eitaa logo
***شاخص***
807 دنبال‌کننده
78.3هزار عکس
34هزار ویدیو
153 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️پارلمان ترکیه قانون نظارت بر شبکه‌های اجتماعی را تصویب کرد امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه ۵۶۵۱ را تصویب كرد. این قانون پلتفرم‌های با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبه‌ای در ترکیه می‌کند. اگر توییتر و دیگر شبکه‌ها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاه‌های ترکیه می‌توانند پهنای‌باند آن‌ها را تا ۹۵ درصد کاهش دهند. علاوه بر این برای انتشار هر "محتوای مشکوکی" در آینده، جریمه‌ای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است. قانون جدید، شرکت‌های بزرگ رسانه‌ای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم می‌کند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکه‌ها پاسخگو باشند. بر اساس این قانون اگر شبکه‌های اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمه‌های سنگین مالی هستند و با ممنوعیت‌های تبلیغاتی و کاهش پهنای باند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنای‌باند آنها در ابتدا تا ۵۰ درصد و سپس بین ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد کاهش یابد. کاهش پهنای باند باعث می‌شود که سرعت استفاده از شبکه‌های اجتماعی بسیار پایین آید. این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف می‌کند که به شکایت‌های فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف ۴۸ ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکه‌ها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند. براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکه‌های اجتماعی خواسته است تا داده‌های کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
🔴عمق خیانت امنیتی های حاکم بر فضای مجازی ایران را بهتر درک کنید..... جالبه مصوبات شورای عالی فضای مجازی در کشور ما نه تنها قانون نشد بلکه کامل هم اجرا نشد اما متن آن در ترکیه تبدیل به قانون شد: 1- تکلیف به ایجاد دفتر نمایندگی و پاسخگویی به مراجع قضایی در خصوص جرایم ارتکاب یافته در آن شبکه 2- تکلیف به ذخیره سازی اطلاعات در داخل کشور 3- در صورت عدم توجه به این موارد کاهش پهنای باند از 50 درصد تا 90 درصد !!! یک جریان امنیتی مشکوک سالهاست در جمهوری اسلامی با انواع و اقسام روشهای فریبکارانه همیشه مانع حکمرانی نظام بر فضای مجازی کشور شده است ... تا بزرگان جبهه انقلاب کی از خواب غفلت بیدار شوند و با کنار گذاشتن سهل اندیشی، فریب ظواهر این افراد منافق را نخورند خدا میداند جامعه چه آسیبی های بزرگتری خواهد دید.....
🔻کرونا؛ ابتلای حدود ۳ هزار نفر در عراق طی ۲۴ ساعت 🔹️ وزارت بهداشت عراق در گزارش امروز خود درباره آمار بیماران و جان باختگان ناشی از شیوع ویروس کرونا از ثبت ۲۹۶۸ مورد ابتلا و ۶۸ مورد فوتی دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
🔻 دولت ترامپ مجبور به عقب‌نشینی شد 🔹️ رئیس‌جمهور آمریکا بعد از چندین هفته تنش بر سر اصرار برای اعزام نیروهای پلیس فدرال به شهر «پورتلند» از موضع خود عقب‌نشینی کرده و دستور خروج این نیروها از این شهر را صادر کرده است.
🔻قاچاقچی بزرگ مواد مخدر کشور توسط سازمان «اطلاعات سپاه» دستگیر شد 🔹 در پی رصد و اشراف اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان عجل‎الله در سازمان اطلاعات سپاه حضرت نبی اکرم صلی‎الله‎علیه‎وآله در روز جاری در شهرستان کرمانشاه یکصد کیلوگرم ماده مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط گردید. 🔹 در این رابط یک نفر دستگیر و دیگر اعضا شبکه هم تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند. 🔹 فرد دستگیر شده یکی از عناصر اصلی قاچاق مواد مخدر در کشور و واردکننده عمده مواد به استان بود که خوشبختانه با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده، شناسایی و دستگیر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺افشای پشت پرده تعیین نرخ ارز 🔹رشوه ۲۰۰ هزار دلاری در کوله پشتی برای صالحی یکی از متهمان دادگاه مدیران سابق بانک مرکزی
🔻لاریجانی بستری شد 🔹علی لاریجانی در بیمارستان بستری شد. 🔹در پی بروز مجدد علائم بیماری کرونا در دکتر علی لاریجانی، عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام، وی در یکی از بیمارستان های تهران و برای مراقبت های تکمیلی بستری شد. 🔹طی تماس با کادر درمانی این بیمارستان، حال عمومی وی رضایت بخش گزارش و با توجه به روند بهبودی ایشان ابراز امیدواری شد وی طی چند روز آینده از بیمارستان مرخص شود. 🔹گفتنی است لاریجانی در موج اول کرونا نیز به این بیماری مبتلا شده بود.
🔺 های داغ چند ساعت گذشته 🔹 🔹
🔴گرگها خوب بدانند، در این ایل غریب گر پدر رفت، تفنگ پدری هست هنوز گرچه نیکان همگی بار سفر بر بستند شیر مردی چو علی خامنه ای هست هنوز با شنیدن موفقیت‌های روزافزون نیروهای انقلاب فقط این شعر رو میشه زمزمه کرد تا باد چنین باد
AUD-20200312-WA0018.mp3
9.53M
🎙 🌷 حاج قاسم علم رو بردار با همنوایی و گروه سرود ❇️ به شاخص بپیوندید. 🆔 @shakhese 🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
گمنامےیعنۍدرد... دردےشیریݩ...✨ یعنےباعشـق‌یڪےشدن...💙 یعنےاثباٺ‌اینکہ‌ازهمہ‌چیزت‌براےمعشـوقت گذشتے... یعنێ‌فقط‌خُدآرادیدےورضاۍاوراخواستےنہ تعریف‌وتمجید‌مردم‌را🌱^^ گمنامےیعنۍاگر‌براێ‌خداست‌بگذار‌گمنام‌بمانمـ❤️:) اےڪاش‌همہ‌ےماگمـنام‌باشیم🙃🍃 🥀💔 ❇️ به شاخص بپیوندید. 🆔 @shakhese