7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺این کلیپ رو باید مدیران جمهوری اسلامی ایران ببینند و آویزه گوششون کنند
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴کمک مالی اروپا به صنعت زدایی از ایران
✍دکتر جبرائیلی
🔺امروز خبری منتشر شد که اتحادیه اروپا ۱۸ میلیون یورو به ایران کمک میکند، اما بیشتر رسانههای طیف لیبرال به جای اطلاعرسانی درباره جزئیات این کمک مالی، اصل آن را برجسته و آن را نشاندهنده عزم عملی اتحادیه اروپا برای حفظ برجام و برای "جبران تاثیرات تحریمهای مجدد آمریکا" خواندند.
🔺اما واقعیت این کمک مالی چیست؟
1⃣ اولین نکته درباره این بسته آن است که رقم آن به هیچ وجه قابل توجه نیست. اخیرا صادرات یک روز ما فقط به کشور عراق به رکورد ۵۵ میلیون دلار رسید. با این اوصاف چرا باید رقم ناچیز ۱۸ میلیون یورو این اندازه برجسته شود؟
2⃣ پاسخ در جزئیات این بسته است. برخلاف ادعای لیبرالهای ایرانی که این بسته را نمایش عزم اتحادیه اروپا برای حفظ برجام میخوانند، آنهم در شرایطی که روزانه اخبار قطع رابطه تجاری شرکتهای مختلف اروپایی با ایران منتشر میشود، این ۱۸ میلیون یورو برای کمک به صنعتزدایی از ایران است. چگونه؟
اگر خاطرتان باشد، در بررسی معاهده پاریس گفتیم که ایران متعهد شده است انتشار گازهای گلخانهای را به صورت غیرمشروط ۴ درصد و مشروط به جذب کمکهای بین المللی ۱۲ درصد کاهش دهد. این بسته کمک ۱۸ میلیون یورویی دقیقا برای این است که شرط جذب کمکهای بینالمللی را محقق جلوه داده و ایران را وادار کند به تعهد کاهش ۱۲ درصدی عمل نماید. سایت یورونیوز ارگان رسمی اتحادیه اروپا درباره این بسته مینویسد که از بسته ۸ میلیون یورو مربوط به "حمایت فنی از چالشهای محیط زیستی" است!
🔺همانطوریکه در هفتههای گذشته با ارائه اسناد متقن نشان دادهایم، نه تنها استفاده از سوختهای فسیلی، بلکه فرآیندهای صنعتی نظیر "تولید" سیمان، آهک، فولاد، اتیلن، آهن و بسیاری از مواد اساسی دیگر مشمول انتشار گازهای گلخانهای شناخته شدهاند و دولت آقای روحانی تعهد داده است که انتشار گازهای گلخانهای را ۴ تا ۱۲ درصد کاهش دهد. در صنعت برق این تعهد موجب عدم توسعه نیروگاههای حرارتی متناسب با نیاز کشور شده، اما درباره وضعیت صنایع دیگر، اطلاع دقیقی در دست نیست.
دولت آقای روحانی برخلاف قانون اساسی، بدون اینکه موافقتنامه پاریس فرآیند حقوقی خود را در مجلس و شورای نگهبان طی کند، آبان ۹۴ اجرای تعهدات ایران در این موافقتنامه را به دستگاهها ابلاغ کرده و سه سال است در حال اجرای این تعهدات است.
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔬 بمناسبت #روز_پزشک
📹 ببینید| وقتی آیتالله خامنهای بخاطر کمبود پزشک ایرانی در دوران پهلوی به طبیب هندی مراجعه کردند!
⚡ رهبر انقلاب: پیشرفت در عرصهی پزشکی یکی از نمونههای پیشرفت واقعی در جامعه
شاخص
🔬 بمناسبت #روز_پزشک 📹 ببینید| وقتی آیتالله خامنهای بخاطر کمبود پزشک ایرانی در دوران پهلوی به طبیب
🔬 بمناسبت #روز_پزشک
📹 ببینید| وقتی آیتالله خامنهای بخاطر کمبود پزشک ایرانی در دوران پهلوی به طبیب هندی مراجعه کردند!
⚡ رهبر انقلاب: پیشرفت در عرصهی پزشکی یکی از نمونههای پیشرفت واقعی در جامعه ماست. ۹۷/۳/۲۰
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
چرا سند منتشر شده علیه آیتالله کاشانی مخدوش است
«موسی حقانی»، مدیر موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران در گفتوگو با فارس:
🔹سند منتشر شده از سوی بیبی سی فارسی دست نوشتهای، از یک پوشهای است که دوره زمانی سه ساله را شامل میشود، دقیقا مشخص نیست که به دوره زمانی کودتا یا بعد از کودتا اختصاص دارد.
🔹اصالت سند دارای اشکال است، اما اگر فرضا این سند درست باشد مربوط به دوره سه ساله بعد از کودتا است.
🔹این در حالی است که بعد از کودتا دولت زاهدی با کمک دربار قصد داشت با انگلستان تجدید رابطه کند آیتالله کاشانی جدیترین و شدیدترین منتقد برقراری رابطه با انگلستان بود.
🔹منشا پرداخت پول مشخص نیست، کجای این سند قید شده که این پول را آمریکاییها آنهم ۳ سال بعد از کودتا پرداخت کردهاند. آمریکا بعد از موفقیت در کودتا انگیزهای برای خرج کردن اینجور پولها ندارند.
🔹رقمی هم که گازیوروسکی اعلام کرد آمریکا قصد داشت در اختیار آیتالله کاشانی دهد به منزله ارتباط گیری با آقای کاشانی بود، چه بسا اگر اقدام می کردند با پاسخ منفی آیت الله روبه رو میشدند. این قصد ارتباط برقرار کردن با کسی که سند نمیشود.
🔹آیتالله کاشانی با شاه در ملی شدن صنعت نفت، ماجرای سی تیر ۱۳۳۱ درگیر است هیچ منطقی ندارد که شخصیتی با این سابقه ضد استعماری بخواهد از شاه پولی دریافت کند.
👉 fna.ir/bnx8zz
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
چرا در مبارزه با فساد اقتصادی موفق نبودهایم؟
«الفتپور»، پژوهشگر حقوق:
🔹مجازاتهای جرایم اقتصادی به اندازه کافی بازدارنده نیست.
🔹باید دست دادستان برای توضیح خواستن در خصوص بیتدبیری و بیعملی مسئولان باز باشد.
🔹ایجاد یک سازمان جدید برای مبارزه با فساد اقتصادی منوط به تعیین تکلیف سازمانهای قدیمی است.
🔹اگر ساختار اصلاح نشود، مدیریت بهترین آدمهای روی زمین هم کارساز نخواهد بود،.
fna.ir/bnvjm0
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش