تندرو کیست؟؟؟
حاشیه ای بر ماجرای مسجد حظیره یزد
🔻🔻🔻
پس از اعتراض انقلابی آقای احسان زاده، روحانی جوان یزدی به سخنان مسیح مهاجری در تطهیر سران فتنه در مسجد حظیره، رسانه های زنجیره ای اصلاحطلب با همراهی بیبیسی، این روحانی بزرگوار را «تندرو» نامیده و اقدام ایشان را «اخلال» و «آشوب» نام نهادند.
در حالی که جان مایه اعتراض ایشان به مهاجری، بخاطر دفاع از سران فتنه توسط او بوده که از سوی دیگر هم مدعی تبعیت از مقام معظم رهبری نیز بوده، در حالی که به تصریح امام خامنهای سران فتنه مرتکب گناهی بزرگ و نابخشودنی شده بودند و مهاجری حاضر به پذیرفتن این گناه سیاسی نبود.
با این توضیح می توان گفت که اقدام روحانی یزدی از مستدل ترین و منطقی ترین اعتراض ها نسبت به این تناقض سیاسی مهاجری است و قطعا چنین اعتراضی را نمی توان با توجه به ادعای مهاجری درباره تبعیت از مقام معظم رهبری، تندروی دانست.
اما در آن سوی ماجرا آقای مهاجری حضور دارد که بررسی عملکرد او در روزنامه جمهوری اسلامی گواه بر همه چیز است، مهاجری که از ابتدای انقلاب نام او با نام آقای هاشمی رفسنجانی گره خورده و رابطه اش با هاشمی از کارگزار و کارفرما به مرید و مرادی رسیده بود، بهتر است توصیف او را از زبان مرادش شنید تا روشن شود چه کسی منطقی و چه کسی تندرو است؟
با توجه به مسئولیت های که مهاجری در زمان دولت و غیر دولت آقای هاشمی داشته، نام او در خاطرات ایشان چندین بار تکرار شده است ولی نکته مهمی که در این نام بردن ها قابل توجه است انتقاد های هاشمی از رفتارهای شاذ مهاجری است که به بخشی از آن اشاره می شود:
-19 اردیبهشت 1361: ساعت پنج بعد ازظهر در جلسه شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی شرکت کردم. دو نفر از اعضا (آقایان مسیح مهاجری و علیرضامحجوب) به عنوان اعتراض به کاندیداهای حزب برای تهران استعفا کردهاند. عملی نادرست و غیر حزبی کردهاند!!!
https://b2n.ir/d30843
-10 بهمن 1361: ملاقاتی با آقای مسیح مهاجری مسئول روزنامه جمهوری اسلامی داشتیم..... از سرمقالهای که اخیراً علیه یاسر عرفات نوشته انتقاد کردم و گفتم سیاست ما این نیست که با فلسطینیها جنگ تبلیغاتی شروع کنیم.
https://b2n.ir/p90885
-9 خرداد 1372: آقایان سیدمحمود دعایی، مهدی نصیری، مرتضی نبوی، غفور گرشاسبی و مسیح مهاجری، مدیران روزنامههای اطلاعات، کیهان، رسالت، ابرار و جمهوری اسلامی آمدند. برای نیازهای ناشی از تک نرخی شدن ارز استمداد کردند و با سیاستهای کشور آشنا شدند؛ قول کمک دادم. به خاطر تندروی در مساله عربستان سعودی، به آقای مسیح مهاجری تذکر دادم.
https://b2n.ir/w02332
-28 خرداد 1373: آقای مسیح مهاجری، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی آمد. از برخوردهای تندش در روزنامه با وزیر امور خارجه، در خصوص سفر به مصر، انتقاد کردم. خیال میکند، دکتر ولایتی کاندیدای ریاست جمهوری در دوره آینده است و شاید به همین جهت برخورد تند دارد. گفتم چنین خیالی درست نیست.
