مجتبی شاکری پیشنهاد داد:
تنظیم دادخواست بابت ترک فعل دستگاه ها در اجرای قوانین ایثارگری
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی پیشنهاد داد به جای انعقاد تفاهمنامههایی که مفاد آنها در نبود بودجه و همراهی مدیران اجرا نمیشود، دادخواستی بابت ترک فعل دستگاه هایی که نسبت به اجرای قوانین حوزه ایثارگری صورت گرفته است، تنظیم و مسوولان دورههای مختلف به این ترتیب در قبال عملکرد خود پاسخگو شوند.
به گزارش …، مجتبی شاکری مشاور شهردار تهران در امور ایثارگران در نشست شورای مشاورین دستگاه ها در امور ایثارگران به میزبانی وزارت راه وشهرسازی با بیان اینکه باید موانعی که موجب شده بهرغم تاکیدات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بر رسیدگی به مطالبات و ارتقاء جایگاه ویژه خانواده شاهد و ایثارگر، هنوز بعد از گذشت سالها از موضوع ایثار و شهادت، این قشر بهره مند از اجرای قوانین مصوب نشده است، افزود: بیان این مهم نافی تلاش صادقانه دست اندرکاران دستگاه ها در امور ایثارگران در دوره های مختلف نیست بلکه توجه دادن به ظرفیت حداکثری مشاورین دستگاه ها برای حرکت نظام مند در شرایط موجود ، هماهنگی سه قوه برای جبران عقب افتادگی های جامعه ایثارگری است .
شاکری تشریح کرد: تفاهمنامههای سازمانی که در این حوزه و با هدف ارتقای جایگاه خانواده شاهد و ایثارگر در دستگاهها و نهادهای مختلف منعقد میشود، یک تلاش حداقلی است و آنچه میتواند این تفاهمات را به نقطه نهایی برساند، پیگیری و سازماندهی حل مسائلی است که باید مبتنی بر آن انجام شود و تصویب قوانین و آیین نامه هایی که باید حمایت گر این تلاش باشد و به تحقق اهداف کمک کند.
وی با بیان اینکه آمادگی مسئولان عالی هر دستگاه نیز در ایفای تعهدات این قبیل تفاهمنامهها نقش اساسی دارد، گفت: با چنین رویکردی است که عقد تفاهمنامه به نتیجه نهایی تبدیل میشود.
شاکری خاطرنشان کرد: من علاقمند بودم که در این نشست مهم جداول و آمار و ارقام عملکرد واقعی دستگاه ها در انجام تکالیف موظف ارائه شود تا در سنجه ای کارشناسی هم فعل و هم ترک فعل را پیش روی ما قرار دهد و ما قرار گرفتن جامعه ایثارگری را در جایگاه مدیریتی و موضوع مهم این جلسه که توانمندسازی و استعدادیابی در این راستا است، بهتر بیابیم.
وی با بیان اینکه به طور کلی میزان تحقق قوانین جامعه ایثارگری به اذعان بنیاد شهید فقط ۱۹ درصد بوده است، گفت: البته آقای قاضیزاده طی دو سال اخیر که مسوولیت بنیاد را برعهده دارند این میزان را به ۲۹ درصد افزایش دادهاند. با این حال همچنان ۷۱ درصد مصوبات مرتبط با جامعه شاهد و ایثارگر بر زمین مانده و این موضوع ربطی هم به این دولت و آن دولت ندارد؛ در واقع ترک فعلهای صورت گرفته در همه دولتها رخ داده و ما باید در این رابطه دادخواهی کنیم.
