژه برهنگی دختران در ایران است.
▪️ مسیح علینژاد دقیقا همان استراتژی و خطی را دنبال میکند که رژیم صهیونیستی درباره مقاومت و در نسبت با محور اصلی آن یعنی ایران دارد پیگیری میکند. آن خط چیست؟ ۱. تعرض به خطوط قرمز و تست کردن واکنش ایران، ۲. عدم واکنش ایران و دریافت سیگنال ضعف از مسئولان، ۳. تعرض به خطوط قرمز جدید! مسیری که اکنون منتهی به همسایگی دیوار به دیوار ما با اسرائیل شده و عنقریب به یمن نیز سرایت خواهد کرد.
▪️ مسیح علینژاد وقتی میبیند واکنش ما نسبت به عریانی دختر علوم تحقیقات پاک کردن صورت مساله با احاله آن به بیماری روانی او بود و پرستو احمدی نیز پس از برگزاری کنسرتی با آن وضعیت صرفا به صرف چای و شیرینی به پلیس دعوت میشود و خیلی شیک مهمانی پلیس را ترک میکند، مطمئن میشود که هیچ ارادهای در جهت تعرضهای پروژهای به خطوط قرمز اخلاقی و فرهنگی جامعه ایران وجود ندارد. خب پس اکنون بهترین زمان برای رونمایی از بدن خود با کپشنِ پوشش دلخواه است!
▪️ من اما بینهایت خوشحالم و از مسیح علینژاد سپاسگذارم! در این لحظه او تمام قد به کمک گفتاری آمده است که من و امثال سالها مروج و مبیّن آن بودهایم. ما سالها و بهویژه بعد از فتنه زن، زندگی، آزادی این سخن را مطرح میکردیم که روند مبارزاتِ مدنی علیه حجاب و کنشِ سیاسی و براندازانهی کشف حجاب به هیچ وجه به این نقطه(کشف حجاب سر) اکتفا نخواهد کرد و پس از تثبیت آن به سوی کشف سایر نقاط بدن! نیز حرکت خواهد کرد. این صحنه خیلی روشن بود.
▪️ عدهای اما نمیخواستند این گفتار را همراهی کنند و همواره بر جامعهی خودتنظیمگرِ ایرانی تاکید میکردند. گویی ما مخالف یا منکِر سهم سازوکارهای اخلاقیِ مقاوم جامعه ایران بودیم. ما داشتیم به نقطه دیگری اشاره میکردیم و موضوع دیگری را مطرح میکردیم و دوستان داشتند از موضوع دیگری با ما محاجه میکردند. امروز اما مسیح علینژاد با عکسهای جدیدش به کمک تثبیت این آگاهی تاریخی ما ایرانیان در نسبت با "دشمن" آمده است.
▪️ ذهنیتِ مسئولان و نخبگان اجتماعی سیاسی ما در لحظهی عقبنشینی از ابلاغ قانون حجاب چه بود؟ آنها معتقد بودند که نباید در میانهی جنگِ نظامی و امنیتی با اسرائیل و مشکلات اقتصادی در داخل کشور فضای جدیدی را برای تنش با مردم ایجاد کرد. این ذهنِ بسیط گمان میکرد که با تعویق انداختن قانون حجاب، دشمن به پشت دست خود زده و با حسرت میگوید: حیف که مسئولان حازم و باتدبیر ایران تمام نقشههای من برای ایجاد آشوب اجتماعی در ایران را نقش بر آب کردند!!
▪️ در حالی که پیام دریافتی دشمن از این عقبنشینی، تدبیر مسئولان نبود بلکه ضعف و استمهال بود! دشمن نیز در پاسخ به استمهال ما لحظهای درنگ نمیکند و گام بعدی را محکمتر برمیدارد. در حالی که میشد با ابلاغ و اجرای مدبرانه و هوشمندانهی قانونی که از قضا برای رفع تنشهای محتمل جامعه ایرانی تنظیم شده بود مانع از جسارت بیشتر و پیشروی دشمن به سمت تنشزاییهای اجتماعی بیشتر شد. اما امان از ضعف و تردید...
ترکیه در سوریه بود.
روسیه بود.
آمریکا بود
اوکراین بود.
قطر و امارات بودند.
سعودی بود.
اسرائیل بود و هست.
از ملیت هایی اروپایی و چینی بودند.
