📸 #روحانی: تمام قد از معیشت مردم دفاع میکنیم | فارس
یا خدا
یعنی قراره بریم مرحله غول و آتش فشان ها؟
🔴 عزم اصلاحات برای تکرار دولت روحانی
💬 #رجانیوز
🔹 بهزاد نبوی از تحریم صندوق رای تا ریاست نهاد انتخاباتی اصلاحطلبان/ لشکرکشی اصلاحات برای تصاحب «ریاستجمهوری بیاختیار تدارکاتچی»
🔸 برنامه اصلاحطلبان برای انتخابات آینده: تمدید ناکارآمدی و فرار از پاسخگویی
✅ از نظر اصلاحطلبان رئیسجمهور در کشور هیچکاره است و اختیاری ندارد. این سخن البته بیشتر معطوف به زمانی است که آنها در موضع پاسخگویی هستند و قرار است بابت اقدامات کرده و ناکرده خود در سالهایی که قدرت را در اختیار داشتهاند توضیح دهند.
🔹 در غیر از آن ایام، با تمام توان وارد رقابتها میشوند و وعدههای آنچنانی صد روزه و یک ساله و چهارساله میدهند. دست آخر اگر پیروز انتخابات باشند با «نگذاشتند کار کنیم» و «اختیاراتمان کم است» از پاسخگویی فرار میکنند و اگر پیروز نشدند هم یا «تقلب شده» و یا «رد صلاحیت گسترده» باعث شده کاندیداهای اصلی اصلاحطلبان در صحنه نباشند!
🔸 بهزاد نبوی از جمله کسانی است که در حرکتی اعتراضی، سال ۹۲ در انتخابات شرکت نکرده بود و حالا به عنوان رئیس گروهی از اصلاحطلبان برگزیده میشود که قرار است برای انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا معرفی کنند.
✅ او همچنین اعتقاد دارد که اختیارات رئیس جمهور «کم و محدود» بوده و «رئیس جمهور ۱۰-۱۵٪ بیشتر اختیار ندارد». نبوی البته برای فرار از پاسخگویی درباره همان ۱۰-۱۵٪ که هشت سال در اختیار همفکران او قرار داشته، میگوید که «روحانی همان ۱۰-۱۵٪ را هم نداشته است» و به این ترتیب خیال همه را از بابت پاسخگویی راحت میکند.
💢 او معتقد است که «برجام بزرگترین دستاورد جمهوری اسلامی در ۴۲ سال گذشته است» و «ریشه اصلی مشکلات کشور در سیاست خارجی است». نبوی معتقد است «اوضاع کشور خیلی بد است اما نقش دولت در ایجاد بحرانها خیلی خیلی کم است» و میگوید که نقد دولت را در این شرایط منصفانه نمیداند.
🔴 هفت سال گذشت ،کاش!
✍️ #جواد_احمدی
🔹 یکی از چالش های اقتصاد کشور در دوره های مختلف، حجم نقدینگی و آثار تورمی ناشی از آن بوده است. دولت ها برای مقابله با آثار مخرب این نقدینگی، از لزوم هدایت نقدینگی به سمت تولید سخن گفته اند.
🔸 در دولت های یازدهم و دوازدهم نیز حجم نقدینگی کشور رشد ۷ برابری داشته که آثار این رشد سنگین رامی توان در بازارهای مختلف از جمله خودرو، ارز، طلاو.... علی الخصوص طی دو سال گذشته مشاهده کرد.
✅ آیا می توان غول نقدینگی را مهار کرد؟!
آیا راهکاری برای هدایت نقدینگی به سمت تولید وجود دارد؟
آیا می توان سیاست کوتاه مدتی اتخاذ کرد که بخشی از نقدینگی با هدایت به سمت تولید، نه تنها مخرب نباشد، بلکه موجب رشد اقتصادی شود؟!
و....
