💎 خبر خوبی دیگر برای بازارسرمایه
طبق جدیدترین تصمیمات، قرار بر این شده که معاملات #سهام_عدالت از تابلو معاملات عادی جدا شده و به تابلویی دیگر منتقل شود.
این تصمیم موثر از همین امروز عملیاتی شد و حجم قابل توجهی از معاملات که مربوط به سهام عدالت بود، در خارج از تابلو معاملات عادی انجام شد.
کارگزاران بانکی و غیر بانکی از امروز سهام عدالت مشتریانی که تصمیم به فروش گرفتهاند را در تابلو معاملات «خرده فروشی» که به معاملات بلوکی معروف است عرضه کردهاند
🔴 چطور ترامپ سیاست خارجی آمریکا را نابود کرد؟
✍️ #ریچارد_هاس
🔹 سیاستهای ترامپ خطر بیثباتی در منطقه را دامن زده و فرصتها برای دستیابی به راهحل صلحآمیز و در عین حال آینده تلآویو را به خطر انداخته است.
🔸 آمریکا بیش از آنکه ایران را منزوی کند، خود را به انزوا کشانده است. ترامپ به طور یکجانبه از برجام خارج شد و دور جدید تحریمها را علیه ایران اعمال کرد.
✅ تحریمها در کنار اقدامات دیگر، به تغییر رفتار ایران یا سرنگونی حکومت که به نظر میرسد هدف اصلی سیاست دولت آمریکا بوده، منتهی نشد.
🔹 آمریکا دیگر قابل اعتماد نیست زیرا توافقات چندجانبه را زیر پا گذاشته و خود را از متحدانش دور کرده است.
🔸 در صورت انتخاب مجدد ترامپ، جهان به صحنه نزاع همه علیه همه تبدیل شده و نظم جهانی که ۷۵ سال دوام آورده پایان خواهد یافت.
✅ در ارتباط با ایران، آمریکا بیشتر از آن که این کشور را منزوی کند، خودش را به انزوا کشانده است. در سال ۲۰۱۸ ترامپ به طور یکجانبه از برجام خارج شد و دور جدید تحریمها را علیه ایران اعمال کرد. این تحریمها در کنار اقدامات دیگر به تغییر رفتار ایران در خانه یا خارج از این کشور یا سرنگونی حکومت که به نظر میرسد هدف اصلی سیاست دولت آمریکا بوده، منتهی نشد.
تغییر راهبرد اصلاحطلبان برای ۱۴۰۰ و اقرار به انسداد رادیکالیسم؟
📝تحلیلی بر یادداشت اخیر حجاریان:
🔻سعید حجاریان» اخیراً طی یادداشتی با عنوان «خشمگین از امپریالیسم، ترسان از انقلاب» به مواردی اشاره کرده است که احتمالاً در وهله اول نشانهای برای تغییر رویکرد انتخاباتی اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ نسبت به انتخابات مجلس ۹۸ است و در وهله دوم، اقراری بر اینکه رادیکالیسم بازهم جواب نداده و نمیدهد!
🔹نخست آنکه: جناب حجاریان در این نوشته تلویحاً اذعان کرده است که جمهوری اسلامی تحت فشار عقبنشینی نمیکند؛ اگرچه عصبانیت از این مسئله در متن ایشان چندان پنهان نیست، اما به هرحال او تأکید میکند که پروژه فشار به حاکمیت در داخل با عناوینی مانند «فشار از پایین و چانهزنی از بالا» موفق نیست و عمل نمیکند!
🔹اصلاحطلبان از حدود یکسال پیش از انتخابات ۹۸ تا همین دوران اخیر تصور میکردند اگر صورت مسئله را از «فرآورده انتخابات» و ایدههای حکمرانی نامزدها به اصل و «فرآیند انتخابات» تغییر دهند، اولاً اتحاد ائتلافشان با دولت آقای روحانی و مجلس دهم و ظرفیت منفی بالایشان به این جهت را در عرصه اجتماعی به تعلیق خواهند برد و ثانیاً امتیازات سیاسی مهمی را به سود خود به حاکمیت تحمیل و سیستم را مجبور به عقبنشینیهای راهبردی خواهند کرد!
🔹پس از انتخابات و کاهش مشارکت در انتخابات ۹۸ نیز تمام تلاشها در این جریان بر آن قرار گرفت که تفسیر این کاهش به سود همان تز و ایدهی فشار به حاکمیت باشد.
🔹با این حال به نظر میرسد این جریان حالا نشانههای روشنی دریافت کرده که عقبنشینی صورت نخواهد گرفت؛ ضمن آنکه انتخابات ریاستجمهوری نیز چنان نیست که اصلاحطلبان با راهبردهایی مثل تحریم اولاً بتوانند از قدرتی که در قوه مجریه است چشمپوشی کنند و ثانیاً بتوانند میزان قابل ملاحظهای از رونق انتخابات را بکاهند!
🔹خاصه آنکه، نتایج برخی نظرسنجیهای پیشینی و حتی پسینی در انتخابات ۹۸ نیز نشان میداد که بخش مهمی از کاهش مشارکت نه در لبیک گویی به اصلاحطلبان که در اعتراض به عملکرد دولت و مجلس همسو با اصلاحطلبان صورت گرفته است!