فقط به ایران می گویند: نباید می رفتی! نباید باشی! نباید تو به مدیترانه دسترسی داشته باشی! روح کوروش شاد اگر بود به او هم همین را میگفتند؟
🗣 علیرضا زادبر
⏳تفاوت تعلُّل با تأخیر⌛️
🔸مهمترین تفاوت این دو به بررسی «اوضاع و شرایط» و نظام فکری و عملی «تصمیم گیرنده» برمیگردد:
🔹تعلل زمانی است که کلیه شرایط آماده است، اوضاع مناسب و پیشبینیها دقیق است ولی تصمیم گیرنده، اقدامی نمیکند.
🔹از علتهای تعلل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سهل انگاری
- ترس
- ناتوانی در تصمیم گیری
- نا امیدی نسبت به آینده
- کمالگرایی
- تأثیر از جو روانی
- تنبلی
- تحلیل غلط
- مشاوره نادرست
- مصلحت سنجی اشتباه
- اطلاعات ناقص و ...
اما
🔸تأخیر از این نگاه، اتفاقا برخاسته از بررسی دقیق اوضاع و شرایط، بنا به مصالح عمومی مردم و امنیت ملی و به نوعی استراتژی مهم تصمیم گیرنده است.
🔹 حضرت آقا فرمودند ما در انتقام نه تعلل میکنیم و نه شتاب زده عمل میکنیم.
🔸پس با توجه به این مطلب و با بررسی دقیق اوضاع و شرایط، شناخت مصالح عمومی و اعتماد به رهبری عزیز، اگر به ظاهر تأخیری در انتقام وحود دارد، این قطعا استراتژی نظام است و مبتنی بر عقلانیت انقلابی؛ چون:
- رهبر و فرماندهان نظامی ما بارها و بارها نشان دادند که اهل سهل انگاری نیستند.
- از هیچ قدرتی در دنیا ذرهای ترس در وجودشان نیست.
- رهبر از هر کسی امیدوارتر به آینده نظام است.
- توانایی در تصمیم گیریاش زبانزد عام و خاص است. چه در بین چهرههای داخلی و خارجی و چه چهرههای شناخته شدهی اوپوزیسیون و معاندین!
- اهل رشد و کمال هست اما کمالگرایی نه! چرا که همیشه عصر ظهور را نقطه کمال تمدن بشری مبتنی بر آموزههای وحیانی میداند.
- ذره ای متأثر از جو روانی کاذب ایجاد شده از سمت تحلیلگران نادان نیست اما مطالبهی اصولی، قانونی، تمیز و خالی از ایجاد حس تنفر، بدبینی و یا سیاه نمایی را موتور اصلی اقدام میداند.
- به اذعان دوست و دشمن، تنبلی در وجود او راه ندارد.
- تحلیلهایش همیشه مبتنی بر اصول مسلم اسلام بوده است.
- مشاورانش از طیفهای مختلفند و برآیند مشاورات را ملاک عمل قرار میدهد؛ با اینکه خود صاحب فکر است.
- مصلحت سنجیاش، مبتنی بر درک درستش از وظایف ولایت در زمان غیبت، امنیت ملی، شرایط منطقه، اوضاع و احوال اذهان عمومی دنیا، جبهه مقاومت، قانون و شرع مقدس اسلام است و سر آن با احدی تعارف ندارد.
- اطلاعاتش از هر کسی در هر پلتفرمی و با هر میزان آگاهی و وصل بودن! بالاتر است و خود، سابقه درخشان فرماندهی نظامی و راهبری عملیاتی استراتژیک و میدانی جنگهای منظم و نامنظم را در پرونده قطور مدیریتی خود دارد و ...
«مطالبه انتقام، کمک کننده به نیروهای نظامی است. نه تضعیف کننده آن.»
✍️ #علی_زکریایی
۲۵ / آذرماه / ۱۴۰۳
هدایت شده از زندگی شیرین و الهی🌹
🌸چند بیت شعر بمناسبت شب یلدا
شب یلدای من دل بی قراریاست
تمام جمعه ها در آه و زاریاست
کجایی یابن زهرا ! تا ببینی
دو چشمونم فقط بهر تو جاریست
کاش میشد شب یلدا به کنارت باشم
مرهم و شمع و چراغ شب تارت باشم
کاش میشدکه بلندای شب یلدا را
به حرم آیم و تا صبح به کنارت باشم
🤲خدایا!شبیلدایغیبترا پایان بده🤲
پای یلدای دلت یواشکی زمزمه کن
زیر لب یه یادی از نور دل فاطمه کن
چشمتو خیره کن و سوره والعصر و بخون
یه دعا برا ظهور پسر فاطمه کن
🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲
🌸شب یلدا ، شب صلهرحم ودور هم نشینی بدون گناه بر شما مبارک🙏
🆔کانال زندگی شیرین و الهی🔰
@HATAMPOORI
انشاالله فردا یهپیام فوقالعاده زیبا درباره جایگاه زن تقدیمتان خواهیم کرد👆
═━━⊰❀🌹🦋🌹❀⊱━━═
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 جنگ روانی اقتصادی:
🍃🌹🍃
🔸هدف: تضعیف اقتصاد یک کشور و ایجاد وابستگی اقتصادی به دشمن.
