🌎سندی که نشان میدهد محموله آمونیوم نیترات منفجر شده در بندر بیروت توسط یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس برای تروریست های سوری خریداری شده و قرار بوده است که در حمص و قلمون استفاده شود
تروریست ها و حامیان آنها هم سوریه را ویران کردند هم بیروت را
اکنون هم ژست بشردوستانه گرفته اند و حزب الله و مقاومت را متهم می کنند.
سفر یکی از مقامات بلند پایه ایران به لبنان
سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری:
🔹برخی کشورها با ریاکاری سعی کردند خود را مدافع مردم لبنان نشان دهند.
🔹سفر یکی از مقامات بلندپایه کشور به لبنان در حال برنامه ریزی است و طی روزهای آتی اطلاع رسانی میشود.
🔹ما چه با سفر به لبنان و چه بدون سفر، در کنار مردم لبنان خواهیم بود.
🔹درباره موضوع توقیف نفتکش ایرانی در پاکستان تا جایی که بررسی کردیم هنوز رسما چیزی به ایران در این زمینه اعلام نشده است.
🔹نامهای که به عنوان اعضای شورای همکاری خلیج فارس توسط دبیرکل به شورای امنیت ارسال شده، نظر همه کشورهای عضو نیست
⭕️احتمال تعویق زمان برگزاری کنکور سراسری
🔸وزیر بهداشت در اینستاگرام نوشت:
🔹به مسئولان برگزاری کنکور اعلام کردم اگر واقعا نمیتوانید این دستورالعملها را به درستی اعمال کنید با برگزاری کنکور در این تاریخ مخالفم و تاکید میکنم که کنکور را به زمانی دیگر موکول کنید.
🔹پیشنهاد وزارت علوم تعویق یک ماهه برگزاری کنکور سراسری بود که قرار شد در ستاد ملی کرونا مطرح شود.
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اعلام رسمی اتحاد مسیح علینژاد با تروریستها
♦️مسیح علینژاد، پیمانکار وزارت خارجه آمریکا، در راستای حمایت از جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، در یک تماس ویدئویی به سراغ فرزندان وی رفت! فرزندان شارمهد در این ویدئو مدعی شدند «پدرشان هیچ جرمی مرتکب نشده و همچون علینژاد یک خبرنگار بوده است!»
♦️این در حالی است که شارمهد در تلویزیون خود در آمریکا، بارها از طرحریزی اقدامات تروریستی در ایران خبر داده و به اقدامات تروریستی خود افتخار کرده بود. همچنین شارمهد اعلام کرده بود «از اقدامات مسیح علینژاد حمایت میکند!»
🔴دیاب: در یک فاجعه بزرگ به سر میبریم
♦️نخست وزیر لبنان:استعفای خود را اعلام میکنم، خداوند پشتیبان لبنان باشد.
♦️ما در یک فاجعه بزرگ به سر میبریم و باید برای خروج از آن همبستگی داشته باشیم.
♦️فاجعهای که در لبنان رخ داد نتیجه فساد مزمن در کشور و دولت بود.
♦️سیستم فساد بزرگتر از کشور است و کشور را در بند خود نگاه داشته است.
♦️برخی هیچ چیز برایشان جز کسب امتیازهای سیاسی و سخنرانیهای تحریک آمیز و نابودی آنچه از نشانههای دولت باقی مانده، اهمیت ندارد.
♦️همه آنچه برای ما مهم است نجات کشور است و ما به این خاطر مسائل زیادی را تحمل کردیم.
🔴 حمله ارتش یمن به مراکز تروریستهای داعش
🔹ارتش و انصارالله یمن با حمله به مراکز تروریستهای داعش در استان«بیضاء»، یکی از مهمترین مراکز تروریستها را به کنترل خود در آوردند.
🔴 انتصاب الیوت آبرامز نشانه چیست
🔹 بهزودی برایانهوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران جای خود را به الیوتآبرامز خواهد داد. آبرامز دیپلمات آمریکایی در دولتهای جمهوریخواه است. وی در دولت ریگان از مذاکرهکنندگان آمریکایی ماجرای ایرانکنترا بود و در دولت جرجبوش پسر نیز مسئولیت امور غرب آسیا در شورای امنیت ملی را بر عهده داشت.
🔹 آبرامز در وزارت خارجه دولت ترامپ، نماینده ویژه در امور ونزوئلا میباشد و اکنون با حفظ این سمت، مسئولیت اقدام علیه ایران را نیز بر عهده خواهد گرفت. وی روابط بسیار نزدیکی با لابیهای صهیونیستی در آمریکا دارد و از جمله عاملان مداخله آمریکا در امور داخلی نیکاراگوئه و السالوادور در دهه 1980 است.
🔸 این تغییر را نمیتوان تحول مهمی در سیاست آمریکا نسبت به ایران قلمداد کرد. از نظر سلبی شکست سیاست «فشار حداکثری» نیاز به یک قربانی داشته تا مقامهای مافوق بتوانند در سطح نخبگان تصمیمساز این کشور همچنان از تداوم این سیاست دفاع کرده و ناکامی آن را به اجرای نادرست آن توسط یک مجری در رده میانی نسبت بدهند.
🔸 از منظر ایجابی، انتخاب آبرامز نشانه تشدید این سیاست در ابعاد امنیتی و حتی نظامی است. او کسی است که طی سالهای اخیر تلاش زیادی برای اجرای یک کودتا در ونزوئلا و براندازی دولت مادورو به انجام رساند. همانطور که قبلاً نیز اقدامهای مشابهی را در نیکاراگوئه سامان داده بود.
🔸 آبرامز زمان زیادی برای پیگیری اهداف مقامهای مافوق خود ندارد. وی احتمالاً درباره ایران به برنامهریزی برای تقویت عملیاتی گروهکهای تروریستی و تجزیهطلب و اقدامهای خرابکارانه شدیدتر بپردازد. ولی نتیجهبخشی این توطئهها درباره ایران بسیار بعید است. وی درباره ونزوئلا که هم موقعیت جغرافیایی مناسبتری برای آمریکا داشت و هم کشوری بهمراتب کوچکتر و کمجمعیتتر و درنتیجه برای توطئهچینی آسانتر بود، به نتیجه نرسید.
🔸 با این تفسیر به نظر میرسد انتخاب آبرامز را میتوان اهرم فشاری برای رعبافکنی و افزایش تهدید از سوی دولتمردان آمریکا علیه ایران تلقی نمود. با این هدف که ایران در ماههای باقیمانده به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا ترغیب به مذاکره شود