شاکری با بیان اینکه برخی ترک فعلها به آشفتگی هایی بعضا جبران ناپذیر در خانواده شاهد و ایثارگر منجر شده و مشکلات جدی ایجاد کرده است، گفت: آنطور که گزارش دادهاند بودجه مورد نیاز بنیاد برای ایفای تعهدات در قبال جامعه هدف باید ۲۰۰ همت (هزار میلیارد) باشد، در حالی که بودجه مصوب مجلس برای بنیاد در سال جاری ۷۵ همت است. و این در شرایطی است که با مصوبه مجلس، حدود ۳۰۰ هزار نفر به جمعیت جامعه ایثارگری تحت پوشش بنیاد شهید افزوده شده است.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی تاکید کرد: با وجود پیش رو داشتن قوانین مصوب به حاشیه رانده شده براساس چه ارزیابی علمی و کارشناسی تفاهم نامه های جدید را توافق می کنیم فاصله بین 75 همت تا 200 همت را کی و چگونه باید طی کنیم ؟ هنوز من برآورد اعتبار و تخصیصی ندیده ام که گفته شود اختصاص یک درصد از اعتبارات دستگاه های اجرایی به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت براساس بندالحاقی(۳) تبصره ۹ لایحه بودجه سال 1401 چند همت بوده است؟ و سرنوشت تداوم این مصوبه در سال های بعد به کجا انجامید . برمبنای آنچه گفته شد ندیدن ابعاد مساله مشکل را در قالب تفاهم نامه حل نمی کند باید از زمان سوزی جلوگیری کرد و از مساله مهم ترک فعل های صورت گرفته به سادگی عبور نکرد .
شاکری خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه باید دیدگاه های تنگ نظرانه خود را برای تحقق مطالبات جامعه شاهد و ایثارگر اصلاح کند تا قوانین مصوب معطل مانده اجرا شود و دستگاه ها نتوانند با ترک فعل و حرکات نمایشی از انجام تکلیف تمرد کنند.
وی خطاب به مدیران ارشد بنیاد شهید امور ایثارگران و مشاوران امور ایثارگران در دستگاهها گفت: نباید با روش فایده مندی حداقلی این تفاهمنامهها زمان را از دست بدهیم و غافل شویم؛ در این صورت روزی میرسد که دوره چهار ساله خدمت ما تمام شده و کاری پیش نرفته است.
مشاور ایثارگران شهردار تهران با اشاره به آمار فرزندان شاهد و ایثارگر تحصیل کرده و آماده اشتغال که هنوز برای آنها فکری نشده است، گفت: گزارش ها حاکی است که در بسیاری از دستگاه ها باب استخدام ایثارگران به کلی بسته شده است.
دبیرکل جمعیت جانبازان پیشنهاد داد به جای انعقاد تفاهمنامه یا در کنار آن، یک دادخواست ترک فعل برای گروهی از مدیرانی که قصور و تقصیر آنها در وضعیت کنونی جامعه ایثارگری نقش داشته است، تنظیم شود و آنها گزارش دهند که چرا به مسوولیت خود عمل نکردهاند.
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قابی معنادار از همدلی و اتحاد جناحهای مختلف سیاسی برای ایرانی متحد در دیدار روز گذشته رئیس جمهور با جناح های مختف سیاسی
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
در جلسه دبیران کل احزاب با رئیسجمهوری چه گذشت؟
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی جزئیات جلسه رئیس جمهوری با دبیران کل احزاب را تشریح کرد و گفت ما چنین جلساتی در دوران آقای خاتمی نداشتیم؛ به نظر میرسد که تمهیدات آیت الله رئیسی، تمهیداتی اخلاقی و مبتنی بر همراهی با احزاب است.
ادامه خبر در لینک زیر:
🔗 eitaa.com/shakeri_info/96
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
در جلسه دبیران کل احزاب با رئیسجمهوری چه گذشت؟
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی جزئیات جلسه رئیس جمهوری با دبیران کل احزاب را تشریح کرد و گفت ما چنین جلساتی در دوران آقای خاتمی نداشتیم؛ به نظر میرسد که تمهیدات آیت الله رئیسی، تمهیداتی اخلاقی و مبتنی بر همراهی با احزاب است.
مجتبی شاکری در گفتوگو با پانا در خصوص جلسه آیتالله رئیسی با ۵۰ تن از دبیران احزاب و گروههای سیاسی، اظهار کرد: «در دوره ریاست جمهوری آیت الله رئیسی، این جلسه دومین جلسهای بود که دبیران کل احزاب ملی با ایشان داشتند و رئیس جمهور وقت مبسوطی را قرار دادند و تقریبا تمامی دوستان صحبت کردند. حدود دو ساعت دبیران کل نکاتی را مطرح میکردند و نیم ساعت هم آقای رئیسی صحبت و مباحث را مطرح کردند.»
