⭕ نامزدهای انتخابات دیدگاههای تعلیم و تربیتی خود را اعلام کنند
🔸️حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش:
🔹️هر چه اندازههای واقعی مدرسه در یک جامعه به درستی درک شود آن جامعه استعداد بیشتری برای پیشرفت دارد.
🔹️مدرسه کانون زندگی و بالندگی است و بسیاری از مشکلاتی که جامعه ما را رنج میدهد باید در مدرسه سامان یابد.
🔹️همه کسانی که میخواهند در معرض رای مردم باشند و تبیین روشنی از آینده ارائه کنند مسابقهای بین خودشان بگذارند تا دیدگاهشان نسبت به نظام تعلیم و تربیت آشکار شود.
⭕ گردانهای عزالدین القسام: به دشمن میگوییم اگر به حملات خود بازگردید ما نیز باز خواهیم گشت
🔸️فرمانده گردانهای عزالدین القسام در مراسم یادبود شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه:
🔹 این حق ماست که از پیروزی در نوار غزه خوشحال باشیم. ما به ندای قدس لبیک گفتیم و دشمن را در تل آویو با موشکهای خود هدف قرار دادیم.
🔹 بار دیگر تاکید می کنیم قدس و مسجد الاقصی خط قرمز ماست و هرگز به دشمن اجازه نمی دهیم از این خط قرمز عبور کرده و به مقدسات و قبله نخست ما تعرض کند و ما در این راه همه چیز خود را فدا می کنیم.
🔹 با صراحت و استقامت کامل به دشمن میگوییم اگر به حملات خود بازگردید ما نیز بازخواهیم گشت و دستان ما بر روی ماشه قرار دارد و نبرد ما علیه شما فصل های نانوشته زیادی دارد.
اطلاعات دوربینهای آژانس اتمی باید پاک شود
👤گلرو رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹با توجه به پایان فرصت سه ماهه ایران به آژانس، مجلس سازمان انرژی اتمی را مکلف میکند که سریعاً تصاویر دوربینهای آفلاین فراپادمانی را پاک کند و هیچ اطلاعات و دادهای را باقی نگذارد.
🔸قرار بر این بود در صورتی که آژانس به تکالیف خودش عمل کند این اطلاعات ذخیره شده و در اختیار آنان قرار گیرد اما چون آنان به تکالیف خود عمل نکردند، این اطلاعات باید نزد خودمان باقی بماند یا اینکه پاک شود.
🔹این اطلاعات به هیچ وجه نباید در اختیار آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار گیرد.
🔸سازمان انرژی اتمی یا باید این اطلاعات را پاک کند یا اینکه این اطلاعات صرفاً نزد طرف ایرانی باقی بماند.
🔴 چند توقع ساده از رئیس جمهور جدید
🔹یکی از مسئولیتهای مهم رئیسجمهور هشتم، بازگرداندن رفتار دولت به «روال عادی»، و «تعادل و تناسب» در قواره دولت است؛ اینکه هر وقت، مسئولیت های متنوع از دستگاه های دولتی مطالبه شد، نگویند منتظر توافق و برداشته شدن تحریمها هستیم و تا آن زمان، کاری نمیشود کرد.
♦️دولت البته با شعار «عادیسازی»، آغاز کرد. از آنسو نُرمالیزاسیون، چیزی بود که آمریکا و غرب مطالبه میکردند. اما منظور، حرکت در تراز هنجارهای غرب بود؛ و نه اهتمام به تدابیر و ظرفیتهای درونزا برای تعمیق ثبات در کشور.
🔹توافق آب و هوایی پاریس را که ضد پالایشگاه سازی و خواستار محدود کردن استفاده از سوختهای فسیلی بود، و یا سند ضد اخلاقی 2030 را پذیرفتند و حتی آماده مذاکره درباره توانمندی دفاعی و عمق راهبردی کشورمان در منطقه بودند!
