🔹 جیغ بنفش ارگان دولت از رد صلاحیت گرادهندگان تحریم
روزنامه دولتی ایران دیروز نوشت: «در حالی که جامعه ما سالهاست در حال تحمل فشارهای مختلفی است، هیچ منطقی حکم نمیکند که از ابتداییترین حقوق خود در فرآیند انتخابات محروم بماند و نتواند از نتایج آن منتفع شود. در واقع محدود شدن گزینههای قابل انتخاب برای جامعه در فرآیند انتخابات پاسخی نیست که جامعه در حال مقاومت و تحمل فشارهای تحریم را به ادامه این مسیر تشویق کند. این وضعیت خواهناخواه بخش مهمی از جامعه را به این نتیجه خواهد رساند که حاکمیت بدون مشروعیت دادن به حق انتخاب او تنها مردم را برای مقاومت در برابر تحریمها میخواهد، بیآنکه مطالبه و صدای آنها را بشوند و به رسمیت بشناسد. ارسال چنین سیگنالی هم به متن جامعه و هم به فضای بینالمللی در شرایط فعلی به هیچ عنوان رفتاری مدبرانه نیست.».
3️⃣ عوامل وضعیت موجود چه کسانی اند؟
#محمود_احمدی_نژاد
#عاملان_وضعیت
🔹 بعد از انقلاب اسلامی 57 شورایی 7 نفره از نمایندگان دانشگاه ها با 5 نفر از شخصیت های کشوری تشکیل شد که محمود احمدی نژاد به نمایندگی از دانشگاه علم و صنعت در این جلسات حضور پیدا می کرد. این جلسات بعدها به تشکیل دفتر تحکیم وحدت منجر شد. در جریان تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان، احمدی نژاد به عنوان نماینده دانشگاه علم و صنعت در این جلسات بهمراه عزت الله ضرغامی نماینده پلی تکنیک، مخالف تسخیر بودند.
🔸در دهه شصت به فرمانداری خوی و ماکو و در دهه 70 به عنوان اولین استاندار استان تازه تأسیس اردبیل منصوب شد. در انتخابات مجلس ششم در سال 78 بهمراه هاشمی رفسنجانی و حدادعادل در یک لیست قرار گرفتند اما به مجلس راه پیدا نکرد. وی سال 82 با رأی اکثریت شورای شهر تهران به شهرداری تهران منصوب شد و شهرداری تهران سکوی پرش وی برای ریاست جمهوری شد.
🔹در سالهای دهه 70 و اوایل دهه 80، ارزش های انقلاب نظیر ساده زیستی مسئولین، عدالتخواهی، مبارزه با اشرافی گری، سبک زندگی اسلامی و ... توسط دولت های هاشمی و خاتمی به محاق برده شد. تضاد طبقاتی به شدت افزایش پیدا کرد، مردم از رؤیت یک فرماندار و استاندار هم ناتوان بودند چه برسد به رئیس جمهور و وزرا! مردم خسته از سیاست های 8 ساله هاشمی و 8 ساله خاتمی این بار به مردی رأی دادند که او را مصداق گفتمان امام(ره) و عدالتخواهی می دانستند.
🔸دوره چهار ساله اول، محمود احمدی نژاد با وزرای جوان به میدان آمد و حلقه مدیران سه دهه قبل را شکست. توزیع خدمات، عمران و آبادی، جاده سازی و سدسازی، بانکداری الکترونیک، رونق تولید و اقتصاد، کاهش تضاد طبقاتی(ضریب جینی)، اقتدار روز افزون در سیاست خارجه، ساده زیستی مسئولین، مردمی بودن، دوندگی شبانه روزی و ... همه باعث شد تا رهبر انقلاب بگوید این دولت انقلاب را به ریل بازگرداند.
🔹شکست حلقه بسته مدیران کارگزارانی و اصلاحات و مقابله با باندهای اقتصادی و سیاسی اما باعث شد تا آنها کینه احمدی نژاد را به دل گرفته و در 88 هرجور شده او را شکست دهند. اما رضایت عموم مردم از وی باعث شد تا بار دیگر با بیش از 24 میلیون رأی بی سابقه در جمهوری اسلامی به ریاست جمهوری برسد. فتنه 88 اما کار خودش را کرد. 8 ماه اقتصاد کشور، تولید و سرمایه گذاری را ناامن کرد. غربی ها با دیدن فتنه88 و شکاف در جامعه ایرانی، به فروپاشی از درون اعتقاد پیدا و بهمین دلیل تحریم های فلج کننده ای را از 89 -90 علیه جمهوری اسلامی وضع کردند.
🔸احمدی نژاد اما در دولت دوم، به پیروزی مغرور شد. حاشیه سازی و رفیق بازی به جای توجه به دلسوزی های رهبری و بزرگان و نیروهای انقلابی باعث شد تا انقلابی ها او را تنها بگذارند. اشتباه جدی بزرگان انقلابی در ترک وزارتخانه ها و دولت در چهار سال دوم باعث شد تا افراد دیگر براحتی در دولت جا خوش کنند.
🔹جدا از تحریم های همه جانبه، ایجاد مانع بر سر راه دولت توسط لاریجانی در مجلس، اختلاف بین سران سه قوه، ضعف سیاست ورزی جریان انقلاب و نهادهای انقلابی در طرد احمدی نژاد، اما عدم مدیریت و برنامه ریزی دولت و دامن زدن به حواشی و اختلاف افکنی های بی مورد، کوتاه آمدن از شعارها و آرمان های دور اول و تقابل با نظام و رهبری و سیاست های کلان نظام به کشور ضربه زد.
🔸پیروزی حسن روحانی در انتخابات 92، حاصل عملکرد دو سه سال آخر دولت دوم احمدی نژاد بود. کارنامه دو سه سال آخر احمدی نژاد باعث شد تا مردم جریان انقلابی را عامل مشکلات کشور بدانند و دیگر آنها را لایق مدیریت کشور ندانند و بهمین علت، مردم امانت خود را پس گرفتند!
🔹رهبر انقلاب سال 85 این روزهایی که من و شما از دست دولت تدبیر خون و دل می خوریم را پیش بینی کرده بود. وی در دیدار هیئت دولت فرموده بود: «من میخواهم تکیه کنم که حتّی یک روز را هم نگذارید هدر برود. از تمام روزهای این سه سالی که علیالعجاله از عمر این دولت باقی است، حداکثر استفاده را بکنید؛ این فرصت، بسیار فرصت مهمی است. اگر خدای نکرده طوری بشود که نتوانیم آنچه را که مردم دربارهی مجموعهمان تصور میکنند، آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود و به این جریان و جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد. موجی که برگشت و رفت، دیگر خیلی آسان این طرف نمیاید و برنمیگردد. خون دلها باید خورد و زحمتها باید کشید تا اینکه باز برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد، زمینه فراهم شود.»
🔸احمدی نژاد باطل را یاری نکرد اما حق را ضایع کرد. ضایع کردن حق و اصحاب حق و قدرنشناسی از جریان انقلاب باعث شد تا دولتی سال 92 بر سرکار آید که نه منافع ملی برایش اهمیتی دارد نه حقوق ملت ارزشی دارد و نه اسلام ارزنی جایگاه! او بی شک یکی از عوامل وضعیت موجود است.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 چگونه راههای دور زدن «تحریمها» مسدود میشود؟
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔹صداوسیما بازهم در ساعات پربیینده شبکه خبر بصورت یک طرفه تریبون رسانه ملی را در اختیار یکی از موافقان تصویب لوایح مربوط به FATF قرار داد. این رفتار کاملا سوءگیرانه و یک طرفه که یادآور ماجرای تصویب برجام نیز می باشد با مجری گری شخصی برگزار شد که هیچگونه تسلط کارشناسی بر موضوع نداشت گو اینکه صداوسیما تبدیل به بلندگوی دولت برای تحمیل لوایح FATF شده است.
🔹اما جدای از بررسی رفتار سیاسی و عجیب صداوسیما در این شرایط حساس، مهمان برنامه خانم لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور در دفاع از تصویب لوایح FATF اظهاراتی کاملا غیرفنی ابراز داشتند که در ادامه به بررسی آن خواهم پرداخت.
🔹لعیاجنیدی در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر، درباره نگرانی از درز اطلاعات محرمانه کشورمان با پیوستن به کنوانسیون های بین المللی اظهار کرد: «کسی که در واحد اطلاعات مالی کشورمان قرار دارد معتمد نظام است و با بررسی اطلاعات درخواستی مشخص میکند که اگر اطلاعات مهمی مطالبه نشده باشد ارائه کند اما اگر مربوط به امنیت ملی باشد ارائه نمیکند. در چارچوب FATF بیشتر می توانیم امکاناتی برای حفظ اطلاعاتمان داشته باشیم تا اینکه هیچ صیانتی نداشته باشیم...به فرض ملحق نشدن به این معاهده و رفتن در لیست سیاه به تمام کشورهای دیگر می گویند که اطلاعات مربوط به نقل و انتقال وجوه ما را استخراج و ارائه کنند که در آن صورت اطلاعات ما به طور گسترده و سیستماتیک ارائه خواهد شد... درخصوص فروش نفت حق ندارند که هر آنچه مربوط به ایران است چک کنند زیرا این محصول را نمی توانند کالای مشکوک بدانند مگر آن مبادلات مالی مربوط به کالاهایی مانند مواد مخدر یا ارتشاع باشد که اطلاعاتش را مطالبه کنند و در موارد مانند فروش نفت اصلا حق ندارند که اطلاعاتی را مطالبه کنند مگر آن که دلایل و قرائنی نشان دهند که معامله مشکوکی صورت گرفته است آن گاه می تواند از واحد اطلاعات مالی ما اطلاعات مد نظر را درخواست کنند.»
1⃣ این اظهارات در حالی مطرح شده است که اولا براساس بیانیه رسمی FATF یکی از درخواست های این گروه علاوه بر تصویب کنوانسیون های پالرمو و CFT، «استقلال کامل واحد اطلاعاتی مالی» یا همانFIU می باشد و با ناکافی دانستن اصلاحاتِ انجام شده، از ایران خواسته است قانون داخلی مبارزه با تروریسم را اصلاح کند. استقلال واحد اطلاعات مالی بدین معناست که در صورت درخواست هر یک ازاعضای FATF درباره تراکنشهای مشکوک ایران، این واحد موظف خواهد بود بدون رعایت ملاحظات امنیتی ایران، تمام اطلاعات درخواست شده را به طرف مقابل ارائه دهد و هیچ قید و شرطی در ارائه اطلاعات نمی توان وارد کرد.
2⃣ با اجرای بندهای ۲۱و ۳۱ «برنامه اقدام» با موضوع «شناسایی و به اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به ذی نفع واقعی» زمینه لازم برای اجرای موفقیت آمیز تحریم های ثانویه بانکی آمریکا در خاک کشورمان توسط نظام بانکی ایران را فراهم می کنند. چرا که نه تنها اطلاعات تراکنش های بانکی بلکه ذینفع واقعی و براساس ساختار KYC (شناسایی نهایی مشتری) ذینفع نهایی را نیز باید در اختیار FATF قرار دهیم. لذا حتی اگر در شرایط تحریم آمریکا بتوانیم نفتمان را هم بفروشیم اما باید ذینفع واقعی و نهایی از محل درآمدهای حاصل از فروش نفت را در اختیار قرار دهیم. با توجه به اینکه کارکرد FATF هوشمند سازی تحریمهای آمریکاست، اجرای استانداردهای FATF باعث شفافیتنظام بانکی ایران برای آمریکا میشود. در واقع این اقدام ما منجر به « نقطه زنی تحریمها» و افزایش اثر گذاری تحریمها خواهد شد که عین «خودتحریمی» است.
3⃣بررسی توصیههای ۴۰ گانه گروه ویژه اقدام مالی به خوبی نشان میدهد که هسته اصلی توصیهها افزایش شفافیت است. برای مثال توصیههای ناظر به شناسایی دقیق مشتری (CDD) یا شناسایی ذینفع واقعی یا در توصیه شماره ۴۰ گروه مشاهده میشود که از کشورها میخواهد اختیارات قانونی لازم را به «واحدهای اطلاعات مالی (FIU) خود بدهند تا بدون محدودیت و به طور گسترده با همتایان خارجی خود تبادل موثر اطلاعات داشته باشند.
💢این بخش از توصیههای گروه ویژه اقدام مالی که ناظر به همکاری اطلاعاتی با سایر کشورهاست به ما نشان میدهد که شفافیت نظام بانکی که مدنظرFATF است نه برای حاکمیت داخلی، بلکه برای نظام بینالملل ایجاد میشود. به عبارت دیگر FATFبه دنبال ایجاد شفافیت عمیق برای نظام بینالملل است.
🌙🔴🌎 دیکتاتور دروغگو!
🔸 علی مطهری نمایندهٔ فحّاش مجلس ( با تعابیری مانندپفیوز، خفه شو، بتمرگ و...) در اظهار نظری دیکتاتورمآبانه و سراسر دروغ اظهار داشت: «امروز مجمع تشخیص داور بین نظر خودش و مجلس است»
🔸 این ادعای خلاف و عوامفریبانه در صورتی بیان شده است که مردم کوچه و بازار نیز میدانند که پالرمو و CFT به دلیل مخالفت #شورای_نگهبان به مجمع تشخیص ارجاع شده است. به عبارتی مجمع تشخیص، داور بین مجلس و شورای نگهبان است نه داور بین نظر خودش و نظر دولت!
🔸 مطهری در ادامهٔ سخنان ناصواب و دیکتاتورمآبانه خویش ادامه داد: «من اگر جای علی لاریجانی بودم پالرمو و CFT را ابلاغ میکردم و دیگر آن را به مجمع تشخیص(بخوانید شورای نگهبان) نمیفرستادم!!»
🔸 آدمی با مشاهدهٔ این سخنان، به یاد روح و خوی سرکشِ مدعيان تقلب در سال ۸۸ میافتد. کسانی که #قانون را تا زمانی مقبول میدانستند که به نفع خودشان و جناحشان بود و الا آن قانون را شايستهٔ لای جرز دیوار هم نمیدانستند!
🔜 فارغ از اینکه دلیل این اظهارات متکبرابه، خلاف و شاذ مطهری از روی عصبانیت و ناراحتی است و لوایح پالرمو و CFT به احتمال زیاد در مجمع تشخیص رد خواهد شد، اما لازم است شورای نگهبان در بررسی تأیید صلاحیت این نمایندهٔ پرحاشيه که تقریباً تمامی ارکان نظام(رهبری، شورای نگهبان، سپاه و...) را متهم، تهدید و تخریب کرده است تجدید نظر جدی کنند!
🔻جهانگیری بعد از ۶ سال سیاست رویاپردازانه: فکر نمیکردیم آمریکا زیر برجام بزند!
🔹جهانگیری امروز در اظهاراتی گفت: وقتی با ۶ قدرت بزرگ دنیا توافق کردیم دیگر توقع نداشتیم که یک دولت در زیر توافقنامه بزنند و کار را خراب کند. آمریکا خودخواهانه با خروج از برجام فشار بر ملت ما را زیاد کرد.
🔹جهانگیری و دیگر دولتیها در حالی امروز به این موضوع اعتراف کرده که ۶ سال با سیاست رویاپردازانه کشور را اداره کردند.
ظریف، (شهریور ۹۴):
🔻به شما اطمینان میدهم آمریکا نمیتواند از برجام خارج شود!
روحانی، (۳ مهر ۹۵):
🔻برجام امروز یک توافق بینالمللی است که شورای امنیت آن را تأیید کرده بنابراین کسی نمیتواند بگوید که من این توافق را قبول ندارم و یا میخواهم از نو مذاکره بکنم. اینها بحثها و شوهای تبلیغاتی است.
روحانی، (۱۶ آذر ۹۵):
🔻ترامپ ممکن است خیلی چیزها دلش بخواهد، دلش بخواهد برجام را تضعیف و یا پاره میکند، مگر ما میگذاریم و مگر ملت ما میگذارد.
روحانی، (۲۸ دی ۹۵):
🔻اظهاراتی که تاکنون آقای ترامپ درباره برجام مطرح کرده، این بوده که خوشحال نیست یا این توافق، توافق خوبی نیست یا بدترین توافق است که این تعبیرات مختلف، بیشتر شعار است و بعید میدانم در مقام عمل اتفاقی بیفتد؛
روحانی، (۲۸ شهریور ۹۶):
🔻خروج از برجام هزینه بسیار سنگینی برای آمریکا خواهد داشت. فکر نمیکنم آمریکاییها این هزینه سنگین را تحمل بکنند.
روحانی (۱۷ بهمن ۹۶):
🔻بسیار خوشحالم که آقای ترامپ، بعد از یک سال که به کاخ سفید رفته، هنوز نتوانسته به آن هدفی که دنبال میکرد و فریادی که در دوره انتخابات میزد مبنی بر اینکه این توافق را پاره خواهد کرد، دست پیدا کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس سازمان برنامه و بودجه قدرتش از همه نمایندگان مجلس بالاتر است و به هیچ جا پاسخگو نیست!
♦️ احسان خاندوزی استاد اقتصاد دانشگاه علامه: رئیس سازمان برنامه و بودجه به هیچ جا پاسخگو نیست و قدرتش از همه نمایندگان مجلس بالاتر است
♦️ او بودجه هر دستگاهی را بخواهد کم یا زیاد میکند و هیچ قاعدهای در این زمینه وجود ندارد
♦️ دولت هیچ ترسی از نوشتن بودجه غیر واقعی ندارد، نه دولت باکی دارد و نه مجلس ترسی دارد
🔴معاون رئیس قوه قضاییه: برخی نامزدهای مجلس با توزیع پول و شام و ناهار به شعور مردم توهین میکنند
♦️علی مظفری: بعضی نامزدها واقعا به شعور مردم توهین می کنند و با توزیع پول و شام و ناهار زمینه جلب آرای مردم را فراهم می کنند.
♦️ کسی که قبل از ورود به مجلس مرتکب کارهای غیرقانونی و غیر انسانی میشود چطور میتواند نماد تفکرات عمومی باشد؟
♦️بسیاری از این افراد هنوز وقت تبلیغات قانونی نرسیده مشغول جمعآوری رای هستند که باید با این تخلفات برخورد شود.
🔻امتناع شرکت آلمانی از فروش تجهیزات پزشکی به ایران
وزارت بهداشت:
🔹 شرکت آلمانی رسما و به وضوح عدم امکان فروش تجهیزات پزشکی از جمله سوزن بیهوشی اسپانیال و اپیدورال را به موقعیت سیاسی بین ایران و آمریکا و تحریمهای آمریکا مرتبط کرده است
🔴اعتراف مخالفان ایران به حمایت تهران از همپيمانان
⏪ مشعان الجبوری:
چرا همپیمانان ایران به آن اعتماد دارند؟
و چرا همپيمانان امریکا به این کشور اعتماد ندارد درحالی که امریکا از ایران قوی تر است؟
علت این است که امریکا در مواضع خود ثباتی ندارد و اولین جایی که مشکلی به وجود آید همپیمانان خود را رها می کند.
درحالی که ایران در کنار همپیمانان خود می ایستد، آنها را رها نمی کند، سخاوتمندانه به آنها کمک می کند و در صورت نیاز دوشادوش آنها می جنگند.