🚨 خبرمهم
تصویر #طاهره_قره_العین ، مادر بهاییت و #مادر_کشف_حجاب !
🔥با این دست فرمان #دانشگاه_شریف ؛ بزرگداشت بعدی را برای #پریبلنده خواهد گرفت و بعدی را هم برای #مصی_علینژاد ...
📌نشست شورای امنیت برای رأی به قطعنامه آتشبس در غزه
شورای امنیت سازمان ملل متحد در حال برگزاری نشستی برای رأی به قطعنامه پیشنهادی الجزایر برای آتشبس در غزه است.
عمار بن جامع نماینده الجزایر در این نشست گفت شورای امنیت نمیتواند از اجرای وظایف خود برای حفظ صلح با برقراری آتشبس شانه خالی کند.
او همچنین گفت که پیشنویس پیشنهادی خواستار آتشبس انساندوستانه و ورود بدون مانع کمک به تمامی بخشهای غزه است.
طبق گفته این دیپلمات پیشنویس مذکور علاوه بر این کوچ اجباری ساکنان غزه را رد کرده و خواستار پایبندی به مفاد مندرج در حکم صادرشده از سویدیوان بینالمللی دادگستری است.
🔻کنارهگیری آگاهانه #چین از تحولات غرب آسیا
🔵 مسعود براتی کارشناس مسائل بینالملل و تحریم:
🔹در این چند هفته توجه غربیها به سیاست چین در غرب آسیا بیشتر شده است. بعد از افزایش اقدامات شجاعانه یمنیها در #تنگه_باب_المندب ، آمریکا و انگلیس تلاش جدی برای کشاندن چین به این قضیه کردند. آنها از چین میخواهند که ایران را تحت فشار بگذارد تا یمنیها از اقدامات خود صرفهنظر کنند.
🔹مشخص است تحلیلگران غربی در تحلیل این ماجرا سردرگم هستند. ظاهر امر باید چین مداخله کند چرا که تنشهای تنگه باب المندب بر تجارت جهانی و چین، اثر منفی گذاشته است. اما رفتار چین متفاوت است و به «کنارهگیری آگاهانه» از تحولات رو آورده است.
🔹 تحولات غرب آسیا با کنشگری محور مقاومت در حال رقم خوردن است و چین میداند که نه #ایران و نه سایر بازیگران محور مقاومت تحت فشار تغییر رفتار نمیدهند. چین هم مانند سایر بازیگران منطقه بیاثر بودن فشار اقتصادی بر ایران را مشاهده کرده است.
🔹 تحلیلگران زیادی چین را ایستا تحلیل میکنند. در ایران هم هستند. مثلا میگویند حجم تعاملات میان چین و آمریکا زیاد است و بعید است باهم به مشکل اساسی بخورند. اما باید پویا هم تحلیل کرد. به طور خاص نگاه چین به دنیا و سیاستهای آمریکا را باید عمیقتر فهم کرد.
🔹 دو سال پیش و در ایام کرونا چین سه ماه بندر مهم شانگهای را به دلیل سیاست کویید صفر تعطیل کرد، که اختلال قابل توجهی بر روند تجاری این کشور و دنیا وارد کرد. حتی خروج سرمایه از این کشور را تشدید کرد. این تجربه آمادگی برای تحمل اختلالات مشابه را ایجاد کرد. در سایر حوزهها نیز این روند را طی میکند.
🔹 چین نسبت به سیاست آمریکا برای مهار خود آگاهی دارد. میداند که از نظر معنا تفاوتی میان «ریسکزدایی» و «جداسازی» وجود ندارد. این کشور جدایی پرهزینه و دردناک اروپا و روسیه را با دقت دنبال کرده و درسهای خودش را گرفته است. جنگ آشکار و پنهان در تراشه را دارد تجربه میکند.
🔹 چین ائتلاف تحریم به رهبری آمریکا علیه روسیه را تهدید بالقوه که امکان بالفعل شدن در آینده نزدیک دارد، برای خود میداند. نتیجه بالفعل شدن این تهدید، اعمال حداکثری تحریم علیه چین همانند تحریم علیه روسیه است. چین شبیهسازی تحریم بانکی علیه خود را چند سال پیش انجام داد.
🔹 مشغولیت آمریکا و متحدانش در غرب آسیا فرصت برای اعمال سیاستهای ضد چینی را کاهش میدهد. هرچه این مشغولیت عمیقتر و بیشتر باشد، زمان تهاجم همه جانبه اقتصادی به چین به تاخیر میافتد. چین میداند برای غرب امنیت رژیم موض
وع مشغلهسازی است.