وی با بیان اینکه جلسه با بیانات آقای انصاری شروع شد و با اظهارات دکتر حداد عادل به پایان رسید، افزود: «مباحث کلی قانون انتخابات، پیش ثبتنامها و نقش نظارتی شورای نگهبان مطرح شد. میزان مشارکت مردم و اجرای چهار شاخص مدنظر مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت. یکی از درخواستهای دبیران کل احزاب این بود که جایگاه احزاب برای مشارکت دادن مردم در انتخابات پررنگتر شود. موضوع وضعیت معیشت، اقتصاد و مبارزه با مفاسد نیز مطرح شد.»
این فعال سیاسی ادامه داد: «رعایت اخلاق رقابت بین احزاب و استفاده از امکانات دولت به طور عادلانه برای فعالیت احزاب به خصوص در موضوع رسانه ملی نیز از موضوعاتی بود که مورد تاکید واقع شد. از برنامههای گفتگویی و مناظره ای و مستندهای رسانه ملی استقبال شد. همچنین درخواست شد سلامتی که برای انتخابات دنبال میشود توسط دستگاههای نظارتی مدنظر قرار گیرد.»
شاکری تصریح کرد: «طیف نظرات از تندترین انتقادات تا همراهترین نظرات در این جلسه مطرح شد. آقای رئیسی هم با ارائه گزارشی تاکید کردند که دولت در انتخابات کاندیدا ندارد و در این قضایا جانبدارانه ورود پیدا نمیکند و دولت، تنها بستر را فراهم میکند که تمامی فعالان سیاسی مشارکتی خوب و رقابتی سازنده داشته باشند.»
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: «رئیس جمهوری تاکید کردند که آنچه که مطرح است اجرای قانون است. قانونگذار مجلس است و دولت به عنوان نهاد اجرایی، مجری قانون است و شورای نگهبان نیز قانون را اجرا میکند. اگر مدارک اشخاصی کامل نبوده به سلایق سیاسی مربوط نیست و قانون تعیین کننده بوده است.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «ما چنین جلساتی را در دوران آقای خاتمی نداشتیم؛ به نظر میرسد که تمهیدات آیت الله رئیسی، تمهیداتی اخلاقی و مبتنی بر همراهی با احزاب است».
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
در نشست با رئیسجمهوری، کلیدواژه اصلاحطلبان «از بین رفتن اعتمادها» بود
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی:
شب گذشته، نشست آیتالله رئیسی با ۵۰ تن از دبیران احزاب و گروههای سیاسی برگزار شد. دبیران احزاب در این نشست که از حدود ساعت ۱۹ آغاز شد و تا بعد از ساعت ۲۲ به طول انجامید؛ به بیان نکاتی پیرامون مسائل حزبی و انتخابات پیش رو پرداختند.
در توضیح کلیات این گردهمایی «مجتبی شاکری» دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی به خبرنگار «بصیرت» گفت: «در دوران آقای رئیسی این دومین جلسهای بود که تمام احزاب در آن حضور داشتند. این گردهمایی یک بار در ماه مبارک رمضان بود که به همین ترتیب افراد صحبت میکردند و آقای رئیسی هم یک جمعبندی ارائه میدادند. نشست شب گذشته هم جلسه دوم بود که در آن ۵۰ نفر شرکت کردند و ۲۵ نفر از این تعداد به صحبت پرداختند شروع صحبت با آقای انصاری و ختم آن هم با آقای حداد عادل بود.»
وی افزود: «جسته و گریخته صحبتهای این جلسه در رسانهها منتشر شده است، اما مهمترین محورها این بود که نظرسنجیها مشارکت در انتخابات را پایین نشان میدهد و احزاب در حاشیه قرار گرفتهاند. برخی گفتند: "قانون جدید که مبنی بر پیش ثبتنام است را قبول نداریم چرا که به نوعی احزاب برای جمعبندی کردن آمادگی نداشتند و یک غافلگیری برای ما بود" برخی هم اعلام کردند: "کلاً این پیش ثبتنام باید ملغا و یک دو فوریتی از سوی مجلس مطرح شود تا در وضعیت ثبتنامها تجدید نظر کنیم، چون ما نمایندهای نداریم"»
شاکری در ادامه به بیان کلیاتی دیگر از این نشست پرداخت و گفت: «در این میان برخی مسائل اقتصادی، معیشت و گرانی را پیش کشیدند و عدهای هم اقدام رسانه ملی مبنی بر گفتگوی میان نامزدها را امری مثبت تلقی کردند، اما در مقابل عدهای آن را بازی سیاسی برشمردند و معتقد بودند که "شما کار خود را کردهاید ثبت نامها انجام و نظر وزارت کشور هم اعلام شده و حالا جلسه گذاشتهایدکه مشارکت بالا برود"»
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی توضیح داد: «تعدادی از دوستان هم ۴ نکتهای که مقام معظم رهبری فرموده بودند: "مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت" را مطرح کردند، اما نکته اینجاست که جمع دوستان اصلاح طلب گویی از پیش تنظیم کرده بودند که متفقالقول بگویند ثبت نام با قانون جدید را ضایع شدن حق خود میدانند و باید مجدداً تکرار شود.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا میان افراد برخورد و تنشی هم صورت گرفت؛ اظهار داشت: «میان آقایان محصولی و جواد امام و از سوی دیگر رسایی و محسن هاشمی تنشهایی ایجاد شد. محسن هاشمی تلاش داشت دائماً نام آقای هاشمی رفسنجانی را بیاورد و عنوان کند که در تاریخ ۱۹ دی مراسمی خواهند داشت و از سوی دیگر آقای جواد امام هم یک بیانیه بسیار تلخ را قرائت کرد که بیشتر شبیه نظرهای آنور آبی علیه ایران و بسیار سیاه بود. او سعی میکرد با نگاه بدبینانه موضوعات را مطرح کند و از طرفی معتقد بود این جلسه تشریفاتی است و برگزارکنندگان آن میخواهند اصلاحطلبان را بازی دهند.»
شاکری در ادامه تاکید کرد: «جمع اصلاحطلبان این کلید واژه را عنوان میکردند که اعتمادها از بین رفته و مردم در انتخابات مشارکت نخواهند کرد و در مرحله بعد باید سراغ تغییر قانون اساسی برویم که البته این موضوع محور صحبتهای آقای کواکبیان هم بود.»
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که پاسخ رئیس جمهوری به این سخنان چه بود؛ اذعان کرد: «آقای رئیسی هم با متانت و آرامش به صحبتها پاسخ دادند و توضیحاتی که درباره مسائل میدادند باعث میشد حاضرین پای صحبت بیایند. ایشان گفتند: "به هر حال دولتها اقداماتی را انجام دادهاند نمیتوانیم بگوییم دولتی روی کار بود و کاری انجام نداد اگر نقص و ایرادی هم بوده مردم از پرونده آن مطلع هستند. قاعده هم این است به دولتی که روی کار میآید، چون با رای مردم آمده سایرین کمک کنند تا بتواند اهداف خود را پیش ببرد. رئیس جمهوری به مسائل اقتصادی و اهمیت آن هم اشاره کردند که البته دولت فعلی پیشرفتهای خوبی را در زمینههای مختلف داشته است و مردم باید بدانند این پیشرفتها از چه نوع است."»
وی افزود: «آقای رئیسی درباره انتخابات هم گفتند دولت و وزارت کشور هر دو مجری قانون هستند قانون هم در مجلس وضع شده است گرچه در دورههای مختلف هم درباره قانون انتخابات پیشنویسهایی مطرح میشد تا این قانون متناسب با وقتی که شورای نگهبان میگذارد اصلاح شود. درباره شورای نگهبان هم توضیح دادند که شورای نگهبان مطابق قانون کار خود را انجام میدهد و قانونگذار نیست بلکه مجری است ۱۲ نفر از فقها و حقوقدانان هم هستند که بر این کار نظارت دارند.»
شاکری در پاسخ به این سوال که رویکرد اصلاحطلبان درباره رد صلاحیتها چه بود، تصریح کرد: «درباره رد صلاحیتها اصلاحطلبان میگفتند شما با این اقدام سعی دارید ما را حذف کنید، اما در مقابل پاسخ دوستان به آنها این بود که اولاً رد صلاحیتها از میان تمام سلیقهها بوده است ضمن اینکه برخی خود علاقهای نداشتند که برای دور دوم حضور داشته باشند و این ربطی به شورای نگهبان ندارد. از طرفی اگر از یک سلیقه فقط رد صلاحیتها صورت میگرفت ادعای شما درست بود.»
