فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینا نیومدن پیکنیک، اینجا پارکینگ عمومیه و این آدمها بیخانمانهای لاس وگاساند که اینجوری مدیریت میشن!
لاس وگاس همون بهشت غربزدههای داخلیه...
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلبریتیها؛ مردود در بحران کرونا
🔹مقایسه رفتار سلبریتیهای دنیا و غیبت عجیب سلبریتیهای داخلی در بحران کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دعوت به ادامه قرنطینه با شعر سعدی
🔹«پدرو سانچز»، نخست وزیر اسپانیا در سخنرانیاش برای تمدید سه هفتهای قرنطینه در این کشور شعر «بنیآدم اعضای یک پیکرند» از سعدی را خواند و مردم کشورش را به رعایت محدودیتها برای نجات جان خود و دیگران دعوت کرد.
🔹 #نمکی وزیر بهداشت: نباید دچار توهم شویم در مرحله کنترل و مهار شیوع کووید-19 نیستیم، ما در مرحله مدیریت بیماری قرار داریم.
➕ #نامه وزیر بهداشت در اعتراض به بازگشايی کسب و کارها علی رغم تاکید ستاد ملی مبارزه با کرونا و نیروهای مسلح به روحانی
🔸 #وهاب زاده مشاور وزیر بهداشت: کرونا هنوز مهار نشده است، تنها مدیریت شده است
🔹 #زالی فرمانده مدیریت مقابله با کرونا در تهران: میزان مراجعات به بیمارستانها به اندازه ۲۵ درصد نسبت به روز گذشته افزایش داشته است
🔸 #حسن_روحانی: کسب و کارها باید از 20 فروردین مطابق پروتکل بازگشایی شوند.
✍ #صدای_ایران: بهتر است حسن روحانی دلایلش برای اصرار بر بازگشایی مراکز تولیدی و برخی کسب و کارها را واضح به مردم بگوید تا مشخص شود این دستور رئیس جمهور بر چه اساس بوده است، تا مشخص شود آیا این #تصمیم وی کما فی السابق بر اساس وهم و خیال بوده یا دلایل مهمی برای این #دستور دارد
🔴 فرق ما با آنها
✍️ #کمیل_خجسته
🔹 آنها همین چند وقت،کتابشان را در جهان به بیستزبان و با چند میلیون تیراژ چاپ کردند که در عصر «انسان خداگونه» هستیم و هوش مصنوعی و دیگر تکنولوژیها چنان کرده که «انسان، مهار خلقت را به دست گرفته است». و اتفاقا در چنین عالم پر ادعایی یک موجود فکستنی کوچولو که با چشم هم حتی دیده نمیشود چند میلیارد آدم را چه از ما چه از آنها گرفتار خودش کرد؛ آدمهایی که احساس میکنند بیدفاعند و چه چیزی میتواند انسانی را که تا چندی پیش ادعای خداگونه داشت و حالا مضطرب از ناتوانی خویش است را آرامش بدهد؟
🔻 آنها بیجوابند اما جامعه ایران دو مولفهی قدرتمند دارد که او را متمایز میکند.
1️⃣ مولفهی اول خانواده است. قرنهاست آنها برای جهان، ارزشی تعریف کردهاند بهنام فردیت و اومانیسم و در مقابل چهلسال است انقلاب، خانواده را محور تحولات خود قرار داده. آنچنان که در بند ده قانون اساسیاش، خانواده به عنوان «واحد بنیادی جامعهی اسلامی» معرفی میشود. در عصر فاصلهگذاری اجتماعی ، خانواده همان کوچکترین سلولی است که فرد را در خود پناه میدهد و عاطفهی آن اجازه نمیدهد این دوره کرونایی، سرد و مایوسانه بگذرد. برخلاف جوامع غربی که افراد در آن تنها هستند و حالا در این فاصلهگذاری هم تنهاتر.
2️⃣ دومین عنصر متمایزکننده را شهید مطهری، تفاوت در تفکر دو جامعه میداند. «از نظر جهانبینی مادی عوامل موثر اجل، سلامت و خوشبختی منحصرا مادیست و از نظر مردان الهی، دوشادوش عالم محسوس عالم غیبی است که بر آن عوامل موثر است و بشر بهخود واگذاشته نیست. امداد غیبی، دستگیریهایی است که موجود مکلف در اثر حسن انجام وظیفه، مستحق آن میگردد.
❌ لطف خاصی که طبق قانون خاص، نه قانون عام طبیعت شامل حال میگردد. اگر چنین ایمانی در ما پیدا شود ما عملا با خداوند وارد معامله بدهوبستان میشویم و چقدر لذتبخش است معاملهی با خدا و مشاهدهی آثار لطف خدا.» و اتفاقا این دومی است که جامعهی ما را در قبال اتفاقات مسئولیتپذیر میکند و نه نشسته و منفعل که به قول حافظ:
❇️ ما از برونِ در شده مغرور صدفریب / تا خود درون پرده چه تدبیر میکند
🔺 آنها یاد نگرفتهاند که به آسمان نگاه کنند. قرنهاست آنها با «انسان خداگونه»، خود را حلال همه مشکلات معرفی میکنند اما جامعهی ما معتقد است که جهان را صاحبی باشد خدا نام. جریان مومن خوشبین است به آینده، میداند زندگی آینده مقرون است به عدل و آزادی و خوشی و اشرقتالارضبنور ربها.
💢 این دوعنصر همان نعمتهایی است که جامعهی ما را در این دوران کرونا یی اینقدر امیدوار و مسئولیتپذیر کرده است.
کاش مردانی چون #حاج_قاسم در راس امور اجرایی کشور بودند تا همانند شکست داعش هر چه زودتر این فاصله جهنمی طبقاتی را نیز برطرف میکردند
به والله اگر به جای برجام و وابستگی خارجی تکیه امان بر تولید داخلی بود هیچ گاه مجبور نمیشدیم در مقابل دشمن گردنمان را کج و دستمان را دراز کنیم