🔹 رفتار آمریکا و متحدانش در حمایت از نسل کشی رژیم صهیونیستی پس از طوفان الاقصی چهرهشان را در جهان به شدت تخریب کرده است که این وضعیت اجرای سیاستهای ضدچین را برای آنها سخت میکند. آمریکا نیاز دارد تا همراهی بازیگران مختلف برای مهار چین را به دست آورد و این کار نیاز به چهره خوب دارد.
🔹 ضعیف شدن آمریکا و عدم توان امنیتسازی در منطقه غرب آسیا برای همه از جمله چین روشن شده است. چین برای توسعه اقتصادی خود در این منطقه به زیرساخت امنیت نیاز دارد. به نظر میرسد چین متوجه این شده است که امنیت در این منطقه توسط محور مقاومت عرضه میشود. چین در چارچوب ابتکار امنیت جهانی GSI خود واسطه توافق میان ایران «هماهنگ کننده محور مقاومت» و عربستان «به عبارتی رهبر کشورهای عربی» شد.
۹- تضعیف نظم آمریکایی در منطقه غرب آسیا و دور شدن هرچه بیشتر بازیگران این منطقه از آمریکا برای راهبرد کلان چین بهتر است. تحولات میدانی بعد از طوفان الاقصی این را تقویت میکند. چین مراقب خواهد بود که وارد بازی که نظم آمریکایی تضعیف شده را تقویت کند، نشود.
🔹 «کنارهگیری آگاهانه» از تحولات میدانی نوعی نظارهگری است که سبب میشود چین فرصت بیشتر برای کاهش آسیبپذیریهای خود داشته باشد. چرا که منبع تهدید اصلی مشغولیتهای مهمی در غرب آسیا دارد.
🔹 ایران «محور مقاومت» باید به دنبال افزودن «مشارکت اقتصادی در توسعه زیرساختها» به «کنارهگیری آگاهانه» در سیاست چین باشد. این موضوع با منافع و راهبردهای کلان چین همخوانی دارد. تقویت ایران «محور مقاومت» هم امنیتسازی مورد نیاز چین و هم مشغولیت آمریکا و متحدانش را به دنبال دارد.
🌎کشورهای دارای #رأی گیری اجباری ❗️
اتریش
آرژانتین
استرالیا
بلژیک
بولیوی
برزیل
شیلی
کاستاریکا
قبرس
جمهوری دومینیکن
اکوادور
مصر
فیجی
فرانسه (فقط سنا)
گابن
یونان
گواتمالا
هندوراس
ایتالیا
لیختن اشتاین
لوکزامبورگ
مکزیک
نائورو
پاراگوئه
پرو
فیلیپین
سنگاپور
سوئیس (شافهاوزن)
تایلند
ترکیه
اروگوئه
❗برخی از اقدامات دولت ها در خصوص رای ندادن :
🇧🇪بلژیک : افراد غیر رای دهنده برای یافتن شغل در بخش دولتی با مشکلاتی مواجه هستند
🇦🇺استرالیا : افراد غیر شرکت کننده با جریمه 20 تا 50 دلار استرالیا (حدود 9 تا 21 پوند) و احتمال حبس در صورت امتناع از پرداخت جریمه های خود (به عنوان مجازات عدم پرداخت به جای عدم رای دادن) مواجه می شوند
🇦🇷آرژانتین: کشوری است که عدم رعایت قوانین رای گیری اجباری منجر به جریمه می شود. افراد متخلف مجاز به تصدی پست دولتی به مدت یک سال پس از جرم نیستند.
🇦🇹اتریش: به دلیل موجهی برای رای ندادن نیاز دارد و برای تخلفات 1000 شیلینگ جریمه خواهد گرفت که معادل تقریباً $70 دلار است.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ 14 شاخص برای ارزیابی رویکرد اقتصادی داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم
از همه فعالان سیاسی، تشکلها و کلیه جوانان دعوت میکنم داوطلبان انتخابات مجلس را بر اساس این «۱۴ پرسش کلیدی درباره اقتصاد ایران» ارزیابی کنید و نتیجه ارزیابی خود را با اقوام، دوستان و همکاران به اشتراک بگذارید.
داوطلبان نیز، دیدگاههای خود درباره این ۱۴ پرسش را مشخص کرده و به اطلاع مردم برسانند.
این انتخابات، فرصت عبور از احزاب و گروهها، و انتخاب نمایندگان ملت توسط خود مردم بر اساس شاخصهاست.
فرم ارزیابی رویکرد اقتصادی داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم از طریق لینک زیر در اختیار شماست!
https://survey.porsline.ir/s/ehA2BtN
@syjebraily