شاکری در پاسخ به ایراد شبهه از سوی یکی از فعالان رسانه مبنی بر اینکه چرا در این نشست مرتضی آقا تهرانی سمت چپ رئیس جمهوری نشسته بود گفت: «بیان این موارد فقط تنگ نظری است چرا که اولین کسی که در این جلسه صحبت کرد آقای انصاری بود حتی بیش از سایرین به ایشان زمان داده شد و اتفاقاً آقای آقا تهرانی در این جلسه هیچ صحبتی نکرد.»
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
هدایت شده از سلام علی آل یاسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای خالکوبی یکی از شهدای حادثه کرمان
#بر_نارفیقان_شرمباد
حرّ ریاحی با تو شد حرّ حسینی
در محضر تو می توان مس را طلا کرد
قربان آن آقا ! که هر چه توبه کردم
بی معطلی بر روی من آغوش وا کرد
#حسین_دارابی
مجموعه فرهنگی آل یاسین
عضو شوید: 👇
ایتا | سروش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببينيد | حضور رهبر انقلاب اسلامی در منزل حضرت آيتالله حاجآقا مجتبی تهرانی در سال٩١
🔹انتشار به مناسبت ایام سالگرد رحلت اين عالم عامل
💻 Farsi.Khamenei.ir
اعلام 43 شاخص جبهه تحولخواهان برای نامزدهای انتخابات مجلس
سخنگوی جبهه تحول خواهان انقلابی گفت: شاخصهایی که ارزیابی کننده لیست نمایندهها برای ورود به لیست نهایی هستند طی ۵ جلسه با دوستان جبهه تحول خواهان بررسی و تنظیم شد.
🔗متن کامل خبر در لینک زیر:👇👇
💠 fna.ir/3h6ef6
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
اعلام 43 شاخص جبهه تحولخواهان برای نامزدهای انتخابات مجلس
مجتبی شاکری سخنگوی جبهه تحول خواهان انقلابی در گفتوگو با فارس با اعلام این که این جبهه شاخصهای مد نظر خود را برای ارزیابی کاندیداها را مشخص کرده، گفت: شاخصهایی که ارزیابی کننده لیست نماینده ها برای ورود به لیست نهایی هستند طی ۵ جلسه با دوستان جبهه تحول خواهان بررسی و تنظیم کردیم.
وی افزود: این شاخصها در ۶ محور اعتقادی، اخلاقی، تخصصی، تشکیلاتی، سیاسی و شخصیتی تنظیم شده است و دارای ۴۳ زیر مجموعه است که ارزیابی کننده رتبه فرد نامزد هستند و به صورت ملموس در نرم افزار قابل ارزیابی است.
شاخصهای اعتقادی و اخلاقی
شاکری در ادامه با تشریح شاخص های جبهه تحول خواهان خاطرنشان کرد: شاخصه های اعتقادی شامل؛ التزام عملی به احکام اسلامی، پایبندی به انقلاب اسلامی، حرکت درخط امامین انقلاب اسلامی، التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و شاخصه های اخلاقی شامل؛ رعایت اخلاق و آداب اسلامی، برخورداری از روحیه تواضع و مردم داری، تکلیف مداری در پذیرش مسئولیت نمایندگی، سعه صدر، گشاده رویی، امانت داری، پاکدستی، صداقت است.
شاخصهای سیاسی
سخنگوی جبهه تحول خواهان انقلابی خاطرنشان کرد: شاخص های سیاسی که ما بررسی کرده ایم شامل؛ التزام عملی به قانون اساسی، پایبندی به استقلال کشور و عزت ملی، پرهیز از قومیت گرایی و نیز ترجیح ندادن منافع قومی محلی بر منافع ملی، عدم ارتباط تشکیلاتی با گروه ها و جریانات سیاسی مقابل جریان انقلابی، داشتن مرزبندی مشخص با معاندین و جریانات ضد انقلابی، بصیرت دینی و آگاهی از جریانات سیاسی داخلی، موضوعات و مناسبات منطقه ای و بین المللی، داشتن نگاه کلان ملی در مراودات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، سوابق موضع گیری صریح و قاطع در تحولات مهم کشور(فتنه و انحراف)،پرهیز از انفعال در برابر توطئه های دشمن است.