https://b2n.ir/j95073
- 12 آذر 1374: آقای مسیح مهاجری، مشاور اجتماعی رئیس جمهور و مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی آمد. گزارش سفر به مصر و آسیای میانه و سوریه و لبنان را داد و بر دوستی با آسیای میانه تأکید داشت. هنوز هم مخالف برقراری روابط سیاسی با مصر است؛ ضمن اینکه بر همکاری فرهنگی اصرار دارد. در مورد روزنامه و تندرویهایش تذکر دادم.
https://b2n.ir/k33556
حال با این گزارشات فوق که آقای هاشمی به عنوان فرد مورد قبول مهاجری وی را در برهه های مختلف به تندروی موصوف می کند و به خود این جرات را می دهد که چنین فردی را که از کارگزارانش بحساب می آید را در نوشته های عمومی خود تندرو بخواند، باید از حضرات اصلاحطلب(که اعتراض منطقی را آشوب و تندروی می دانند) پرسید که تندروی واقعی کیست؟
و پرتقال فروش قصه را باید کجا پیدا کرد؟
shajartooba 🌿
شجرطوبی
تندرو کیست؟؟؟ حاشیه ای بر ماجرای مسجد حظیره یزد 🔻🔻🔻 پس از اعتراض انقلابی آقای احسان زاده، روحانی ج
خط قرمز فتنه؛ پر رنگ تر از همیشه
درود و سلام مجاهدان انقلاب اسلامی بر روحانی انقلابی حجت الاسلام احسانزاده، که با قیام لله در راه جهاد تبیین، در مقابل جریان تحریف، باعث شد که خط قرمز فتنه و حمایت از فتنهگران پررنگ تر از همیشه شود و گذشت ایام بر این گناه نابخشودنی باغیان برعلیه نظام، غبار فراموشی ننشاند.
و نیز رحمت خدا بر طلاب و جوانان انقلابی یزد که با حمایت از این اقدام انقلابی بار دیگر ثابت کردند که دارالعباده یزد تا همیشه مهد صدوقیها و مصباحها خواهد ماند.
ان شاالله
السلام علی عبادالله الصالحین
shajartooba 🌿
محاکمه حمید نوری؛ آتشی دیگر بر آخرت آقای منتظری
دیروز در آخرین جلسه دادگاه نمایشی محاکمه آقای نوری در سوئد که مدعیان و شاهدان آن منافقین زخم خورده از نظام بوده که از حکم تاریخی حضرت امام کینه به دل داشتند، آقای نوری به حبس ابد محکوم شد و پرونده محاکمه وی بسته شد، اما در دادگاه الهی پرونده ای دیگر برای شیخ حسینعلی منتظری، در همین باره باز گردید.
دادگاه فرمایشی سوئدی بخاطر اشتغال آقای نوری در دستگاه قضایی ایران در دهه 60 به وی اتهام قتل عمد در ماجرای اعدام منافقین در سال 1367 را زده و به همین خاطر ایشان را محکوم کرد و البته موجبات شادی و سرور منافقین و ربع پهلوی را نیز در پی داشت.
اما ربط این ماجرا به آقای منتظری این است که یکی از مهم ترین استنادهای مدعیان و شهود دادگاه (از جمله جفری رابرتسون وکیل انگلیسی) در محکوم کردن آقای نوری، نامه های اعتراضی منتظری به حکم تاریخی امام خمینی درباره منافقین کوردل و نیز فایل صوتی منتظری با جمعی از مسئولان وقت قضایی کشور بود، که اتفاقا توسط پسر وی احمد منتظری در سال 1395 و در اصل برای مهیا کردن خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی برای رای آوری مجدد حسن روحانی، منتشر گردید.
ماجرای دادگاه آقای نوری برای چندمین بار برای تاریخ روشن ساخت که منتظری به فرموده حضرت امام خمینی در ماجرای مجازات منافقین کوردل چه خدمت ارزنده ای به استکبار کرد و البته عذابی سخت را برای آخرت خود به ارمغان آورد، همان هشداری که امام خمینی در نامه ۶۸/۱/۶ به او متذکر شد و از از او خواست تا توبه کند تا در قعر جهنم نسوزد، ولی او را گوش شنوایی برای این انذار نبود که نبود.
shajartooba 🌿