🔹 متاسفانه دولت یازدهم به جای هدایت نقدینگی به سمت تولید، سیاست حبس نقدینگی را در پیش گرفت و از طریق کنترل چرخه نقدینگی، تورم را کنترل کرد(رجوع شود به یادداشت_ دولت، بورس و دست در جیب مردم_ ۱۴ بهمن ۹۹)
🔸 طبیعی است حبس نقدینگی تا ابد نمی تواند ادامه یابد، چرا که سرمایه ها به محض تکانه اقتصادی، از حبس خارج شده و به بازارهای مختلف هجوم می آورد.
✅ دولت دوازدهم، علی الخصوص در دو سال اخیر از ابزار بورس برای کنترل نقدینگی و جبران کسری بودجه استفاده کرد، در حالی که میتوانست با اتخاذ سیاست های درست، نقدینگی هجوم آورده به بورس را به سمت تولید هدایت کند.(رجوع شود به همان یادداشت)
💢 اما آیا راهکار دیگری با توجه به سود سرشار سوداگری در اقتصاد ایران، برای هدایت نقدینگی به سمت تولید می توان یافت، به گونه ای که هم نقدینگی به تولید تبدیل شده است.
🔴 پیغام راهبردی مقاومت عراق به جو بایدن
✍️ #علیرضا_تقوی_نیا
🔹 گروهی ناشناس که خود را "سرایا اولیاء الدم" می نامیدند ، ساعت ۹:۱۵ دقیقه دیشب ۲۷ بهمن ماه ، حمله راکتی سنگینی را به پایگاه آمریکایی حریر اربیل صورت دادند. در این حمله که با یک وانت ساده مجهز به راکت انداز ۲۴ تایی ۱۰۷ میلی متری انجام گرفت ، یک هواپیمای مسافربری از نوع super king air 350 و یک پهپاد هجومی آمریکا منهدم گشته و ۷ آمریکایی کشته و زخمی شدند.
1️⃣ حمله با ابتدایی ترین سلاح های تاکتیکی انجام شد ، اما تلفات و خسارات تحمیلی بر طرف آمریکایی سنگین بود . به چالش کشیدن ابرقدرت غربی با سلاح های ساده نشان دهنده ضعف راهبردی ایالات متحده در برابر حملات ایذایی گروههای مقاومت است و سامانه های پیشرفته پدافندی چون C-RAM نیز برای آنان مصونیت نخواهد آورد .
2️⃣ آمریکا در اوایل سال ۲۰۲۰ تلاش کرد با تجمیع نیرو در ۲ پایگاه "عین الاسد " در الانبار و "حریر " در اربیل و پناه بردن به حریم امنیتی اقلیم کردستان ، نظامیانش را از تیررس هسته های مقاومت خارج کرده و در گام بعدی با نخست وزیر کردن مصطفی کاظمی و روی کار آوردن افرادی همچون عبدالوهاب الساعدی بر راس دستگاه های امنیتی و ضد تروریسم ، در برابر مصوبه پارلمان عراق برای خروج نظامیانش از این کشور ایستادگی کند ، لکن عملیات موفق دیشب نشان داد تمام این تلاش ها نتیجه ای نداشته و برای آمریکا تولید امنیت نکرده است.
3️⃣ جو بایدن سیاستمدار تربیت شده در ساختار سیاسی آمریکاست و به همین دلیل بیش از ترامپ بر حضور نظامی در نقاط راهبردی دنیا ابرام می ورزد و از طرفی بر روی تلفات نظامیان خود نیز حساس است.
🔸 سلف او سعی داشت با مشت آهنین این حملات را پاسخ دهد و عملیات های مستقیم علیه فرماندهان و نیروهای مقاومت عراق را در دستور کار قرار داد اما نتوانست برای آمریکایی ها بازدارندگی لازم را ایجاد کند .