♦️نرمالیزاسیون به این معنا، تبدیل شدن به برّه ای تسلیم در برابر گرگها بود؛ چنانکه ارگان حزب «اتحاد ملت»، درباره مذاکره با دولت ترامپ نوشت: " همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ"!
🔹برجام حتی اگر درست تنظیم، و درست اجرا میشد که نشد، حداکثر میتوانست 10 تا 20 درصد مشکلات را برطرف کند و 80 درصد بقیه، به معطلی ظرفیتهای داخلی و موانع پیش روی آن برمیگشت.
♦️عدم رعایت تناسب و اعتدال موجب شد تصویری کاریکاتوری از دولت پدیدار شود؛ سری درشت (معطوف به مذاکره با آمریکا و اروپا)، و دست و پا و جوارحی کاملاً نحیف! اقتصاد ایران در اثر این کژتابی، شش رتبه پایینتر از شرایط قبل از برجام ایستاد. 20 درصد کوچکتر، و گرفتار رکوردهای رکود و تورم!
🔹دولت تراز، دولتی است که حکمت و همت بر او حاکم باشد. پیش بینیهای اساسی اش محقق شود و هرجا هم عملی نشد، جرأت پذیرش اشتباه و تغییر مسیر را داشته باشد؛ نه اینکه با غرور و لجاجت، در بنبست درجا بزند.
♦️حتما یک جای کار، در اتاق فرماندهی دولت میلنگید که مدیرانی، برخلاف تجربه 60 ساله و هشدار صاحبنظران، پیشبینی و ادعا کردند «امضای کری تضمین است» و «آمریکا به تعهد خود وفادار میماند و زیر توافق نمیزند».
🔹آقای روحانی، بالغ بر ده بار در این هشت سال گفت «کمر تحریمها شکسته شد و سازمان تحریم فرو پاشید»، اما هم او تا همین هفته گذشته از شدت تحریمها نالیده و مسئولیت همه خلف وعدهها را هم گردن لغو نشدن تحریمها انداخته است!
♦️ادعا شد «سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم»، اما تهدیدها افزایش پیدا کرد و رئیس دولت، بارها گفت دولت، گرفتار جنگ اقتصادی بیسابقه است و بنابراین نباید انتظار رونق داشت. روحانی و جهانگیری میگویند همین که نگذاشتیم قحطی دوره احمدشاه قاجار تکرار شود، باید قدردان ما باشید!
🔹وقتی مسئولیت، سرهمبندی و فرافکنی شد، طبیعی است که واقعیت، بعد از مدتی بیرون میزند. اقتصاد کشور، رئیس دولتی میخواهد که مثلا وقتی مرداد 99 گفت «گشایش اقتصادی در راه است»، بورس به جای رونق، گرفتار ریزشهای پیاپی 9 ماهه نشود.
♦️تابآوری در برابر موانع، و همت و تلاش تدریجی برای رفع آنها، جزو قواعد زندگی است و تن ندادن به این قواعد، موجب میشود مسیری که ممکن بود در سه چهار سال طی شود، هشت سال عقب بیفتد. آسانطلبی و حاضری طلبی، توهمی با مصائب بسیار است.
✍️ محمد ایمانی
خبر خوب!
در پی حمایت های قضایی؛ کارخانه شیر وارنا چهارشنبه هفته جاری به بهره برداری می رسد!
سیاست دستگاه قضایی، رفع موانع موجود در مسیر تولید و حمایت همه جانبه از چرخه تولید است!
ای کاش دولت در این زمینه سنگ اندازی نمی کرد، پیش قدم شدن پیش کش!
🔴 دلیل اصلی قطعی های برق!
از ابتدای ورود به مجلس موضوع قطع برق بیضابطه واحدهای صنعتی را که یکی از موانع جدی برای رونق تولید بوده را در قالب سوال از وزیر نیرو دنبال کردم.
۲-دیماه ۹۹ وزیر نیرو برای پاسخ به سوال بنده در کمیسیون اقتصادی مجلس حاضر شد، اما پاسخ قانع کنندهای نداشت و سوال به صحن ارجاع شده است.
نکته عجیب آنکه آقایان وزارت نیرو اصرار به قانع شدن بنده داشتند، صرفا با این استدلال که قطعیها ادامه پیدا نخواهد کرد.
۳-پیگیرهای کمیسیون انرژی مجلس نشان میدهد دلیل اصلی خاموشی در کشور عدم افزایش ظرفیت و ساخت نیروگاه و کهنه بودن تجهیزات است که متاسفانه اقدام درستی از سوی دولت انجام نشده و امروز برای بازیابی و یا ساخت نیروگاه با مشکل مواجه شدهایم.
۴-البته وزیر نیرو در سال ۹۶ ادعا کرد منطقی نیست برای ۲۰۰ ساعت زمان پیک مصرف در طول سال چند هزار میلیارد تومان برای هزاران مگاوات اضافه تولید سرمایهگذاری کنیم. همین تصمیمات باعث خاموشی این روز ها و مختل شدن صادرات برق گردیده.
✍️روح الله نجابت - نماینده مجلس شورای اسلامی
برق هستهای میتوانست راهگشا باشد
🔹از مهمترین منابع استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی، ساخت راکتورهای هستهای جهت تولید برق است و کم کاری ۸ سال گذشته دولت در افزایش ظرفیت برق هستهای کشور بیتأثیر از برجام هستهای نبوده است.
🔸در حالی که در جریان ذوق زدگی دولت از برجام، وزارت نیرو در مذاکرات روزانه خود در سالهای پایانی دولت یازدهم و شروع دولت دوازدهم به دنبال جذب سرمایه گذاران خارجی در زمینه برق حرارتی بود، توسعه انرژی هستهای با کم توجهی مواجه شد.
🔹اگر امروز به جای ۱۰۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق هسته ای کشور، ۳۰۰۰ مگاوات ظرفیت بهره برداری شده در این بخش داشتیم، میتوان گفت بخش قابل توجهی از خاموشیهای امروز را شاهد نبودیم
🔴#اردشیر_شاه
🔶رفتارهای متکبرانه، بالا به پایین، ارباب رعیتی با مردم همیشه جزء ذات علی اردشیر لاریجانی ست. مردی که همیشه با مدلی فرعون مابانه و شاه صفتانه و تحقیر کننده با هر کسی که مخالف فکر او بوده برخورد کرده است.
#اردشیر_شاه
🔴مردی که دیده نشد
🔹داشنجوی دکترای مکانیک دانشگاه ODU ویرجینیا بود که بخاطر هوش بالا از طرف ناسا به عنوان دستیار تحقیقاتی دعوت به همکاری شد . پس از سقوط شاتل چلنجر در سال 1986 توانست نقص موجود در سیستم سوخت شاتل را شناسایی و رفعند اما بخاطر توهینی که به او شد بازگشت ولی تاکنون هیچ استفاده ی از پروفسور قدیمی در صنعت فضایی کشور نشده .
🔹پرفسور قدیمی چرمهینی اگر اراده میکرد میتوانست در ناسا و یا سازمان فضایی سوئد بماند علاوه بر آن از ژاپن هم دعوتنامه داشت ولی به ایران بازگشت و بعد از گذشت ۲۸ سال همچنان از او استفاده نشده است و در روستای چرمهین در حال گذران زندگی است.
🔹کدام مسئول باید این نخبگان را ببیند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا میگیم فرزندان مسئولین نباید در خارج از کشور باشند؟
اوایل انقلاب سازمان سیا وساطت میکنه تا فرزند وزیر ارشاد دولت موقت با وجود نداشتن شرایط لازم، در یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش بشه تا از طریق فرزند به وزیر تسلط پیدا کنن!
آیا این عقلانیه نامزدی که فرزندانش در خاک آمریکا هستن، تایید صلاحیت بشه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😉انتخابات است مامانی...