شاخصهای تشکیلاتی
وی در ادامه در تشریح شاخصهای تشکیلاتی جبهه تحول خواهان گفت: اعتقاد و التزام به وحدت و انسجام نیروها و جریان های انقلابی، برخورداری از روحیه همکاری جمعی و کار تشکیلاتی، پایبندی به مبانی و اصول تشکیلاتی جبهه تحول خواهان انقلابی، التزام به تصمیمات گرفته شده بر پایه خرد جمعی در جبهه تحول خواهان انقلابی، برخورداری از روحیه تعامل مثبت با مسئولان ملی ، استانی و منطقه ای، مشورت پذریری و احترام به خرد جمعی در موضوعات مختلف، پایبندی به لزوم پاسخگویی به مطالبات مردمی، پایبندی به لزوم پاسخگویی به تصمیمات تشکیلاتی، از زیر مجموعه های مهم شاخصه تشکیلاتی بودن هستند.
شاخصهای تخصصی
شاکری در ادامه تصریح کرد: شاخص های تخصصی ما نیز شامل؛ برخورداری از تحصیلات و تخصص های مرتبط با حداقل یکی از کمیسیون های مجلس، آشنایی عمومی با دیگر کمیسیون های تخصصی مجلس، توانمندی احصاء و استخراج نظام مسائل ملی و منطقه ای مرتبط با حوزه قانون گذاری، آشنایی کامل با سیاست های کلی نظام و اسناد بالادستی در حوزه قانون گذاری، داشتن توانمندی لازم جهت تحلیل لوایح و ارائه طرح به مجلس، آشنایی با مشکلات و نیازمندی های حوزه انتخابیه و قدرت تدوین و ارائه طرح و برنامه جهت رفع مشکلات و نیازمندی های بومی و بهره مندی از تجربه و تخصص در امور علمی ، آموزشی و اجرایی می شود.
شاخصهای شخصیتی
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در ادامه گفت: شاخصه های شخصیتی که برای کاندیداها در نظر گرفته ایم نیز شامل؛ بهره مندی از بیان شیوا، سنجیده گویی، توان تحلیل سیاسی و قدرت اقناع، برخورداری از هوشمندی، خلاقیت و همه جانبه نگری، داشتن روحیه جهادی و خدمت بی منت به مردم و به ویژه محرومین، بهره مندی از شجاعت ، صداقت و صراحت در رفتار و گفتار، برخورداری از پایگاه اجتماعی و خوشنام بودن، دور بودن از حاشیه منفی و حاشیه سازی و امکان تخریب، پرهیز از عافیت طلبی است.
سخنگوی جبهه تحول خواهان انقلابی تصریح کرد: جبهه تحول خواهان انقلابی در سراسر استانهای کشور تشکیل شده و ۵ تشکیلات حزبی و جمعیتی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا برای اینکه بتوانند به طور گسترده آن خواسته هایی که رهبر انقلاب برای انتخاباتی پرشور، رقابتی داشتند را عملیاتی کنند.
وی در ادامه گفت: در این کار هم همافزایی این چند حزب و تشکل توانسته که فضای مثبتی را در استانهای کشور رقم بزند البته جبهه تحول خوان انقلابی عضو #شورای_ائتلاف هم هست و در نهایت معتقد به فهرست واحد است و تعاملاتی که صورت می گیرد و شاخص هایی که برای ارزیابی رسیدن به لیست صورت می گیرد در راستای ایفای حق مردم در شورای ائتلاف است.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در پایان گفت: این قبیل کارها و فعالیتها همچنین می تواند به مردم این اعتماد را بدهد که سازوکارهای شورای ائتلاف و جبهه تحول خواهان سازوکارهای علمی، دقیق و متقن است.
#جبهه_تحول_خواهان_انقلابی
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
♨️ شاکری: اقدام سپاه پاسداران در حمله موشکی به هنگام و با اقتدار بود
مجتبی شاکری، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص حمله موشکی سپاه پاسداران علیه مواضع عناصر موساد و تروریستها در اربیل عراق و سوریه گفت: ما پیشتر هم اعلام کرده بودیم اگر در کنار مرزهای ما گروهکهای تروریستی به امنیت ما آسیب بزنند، با آنها برخورد خواهیم کرد.
وی افزود: حتی در دیدار با سران کشورهای عراق و سوریه بر موضع خود تاکید کردیم و این حق ما است که از امنیت خودمان دفاع کنیم.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی عنوان کرد: بی تردید این اقدام سپاه پاسداران هم به هنگام و هم با اقتدار بود. دشمنان ایران متوجه میشوند که ما به تهدیدی که میکنیم عمل میکنیم و در این امر با کسی مصالحه نداریم.