🔸روشها: تحریمهای اقتصادی، جنگ ارزی، و دستکاری در بازارهای مالی
🔺معتقد نیستم دوران #شهید_رئیسی همه چیز گل و بلبل بوده است؛ یعنی تمام میراث بجا مانده از روحانی از معضلات اقتصادی، تا ناترازی های برقی و گازی در آن زمان هم وجود داشت؛ اما معتقدم شهید نهایت تلاش خود را به صادقانه ترین شیوه ممکن میکرد تا مردم فشار کمتری بر شانه های خود احساس کنند.
🔹نکته دیگر این بود که اخبار مشکلات موجود کمتر در جامعه منعکس میگردید و بجای آن تلاش میشد در خفا و به دور از هیاهو به آنها رسیدگی شود. در بیشتر اوقات انتقادها را به جان میخریدند اما برای دفاع از خود باعث نگرانی مردم نمیشدند. این چیزی است که اصلاح طلبان توجه چندانی به آن ندارند.
#عبدالرحیم_انصاری
🌸🌺🌼
🌺🌼
🌼
﷽
#پيامهاي_روشن (۲۸)
كاري از :
پايگاه بسیج كارمندي شهيد بابايي پرديس / ف مجازی حوزه ش رجایی/مديريت امور دانشجويان شاهد و ایثارگر دانشگاه
👈 شبکه فارسی TRT:
🔷 به بهانه تاسیس شبکه ی فارسی ترکیه TRT و تکمیل کردن طرح جهان تورانی:
موضوع:
به تازگی ترکیه شبکه فارسی زبان خود را در قالب شبکه دولتی TRT دایر نموده است. حال می خواهیم ابعاد و اهداف این شبکه را به طور خلاصه بررسی کنیم.
۱. رویه کاری این شبکه تمرکز بر ایجاد اختلافات قومی در ایران، تطهیر اقدامات ضد اسلامی ترکیه، لجن پراکنی درباره جبهه مقاومت و متهم نمودن ایران به بی ثباتی در منطقه خواهد بود.
پیشتر رئیس تلویزیون TRT گفته بود که ترکیه قرار است با افتتاح بخش فارسی این رسانه، ایران را اذیت و آشفته کند.
۲. مفهوم جهان تورانی (پانتورانیسم) 160 سال پیش توسط افرادی چون آرمینیوس وامبری (یهودی مجارستانی) و لئون کاهن (یهودی فرانسوی) مطرح شد.
۳. پانتورانیسم ایدهای تصنعی و وارداتی است که ریشه در اروپا، بهویژه انگلستان دارد و در دوران امپراتوری عثمانی و با تشکیل جمهوری ترکیه تقویت و پس از فروپاشی شوروی، فرصت برای گسترش این ایده فراهم شد.
۴. اهداف جهان تورانی مهار سه کشور مهم: ایران، روسیه و چین از طریق ائتلاف ترکزبانها، تسلط بر منابع انرژی و حملونقل جهانی، گسترش نفوذ ناتو در منطقه، ایجاد یک هویت مشترک ترکی از طریق پرچم، زبان، الفبای واحد و کتب تاریخی مشترک خواهد بود.
۵. نقشها و چالشهای شکلگیری جهان تورانی:
نقش ها:
- حمایت از نیروهای افراطی در جنگ اوکراین و سوریه.
- تأمین تدارکات و حمایت از اسرائیل در وقایع اخیر.
- پیوند پانتورانیسم با تفکر افراطی اخوانی و صهیونیستی.
چالشها:
- فقدان یکپارچگی فرهنگی، زبانی و تاریخی میان اعضای مورد ادعا.
- عدم اتصال جغرافیایی به دلیل موقعیت ارمنستان.
- مخالفت ارمنستان با ایجاد دالان تورانی (کریدور فراسرزمینی).
