💢 واکنش حزبالله لبنان به حمله آمریکا به الحشد الشعبی
🔹 حزبالله با محکومیت شدید حمله آمریکا به الحشدالشعبی اعلام کرد: این حمله وحشیانه، تجاوز به حاکمیت عراق و ملت آن بویژه الحشد الشعبی است که سابقهای طولانی در مقابله با تروریسم دارد.
🔸 آمریکا دنبال هدف گرفتن عناصر قدرتی در میان ملت عراق است که قادر به مقابله با داعش هستند.
🔹 کسانی که تصمیم این تجاوز جنایتکارانه را گرفتهاند به زودی شاهد پیامدها و نتایج این حماقت خواهند بود.
🔸 آمریکا از چهره بدون نقاب خود به عنوان دشمن عراق و منافع عراقیها رونمایی کرد.
🚩 با پذیرش FATF برگ برندهای در جنگ اقتصادی نداریم
حسنبیگی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹 تاکنون هیچکدام از موافقان الحاق ایران به این کارگروه نتوانستهاند مخالفان را بری پیوستن به آن متقاعد کنند.
🔹 الحاق به FATF موجب بهتر شدن اوضاع فعلی کشور در شرایط تحریمی نمیشود، با پذیرش شروط FATF قادر به دور زدن تحریمها نخواهیم بود و به تعبیری برگ برندهای در جنگ اقتصادی با آمریکاییها نخواهیم داشت.
🚩افشای ابعاد پنهان بودجه۹۹
سید شمسالدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد:
🔹بودجه از چهارچوب حکمرانی به سطح یک سند حسابداری تقلیل داده شده است
🔹اقتصاددانان هم بودجه غیرشفاف ما را نمی فهمند، چه برسد مردم
🔹خزانه جدیدی به نام صندوق توسعه ملی ایجاد شده است
🔹وقتی اصلاحات انجام نشود، در زمان تدوین بودجه 1398 اعلام میشود که 200 شرکت زیانده دولتی وجود دارد. و یا در لایحه بودجه 1399 تقریبا 1500 هزار میلیارد تومان بودجه شرکتهای دولتی است، ولی وقتی به سود آنها توجه میشود میبینید که در عمل کمتر از 10 هزار میلیارد تومان سودآوری دارند/ می شود صفر فرض کرد
🔹بودجه به قیمت جاری 270 درصد رشد کرده اما شاخص 170 درصد رشد داشته است. یعنی بودجه به قیمت ثابت 100 درصد در این 6 سال گذشته رشد کرده است.
🔹ضمن اینکه تولید ناخالص داخلی به قیمت ثابت تقریبا هیچ رشدی نداشته
🔹روند بودجهنویسی در سالهای اخیر موفق نبوده است. سیاست های کلی اصل 44 به بهانه اینکه قبلا در اجرای آن ضعف هایی وجود داشته نه تقریبا بلکه تحقیقا تعطیل شده است
🔻چرا حمله به حشد در القائم و مرکز تجمع نیروهای حشدالشعب صورت گرفت؟
🔰پس از حمله به پایگاه k1 آمریکا در غرب کرکوک، انتظار می رفت که پاسخ آمریکا گروه های نزدیک به کرکوک یا دشت نینوی را شامل شود و نه دورترین نقطه مرزی عراق با سوریه. این مساله نشان می دهد که حمله به تیپ ۴۵ پاسخ به k1 نبوده بلکه با اهداف زیر صورت گرفته است:
🔹آمریکا از ابتدا با حضور حشد در القائم مخالف بود و این سومین مرتبه ایست که آنجا را هدف قرار می دهد. القائم در محاسبات امنیت استراتژیک اسرائیل واقع شده است چرا که واشنگتن معتقد است این گذرگاه به حلقه وصل ایران با سوریه تبدیل شده و از آنجا پلی خواهد بود برای اتصال به لبنان. در نتیجه آمریکا به دنبال خالی کردن این معبر از گروه های مسلح شیعی است.
🔹همانگونه که القائم نزدیک ترین پایگاه به عین الاسد آمریکاییهاست، بر رفت و آمد نیروهای آمریکایی بین عراق و سوریه اشراف دارد. در نتیجه حضور حشد موجب محدودیت تحرک و نیروهای آمریکایی را زیر آتش قرار داده است.