شاکری تصریح کرد: لذا سیاستی که ما در بازدارندگی داریم، سیاست موثر و کم هزینه است و در دریا، هوا و مناطق مرزی میتواند کمک کند که ما با قوت از امنیت و اقتدارمان دفاع کنیم و به جای اینکه دشمنان قبل از اینکه بخواهند در داخل توزیع شوند و برای ما هزینه درست کنند، مقر و پایگاه آنها را مورد تهاجم قرار می دهیم که اگر بعدا در کشور پراکنده شدند نخواهیم هزینه سنگین پرداخت کنیم. پیشگیری و بازدارندگی پشیمان کننده جزء دکترین نظامی ماست.
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
♨️ارائه وعدههای کاذب هم نوعی خرید و فروش رای مردم است.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برخی تخلفات انتخاباتی نظیر خرید و فروش رای نکاتی را بیان کرد.
ادامه گفتگو در لینک زیر:👇👇👇👇
🔗eitaa.com/janbaz_net/7881
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
♨️ارائه وعدههای کاذب هم نوعی خرید و فروش رای مردم است.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی درباره برخی تخلفات انتخاباتی نظیر خرید و فروش رای نکاتی را بیان کرد.
مجتبی شاکری، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برخی تخلفات انتخاباتی نظیر خرید و فروش رای بیان کرد: امر بزرگی مانند انتخابات که سرنوشت کشور و اجرای قانون اساسی را شخص میکند و حاکمیت را در مسیر پیشرفت قرار میدهد باید به طور جدی مورد صیانت مردم قرار بگیرد. صیانت مردم از این امر بیش از ماموران متولی میتواند بازدارنده جرایم انتخاباتی باشد؛ علاوه بر اینکه ارتباط مردمی با نظارت های ماموران هم میتواند این امر را تقویت کند.
وی ادامه داد: مردم ما از نظر سیاسی و تحلیلی به امور واقفند و جایگاه نظام را میشناسند ؛ بنابراین شاید بعید باشد که به سمت خرید یا فروش رای بروند و معمولا کاندیدا هم از راه های دیگری خرید رای را محقق میکنند؛ برای مثال وعده های کاذب در زمینه ایجاد اشتغال. یعنی دیگر به آن شکل آشکار رای خرید و فروش نمیشود و ارائه وعده های کاذب هم البته نوعی خرید و فروش رای مردم است. معتقدم که رسانه ملی در این زمینه نقش موثری را ایفا میکند و در پرسش هایی که از نامزدها مطرح میکند میتواند کاملا این موضوع را روشن کند.
شاکری افزود: برای مثال یکی از سوالات رسانه ملی از نامزدها باید درباره این مسائل باشد البته سازوکارهای قانونی نیز در این زمینه وجود دارد اما در این فرصت اندک انتخاباتی نمیشود همه مطالب را به حکم قضایی رساند؛ اما تا جایی که قانون اجازه میدهد باید جلوی این پدیده شوم و بی اخلاقی گرفته شود. قانون انتخابات هم به این مساله رسیدگی کرده است و این قانون جدید توانسته با ورود افراد به سامانه جلوی این موارد را بگیرد .
این فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: البته بسیاری از افراد هم هزینه چندانی برای تبلیغات خود پرداخت نمیکنند و یا از طریق رسانه و یا از طریق فضای مجازی تبلغات خود را انجام میدهند که این هم هزینه ندارد و هم گستردگی اطلاع رسانی دارد؛ برای مثال اینکه هر نامزدی رزومه خود را پرسش و پاسخ و یا هر مواردی که دارد را در صفحه خود بارگزاری کند دیگران به او مراجعه میکنند و در گروه های دیگر نیز این را قرار میدهند. بنابراین اینکه فردی توان مالی چندانی هم نداشته باشد اما تمایل به حضور در انتخابات داشته باشد برای وی هم راه وجود دارد تا از فرصت رقابت یکسان استفاده کند و هواداران هم از او حمایت خواهند کرد. اما حتما باید نسبت به افرادی که هزینه های سنگین انتخاباتی دارند افشاگری کنیم به نحوی که بترسند از اینکه هزینه هایشان رو شود تا جلوی این آسیب گرفته شود.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: همه نامزدها به خصوص افردی که سابقه ادوار مجلس را دارند و یا در منطقه خود افراد شناخته شده ای هستند برایشان حواشی وجود دارد که باعث طمع افراد زیادی میشود تا هزینه کردهای انتخاباتی شان را بر عهده بگیرند و در ازای آن نیز زمانی که فرد رای آورد مصوبات مدنظر خود را به مجلس ببرند. برای مثال برخی شرکت های کشت و صنعت کمک میکنند تا اهداف خود را در مجلس بعدی جلو ببرند؛ اما اگر از طریق رسانه مردم را با این امر آشنا کنیم دیگر شاهد چنین مواردی نخواهیم بود .