۶. جمهوری آذربایجان بهلحاظ تاریخی بخشی از ایران است و ارتباطی با جهان ترک ندارد و تلاشهای الهام علیاف برای استحاله هویتی، فرهنگی و زبانی آذربایجان و تقویت پانتورانیسم است.
۷. پیامدها و راهکارهای جهان تورانی:
- تقویت جهان تورانی میتواند نظم آنگلوساکسونی را تقویت کند.
- همکاری ایران، روسیه و چین برای مقابله با این تفکر ضروری است.
- ارمنستان بهعنوان نخستین قربانی بالقوه این ایده در معرض خطر است و باید حمایت شود.
- جهان تورانی یک پروژه ژئوپلیتیکی و امنیتی برای تغییر معادلات منطقهای است که نیاز به مقابله جدی از سوی کشورهایی مانند ایران، روسیه و چین دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نذری به این میگن ، ببینی حالت خوب میشه
بعد از انگلیس و آلمان،آمریکاییها هم در راه دمشق برای ملاقات با جولانی هستند.
خیلی هم عالی، ده میلیون دلار جایزه دستگیری جولانی را هم صرفه جویی کردند!چون #تروریست_بد می تواند یک شبه #تروریست_خوب شود.
هیچ پدیده ای بعد از جنگ دوم جهانی به اندازه انقلاب اسلامی بر تعفن و ریاکاری غرب نورتابانی نکرد.
@dr_a_ganji
💢دولتها و رمزارزها
🔹«رمز ارزها» (Cryptocurrencies) فارغ از خاستگاه و نیت پدیدآورندگان آن، به منزله یک پدیده نوظهور در حوزههای مالی و اقتصادی، میتواند منشأ تحولات زیادی در آینده نزدیک باشد.
🔸لذا نمیتوان نسبت به آنها بیتوجه بود یا از قانونگذاری برای آنها غفلت کرد. برخی برآوردها حکایت از وجود ۳۰ تا۵۰ میلیارد دلار معاملات رمزارزها و ارز دیجیتال در ایران دارد. این معاملات ولو در شرایط خلأ قانون نیز، هر روز از سوی افراد حقیقی و حقوقیهای ناشناس در کشور در حال انجام و گسترش هستند و از قضا نبود مقررات جامع سبب میشود نهاد پولی و بانکی محدودیت بیشتری در رصد آنها داشته باشد.
🔹پدیده رمز ارزها از سال 1398 در ایران مورد توجه قرار گرفت و به مرور برای آن مقرراتی تعیین شد تا اینکه در آذر ماه امسال سند رسمی آن تدوین و قانونگذاری شد. در این سند استفاده از ارزهای دیجیتال به منزله ابزار پرداخت در داخل کشور ممنوع است تا حاکمیت پول ملی حفظ شود و از طرفی برای کارگزاریهای مربوطه و لوازم پیرامون رمزارزها، ضوابط و مقرارت بسیاری پیشبینی شده است. در مجموع ارزهای مجازی که در بستر بلاکچین هستند، میتوانند چالشهای متعددی را بههمراه داشته باشند. برای نمونه، دولتها توانایی چندانی در رصد و نظارت بر معاملات در شبکه بلاکچین ندارند که میتواند منجر به فعالیتهای غیرقانونی شود. همچنین اگر مردم به رمز ارزها اعتماد بیشتری پیدا کنند و از آنها برای ذخیره و انتقال ارزش استفاده کنند، ممکن است این موضوع منجر به کاهش استفاده از پولهای ملی شود و در نتیجه اعتماد عمومی به آنها تضعیف شود و در نهایت روی کنترل تورم و ثبات اقتصادی تأثیر منفی بگذارد. این موضوع در اقتصادهای ضعیف که دارای ارز ملی ناپایدار هستند، بیشتر موضوعیت دارد. از سویی در کشورهایی که اقتصادهای ضعیفتری دارند، ممکن است مردم برای حفظ ارزش داراییهای خود به سمت رمز ارزها روی بیاورند که این میتواند به فرار سرمایه و کاهش ارزش ارزهای ملی منجر شود.