✅ حال باید دید ساکن جدید اتاق بیضی کاخ سفید با این چالش چگونه برخورد خواهد کرد ؟
4️⃣ گروه مقاومت "سرایا الدم" با انجام این حمله سنگین ، پیغامی راهبردی را به طرف آمریکایی ارسال کرد و آن عزم جدی برای اخراج نظامیان اشغالگر از میهن شان است و با توجه به مصوبه مصرح پارلمان عراق ، به نظر می رسد سران واشنگتن یا باید خروج از این کشور را بپذیرند و یا خود را آماده دادن تلفات بیشتر و در نتیجه فشار افکار عمومی داخلی نمایند.
🔴رئیسی در قوه قضائیه میماند
پاسخ اسماعیلی به سوالی درباره احتمال نامزدی رییسی در انتخابات ریاست جمهوری
سخنگوی قوه قضائیه درباره احتمال نامزدی سید ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست جمهوری:
🔺آنچه اطلاع دارم ایشان در دیداری که با دانشجویان داشتند همین سوال را از ایشان پرسیدند و ایشان پاسخ دادند که من به جز قوه قضاییه به مساله دیگری فکر نمیکنم.
ستادکل: انتظار دقت بیشتر از وزیراطلاعات داشتیم
🔹به دنبال ادعای اخیر علوی وزیر اطلاعات پیرامون مداخله یکی از کارکنان نیروهای مسلح در دست داشتن ترور شهید فخریزاده، مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد:
🔹فرد مورد ادعای وزیر اطلاعات در سال ۹۳ در حال آموزش بوده است و در همان سال به دلیل مشکلات اخلاقی و اعتیاد اخراج گردیده و پس از اخراج با نیروهای مسلح به طور کامل قطع ارتباط نموده و فاقد هویت نظامی میباشد.
🔹لذا انتظار میرفت وزیر محترم اطلاعات در اظهارات رسانهای خود آن هم در پخش زنده، دقت بیشتری مینمود که بهانهای به دست دشمنان جنایتکار نظام همچون آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی نمیداد.
⭕ کاخ سفید: روابط خود را با عربستان بازنگری میکنیم
🔸️جنیفر ساکی، سخنگوی کاخ سفید:
🔹️در حال بررسی حمله به فرودگاه اربیل هستیم؛ دیپلماسی همچنان اولویت ماست.
🔹️کاخ سفید از این حمله که به دنبال آن یک پیمانکار آمریکایی کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند عصبانی است.
🔹️اولین تماس تلفنی جو بایدن با سران منطقه، تماس با نتانیاهو خواهد بود. اسرائیل متحد مهمی برای ماست.
🔹️توضیح دادیم که در روابط خود با عربستان بازنگری خواهیم کرد. اما با وجود برخی اختلافات، به حمایت از آن در برابر تهدیدات ادامه می دهیم.
🔹️بایدن در فرصتی مناسب با محمد بن سلمان ولی عهد سعودی صحبت خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دامها روی دست دامداران ماند!
🔹رئیس انجمن صنفی گاوداران: ۳۰۰ هزار گاوِ آماده کشتار در واحدهای دامی موجود است که نه اجازه میدهند صادر کنیم و نه به قیمت گوشت وارداتی از ما میخرند.
🔹حاضریم گوشت گرم داخلی را به قیمت ۱۰۵ هزارتومان به شرکت پشتیبانی بدهیم اما میگویند گوشت شما را ۸۲ هزارتومان میخریم و همزمان گوشت وارداتی را ۱۲۰ هزارتومان قیمتگذاری میکنند.
نسخه صهیونیستها برای بایدن؛ تحریمها را افزایش بده تا ایران مذاکره کند!
🔹سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا: اگر واشنگتن به برجام برگردد، همه اهرمهای نفوذش را از دست خواهد داد و ایرانیها انگیزهای جهت مذاکرات جدید نخواهند داشت.
🔹تنها تحریمهای فلجکننده و افزودن تحریمهای جدید به همراه یک تهدید نظامی معتبر که ایران از آن میترسد، شاید بتواند ایران را به مذاکرات واقعی با کشورهای غربی بکشاند.