🔹القائم مکانی بود که داعش از آن تنفس می کرد، و از این طریق صدها نفرشان به عراق منتقل شدند که حتی برای پروازهای عراقی موجب خطر می شدند. واشنگتن دائها از این مجموعه ها به عنوان برگ امنیتی برای بازی خود در عراق و باج خواهی استفاده می کرد.
🔹هدف قرار دادن تیپ ۴۵ به این دلیل است که تابع کتائب حزب الله بوده و به لحاظ نیروی جنگی، تاکتیک، سلاح و قدرت مانور برترین و قویترین نیرو به شمار می رود، و پیش از این حمله ، حمله گسترده الکترونیکی توسط ارتش الکترونی سفارت آمریکا صورت گرفته بود. همچنین درز اطلاعاتی به آمریکایی ها از جانب مزدوران عراقی نفوذ کرده در دستگاه های امنیتی که مواضع ضد حشد داشته اند نیز آمریکایی ها را بر این حمله یاری کرده است.
🚩چرا اصلاحطلبان به نقد عملکرد دولت روحانی روی آوردهاند؟
میرتاج الدینی عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب :
🔹ناکارآمدی و بیتدبیری حاکم بر بخشهای ارشد مدیریت اجرایی کشور موضوع تازهای نیست و بسیاری از نیروهای انقلابی در سالهای 92 و 96 با توجه به کارنامه، برنامه و عملکرد پیشین اصلاحطلبان چنین وضعیتی را پیشبینی میکردند.
🔹اصلاحطلبان در حال پررنگ ساختن مرز افتراق سیاسی خود با دولت روحانی هستند
🔹دولتهای یازدهم و دوازدهم به لحاظ کارآمدی و تدبیر در نازلترین سطح عملکرد در بین دولتهای پس ازانقلاب قرار داشته است.
🔷اهل کوفه نبودیم...
🔺در صفین، هنگامی که صدای چکاچک شمشیر مالک، بیخ گوش معاویه رسیده بود، عمروعاص فتنه قرآن های روی نیزه را برپا کرد. در نبود عمار و سکوت برخی خواص، حق و باطل در هم آمیخت و شبهه و سردرگمی شد. عاقبت کوفیان بی بصیرت، علی (ع) را وادار به #حکمیت کردند و شد آنچه نباید می شد.
🔺در بهار ۸۸، اوباما رئیس جمهور جدید آمریکا که با شعار تغییر روی کار آمده بود،به رهبر معظم انقلاب نامه نوشت و به قدرت و اهمیت ایران اعتراف کرد.
🔸این اعتراف نشان میداد پس از سال ها موضع مقاومت و اقتدار جمهوری اسلامی، غرب کاملا سیگنال قدرت جمهوری اسلامی، مصمم بودن روی پیشرفت هسته ای و کوتاه نیامدن در برابر زورگویی را دریافت کرده. شرایط برای تغییر معادلات به نفع ایران و شکست تاریخی غرب در برابر اراده ملت ایران آماده بود. مخصوصا که مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات، جلوه کم نظیری از اقتدار جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت.
🔹دنیا آماده بود تا جمهوری اسلامی را به عنوان دست برتر منطقه و یکی از قدرت های موثر جهان بشناسد. حالا مالک بیخ گوش معاویه رسیده بود!
🔸اما فتنه ۸۸ اوضاع را دگرگون کرد. حق و باطل در هم آمیخت و کسانی که اهل بصیرت نبودند، سردر گم شدند. عده ای هم که حقیقت را می دانستند،برای اینکه در رنج و سختی نیافتند، مصداق کلام حضرت امیر شدند و چشم و گوش را بسته، تسلیم امواج باطل شدند و سر در آخور کردند و معروف گشتند به #ساکتین_فتنه!
🔹اما عمارهای سیدعلی با ندای «أین عمار!» او در صحنه آمدند و با تیغ #روشنگری چپ و راست شمشیر زدند.
🔹فتنه چون باد در گردش بود و غربال می کرد و قربانی میگرفت. تا اینکه در ۶ دی غبارها فرو نشست و باطل عریان شد و حقیقت آشکار و اهل غش در معامله با #ولی، سیاه روی!
🔸در ۹ دی ملت ایران خروشید و مصداق مجسم «ما اهل کوفه نیستیم ، علی تنها بماند» ،گشت.
✅این گونه بود که ولایتمداران ایران در زمستان ۸۸ روسفید گشتند و حماسه یوم الله ۹ دی ، #نماد_بصیرت شد.
📝#رها_عبداللهی