🔸در آن سو رمز ارزها میتوانند فرصتهایی نیز به همراه داشته باشند. رمز ارزها و ارزهای دیجیتال با حذف واسطههای مالی سرعت گردش پول را افزایش و هزینههای دولتها را کاهش میدهند. همچنین رمز ارزها به افراد در هر جای دنیا اجازه میدهند تا به راحتی به خدمات مالی دسترسی پیدا کنند. از این منظر امکان انتقال پول در خارج از شبکههای پولی و مالی تحریم شده را برای دور زدن تحریمها فراهم میکنند. در مجموع پدیده رمزارزها هم میتواند فرصت باشد و هم تهدید و این بستگی به اقتدار حکمرانی اقتصادی، ارزش پول ملی و قدرت اقتصادی کشورها دارد.
⭕️ داعش و آخرالزمان
سوال این است با اینکه در کتب اسلامی، چهره داعش و اصحاب «دولت اسلامی رایات سود فتنه شام»، به تفصیل معرفی شده بود، چرا جوانان اهلسنت به این جریان گرایش یافتند؟
✍️مصطفی امیری
✅ اصحاب «پرچمهای سیاه» فتنه شام
🔹پرچمهای سیاه که خود را «دولت اسلامی» معرفی میکنند اما حق نیستند و به هیچ عهد و میثاقی وفادار نیستند و اسامی خود را کُنیه (به عنوان مثال: ابوبکر) و نسبت خویش را از نام شهرها انتخاب کردند (به عنوان مثال: بغدادی) و موهایشان همچون موهای زنان، طویل و بلند است:
🔸«الرَّايَاتِ السُّود...أَصْحَابُ الدَّوْلَةِ لَايَفُونَ بِعَهْدٍ وَ لَامِيثَاقٍ يَدْعُونَ إِلَى الْحَقِّ وَ لَيْسُوا مِنْ أَهْلِهِ أَسْمَاؤُهُمُ الْكُنَى وَ نِسْبَتُهُمُ الْقُرَى شُعُورُهُمْ مُرخَاةٌ كَشُعُورِ النِّسَاءِ»
📘ابنطاووس، الملاحم و الفتن، ص۸۹.
1. الرَّايَاتِ السُّود...أَصْحَابُ الدَّوْلَةِ: پرچمهای سیاه که خود را «دولت اسلامی» معرفی میکنند.
2. يَدْعُونَ إِلَى الْحَقِّ وَ لَيْسُوا مِنْ أَهْلِهِ: به حق دعوت میکنند اما حق نیستند.
3. لَايَفُونَ بِعَهْدٍ وَ لَا مِيثَاقٍ: به هیچ عهد و میثاقی وفادار نیستند.
4. أَسْمَاؤُهُمُ الْكُنَى وَ نِسْبَتُهُمُ الْقُرَى: اسامی خود را کُنیه (به عنوان مثال: ابوبکر) و نسبت خویش را از نام شهرها انتخاب کردند (به عنوان مثال: بغدادی).
5. شُعُورُهُمْ مُرخَاةٌ كَشُعُورِ النِّسَاءِ: موهایشان همچون موهای زنان، طویل و بلند است.
✅ قتل و کشتار بیرحمانه، صفت اصلی داعش
🔹در کتب معتبر آیندهپژوهی مهدوی از وجود اهلسنت تکفیری در منطقه شام قبل ظهور به رهبری شخصی سنگدل و از خاندانى بیاصل و نسب كه يارانش داراى موهاى بلند و لباس سياه و صاحبان پرچمهاى سياه هستند، سخن به میان آمده است که هر شخصی با ايشان دشمنى ورزد، بىقانون و بیملاحظه، اعراب ساکن مناطق فرات را در شهرهای خودشان به قتل میرساند.
🔸«عبْداً عَنِيفاً خَامِلًا أَصْلُه أَصْحَابُهُ الطَّوِيلَةُ شُعُورُهُمْ أَصْحَابُ السِّبَالِ سُودٌ ثِيَابُهُمْ أَصْحَابُ رَايَاتٍ سُودٍ وَيْلٌ لِمَنْ نَاوَاهُمْ يَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً وَ اللَّهِ لَكَأَنِّي أَنْظُرُ إِلَيْهِمْ وَ إِلَى أَفْعَالِهِمْ وَ مَا يَلْقَى الْفُجَّارُ مِنْهُمْ وَ الْأَعْرَابُ الْجُفَاةُ يُسَلِّطُهُمُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ بِلَا رَحْمَةٍ فَيَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً عَلَى مَدِينَتِهِمْ بِشَاطِئِ الْفُرَاتِ الْبَرِّيَّةِ وَ الْبَحْرِيَّة».
📘نعمانی، الغیبة، ص۲۵۶-۲۵۷.