🔹دوم: اگرچه اصلاحطلبان در دوران انتخابات ۹۸ از بازگشت به «اصلاحات اجتماعی» و کنارهگیری از قدرت به سود مسئله «هویت» سخن میگفتند، اما مطلب آقای حجاریان نشانهی مهمی از تغییر رویکرد در تلاش برای دستیابی به قدرت است.
🔹جناب حجاریان در این باره نسبت به مورد اول تصریح بسیار بیشتر و روشنتری دارد؛ او میگوید که "قائلان به پروژه اصلاحات باید تلاش کنند ضمن آنکه پایی در میان مردم دارند، پایی درون قدرت باز کنند؛ اگر نتوانستند، لااقل بر بخشهایی از بلوک قدرت تأثیر بگذارند؛ بخشهایی از قدرت که به دورنمای منافع ملی وفادارتر هستند و حاضرند صدای اصلی اصلاحطلبان را در سطوح بالا –که تصمیمسازی در آن اتفاق میافتد- رِله کنند."
🔹سوم: نوشتار آقای حجاریان اقرار و هشدار مجددی درباره انسداد رادیکالیسم است؛ طی هفتهها و ماههای گذشته برخی از سران اصلاحات تلاش کردند در راستای فاصلهگذاری با دولت و حتی حاکمیت، پروژههایی را عملیاتی کنند که مهمترین آنها نامه سرگشاده آقای موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب بود که عملاً مسئولیت تمام کاستیها را متوجه ایشان میکرد.
🔹این نامه با واکنشهای بسیاری در جناحهای سیاسی و نویسندگان و روزنامهنگاران روبرو شد، به نحوی که طیفهای قابل ملاحظهای از اصلاحطلبان نیز آن را مصداق رادیکالیسم، بیفایده و عامل انسداد مضاعف معرفی کردند.
🔹آقای حجاریان در نوشتار خود اگرچه به اصلاحطلبان توصیه کرده که با حاکمیت مذاکره کنند، اما بلافاصله انذار داده که اولاً باید با بیانی منطقی و مبتنی بر دادههای کارشناسی مسائل را موشکافی کنند و ثانیاً چنین مذاکراتی از سنخ نامههای سرگشاده نخواهد بود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای دکتر فائوچی مدیر مرکز آلرژی و بیماریهای عفونی مؤسسهی ملی سلامت آمریکا در مورد واکسن
سردار رضایی: هیمنه پوشالی اوباش باید در صحنه شکسته شود
جانشین رئیس پلیس کشور:
🔹برخورد با موضوع اراذل و اوباش باید در صحنه و با سرعت و بدون فوت وقت انجام شود و این مهم نباید به تعویق بیفتد و در صحنه باید هیمنه پوشالی افراد هنجارشکن شکسته شود.
🔹باید ضرب شستی به افراد هنجارشکن نشان داده شود که اینگونه افراد جرأت عرضاندام و قانونشکنی را به خود ندهند.
⭕️ دو هفته گذشت، ابهام طرح گشایش اقتصادی همچنان پابرجاست
🔅دو هفته از وعده گشایش اقتصادی دولت گذشته اما نه تنها هنوز طرحی نهایی نشده که به نظر میرسد، شرایط پیچیدهتر از تصوری است که در روزهای ابتدایی به وجود آمد.
🔅دولت در حالی به گشایش اقتصادی مدنظر خود اصرار دارد که چند مولفه مهم در آن همچنان با ابهام مواجه هستند. از سویی مشخص نیست ظرفیت تولیدی فروش نفت در نظر گرفته شده برای عرضه به مردم تا چه حد با استقبال مواجه میشود. با توجه به تورم بالا و سودآوری بازارهایی مانند بورس در ماههای گذشته معلوم نیست جامعه نسبت به خرید اوراقی که احتمالا سود آن در حد سود سپردههای بانکی در نظر گرفته میشود تا چه حد اقبال نشان میدهند.
🔅از سوی دیگر به دست آوردن بازاری که در دو سال آینده، بتوان در آن نفت را فروخت و منابع حاصلش را با سود به سرمایهگذاران بازگرداند تعیین تکلیف نشده و بستگی به شرایط کشور در دوره تحریم دارد.
🔅در نهایت این ابهام بر جای خود باقی است که آیا از نظر قانونی و هنجاری، انتقال مشکلات مالی دولت فعلی به دولت آینده و ایجاد تعهدات اقتصادی برای آن امکان پذیر است و دولت آینده چرا باید بار مالی آن را به دوش بکشد.
🔅در شرایطی که دولت روحانی، مخالف سرسخت طرح مسکن مهر بود و در این سالها بارها از انتقال تعهدات دولت قبل به دولت جدید انتقاد کرده بود حالا خود به دنبال راهی برای انتقال مشکلات خود به دولت بعدی است.
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اولین ثانیههای اسارت چگونه میگذرد؟
👈رزمندگان ایرانی که طعم اسارت را در دوران دفاع مقدس چشیدهاند در مجموعه مستند #مسافران_وطن از آخرین لحظات آزادی و اولین ثانیههای اسارت میگویند؛ اینکه چه فکر هایی در آن لحظات به ذهنشان خطور کرد.