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
انتخابات و حب نفس در بیان امام
آن کسی که می خواهد در انتخابات شرکت کند و کاندیدا می شود، آن کسی که کاندیدا می کند کسی را، آن کسی را که فعالیت انتخاباتی می کند، آن کسی که تبلیغ می کند برای خودش یا برای غیر، این آزمایش اش همانجاست.
تویی که خودت را کاندیدا انتخابات کردی، قدرت این را داری که برای کشورت درست خدمت بکنی، و قدرت خودت را بالاتر از دیگران می دانی؟ تویی که دیگری را کاندیدا می کنی، دیگران که غیر از این هستند لایق نمی دانی؟ این را لایقتر و احسن می دانی؟ تویی که فعالیت می کنی و تبلیغ می کنی برای انتخابات، تبلیغ خودت را می کنی یا تبلیغ برای اسلام می کنی؟
اگر برای رسیدن به مجلس است، دلت می خواهد مجلس بروی و می گویی مجلس یک مقامی است، شما تبلیغ برای خودت می کنی که همان #تبلیغ_برای_شیطان است.
و اگر تبلیغ می کنی که بروی خدمت بکنی، من چون می توانم خدمت بکنم چرا کنار باشم، بروم خدمت بکنم، این شخص چون لایق است چرا کنار باشد، بیاید خدمت بکند، اگر این طور باشد این برای خداست.
و این گاهی وقتها به خود آدم اشتباه می شود. بسیاری از اوقات هست که انسان خودش در کارهای خودش اشتباه می کند. یعنی، انسان چون #حب_نفس دارد خودش را می خواهد و همه چیز را هم برای خودش می خواهد، مگر اینکه به ریاضات این طور نباشد. این چون حب نفس دارد بسیاری از امور که از خودش صادر می شود یا از کسانی که از خودش هستند، اولاد خودش، برادر خودش، عیال خودش، اینها به نظرش خوب می آید. و گاهی همین اگر صادر بشود از یک کس دیگری به نظرش بد می آید.
این برای همین است که، حب نفس اینجا پرده پوشیده است روی واقعیت و نمی تواند انسان تشخیص بدهد.
باید انسان توجه کند به اینکه آیا من که می خواهم یک کسی را انتخاب کنم، اگر این کس یک نفر دیگری از او بهتر بود لکن ارتباطی با من نداشت بلکه با من هم دلخوری داشت، آیا او را کاندیدا می کردم؟
اگر او را هم کاندیدا می کرد معلوم می شود که این برای خدا دارد کار می کند، کار به خودش ندارد. و اگر این طور نشد بداند که مسئله، مسئله شیطانی است نه مسئله خدایی. و این دقیق است و این از آن اموری است که بر انسان پوشیده می ماند.
سید روح الله الموسوی الخمینی
۱۱بهمن ۱۳۶۲
صحیفه امام جلد 18
صفحه 310
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
🎥 چه عواملی در افزایش مشارکتِ انتخابات تاثیر دارند؟
🔹مناظرۀ انتخاباتیِ مجتبی شاکری و علی باقری را امروز ساعت ۱۴:۳۰ بهصورت زنده در تلگرام و آپارات فارس ببینید
@Farsna
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
❌❌با عرض پوزش به دلایل فنی مناظره به تأخیر افتاد تا دقایقی دیگر آغاز خواهد شد.❌❌
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info
🎥 چه عواملی در افزایش مشارکتِ انتخابات تاثیر دارند؟
🔹هم اکنون آغاز مناظرۀ انتخاباتیِ مجتبی شاکری و علی باقری را امروز ساعت ۱۴:۳۰ بهصورت زنده در تلگرام و آپارات فارس ببینید
www.aparat.com/fars_tv/live
•┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•
🆔 @shakeri_info