1. عَبْداً عَنِيفاً خَامِلًا أَصْلُه: شخصی سنگدل و رهبری از خاندانى بیاصل و نسب.
2. أَصْحَابُهُ الطَّوِيلَةُ شُعُورُهُمْ: یارانش داراى موهاى بلند.
3. أَصْحَابُ السِّبَالِ سُودٌ ثِيَابُهُمْ أَصْحَابُ رَايَاتٍ سُودٍ: یارانش دارای لباس سياه و صاحبان پرچمهاى سياه.
4. وَيْلٌ لِمَنْ نَاوَاهُمْ يَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً: هر شخصی با ايشان دشمنى ورزد، بىقانون و بیملاحظه به قتل میرسانند.
5. وَاللَّهِ لَكَأَنِّي أَنْظُرُ إِلَيْهِمْ وَ إِلَى أَفْعَالِهِمْ وَ مَا يَلْقَى الْفُجَّارُ مِنْهُمْ وَ الْأَعْرَابُ الْجُفَاةُ يُسَلِّطُهُمُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ بِلَا رَحْمَةٍ فَيَقْتُلُونَهُمْ هَرْجاً عَلَى مَدِينَتِهِمْ بِشَاطِئِ الْفُرَاتِ الْبَرِّيَّةِ وَ الْبَحْرِيَّة: اعراب ساکن مناطق فرات را در شهرهای خودشان، به قتل میرساند.
نکته عجیب، سر بریدن های داعش کنار سواحل که در حدیث فوق اشاره شده است (شَاطِئِ الْفُرَاتِ الْبَرِّيَّةِ وَ الْبَحْرِيَّة).
✅ داعش و آخرالزمان و اندیشه اهلسنت تکفیری، علل و عوامل
🔸و اما، پاسخ به سوال این نوشتار، علت گرایش جوانان اهلسنت به جریان داعش را میتوان در چند علت مهم، خلاصه کرد: عطش انقلابیگری، تمایل به داشتن رهبر سید قریشی از نسل پیامبر، احادیث جعلی جریان اموی در فضیلت و تقدس سرزمین شام، موعودگرایی که با سوءاستفاده غربیها به انحراف گروید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
روحالله #مومن_نسب با تأکید بر هشدار حاج حسین شریعتمداری مبنی بر شرمآور بودن صدور مجوز دولتی برای یک شبکۀ فارسیزبان برانداز متعلق به ترکیه، در ویراستی نوشت:
شبکۀ TRT فارسی ترکیه با مجوز دولت ایران یعنی وارد کردن اسب تِرُوآی اهدایی از طرف اردوغان به خاک مقدس ایران…⚠️
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خداییش شبکه سه صَدِ خود را در یلدا، برای مادری گذاشت
▪️این حرفهایی که میشنویم در اینستاگرام تابو است
▪️جریان غرب گرا بنیانهای خانواده را نشانه میگیرد. «درخانه سگ و گربه بیارید»، «مادر شدن مانع پیشرفت است» و دهها مطلب دیگر را تکرار میکنند تا در یک کلمه اهمیت«مادر شدن» را کمرنگ کنند. و در اینستا هم در حال تمسخر مادری توسط بلاگرهای طنزنما هستیم.
کاش همه از این شبکه سه یاد بگیرند. به خدا ارزش دارد که یکی از مهمترین ویژه برنامه سال خود را «مادرانه» بکنید. این فرصت سوزی نیست بلکه خود خود فرصت است. مطمئن باشید هیچ چیزی مانند پرداختن به نقش «مادران» امثال مسیح علینژاد را زجر نمیدهد و پروژه هایشان را سست نمیکند. و حرفهای آن ها را بین بانوان ایرانی بیاعتبار نمیکند.
بخشی از صحبتهای یکی از مادران در شبکه سه: به همه زنان توصیه میکنم طعم شیرین مادر شدن را لمس کنند. زمانی که من به اردوی تیم ملی دعوت شدم، برگه سنوگرافی پسرم آمد. با افتخار تصمیم گرفتم بعد از تولد فرزندم ورزش حرفهای را ادامه بدهم.
✍ عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan
🔴 یک تروریست تکفیری وزیر خارجه سوریه شد!
گروهک تروریستی تحریر الشام زید عطار (اسعد حسن شیبانی) را به عنوان وزیر خارجه سوریه معرفی کرد، در سابقه زید عطار فرماندهی در گروهک های تروریستی (جبهه النصره، جبهه فتح الشام و تحریر الشام) وجود دارد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
45.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥️ چه کسی به اسد خیانت کرد؟!| ترکها چگونه ایران را از خیانت مطلع کردند؟| اسد در زمان تصرف حلب کجا بود؟! | عقب نشینی سازمان یافته ارتش سوریه چگونه اتفاق افتاد؟
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
در مسئله ی حضور ایران در سوریه هم بدانیم ما از ابتدا، از همان آغاز بحران سوریه یعنی سال ۲۰۱۱، داستان را درست تعریف نکردیم. دشمنِ ایران که قدرت رسانه ای در دست داشت، مساله را به این سمت برد که "جمهوری اسلامی" فقط در سوریه حضور و دخالت دارد! آن هم فقط برای حفظ اسد! همان رسانه های قدرتمند و تحلیلگران داخلی به مردم ما نمیگفتند: ترکیه، آمریکا، روسیه، قطر؛ امارات سعودی و... هم هستند.
یک مساله را روشن بیان کنم. تاریخ اثبات میکند، نظریات روابط بین الملل شهادت میدهند: حکومت کردن و حفظ کشورتان در این منطقه از جهان بدون نقش آفرینی فعال ممکن نیست. یعنی شما نمیتوانی در چهاردیواری ایران بنشینی، کار به همسایه و بیرون نداشته باشی تا کشور حفظ شود.
برای چند دقیقه جمهوری اسلامی را کنار بگذاریم. یعنی تاریخ ایران را بدون جمهوری اسلامی مرور کنید.
۱.آیا در زمان امپراطوری صفویه، قبل و بعد از شاه عباس با ایران با امپراطوری عثمانی جنگ نداشت؟ چالدران چه بود؟ نبرد ارومیه چه بود؟ پرتغالی ها را از هرمز بیرون نکرد؟
۲. آیا در زمان نادرشاه افشار چندین جنگ بزرگ رخ نداد؟
۳. آیا در زمان قاجار در عهد عباس میرزا ایران با روسیه تزاری جنگ نداشت؟ شکست نخورد؟
۴. آیا پهلوی دوم در جنگ ظفار عمان شرکت نکرد؟ در ویتنام جنوبی نبود؟
اگر امروز حاکمان صفویه، قاجاریه و پهلوی که همگی بر سر یک چیز شباهت دارند یعنی "حکومت کردن بر ایران" در دوران حکومت شان مساله مهمشان منطقه و بقا ایران در این منطقه بود، تماشاچی باقی میماندند؟
چرا تاریخ این منطقه را انکار میکنیم؟
چرا برای نسل امروز مساله را جدید جلوه میدهیم؟
چرا روایتگری ما از وقایع منطقه فقط از بغض جمهوری اسلامی لست؟
اگر امروز کوروش، شاه عباس اول نادرشاه، امیرکبیر، رضاشاه، محمدرضا پهلوی حضور داشتند فارغ از اینکه آیا قدرت و توان ایستادن داشتند یا نداشتند، اگر پیشروی اردوغان و سابقه صهیونیست ها را میدیدند، چه میکردند؟ حدستان چیست؟ کاری به کار منطقه نداشتند؟
پس چرا در تحلیل علت حضور ایران در منطقه ای که امنیت خودمان به آن وابسته است جفا میکنید؟
لطفا این سوالات فرضی تاریخی را بپرسید
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۱)
✍سعدالله_زارعی
🔸گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔸در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔸یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
🔻ادامه دارد...
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۲)
✍سعدالله_زارعی
🔻در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔸با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔸پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔸پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔸این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیش بینی رهبر انقلاب از آینده سوریه
رهبر انقلاب در دیدار مداحان و شاعران اهل بیت(ع): سر برآوردن یک مجموعه قوی از جوانان غیور سوری، پیشبینی قضایای اخیر این کشور است. فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود
جوان سوری چیزی برای از دست دادن ندارد. دانشگاهش ناامن است، مدرسهاش ناامن است، خانهش ناامن است، خیابانش ناامن است، زندگیاش ناامن است، چه کار کند؟ بایستی با قوت و اراده در مقابل آن کسانی که این ناامنی را طراحی کردهاند و آن کسانی که آن را اجرا کردهاند باید بایستد و ان شاءالله بر آنها فائق خواهد آمد.
فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود. ۱۴۰۳/۱۰/۲
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
❌ مجوز نداده بودید یا لغو کردید؟!
🔸در واکنش به یادداشت کیهان با عنوان «باور بفرمایید، شرمآور است»! که در آن به صدور مجوز برای فعالیت شبکه فارسیزبان TRT ترکیه اعتراض شده بود، معاونت امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادعا کرد که این شبکه مجوز ندارد!
🔸این ادعا درحالی است که تمام رسانههای رسمی کشور ازجمله رسانههای نزدیک به دولت در انتشار خبر نخستین گفتگوی شبکه TRT فارسی تصریح و تأکید کردهاند که این شبکه تلویزیونی مجوز حضور در ایران را دارد. اگر این شبکه از ابتدا مجوز نداشته، چرا معاونت امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انتشار گسترده خبر فعالیت شبکه TRT فارسی با مجوز در ایران واکنش نشان نداد و درست بعد از هشدار کیهان نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و برخورداری این شبکه از مجوز را رد کرد؟
🔸علاوه بر این، شبکه TRT فارسی ۳۰ آذر یک گزارش از خیابانها و معابر تهران پخش کرد که جای سوال است اگر این شبکه فاقد مجوز است، چگونه خبرنگاران و عوامل آن مثل آب خوردن در پر جمعیتترین مناطق تهران پرسه زدهاند و با میکروفنی که نشان این شبکه روی آن هک شده با مردم تهران مصاحبه کردهاند؟
🔸گفتنی است، زاهد سوباچی، مدیر شبکههای رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) مهرماه سال جاری در مراسمی اعلام کرده بود که قصد دارند با راهاندازی کانال فارسی زبان این شبکه، ایران را اذیت کنند!
🔸کیهان مانند همه مردم شریف ایران اسلامی از لغو مجوز شبکه یاد شده ابراز خشنودی میکند ضمن آن که امید است مسئولان محترم وزارت ارشاد نسبت به هویت شبکههایی که به آنها مجوز فعالیت میدهند دقت و مطالعه بیشتری داشته باشد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 دو دقیقه تحلیل نقطه زن آقا ، تلفیق قرآن و سیاست و تاریخ ✅
🔰 وقتی می گوییم تحلیل سیاسی باید همراه با ترکیب تاریخی دینی باشد ، یعنی همین کار بی نظیر آقا 👌
👈 منافقانی در لباس دوست که مدام در حال #تردید_افکنی و ایجاد #یأس و #نا_امیدی و #ترس و ترسیم جبهه #ضعیف از جبهه مقاومت هستند.
⬆️ قضیه آن قدر مهم بوده که خدا برای این موضوع #آیه نازل کرد ‼️
✅ این شاخص مهم را آقا امروز با ترکیب تحلیل سیاسی با تاریخ و دین به ما داد ، حالا بدون اینکه نامی از کانال یا فردی بیاوریم خودتان نگاه کنید :
⁉️ کدام کانال ها و افراد به اسم تحلیل گر هستند که مدام در حال ضعیف نشان دادن جبهه مقاومت و القای شکست آنها هستند ⁉️
با دیدن مطالب کدام کانال ها و افراد احساس نا امیدی نسبت به آینده و احساس بی عرضگی و ضعف مسئولین نظامی به شما القا می شود ⁉️
👌 از آن کانال ها خارج شوید تا هم ذهن مبارک خود را از تشویش دور کنید و هم وقت خود را برای خواندن مطالب زرد نا امید کننده هدر ندهید.
#لیبک_یا_خامنه_ای
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ما با هم خیلی فرق داریم ما رسانه ملی(شبکه سه) میبینیم شما ماهواره و منوتو
▪️فامیلی داشتیم که توی خونه ماهواره آوردند و میگفتند که برای اخبار و مسائل سیاسی خریدیم. کم کم نوع فرهنگشون تغییر کرد و هر روز کارمون شده بود پاسخ به شبهات اونها در فامیل؛ در نهایت هم مجبور شدیم رابطمون رو کم کنیم ...
دیشب بعد از مدتها یه تماسی گرفتم تا شب یلدا و روز زن رو تبریک بگم. صدای تلویزیون دو طرف میاومد و همزمان ما شبکه سه میدیدیم و اونها ماهواره.
واقعیتش اینه که هر چقدم منتقد رسانه ملی باشیم؛ تو دلم گفتم خدایا! شکرت ما محتوای انقلابی و انسانی و مادرانه شبکه سه رو تماشا میکنیم و اونا مزخرفات ماهواره
✍عالیه سادات
🍃__________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی_در_ایتا👇
@shookoohzan